A társaság, találkozók, elveszett topikok, és a Fórum történelme
|
| rampi |
válasz | megnéz |
2009.10.29 16:22:28 © (100) |
Sziasztok! Én új vagyok a filc feldolgozásában, a minap vettem egy rakat filcet (Bp. Erzsébet krt. a Dekor Textilházban a Madách Színházzal szemben...sok-sok szín. 70% gyapjű, 2780 Ft/m. , csak azért írom, mert én mindenütt drágábban láttam. 140 cm széles a filc és akár 10 cm is adnak, mosolyogva:))
nos, most itt állnak a filcek és nem tudom elkezdeni az alkotásaimat.Én eddig w. babát csináltam, filccel még nem dolgoztam, és nincs semmi sablonom
Lonci,próbáltam ez ügyben levelet írni neked, de az emailcímedről mindig visszajön a levelem!
Kérem ha van valakinek állatokról, növényekről sablona az küldje el nekem.Emailem publikus,de itt van rekszikukacgmailpontcom :)
köszönöm és további szép alkotásokat! Ja én a karácsonykor lesz 2 éves fiamnak szeretném ezeket az állatkákat csinálni... |
|
|
| Hanna4901 |
válasz | megnéz |
2009.08.29 08:20:59 © (99) |
Nagyon régen járt erre valaki, pedig tudom, hogy készülnek a nemez(filc) alkotások. Újfent kedvcsinálónak néhány, bár már régebben készült darab! Jönnek a hosszú téli esték, új erővel lendülettel varrjunk együtt tovább. Mindenkinek szép napot :Lonci  |
|
|
| Amiedreem |
válasz | megnéz |
2009.03.07 17:16:32 © (96) |
sziasztok!
ha nem titok a Kern kft elérhetősége, lécci lécci nekem is küldjétek el |
|
|
| marico22 |
válasz | megnéz |
2009.03.02 09:37:11 © (95) |
Kedves Röni! Nagyon régóta keresek jó minőségű gyapjút. Én is szeretném elkérni a kern kft. elérhetőségét. Ha valakinek szüksége van nyers gyapjúra (kártolt), merem ajánlani a Naturtex kft-t ahol 1500/kg-ért lehet venni. Köszi! |
|
|
| kucsingabor |
válasz | megnéz |
2009.03.01 00:11:25 © (94) |
Helló!
Láttátok a www.vaszilka.hu oldalon lévő nemezruhákat?
Én teljesen odáig vagyok értük. Nagyon el tudnám képzelni egy marha elegáns párizsi divabemutatón, ahogy a felső tízezer nőtagjai sikítozva versengenek, hogy megkaparinthassanak maguknak egyet.
Szerintetek milyenek?
Üdv
KG |
|
|
| röninemez |
válasz | megnéz |
2008.10.12 08:55:20 © (92) |
Szia K.Denes,
talán még nem késő a Kern Kft-t figyelmedbe ajánlani. Van tűnemez (előnemez), kiválló merino minőség, 31 szín 2.5mm, 140 ill. 190cm széles vagy fehér 2.5 ill 5mm vastag és 140cm széles.Ebből nagyon egyszerű előállítani a nemezt. Ezenkívül rengeteg színű merino, újzélandi, délamerikai... szalag -és vlies (paplan)gyapjú található. E-mail címet privát szívesen megadom.
Üdv: nemezröni |
|
|
| K.Denes |
válasz | megnéz |
2008.07.08 21:15:24 © (89) |
Sziasztok!
Hol lehet nemezt beszerezni? Vastag lapszerű darabokra lenne szükségem. 1mm-től 5mm vastagságig. Köszönöm a segítséget. Dénes |
|
|
| N.Lonci |
válasz | megnéz |
2008.06.21 11:13:38 © (87) |
Tényleg nagyon jó, én mint topikgazda mondom Neked. Örülök, hogy feltetted. A többiek munkája is nagyon tetszik. Látom, beindul a természetes alapanyagból készült filc, nemez és gyapjú játék készítés. További jó nyarat mindenkinek |
Előzmény: luynabab (78)
|
| luynabab |
válasz | megnéz |
2008.05.24 19:15:13 © (77) |
Üdvözlök szeretettel mindenkit. Én is szeretek gyapjúból dolgozni.
Ez egy öreg ember feje, talán visszataszító egy kicsit nektek?
Kíváncsi lennék a véleményetekre. Tűfilc technika.
|
|
|
| Kaoka |
válasz | megnéz |
2008.04.20 22:50:11 © (76) |
:) Szupercica és a tulajdonosa is.
Jöhet a többi is!
Én azt se tudom mi fán terem a tűnemezelés, de nagyon tetszik.-:))) |
Előzmény: kustrae (75)
|
| kustrae |
válasz | megnéz |
2008.04.20 22:01:28 © (75) |
Sziasztok!Rég nem járt erre senki...Én készítettem egy cicót,vizes-szappanos nemezeléssel!A fülével megszenvedtem,ideje lenne megtanulni tűnemezelni :) |
|
|
|
|