Szerintem rendezzünk még egy éjféli partit a Bookstationben. Mindenki úgy tesz, mintha még nem olvasta volna a könyvet, és éjfélkor veszünk egy újat. ;-) Most legalább nincs az a hőség, mint akkor, eléggé rosszul voltam tőle.
Némi kimaradás után - és jócskán lemaradva, hehe :))) - ismét itt a fórumon, és ezúton le is írom, hogy örültem, hogy sikerült "élőben" is összefutnom azokkal, akik ott valának a partin! :)
Ezúton szeretném megdícsérni a magyar Hp-fanokat (és természetesen a szervezőket :P), amiért úgy zajlott le a könyvátvéltel, ahogy... Én személy szerint olvastam az epilógust, de eszem ágában sem volt elrontani mások örömét...és jó volt látni, hogy ezt más is így gondolja :) Leginkább az fogott meg, amikor a filmesek láthatólag kinéztek maguknak 2 beöltözött boszit és rögtön letámadták őket azzal, hogy ugyan lapozzanak már a végére és mondják el, hogy mi van ott.....és erre egy határozott nem volt a válasz :p (lehet, hogy ennek a kérdésnek később más eleget tett, de akkor is :)
Szóval büszke vagyok ránk :P
Nem mondom, hogy a következő könyvnél újra, ugyanott, bár ki tudja :)
Dejó! :)))))) Én elővettem a kánikulatalárt .:DD Tegnap este fél 11-kor még a szekrényt túrtam a boszicuccokért, úgyhogy nem leszek thesztrál, meg Bella sem. :DDD Sikerült szereznem hajat is, úgyhogy klassz lesz. Én a fekete bársonysüvegről mondok le fájó szívvel, de hetven fokban ez most kevésbé lenne egészséges :)
Szia Majmunka, ahogy Maczy írta, igen, és igen! Azt is írta, hogy ő lesz a fuvaros, de valójában seprűn megyek... És boszorkánykalapom is lesz, amire azonban rácsimpaszkodott egy denevér. Na... a többit este!