Keresés

Részletes keresés

vjv1 Creative Commons License 2022.01.01 0 0 33

Buék.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

haan-chee Creative Commons License 2009.05.26 0 0 32
Sziasztok!

Egy nagyon kedves barátom napközis úszótáborokat szervez nyáron a Csillaghegyi strandon. Ha valaki szeretné a csemetéjét biztos kezekben tudni úgy, hogy közben sportol is, annak szerintem szuper lehetőség.
Ha valakit érdekel, akkor írjon privátban, és elküldöm a részleteket. :)
slfi Creative Commons License 2008.12.27 0 0 31
Szia!

Nagyon szép karácsonyunk volt, de ami az úszást illeti az egész év nagyon jól sikerült a lányoknak. Nincs nagyobb öröm egy szülő számára, mint ha ilyen ügyesek a gyerekei. De ez az öröm Nektek is megadott. Nézegettem korábbi jegyzőkönyveket és láttam, hogy a nagy fiad már régen szállítja ezeket az örömöket.

Persze üröm az örömben az a sok támadás ami mostanában ér minket, biztosan te is láttad az úszóvilágon. Senki nem állítja, hogy az a jó út, amin mi járunk. (Persze szeretném megjegyezni, hogy a Fanni nincs túl hajtva, nem edz annyit, mint a 2000-sek, nincs neki szárazföldi edzés sem, még a torna tanárnőt is megkértük, hogy ne engedjen olyan gyakorlatot végezni, mely erősíti. Heti két tornaóráról el is hozzuk.Biztosan vannak akik kevesebbet edzenek ilyen korban, de tudjuk, hogy vannak akik edzenek annyit, mint a Fanni. Más kis egyesületeknél is a jó gyerekek az idősebbekkel úsznak.)

Nem tudjuk, hogy meddig fog tartani, de úgy gondoltuk, hogy ha csak 10 éves koráig akarja csinálni, akkor is lesz, mit megmutatnia az unokáinak.

Egyébként a mai világban nagyon nehéz a gyerekeket komoly munkára rávenni. Annyi egyéb kísértés éri őket (haverok, buli, a netről ne is beszéljünk.) Nyilván a gyerek, ha lehetősége van akkor a könnyebb utat választja. Ha nem így lenne, sokkal többen sportolnának. Nem véletlenül nincs annyi olimpikonunk. Egyébként is hány úszó ér el olyan eredményeket, amivel 14 éves korban érdemes napi 11-13 km úszni. Én azokat csodálom igazán akik nem állnak dobogóra még is úsznak(versenyszerűen) 14 évesen is.

Azért szánunk rá ennyi időt és energiát, ha mégis lesz kedve idősebb korában úszni, ne azért ne legyen belőle jó úszó, mert kisebb korában nem kapott megfelelő terhelést és figyelmet. Nálunk már volt jó úszó (Baján), aki felkerült Pestre és utána abbahagyta. Az idősebb edzők szerint a hirtelen nagy mennyiségű úszást nem tudta megcsinálni, nem tanították meg küzdeni. Nem tudom, hogy melyik szemlélet a jobb (12 éves korig 2,5-3 km és utána 8 km, vagy fokozatosan évenként emelve. Mi az utóbbit választottuk, majd az idő eldönti, hogy jól döntöttünk-e.)

Egyébként még elmondom, hogy az edző nagyon rendes ember és a gyerekek imádják. A nyáron 3 napra meghívta Fannit magához (neki is van egy hasonló korú kislánya). Vitte a gyereket mindenhová (strand, lovaglás, foci, stb.), persze az nem is akart haza jönni. Nem rég a kicsi (3 éves) meghallotta, hogy Attila velünk jön a versenyre, már nem is akart a mamához menni, hanem ő is az Attila bácsival akart jönni.(Pedig ő még nem sokat találkozott vele.)

Na azt hiszem kicsit kipanaszkodtam magam. Egyébként a BVSC versenyen az idén nem volt gondunk. Sokan voltak, de nekünk jó helyünk volt. Meglepetés is volt, mert a kupát eredetileg csak korosztályonként adták volna, a végén 1998-ig évenként adtak kupát, így a Fanni is kapott.

Kívánok Neked és Egész Családodnak Kellemes Ünnepeket és (Úszó) Eredményekben Gazdag, Nagyon Boldog Új Esztendőt!
Előzmény: motav (30)
motav Creative Commons License 2008.12.22 0 0 30

Szia!

 

Megnéztem a BVSC-s jegyzőkönyvet, igazán szép karácsonyi ajándék került a fa alá!

Előzmény: slfi (29)
slfi Creative Commons License 2008.12.16 0 0 29
Szia!

A Szeged, FTC, Hódtáv honlapjain is fent van a BVSC kiírás. Majd még írok a versenyről remélem csak jókat.

Előzmény: motav (28)
motav Creative Commons License 2008.12.16 0 0 28

Szia!

 

Köszönöm a gratulációt! A mezőny nem volt túl erős, az idők nem lettek jók. Sajnos a múlt héten volt skarlátos, ezért antibiotikum kúra, meg egy hét kihagyás volt...

 

Mi is megnéztük a lányod és az eredményeit, nagyon szuper!!!!

 

Mi idénre végeztünk a versenyekkel, kezdjük az alapozást a jövő évre.

 

Sok sikert és kitartást a BVSC-ben!

 

/ Melyik honlapról lehet letölteni a kiírást? ahol én találta meg pl. uszovilag, ott nem tudom megnyitni/

 

 

slfi Creative Commons License 2008.12.16 0 0 27
Szia!

Láttam a fiad úszni, gratulálok a 3 arany éremhez.(Sajnos nem tudom, hogy az idők, hogy sikerültek,de a fölénye az elég jelentős volt.)

Nekünk jól sikerült a bajai verseny.(Mind a hat számot megnyerte, így hat plüss figurával gyarapodott az amúgy sem kicsi kollekció.)

Tetszett a békéscsabai verseny is (most voltunk először). Sajnos a 100 pille időnk kézi lett, de a többi sikerült.Pénteken megyünk Pestre, már most gyomoridegem van ha rá gondolok, hogy tavaly hogyan beszéltek velünk és az idén sem lesz jobb a helyzet.
Sőt, ahogy a honlapokat nézegettem még többen lesznek.
Előzmény: motav (24)
slfi Creative Commons License 2008.11.28 0 0 26
Köszi!

Igen már túl vagyunk a hódmezővásárhelyi versenyen is, az is jól sikerült az egyesületnek meg a pici lányomnak is. A nagyobb lányomék a másik egyesülettel nem vettek részt rajta, mert most hétvégén van egy helyi 2 napos verseny, amit az ő egyesülete rendez. Ez 25 m-es, de nagyon hangulatos. Itt az érmesek mind ajándékot kapnak, ezért a kicsit is beneveztük, mivel helyileg úgy is itt vagyunk, de a többiek nem jönnek. Már nagyon várja, mind a hat számban ajándék esélyes és ez borzasztóan feldobta.

Láttam, hogy korábban 2005-ben egyszer a ti egyesületek is el jött. Érdemes beiktatni, mivel nem nagy verseny (350 fő) és nagyon sok az ajándék.

Persze ettől még jön Békéscsaba és a BVSC is. Ha nem lesznek betegek, mind a ketten mennek Békéscsabára a saját egyesületükkel. Ha ott lesz a nagy fiad majd megnézem.

Alfi
OZ Juice Creative Commons License 2008.11.27 0 0 25
ezt had ajánljam a figyelmetekbe:
Hód Kupa
Előzmény: motav (24)
motav Creative Commons License 2008.11.27 0 0 24

Szia!

 

Megnéztem a Hódmezővásárhelyi verseny eredményeit. Nyomoztam, hogy kik lehetettek, meg az eredménylista is segített:))

G R A T U L Á L U N K ! ! !

 

Előzmény: slfi (23)
slfi Creative Commons License 2008.11.11 0 0 23
Szia!


Megnéztem, jól sikerült a hétvégi váci forduló. Gratulálok a fiúknak az érmekhez. Nekünk is jól sikerült a székesfehérvári verseny. Az egyesület megint nyert egy csomó érmet, így most két napig játék van, (Vízi labda) a gyerekek nagyon élvezik.

motav Creative Commons License 2008.10.31 0 0 22

Először is gratulálok Nektek!

Ami biztos Vácon lesz novemberben CSB, illetve december végén a Viharsarok Kupa Békéscsabán, de közé jöhet még valami.

Előzmény: slfi (21)
slfi Creative Commons License 2008.10.27 0 0 21
Szia!

A hétvégén úgy lett ahogy mondtam, el is hoztunk 48 érmet (25 arany, 14 ezüst, 9 bronz). Ezt 14 kis gyerek gyűjtötte. (1998-as 2 lány, 1999-es 1 lány, 2000-es 4 lány és 3 fiú, 2001-es 2 lány és 1 fiú, 2002-es 1 fiú).

Ti hova mentek az idén?
slfi Creative Commons License 2008.10.23 0 0 20
Bocs nov. 08.-án megyünk Székesfehérvárra. Látom az egyesületetek nem jár Székesfehérvárra és Hódmezőre, de tavaly voltak a Viharsarok kupán. Mi is csak az idén voltunk először Székesfehérváron, Békéscsabára meg most mennénk először.

Mi megyünk nagy versenyekre is, mert a 1998, 1999, 2000, 2001 korosztályban van ranglista vezető ill. ranglistás versenyzőnk, akiket igazán már csak a nagy versenyen lehet motiválni, ellenfél hiányában. A mostani megyei versenyre is úgy megyünk, hogy szinte minden érmet elhozunk ezekben a korosztályokban (a többiek bánatára), de hát a saját megyénkben elvárják a megjelenést.

Látom a két lányomnál, hogy persze az is gond, ha nincs érem, de az is okoz problémát, ha mindig érmet nyer. A kisebb már meg is kérdezi, hogy nagyokkal indul vagy a kicsikkel (ez alatt a saját korosztályát érti). Már tudja, hogy a saját korosztályában könnyedén tud nyerni. Ezért is kell Székesfehérvárra mennünk, mert azért ott vannak ellenfelei, igaz eddig még nem verték meg, de hát ez a korosztály még csak most van feljövőben, az ellenfelek majd nagy békaként már megjelennek.
slfi Creative Commons License 2008.10.23 0 0 19
Szia!

Most szombaton lesz egy megyei verseny 25 m-es medencében, majd nov.07.-én Székesfehérvárra megyünk. Utána még úgy tudom nov.22.-én Hódmezőváráshely, decemberben, pedig tervben van Békéscsaba, viharsarok kupa, és az a borzalmas BVSC verseny.
motav Creative Commons License 2008.10.22 0 0 18

Azért nem semmi amit végig csináltok. 120 km minden nap....

Le a kalappal előttettek!

 

Előzmény: slfi (14)
motav Creative Commons License 2008.10.22 0 0 17

 

Azért ez nagy dolog egy ilyen picurnak, egy olimpikontól érmet átvenni! Teljesen feldobódott!

 

motav Creative Commons License 2008.10.22 0 0 16

Szia!

 

Te mindenről tudsz?

Igazán a 200 vegyesre koncentrált, a több icsa kfürdés volt szerintem.

A 200 vegyes korosztályos csúcsához 1,5 másodperc hiányzott:(((

 

A pici is remeleketl!:))

 

Ti mentek mostanság, vagy voltatok versenyen?

 

 

slfi Creative Commons License 2008.10.21 0 0 15
Gratulálok a fiúk százhalombattai eredményeihez, látom a kicsi is kezdi az éremgyűjtést.
slfi Creative Commons License 2008.10.17 0 0 14
Szia!

A kicsinek jól megy, ötszörös magyar bajnok (4 egyéni, egy váltó). Az új egyesületben komoly munka folyik, de úgy gondoljuk egyenlőre csinálja keményen. Nagyon szeret járni és borzasztóan hajt. Még most is dilemmában vagyunk a terhelhetőséget illetően. Sokszor az edző is elbizonytalanodik, hogy hagyja-e az egy évvel idősebbek edzését végezni. Most járt az egyesületnél egy rangos ifi vezetőedző. Azt mondta nem szabad visszafogni ha menni akar menjen, nem szabad a lendületét megtörni. Jövő héten lesz 7 éves, még mindig van 2 éve, hogy kiderüljön a tehetsége. A mostani idejei borzasztóan jók, nem csak a korosztályában de az egy évvel idősebbeknél is érmes. Az edzőnek vannak baráti kapcsolatai komoly edzőkkel. Mind azt mondja, hogy úszatni szabad, a szárazföldi edzéseket nem kell erőltetni. Így csak nyújtás van neki, mert így is borzasztóan erős.

A hangulat nagyon jó, a nyáron három napot vendégeskedett az edzőnél. A csapat nagyon jó, mindenki egyformán küzd. Mi még mindig úgy gondoljuk, hogy kapja meg a megfelelő terhelést. Már csak azért is mert a nagy lányom 12 évesen nem tudta felvenni a ritmust. 10 évesen kezdte a versenyszerű edzést és a hirtelen jött terhelést nem tudta végig csinálni. Mellen szépen fejlődött, de mivel jó tanuló ősztől nem engedtük tovább terhelni. Ő visszatért a régi egyesületbe és napi 1-1,5 órát úszik az egészséges életmód megőrzéséért. Megértette, hogy 12 évesen csak annak érdemes napi 7-9 kim úszni aki az élvonalban van. Azért még versenyekre el jár, de persze eredményei nincsenek, mellen még tartja magát, de nem javít, a többiben pedig visszaesett. Mi szerettük volna megkímélni a csalódásoktól, de ő ragaszkodik a versenyzéshez. (A Bikádin az öt évvel fiatalabb húga 5 másodperccel jobbat úszott 100 gy. Persze ennél az egyesületnél mindenki ilyen keveset edz, eredmények nincsenek, így ezzel nyugtatja magát).

Egyenlőre a kicsit visszük minden nap a másik városba (120 km). Nagyon megerőltető a családnak mind anyagilag, mind időben. (15-kor indulnak és 20.30-ra érnek haza). Szerencsénkre ősztől csatlakozott hozzánk még két gyerek, így a költségek most 3 felé oszlanak. Nagyon elszomorító, hogy ilyen nagy városban nincs versenysport, de hát egyenlőre nem lehet mit tenni. Ha kell átköltözünk, csak szeretnénk tudni, hogy érdemes-e az egész családot másik városba költöztetni.
Előzmény: motav (12)
motav Creative Commons License 2008.10.15 0 0 13

Szia!

 

Igen, valóban kitett magárért a Szue.

 

De azért van min javítani még, történtek azért furcsa dolgok, ahogy a fórumukon olvastam:

 

http://www.szue.hu/forum/index.php?topic=11.0

 

 

Előzmény: riki86 (9)
motav Creative Commons License 2008.10.15 0 0 12

Szia!

 

Köszönöm érdeklődésed!

Igen bevált, nagyon is!

 

Az eredmények nagyrészt szerintem az új helynek köszönhetőek. Nagyon jól érzi magát, jól kijön az edzőjével, kiváló a társaság, sok a haver, van húzóerő, stb.

Ami a legfontosabb szeret járni nagyon, úgy érzem nagyon kiegyensúlyozott, nagy kedvvel edz, tudatosan, intenzíven.

 

A Bikádin lett volna jobb eredmény is, csak reggelre teljesen elaludta a nyakát, alig tudta mozgatni a fejét, tehát jelentősen elmaradt a legjobbjától.  No se baj, majd a következő versenyen, ez csak röpke epizód volt.

 

Napi két óra edzés, délután, reggel nincs edzés, azaz 6x2 óra, 12 óra összesen, szemben a Kőbánya heti 23-25 órájával az azonos korcsoportban

...

A kisebbik is edz, lelkesen a nagy után, de még dugdossuk:))) /ő heti 4x1 órát/

 

Igen, többen eljöttek a régi egyesületből, jól láttad.

 

A Te csemetéd/csemetéid ?  Nálatok, mi a tapasztalat, helyzet?

 

 

slfi Creative Commons License 2008.10.13 0 0 11
Bocs! Kedves Motav!
slfi Creative Commons License 2008.10.13 0 0 10
Kedves Motáv!

Szeretném megkérdezni, hogy bevált-e az új egyesület. (8 hónap) Látom a nagyobbik fiúnak nagyon szépek az eredményei. (Ranglistás helyezések, OB-n érmek, a mostani Bikádin is érmet nyert.)

Ezek a jó eredmények a régi egyesület hatása még, vagy az újnál is megfelelő képzést kap? Láttam, hogy jó eredményt elérő 1997-es lányok is elhagyták a régi egyesületet. Igaz ott volt sportág váltás is( Kajak), de volt aki az őszt a Kőbányánál kezdte. Ha ilyen tehetséges a nagy fiad megfelelő neki a mostani Sz.SE.(Láttam a hétvégén hogy jó sok kis gyerek versenyez náluk.)

Mivel más nem igen téved erre a fórumra, legalább mi ketten cseréljünk véleményt. (Ha nem titok szívesen hallanám ,hogy egy héten mennyit edz?)

Alfi
riki86 Creative Commons License 2008.07.24 0 0 9

Gondolom a mostani Cápa Seregszemle rendezésével elégedett voltál! A SZUE kitett magáért!!! :)

A BVSC versenyeit nincs ember aki szeretné sztem! Én a tavaly decemberi verseny után megfogadtam, hogy soha többet! Aztán a lányom akarata győzött, májusban megint ott voltunk :( az nem volt olyan vészes, mint a téli.

Azt a törpenyulas topikban láttam, hogy a gyerkőcöd hol úszik, felismertem a mezt ;)

 

Előzmény: motav (8)
motav Creative Commons License 2008.05.31 0 0 8

Kiscsoportos és egyéni úszásoktatáshoz ajánlom az alábbi linket:

http://uszasoktatas.mlap.hu

slfi Creative Commons License 2008.01.28 0 0 7
Na jó írok egy kicsit.

Elejéről:

A középső kislányom 2001.októberi 4,5 éves korába vittük le az uszodába, hogy meg tanuljon úszni. 10 alkalom után már úgy végig úszta a 25 m-es medencét, hogy elindult a ponty-poronty versenyen, amelyet óvodától második osztályosokig rendeznek. Ahogy múltak a hónapok egyre tehetségesebbnek látszott. Április végén kezdtünk úszni tanulni és szeptembertől már felvették az egyesületbe. (Nálunk úszni tanulni csak egyénileg lehet 1.200,-/alkalom, egyesületbe csak a tehetségesek kerülnek, akik már heti 3 edzést végig tudnak úszni.)

4 hónap után már kevésnek bizonyult ez az edzés is, többször fellátogatott a nagyobbak edzéséhez (19998-1999). Egyre jobb időket úszott (ha valakit érdekel, leírom). Tavaly nyár végén már világossá vált, hogy nagyon tehetséges és ekkor jöttek a problémák.

Mennyit eddzen a gyerek? Kapjon-e külön figyelmet? Volt egy idős edző, akinek az unokája jelenleg olimpikon, azt mondta, hogy nagyon oda kell figyelni rá és fel kell vinni Pestre. Hát 3 gyerekes családként elégé megviselt bennünket, de azt tudtuk, hogy nem hagyjuk el. Új edző jött, fiatal, aki a vezető edző irányításával ügyködött. Hát ők nem értettek egyet hogy mennyit ússzon, legyen-e terhelve. Ekkor kezdem edzőkkel felvenni a kapcsolatot.

Először is az edzők azzal kezdik, hogy nagyon vigyázni kell, hogy ne égjen ki a gyerek, de amikor az edzés mennyiséget tudakoljuk, rögtön kiderül, hogy miden napos rendszeres edzés nélkül a gyerekből nem lesz semmi. Nagyon fontos már ilyen kiskorban a rendszeres szárazföldi edzés is és persze a versenyeztetés.

Most már mindenki nagyon nagy tehetségnek tartja és egyénre szabott edzést javasol, csak hát azt kivitelezni nagyon kevesen tudják. Mindenhol sok a gyerek, nálunk jelentős a triatlon szakosztály is. Max. napi 1 óra jut a lányomnak szárazföldi edzés nélkül. Most a héten vezették be a heti egy fél óra edzést.

Mit tegyen a szülő? Pestre még nem vinnénk nem csak anyagiak miatt, hanem nem is ajánlják, a szmog miatt sem 12 éves koráig. De hát az még 6 év. Ha addig nem edz rendesen, esélye sem lesz az élvonalba kerülni. Tőlünk 60 km-re van egy egyesület, ahol családias a légkör, a tehetségekre külön figyelnek. Így két álmatlan éjszaka után (havi 4o.ooo,-Ft többlet kiadás a családnak, és napi 4 óra valamelyiküknek) úgy döntöttünk átvisszük a gyerekeket. Igen gyerekeket, mert a nagylányom is úszik ő 12 éves, de nagyon későn kezdte. Sportszerűen csak 1,5 éve úszik. Az ő képzése még rosszabb, mert csak napi 1,5 óra úszás (kb3,5 km), mikor nekik már reggel is úszniuk kellene. Szárazföldi edzés heti kétszer félóra.

Ami az edzést illeti tehát nem kiégetni a gyereket, de terhelni, ami belefér. Azt szűrtem le, ha versenyzőt akarok belőle meg kell, hogy kapja a megfelelő terheléseket (persze az ésszerűség határain belül napi 2,8-3,2 km, rendszeres nyújtás, torna, megfelelő edző) és ha kiég égjen ki és hagyja abba 10 éves korába. Az a gyerek, aki ezt nem bírja és a stresszt nem jól tűri nem szabad erőltetni. Az én kicsi lányom minden nap imád úszni menni, ha tehetné még vasárnap is úszna. A nagylány néha elfárad, de a kicsi sikerei (3 hónap alatt 18 érem az egy évvel idősebb korosztályban 2000-eseknél) ösztönzik, ő sem szeretne lemaradni. Most ő is az életkorának megfelelő terhelést kapja, ha bírja csinálja, ha nem, akkor ősztől nem engedem tovább edzeni.
A legfontosabb, hogy a szülő döntse el mit akar a gyerekből versenyzőt, vagy csak egészséges életmódot, nevelést, sportos gyerekkort. Ha ez meg van, utána kell a megfelelő helyet kiválasztania a gyereknek. Bevallom őszintén, ha nem lenne ilyen tehetséges, nem választanám a versenyzői utat, de így csak akkor érzem magam jól ( a férjemmel együtt), ha mindent megteszünk érte, ha kell erőn felül is.

Üdv.
Alfi


motav Creative Commons License 2008.01.28 0 0 6
Pedig már egyre kíváncsibb vagyok az infókra!
slfi Creative Commons License 2008.01.27 0 0 5
Még mindig sok információm van, csak időm nincs írni.

Sajnos mi is most állunk egyesület váltás előtt. A jó döntésérdekében több edzőtől probáltam információkat kérni a béka korúak edzésére, azon belül is a kiemelkedő tehetségek edzésére vonatkozóan. Már kaptam két választ.

Az űj egyesületben mi sem fogunk az összes versenyre elmenni, mert itt tudatos felkészülés van.(November, december hónapban 6 versenyen voltunk ebből 5 egymást követő hétvége volt.) A végén már nekünk is hányingerünk volt a versenyektől.

Jó lenne a BVSC versenyt is elkerülni, de nagyon jó az időmérő órájuk és mivel az évben az utolsó verseny így nagyon sok idő innen kerül fel a ranglistára. ( A középső kislányom ranglistás) Sajnos a kézi időmérést nem teszik fel a ranglistára. Hódmezővásárhelyen olyan rosszak az órák (Ha megnézel egy jegyzőkönyvet, főleg a kicsiknél a fele csak gépi a fele kézi, mert nem érzékeny az óra. Azt mondják jó erősen kell becsapni, de egy kis gyerek örül ha megérinti a falat és nem arra gondol, hogy még erősen is csapjon be.)

Majd irok az egyesületváltás okairól is.

Alfi
motav Creative Commons License 2008.01.24 0 0 4

Szia!

Örülök, hogy valaki már rátalált erre a fórumra!

Elolvastam az ajánlott cikket. Egyszerűen összefoglalja, áttakinti a lényeges elemeket.

 

Közben a következő híreim vannak. A MUSZ válaszra sem méltatott ezidáig. A BVSC-től leírva indokaimat visszaigényeltem a nevezési díjakat, melyet azonnal visszafizettek. Elismerve ezzel felsorolt problémáim jogosságát, távozásunk szükségszerűségét.

Csak remélni tudom, hogy tanulva az esetből, a következőkben szakmailag elfogadható minőségben szervezik meg versenyeiket.

Részünkről azonban megfogadtuk, hogy a lábunkat nem tesszük be többet a BVSC uszodájába.

A távozásunk a BVSC versenyéről változást is hozott az életünkben. Egyesületet kényszerültünk váltani, melyet hál istennek nem bántunk meg. Rá kellett jönnünk, hogy sok egyesület a vázolt körülmények miatt messze elkerüli az ilyen rendezési színvonal mellett lebonyolított versenyeket. Olyan versenyeket választanak, - nagyon helyesen szerintem- melynek hangulata, lebonyolításának a minősége élményt ad a gyerekeknek, s nem bosszúságot okoz.

 

Előzmény: slfi (3)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!