H7-em is volt. Akkor nagyon élt a topik. Kár, hogy amire ez a mostani, a maga kategoriájában világbajnok kis gép megjelent, a nagymultú Sony-kompakt topik elhalt.
Akkor válaszolok magamnak...Szóval,bevittem a gépet egy szervízbe,de csak ránéztek.Azt mondták,hogy ugyanilyen gép volt náluk ugyanilyen hibával:alaplaphibás. Azt a másikat 38ezerért javították(gondolom cakli-pakli)! Ennyiért újat is lehetne venni!
Tehát,jelentkezett érte egy vevő;neki is ilyen van,de az se jó,hát megvenné. Nagyon sajnáltam,hogy bagóért el kell adnom,de ez van. Időnként bekapcsoltam,de semmi. Aztán tegnap,hogy,hogy nem,de bekapcsolt.Azóta is működik,hétvégén hosszabban fogom tesztelni,de olybá tűnik,hogy működik. Lehet,hogy csak egy kis pihenőre volt szüksége...
Sziasztok! Nekem is egy H50-es van már 2008 óta. Eddgig semmi gondom nem volt a géppel, de nemrég vettem észre, hogy az első lencsetag belüről "foltosodik". Mintha párás lenne, és a folt egyre csak nagyobb lesz. Szétszereltem, de egybe van öntve megtisztítani sem tudom. Találkozott már valaki ilyen problémával? Mit lehet tenni?
Hát,megint itt vagyok,sajnos. 5,5 éves H7-es egyik napról a másikra meghülyült. Már olyan szempontból,hogy bekapcsolás után csak a sony feliratig jut,aztán nagy sötétség. Ez azt jelenti,hogy gém óver,vagy esetleg reménykedhetek? Ha esetleg "szervíz" lenne a vége,akkor sajnos túl sokat nem tudnék rá szánni. Tavaly el akartam adni;még jó,hogy nem tettem. Egyrészt szidna az új tulaj,másrészt meg az én lelkiismeretem is küzdene.
Szerintem maximum 30.000 forintért. Az az igazság, hogy lehet nem éri meg eladni, én is megtartom a sajátomat tartaléknak, meg amennyiért el tudnám adni, nekem annál sokkal többet ér, szóval nem éri meg eladni.
Szerintetek mennyiért lehet egy igen jó állapotban lévő Sony H9-est 8 Gb-os kártyával, távirányítóval, + akkuval ,átjátszókábellel, UV, és polár szűrűvel meghírdetni eladásra??
Nem folyt be a gombhoz esetleg valami víz, vagy folyadék? Mert akkor elképzelhető, hogy elromlott az érintkezés. Ha nem, akkor próbáld meg kifújni a gomb mögül a koszt, porokat, közben nyomogasd, tisztísd ki! Én porszívóval szoktam, az kiszív mindent.
Nekem van egy Sony DSC H50-es gépem. És a mai napon azt vettem észre, hogy nem működik a visszanéző funkció. Megnyomom a gombot és semmit nem csinál. A képek megvannak, slideshow-ba meg is mutatja őket. Tudnátok esetleg segíteni, hogy ez miért lehet?
h7-esem van. Az eredeti és egy szerintem utángyártott kártyám is volt,de mindkettő hamar szétesett.Vettem egy micro sd adaptert,de szerintem papírból van... Tudtok ajánlani jó minőségű adaptert? Jó kis műanyagot? Van felesleges micro sd-m,ezért lenne jobb az adapter. Köszi!