Keresés

Részletes keresés

Gaboca54 Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21640
Indulnék én de azt hiszem nem mostanában lesz, másra kell majd a lé,most a ház jön egyre többször van vihar meg kell csináltatni az előtér tetejét, az pedig egy nyaralás költsége legalább
Előzmény: G.Andi (21636)
sumse Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21639
Régi és új /kártyás/személyivel is beengednek Romániába.Mindkettő volt a társaságunkba kikkel együtt mentünk Bulgáriába.Sajnos tegnap hazaértünk.
Előzmény: Törölt nick (21624)
Gaboca54 Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21638

A csaj kiverte nálam a biztosítékot, mert akkor már kétszer vártunk rá, sose jött a megbeszélt időpontba, a telefonba meg be akarta magyarázni nekem ,hogy nincs gép, mán a végén elbizonytalanított,hogy tényleg 29- van-e, de a telefonomon van dátum meg azé egy pohár pezsitől nem beszélek félreDDDDDD

De leszűrtem a tanulságot, valami nyelvet azért kéne tanulni, ha nem is sokat csak az ilyen dolgok megoldásához.

Előzmény: G.Andi (21636)
Gaboca54 Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21637
Hát nagyon jó volt, én aki nem ihattam volna bizony reggel a főnök pezsgőjét is felhúztam,de ő olyan nyugis volt,hogy nem igaz ez az életérzés ami csak ezekben az országokban van nem számít reggel vagy este ha mulatni akarnak.Azt még nem is irtam ,hogy volt egy olyan belső bulgár buli a szálloda mögötti területen talán nyitóbuli a személyzetnek, csak a szagokra lettem érzékeny/sátorban sütöttek/ és utánna a poolnál a mulatásra, hát perceken belül fergeteges jókedvük lett.
Előzmény: G.Andi (21636)
G.Andi Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21636
Üdv Gaboca!
Ugye milyen jó volt???!!!
A repcsis dolgot leszámítva-de gondolom ma már azon is jót nevettek:-)
Felőlem indulhatunk...
Előzmény: Gaboca54 (21635)
Gaboca54 Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21635

Megpróbálok egy teljes útibeszámolót írni.

 

A mi utunk kezdete nem volt a legjobb, már szombaton elindultuk, de kezdésnek 50percet késett a vonat, túléltük.

A Baross téren volt a szállásunk,ami jól fel van túrva de a 2,30ra rendelt Teleöt taxi rendben megérkezett indulás Ferihegy 1-re.Gyorsforgalmi úton haladva megelőzőtt bennünk egy kocsi nem tudom hova sietett ebben az órában,elég hozzá ,hogy elöttünk még két kocsit is, de már visszatérni nem tudott frontálisan ütközött,egy szembejövővel, még szerencse,hogy nem a mi előzésünknél,mert akkor maradhattam volna helyszínelni így a taxis rutinosan megfordult és visszament egy darabig és a külső sávban folytattuk az utat így rendben kiértünk./Én mint boszorka ilyenek miatt indultam jó korán bejött/

A reptéri Macs és Manonos találkozót már leírtam, de megtette Manonos is természetesen mivel nem tudtam ,melyik uton indulnak szóltam a frontálisról nekik,hogy számítsanak rá.A repűlő út sima volt ,már nem féltem annyira,mint először már fel mertem állni sőt előre mentem a gép elejébe Manonosékhoz.

A cigi hiányt is simán kíbirtam,egész Burgaszig.Mivel kevés itt a cigis a cigivel kapcsolatban annyi , én Viceroyt szívok, még a márkáról sem kellett lemondanom ,van Bulgár változata sőt egy szállal több van benne ára:2,40leva

A transzfert nem részletezem Manonos leírta, simán odaértünk a Sun Citybe azonnal volt szoba, kezembe nyomták a klimakapcsolót és a Tv kapcsolót mehettünk kipakolni, megtörtént. Akkor séta és felfedezés, ami nem volt bekalkulálva az eső, a friss frizurámnak egy órán belüli nullázása./ nem kell fodrihoz menni tengerparti nyaralás előtt, a képeken, ezért ilyen lenyalt vok./A szobánk a földszinten volt, aminek örültem,nem kellett emeletet járni, és kiléptem a teraszra, már ott is volt a medence,a napernyő és a napágy igaz a víz akkor még elég hideg volt, de azért belemerészkedtünk.

Az első vacsink egy olyan óvatos felmérő volt, ár szempontból egy sörrel és egy ásványvízzel 20levából megusztuk./Megjegyzem ez volt a legolcsóbb vacsink ennél csak többet fizettünk ,kevesebbet nem,de ez függött attól mit ettünk, és hol.

A törzshelyünkön a vége felé már 40levából két sörrel és desszerttel is kijöttünk,tehát éhezni nem kell, de a sok profi étlap,meg segítség ellenére sokszor nem tudtuk mi fog az asztalra kerülni, ez volt a rizikófaktorDDDDD, erre azt hiszem nem is lehet felkészülni be kell vállani,mit be lehet.Cacat tényleg nem láttam sehol, pedig a párom megkostolta volna.

Az első napokban kis alapozó napozást választottunk a medence partján ennek ellenére a párom ő elég fehérbőrű kicsit leégett, de nem veszélyesen.

Az alapozó napozás után irány a tenger.Ahol mi letelepedtünk ott 6 leva volt az ágy és 6leva volt a napernyő is./aki nem akart fizetni,nem kedvesen kitessékelték a szabad területre/Volt minden sportolási lehetőség ,de én ezeket a szolgáltatásokat nem vettem igénybe, a tenger jól hullámzott tiszta volt, medúza egy szál sem-pedig készültem mindenféle kenceficévelDDDDD

Az első hét így telt, medence, tenger ,pihenés séta minden este 3-6km.Naponta végig jártuk a tengerparti sétányt, de még a hét végén is volt új dolog amit addig nem vettem észre, nyűzsgés igaz tengerparti hangulat,minden étteremben élőzene,a sétányon mindenféle közlekedési eszköz,ilyen dudával ,olyan dudával a zenékről már ne is beszéljek.21-én a topik tali is megtörtént igaz csökkentett létszámmal,de majd legközelebb ,aki ott volt annak köszönet és öröm ,hogy személyesen is találkozhattunk.

A kirándulásokat a második hétre terveztük.Az egyik a Nesebári volt, amit saját magunk busszal oldottunk meg, 1leva/fő el téveszteni nem lehet a busz ott tesz le óvárosban és onnan indul.

A másik kirándulás az szervezett volt" Elite tours" partner irodával a "Dél varázsa"

klimatizált busszal egy egész napos elfoglalság, ami Sozopol,Ropomató folyó a teknősőkkel és Burgasz város.Az ára 34€/fő, de benne van egy ebéd is Sozopolban ami tényleg gyönyörű olyan ,amilyen itt a képeken.

Még néhány nap pihengetés és lassan eltelt a két hét-a hazatérésre kellett gondolni,de még előtte a visszafelé transzfert rendezni.Az idegvezetőt kérdeztük meg tud-e transzfert szervezni "Semmi akadálya mondta",de majd ekkor jön és megmondja,nem jött, telefon ő rendezett transzfert ki is fizette majd este jön,jött adott papirt csak a nevet kell ráírni,nem voltam elég aggályos,mert majd reggel ráírom címszóval leraktam a papírt, és reggel majdnem elájultam a transzfer nem , 29-re, hanem 30-ra szólt, a repjegy meg 29-re, felhívtam akkor már dühősen, nem volt magánál azt sem tudta milyen nap van , bizonygatta nincs is repülő 29-én Budapestre most beszélt a reptérrel, de nekem meg a kezemben volt a repjegy szó szót követett,magyarul a recepción csak a dühömet látták ,mivel magyarul egy szót nem tudtak iszogatott, egy ürge pezsgőt fogalmam sem volt ki ő, később megtudtam a szálloda vezetője leültett haláli nyugodtan pezsgővel kinált hajnali 5,30kor és csak azt hajtogatta nix probléma és mutogatta a szálloda elött lévő autókat a biztonsági őrt meg elküldte és a poll báros srácnak ébresztőt fújva kezébe nyomva a kocsija kulcsát és indultunk a reptérre így elértük a gépet ,ami ugye nem közlekedett.

De simán leszálltunk 29-én 8,40kor.

Ezt az végjátékot leszámítva mi nagyon jól éreztük magunkat a masztika finom a sör kiváló és a vendégszeretet sem utolsó.Holnap indulhatunk újra ????? Sajna nemDDDD

tolnaimarti Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21634
Aki hazajött ha tud tegyen fel képeket nagyon várjuk,az tartja bennünk a lelket és a beszámolók.Hű de soká lesz még aug.27.előtte még vigyázok az unokáimra.három és öt évesek fiúk úgy,hogy kell az energia feltöltés.Ez lesz az akumulátor.
csocso50 Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21633
Szia.

Mi is Bialába megyünk, kb 1100km.Mi a véleményed,tapasztalatod a falúról?Ismered a Kamaka Hotelt?
Előzmény: Enci713 (21604)
Pötyi71 Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21632

Szia!

 

Milyen idő volt? Milyen  a tenger hőmérséklete? És milyen árak vannak? Kajáldák, cukrászdák, stb....

Előzmény: simita (21618)
Gaboca54 Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21631

A meccsekkel kapcsolatban én is elkövettem a németek ellen egy bűntényt, felvonultam az LCD Tv lesni a teraszra és mertem szurkolni a törököknek, tele volt a bár németekkel az első török gólnál felugrálva tapsoltunk ketten a párommal ötven német szempár lövelte ránk a szítkot, habár bántani nem bántottak , Gyuri bá mondta megvernek,ha a törököknek szurkolok.De fiatal csajok is úgy szurkoltak mindha az életük függött volna tőle, természetesen folyt a pezsgő és a koktélok tömege fogyott a győzelemnél pedig őrjöngés, de egy közülük megveregette a vállam ,hogy ne bánkodjak, a bárban oszlopok voltak az egyik csaj majdnem felmászott rá mikor az utolsó gól sikerült nekik, természetesen a szálloda minden erkélye ahol németek voltak zászlóval fedve, na ennek örömére én is kiraktam a pici magyar nem hívalkodó papír zászlót mi is ott voltunk csak piciben....

Előzmény: nellly (21599)
budhaman_az igazi Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21630
igazán nincs mit...
én is sokat szenvedtem, mire megtaláltam az első szállás pontos helyét, de yahoomap és a GPS segített.
így már nem nagyon van bizonytalan pont az út során

The Start to Sozopol, at 5 Day :-D
Előzmény: hooonda (21626)
Piszi1 Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21629
A válaszaidat köszönöm, még 1 kérdés. A recepción tényleg beszálnek magyarul? És még1 a parton itt is fizetős napernyők vannak, vagy már annyira a szélén van, hogy van nem fizetős is? Ezt azért kérdezem, mert vinnénk csónakot, és még pár dolgot.
Előzmény: Ivan Stiga (21544)
obzor72 Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21628
köszöntem!!!
Előzmény: Törölt nick (21625)
G.Andi Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21627
Nem volt az olyan szörnyű...
Jól fogjátok érezni magatokat biztosan:-)
Előzmény: pe_pe (21621)
hooonda Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21626
Köszi Budhaman. Majd megpróbálom beírni az utcaneveket a naviba, úgy közel visz hozzá. Rég volt, de talán még megy a cirill-betű. Mégegyszer kösz.
Előzmény: budhaman_az igazi (21608)
nozoduo Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21622
Minden gond nlkül bármilyen személyivel!
Előzmény: obzor72 (21615)
pe_pe Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21621

Köszi a választ!

 

Mi is a Hrizantemába megyünk remélem, hogy jó lesz és kicsit jobb élményekkel térünk haza mint ti a szállodával kapcsolatban..

babi40 Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21620
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e infót adni a naposparti Sunny Bay hotelről. Minden információt nagyon megköszönnék.

Babi40.
G.Andi Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21619
Szia!
Útvonaltervezővel kinyomtattam az utat és térképpel mentünk (már 3.éve rutinosan,úgyhogy nem nagyon kellett nézni)
:-)
A mi szállodánkban a Hrizantemában-meg tavaly a Baikálban-sem volt minibár a szobában(sőt-3éve Albenában a Vita parkban sem volt:-(
Előzmény: pe_pe (21617)
simita Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21618

Sziasztok !

Tegnap este értünk haza a Napospartról. A  Bellevue szállodában voltunk. Szívesen válaszolok, ha kérdeztek.

 

 

pe_pe Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21617

Hello

 

G.Andi!

Az lenne a kérdésem, hogy ti térkép vagy GPS szerint mentetek bulgáriába és, hogy hogyan találtátok meg a szállodát?

Jah és még valami a minibár a szobában ingyenes volt vagyis beletartozott az all inc. ellátásba?

obzor72 Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21616
bárcsak mi is nyaralnánk!!!
Előzmény: G.Andi (21613)
obzor72 Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21615
sziasztok az lenne a kérdésem hogy kártyás személyivel románián keresztül autoval utazhatok e? elöre is köszi jaa és ÁJ LÁVJUUU BULGÁRIA!!!
obzor72 Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21614
sziasztok. valaki meg tudná mondani hogy románián keresztül bulgáriába lehet e uj kártyás személyivel utazni persze autoval?
G.Andi Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21613
Nagy a csend:-)Csak nem mindenki nyaral???
Írígy vagyok nagyon
mammamija Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21612

2008-as szállodainfok:

NAPOSPART:

Hotel Burgas Beach: 8826-8899-8980-9040-9043-9045 wesztern
Hotel Burgas Beach: 10152 subbasa
Hotel Chrisantema: 8859 G.Andi
Hotel Bellevue Beach: 9328-9365 MiZo72
Hotel Meridian: 9521 Chimney
Hotel Sun City:
10145 Gabócza54

 

ARANYHOMOK:


Hotel Iberostar Obzor és Izgrev: 10164-65 nellly

SZOZOPOL


apartman: 8317-8370-8495 gombizsolti
napi szinten stojan
Köszönjük!:)

mammamija Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21611
Majd frászt kaptam e hír hallatán..... caca nélkül nincs Bulgária!!!!
Előzmény: stevie wonder (21602)
mammamija Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21610
Naná! hogy spanyolok!!!:))) - a barátom megnyugtatott, hogy "nyugi, mindig az kap ki akinek én drukkolok" - így is lett!:))))
Előzmény: Kordina (21597)
mammamija Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21609
Csókpuszi minden hazaérkezettnek:))))

Arról senki nem írt, hogy milyen a bőrötök állapottya. (Én szombaton mentem fürdőruhát venni, és leégett a vállam - pusztán a mendegélés alatt).... hogy napoztatok, milyen napszakban?
Még 5-kor sem tudtam kimenni az erkélyre annyire égetett a nap.
budhaman_az igazi Creative Commons License 2008.06.30 0 0 21608
Szia Hooonda !
ennyit találtam, remélem segít...
Motel Simona
Előzmény: hooonda (21572)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!