Az előbbi ugyanis Jennifer Aniston férje, az utóbbi meg egy szolnoki főiskolás, aki nagyon szeretné megdugni a széplányt, de csak annyi jut neki, hogy esténként rá gondol, amikor a paplan alatt kotorászik.
Meglehet, Állományjavítónak akartam válaszolni, viszont tiéd a topic. Amúgy meg igen, persze, hogy kérdés, hiszen Gyurcsán a jelenlegi miniszterelnök, Orbán pedig a közvélemény-kutatások alapján a legtámogatottab párt elnöke.
Az mióta demokratákra utaló magatartás, hogy törvényellenes kormányrendeleteket hoznak? Vagy a választókat megfosztják a valós választás lehetőségétől? Tudod, nem lesz vizitdíj... Úgyhogy süketelés az Orbán nem demokrata, de bezzeg Gyurcsány az.
"Korábban csak ízvadászként említette magát egy rendkívül ellenszenves és gusztustalan öregember a paprikatévén, aki ésőbb a nevét is be merte vállalni. Zsidek László már a nagy kereskedelmi csatornákat is megtalálta, hogy ossza nekünk az észt." Nem is hiszed, mennyien. és ami mégt szomor5úbb: nagyon sok értelmiségi. az erdélyiek mondjuk 90%-a. nem véletlen, h. Viktátor őket akarta bekebelezni egy népszavazás cécóval.
Mert az egyik gonosztevő, aki pokolban aretáló serpenyőben pörkölődik,
a másik a mennyekben, mint parlamentáriárius demokrata próbálja meghatározni az aktuális jóságmagasságot, egyelőre az origót nem ismerve, mert ősikeressége relatívja még eddig a színre sem lépett.
Nem kérdés, hogy én. Sokkal színesebb egyéniség vagyok, sokkal nagyobb hajlam van bennem az önkritikára, és persze a rám szavazókat sokkal jobban tudom korrumpálni.
"Ki az, aki nem hajlandó belenyugodni, hogy 2010-ig nem kampány, hanem kormányzás van?" hát az aki felvette az öszödi beszédet no meg az aki aszonta, hogy nem kormányzott és most is ugyan azt teszi amit eddig tehát lopipi pimpili a popójába
(másoknak: nem tudok itt úgy megszólalni, reggel, délben, este vagy éjjel, hogy lenndélen ne jelenne meg 5 percen belül és ne fosna ide valami sületlenséget)