Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.30 0 0 692
Sőt, innentől Peter is el tudja venni a többi hős képességét, mint a haiti Néma, aki nem is néma?
Előzmény: Törölt nick (691)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.30 0 0 691
Ez nagyon tetszett: Nathan úgy összeégett a még csak félig felrobbant Petertől, hogy erősen haldoklik, de Peteren a teljes robbanás után is a ruha csak félig van leégve, az is csak inkább felül.

És tragédia: a két színészóriás és mimika zseni, Maya és Niki egyetlen részben. Ennél már csak az lesz halálosabb, ha egy jelentbe is fognak kerülni ;-)
Oticaar Creative Commons License 2008.07.24 0 0 690
Vicces volt a tegnapi rész.
Agassi Fan Creative Commons License 2008.07.16 0 0 689
Eladó két külföldi Milo poszter itt! A Hősökben keresd! www.gportal.hu/portal/posters
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.30 0 0 688
Bocs, az összefoglalókat átvitték az új helyre, itt az összes eddigi rész hogyvoltja:
Hősök hogyvolt
Persze, igazad van, egy ismétlő kurzus a tévében sem ártott volna, még (ahogy írtam) marketing szempontból sem, hátha csatlakoznak újak, akik viszont így tuti öt perc után elkapcsolnak, hiszen még annak is kapaszkodnia kell, aki valóban látta az első évadot...
Előzmény: Törölt nick (687)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.30 0 0 687
Politikus van, csak csúnya nagy szakállal, és már nem is politikus, és anyucival is összeveszett. Volt a 2.01-ben is már szerintem, legfeljebb nem ismerted meg ;-)))
Ha nagyon nem jönnek vissza az emlékek (ahogy épp Peternek ;-) , próbáld meg visszakeresni a "hogyvolt"-okat az első évadról a comment.com-on akkor még ott volt és nem külön blog-on.
Előzmény: Törölt nick (686)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.30 0 0 686
Csak reménykedek:)) Semmi konkrét, de hátha most olvassák a kívánságomat.

De ettől függetlenül 1 ilyen sorozatot, amelyik nagyon egymásra épül ,nem önállóak az egyes epizódjai igazán elvárható lett volna hogy előtte átismételjék.

Mostmár próbálok nagyon figyelni.Ha jól emléxem a multkor az lett a vége, hogy aki tud repülni elszállt az öccsével, és azt hittük ez halál vagy mi. De valahol landoltak, és talán nem is 1 helyen vannak, vagy a politikus nincs is?
Kicsit keverem, mert ugyanez a színész játszott az Amyben és azt is néztem.
Előzmény: Törölt nick (685)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.29 0 0 685
AXN és Heroes????
Olvastad valahol vagy csak reménykedsz? ;-)
Mondjuk, ha leadják, akkor az első évadot már benyomhatták volna akár ők is...
Előzmény: Törölt nick (684)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.29 0 0 684
Nagyon remélem hogy az axn majd leadja folyamatosan ahogy most a Hause-t.
Addig is próbálok visszaemlékezni. Sokat segített az is amiket itt olvastam, bár nem olyan nagy az érdeklődés, mint reméltem.
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.29 0 0 683
Most szerdán jön a negyedik, és valóban nem volt könnyű visszatalálni a történetbe.
De ezzel a szerencsétlen sorozattal a TV2 mintha állandóan ki akarna szúrni. Az első évadot addig tologatta egyik napról a másikra, egyik időpontról egy még későbbire, mire kijelenthették, hogy kevesen nézik. A második évadot is előbb bejelentették márciusra, aztán tolták, tologatták a leadását, majd tkp. minden külön reklám nélkül belecsaptak a lecsóba NYÁRON. Mikor minden más sorozatot levesznek a műsorról, akár még évad közben is (pl. Szülfel, House)
Külön pech, hogy ez eddig látottak alapján a 2. évad nem olyan ütős, mint az első volt + ugye jön majd a sztrájk miatti rövidség, ami gondolom, a sztoriba is jól belekavart (még, ha ezt nem is vallják be)
Szóval, minden adott ahhoz, hogy a harmadik évadot majd ne kelljen megvenniük az alacsony nézőszámra hivatkozva....
Előzmény: Törölt nick (682)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.29 0 0 682
Én sajnos nem vettem észre , hogy folytatták, ezért most jól meg vagyok zavarodva.
El bírtam volna képzelni, hogy előtte leadják a régi részeket frissítésnek, hisz oly régen volt már.
Ez a második sorozat? Hanyadik része? ( mennyiből maradtam ki??)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.12 0 0 681
Persze, hogy Hiro lesz, de azért nem automatikusan, mert a falu, amit Hironál még megmentett Kensei, itt elpusztult. Azaz, Hiro belenyúlt a jövőbe, ha így hagyná, Kense nem lenne sztár, ezért kell majd nyilván neki beszállnia a kis kovács lyánykával...
Előzmény: sonrig (679)
dekóder diler Creative Commons License 2008.06.12 0 0 680
üdv mindenkinek olyan gondom lenne hogy a tegnapi részt beprogramoztam de az utolsó pár perc lemaradt hogy kérem aki felvette a tegnapi részt szoljon bármilyen formában érdekelne elöre is köszönök bármilyen segitséget.
sonrig Creative Commons License 2008.06.12 0 0 679
na már megint ez a hősködés.
emoboy végre normális frizurával, bár most most már azt sem tudja, hogy fiú e vagy lány...Klermackó már nem is lesz pompomlány?nemár!akkor valami egyébb picirucit neki! meg micsoda véletlenek vannak már, hogy az új kis udvarlója repked össze-vissza, ahhoz képest, hogy elég ritkák a mutánsok, össze-össze akadnak...Szemüveges Ember király arc volt, ahogy kisujjal asztalhoz csapta a genyó főnökét. Hiró visszakerülhetne már, mert már most idegesít ez a középkori japán vonal, tuti az lesz a vége, hogy ő lesz a tokijoke kincsaikai vagy ki a halál, szóval a saját gyerekkori hőse...
ki van még...petrellibátyó hajaz az alkeszdzsekkre lostjövőből, de nem is érdekel, így, hogy nem lesz geciember. Mohinder kimúlhatna már, érdekel egyáltalán valakit ez a fickó?Parkman jó arc, az új testvérkéket majd még meglátjuk, Nikki, Majka meg a Fekafater trióval mizu?Rájuk dőlt a WTC?
És már csak 9 rész :)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.12 0 0 678
Csináljunk egy sorozatot, ahol Superman Pókembernek öltözik, Pókember Batmannek... naaaaa... :-))))
Előzmény: gorgo (677)
gorgo Creative Commons License 2008.06.12 0 0 677
Megiscsak szuperhosokrol van szo, vagymi... :)
Kepzeld el mondjuk supermant nem kivul hordott alsogatyaban repulni :)
Előzmény: Törölt nick (676)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.12 0 0 676
Na, pont ezért kérdeztem ;-)
Mert az öltözködés, az ugye egy olyan tulajdonság, amit nem lehet ám "hamisítani"
Pl. Angela nagyon helyesen és konzekvensen csakis kiskosztümben menne gyilkolni, nem húzna kapucnis melegítőt, nehogy Ando v. más szemtanú ne tudja már, hogy ő lökte le Hiro papit v. vele láttá utoljára Hiro papit ;-)))
Előzmény: gorgo (675)
gorgo Creative Commons License 2008.06.12 0 0 675
Biztos tudja hogy a maradek 9-bol ki szokott igy oltozkodni.
Előzmény: Törölt nick (674)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.11 0 0 674
Isten hozott vissza minden Hősök fant ;-)!

Hiro papának jó szeme lehet, sőt, valóságos röntgen, hogy így felismerte a félhomályban a teljesen csuklyával fedett alakot.
Persze, lehet, hogy akiket várt, azok pl. fél lábúak, fél karúak, vagy törpék, netán nem tudnak járni, így kizárásos alapon maradt az az illető, akinek két karja, két lába, normális testmagassága és járóképessége volt ;-)))
timuja Creative Commons License 2008.06.02 0 0 673
Hello!
Nem tudja vki, hogy milyen zene szól az 1x06 részben itt:

Isaac épp az egyik festményét nézegeti, amin felfedez egy jelet. A kép Niki-t ábrázolja. nem sokra rá kopogtatnak nála és ajtót nyit. A látogató nem más mint Eden, aki elviszi Isaac-at Mr Bennethez.
rizo Creative Commons License 2008.04.16 0 0 672
1) a galád forgatókönyirók így akarták :)
2) Hiro elég sokáig vacakolt a csapás előtt, így - feltételezve, hogy Hiro csak lelassítja az időt (pontossabban: saját magát (+ kis környezetét: ~ aura ) gyorsítja fel a külvilághoz képest)- Sylar belekerült a módosított tér-idő kontínuumba és ha már benne volt, át is vette ezt a sebességet.

Szvsz az idő megállítását a termodinamika törvényei nem engedik, de abban hogy te felgyorsulj, a környezet meg (látszólag) megálljon ebben a pillanatban nem látok ellentmondást.
De hátha van olyan itt, aki figyelt elméleti fizikán... :)

Riz.
Előzmény: Törölt nick (671)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.15 0 0 671
De, ha szerinted egy megállított időben történő védekezés ellen nem tud védekezni, akkor azt mégis hogyan csinálta, amikor abban a részben, amikor elment az anyjához, és Hiro megállította az időt, és már készült volna leszúrni, egyszer csak felébredt és valahgoy megúszta?
Előzmény: rizo (670)
rizo Creative Commons License 2007.10.25 0 0 670
Az S02E03 megadja a választ Sylar véres nyomára... :)

amúgy Parkman és Hiro támadása nem ugyanaz a kategória... mivel nem vette át Hiro erejét (csak egy kis időre a festőnél) így egy megállítot/lelassított időben történő támadás ellen nem tud védekezni.

szvsz Hiro nagy hibája, hogy a "sepukut" nem végezte be a lefejezéssel... :)
és már a Highlander óta tudjuk, hogy az segít ilyen esetekben... :))

Riz.
Előzmény: Mr_Fusion (668)
Borosi Creative Commons License 2007.08.24 0 0 669
Mr_Fusion Creative Commons License 2007.08.02 0 0 668

Hát, izé... Sztem a záróepizód címe helyesen: "Hogyan hatástalanítsunk egy robbanó sorozatot?"

 

Az értelmetlen/logikátlan megoldások terén ez az epizód kb. magasan viszi a pálmát a teljes évadban, ráadásul a resetgombot is megnyomták, szóval ugyanott vagyunk, ahol elkezdtük; ennek így nem sok értelme volt.

 

A legproblémásabb természetesen a robbanás körüli kavarás. Peter eddig már kétszer sikeresen leállította magát, pont most vajon miért nem tudta? Ezen felül, épp ebben a részben jött rá, hogy ha elájul, akkor leáll a képessége is, miért nem szólt valakinek, hogy "üssetek má' le, vazze, mert mindjárt felrobbanok"? Aztán Nathan csak úgy hipp-hopp iderepül (egyáltalán honnan tudta, hogy hol vannak?), hogy legyen egy nagy könnyes-önfeláldozós jelenet, mielőtt elröppennek az öcsikével. Na de Peter tudott ám magától is repülni...

 

A második nagy fájdalom a Sylar vs. Hiro meccs. Sylar, aki pár pillanattal korábban simán megállította Parkman lövéseit (miközben Petert is a levegőben lógatta), semmit se tud kezdeni az öt méterről üvöltve rárohanó Hiroval... Ráadásul már megint túlélt egy halálos sérülést (hányadik alkalom is ez? kb. harmadik lehet, ha jól rémlik) és szépen elkúszott a csatornába. Jó, mondjuk megértem, hogy egy ilyen remek főgonoszt nem szívesen írnak ki csak úgy egy sorozatból, de akkor legalább ügyesebben mentették volna meg.

 

Aztán itt van ugye Peter ismét felbukkant, megmagyarázhatatlan képessége; nem álmodott, hanem konkrétan visszament az időben, de nem is Hirotól vette át az ő képességét, mert ez spontán dolognak tűnik, és Peter mindkét alkalommal öntudatlan volt, mikor megtörtént.

 

Zárásként meg az, hogy Petrelli mama (meg a rákos fickó) a jelek szerint (szinte) pontosan ismerték, mi lesz a vége az egész sztorinak, hogy Peternek kell/ő fog felrobbanni, és erre lehet egy jó kis választási kampányt építeni Nathannek (Lindermant is kihasználva közben, amennyire kell) még úgy is, hogy a "ments meg a pomponlányt" kampány féltávnál teljesen átkavarta az idővonalakat. Szóval úgy tűnik, ez volt az első évad fősztorija; hogyan nyerjük meg a választást Nathannek a hősök képességeinek kihasználásával, majd tegyük őt a világ (ahol világ=a dicső csillagos-sávos USA) urává.

 

Ez a "Sylar áthajította Hirot a középkori Japánba" teaser engem speciel egyáltalán nem csigázott fel, hogy jaj most mi lesz a második évadban, egyedül annyi hasznát látom, hogy végre lett valami összefüggés a sorozat logója (napfogyatkozás) és a tartalma között. Ami egy egészen picit érdekes lehet, hogy ki ez az új főgonosz (férfi, mint az elhangzott), aki látja Mollyt, ha ő is látja őt.

 

Szóval szerintem is elég gyatra lezárás volt, na.

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.02 0 0 667
Én sem értettem. Ha Clair lelövi, utánna pedig a segítségével meggyógyulhatott vona .
Mintha ez lett volna a terv, ezért nem világos miért nem mert lőni.
Alpári Gnác Creative Commons License 2007.08.02 0 0 666
Ezt a fosadék szar befejezést, hát fel vagyok háborodva!
zsuzsa Creative Commons License 2007.08.02 0 0 665

Mégsem irhatják ki a legjóképübb férfiszereplőket :-))

 

na jó... az indiai is tetszik.

Előzmény: Shadowrunner (664)
Shadowrunner Creative Commons License 2007.08.02 0 0 664
Ez jó kérdés. Peter képességei alapján túlélihetné a dolgot. Azt nem értettem csak, hogy miért nem repült el a saját erejéből?
Előzmény: zsuzsa (662)
pleiades Creative Commons License 2007.08.01 0 0 663
A kiadott promo képek alapján mindkettő marad.
Előzmény: zsuzsa (662)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!