Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Timi35 Creative Commons License 2014.12.08 0 0 50

Sziasztok!

Ha Szombathelyen jártok és kellemesen akarjátok eltölteni a várakozási időt, hivjatok!

35 éves, 172cm/65 kg, vöröses-barna hajú nő várja hivásotokat.

0630-408-1907

Timi

szfvarijosrac Creative Commons License 2014.05.31 0 0 49

Udv,

 

aki esetleg SZEKESFEHERVAR fele jar, es leszopatna magat vagy megkurna egy sracot csak hogy kieleguljon, irjon nekem! :) Barkivel nem szexelek, kerek kepet elotte! Irj mailre, publikus. Koszi

ostoba22 Creative Commons License 2014.03.03 0 0 48

Most találtam:

 

Még csak 16 éves voltam, amikor európai körutazásra készültem. Pénzem nem volt, ezért úgy gondoltam, alternatív megoldást fogok kitalálni. Egy kedves ismerősöm ajánlotta: utazzak kamionnal, ő már a fél világot bejárta így. Első pillanatra meghökkentem az ötleten, hiszen én nézelődni is szerettem volna, valamint utálom a bezártságot. Azt sem tudtam, hogy hol lehetne olyan ládát készíttetni, amiben kényelmesen lehet utazni. Az pedig még jobban elrettentett, hogy a nemzetközi csomagszállítási tarifák még a vonatjegynél is drágábbak. Ezt meg is mondtam az ismerősömnek, aki kinevetett és felvilágosított, hogy a kamion fülkéjében kell utazni. Kicsit elszégyelltem magam a naivitásom miatt, de azután jól kifaggattam, hogy mire kell figyelnem. Fel is sorolt néhány fontos tudnivalót, amire figyelni kell a kamionos kiválasztásánál. 
Miután mindent megértettem, becsomagoltam és nekivágtam. Kibuszoztam egy közeli nagy kamionparkolóba. Körém gyűjtöttem az éppen ott lézengő sofőröket elővettem a kis cédulát, amire felírtam a lényeget és ez alapján kezdtem szelektálni. 
1. CSAK GUMIVAL
Ezt nem igazán értettem, mert körbenézve láttam, hogy mindegyik kamionosnak volt gumija. (Illetve egynek nem, mert éppen kilyukadt, de az is gyorsan pótolta.)
2. ÚJSZERŰ ÉS TISZTA
No, ez már nehezebb volt. Az öregecskéket hamar ki tudtam válogatni, de a tisztaságpróba elég lassan ment. Sokan egyszerűen nem nagyon akarták letolni az alsógatyájukat.
3. KÉNYELMES
Ezt a legegyszerűbben úgy tudtam kipróbálni, hogy szép sorban az ölükbe ültem, majd néhány percig fészkelődtem. No, itt el is vérzett egy csontos török, mert nagyon nyomott és két albán, mert fészkelődés közben valami nedves érzés volt a fenekemnél. Nem akarok én felfázni az úton!
4. LEHETŐLEG HOSSZÚJÁRATÚ LEGYEN
Itt egyszerűen megkérdeztem a fiúktól, hogy kié a hosszabb. Erre összevesztek, ezért mégis a saját kezembe vettem az irányítást. Elkezdtem méricskélni. Az volt a legérdekesebb, hogy némelyiket minél tovább méricskéltem, annál hosszabbnak tűnt, de olyan is volt, akié hamar rövid lett. Nem lehet könnyű a diszpécsereknek beosztani őket, ha ilyen gyorsan változnak. Honnan tudják, hogy kit küldjenek Stockholmba és kit küldjenek Fótra?

5. FONTOS A TELJESÍTMÉNY
Ez olyan fontos kérdésnek tűnt, hogy már indulás előtt utánanéztem a neten. Itt kiderült, hogy a teljesítményt nagyban meghatározza a lökethossz és a dugattyú átmérő. Ezen kívül még fontos a löketsűrűség és a robbanáspont pontos beállítása is. Mivel nem akartam tévedni, muszáj voltam a maradék 15 pilótát egyenként letesztelni, csak azt nem tudtam, hogyan is kellene. Szerencsére elmagyarázták. Hoztak egy asztalkát, amire az értékelő papírt tehettem és csak előre kellett hajolnom enyhe terpeszben. Szerencsére a szoknyám alatt nem hordok bugyit, így elég gyorsan elkezdhették a próbát. Kicsit elfáradtam a végére, meg a derekam is megfájdult, de legalább ki tudtam választani a legjobb hatot. Itt elbizonytalanodtam, hogyan tovább? Ekkor támadt egy mentőötletük: mérjünk teljesítményt extrém sűrítéssel is. Megint előre kellett hajolnom, de most valami kenőanyagot is használtak. Matattak egy ideig a fenekemnél, ami elég jó volt, ám hirtelen megéreztem, mi is az igazi kín. Sikítottam a fájdalomtól, de azt mondták, az igazi mérésnek ez a módja. Igazuk lehetett, mert egy idő után már nekem is tetszett a dolog. Nagy nehezen végeztünk, de még mindig maradtak hárman. Több paramétert már nem tudtam ellenőrizni, csak a robbanáspontot. Ezt állítólag a szájban lehet a legjobban érzékelni, tehát le kellett térdelnem és kinyitni a számat, mint amikor anyu vitt a doktor bácsihoz. Furcsa volt, mert közben úgy kellett tennem, mintha jégkrémet szopogatnék, de egyáltalán nem volt hideg. Csak néhány percig tartott mindegyik, de szerencsére sikerült megállapítanom, melyik spriccentett nagyobbat. Végre megtaláltam az igazit! Mondtam is neki, hogy indulhatunk, de erre lekurvázott és otthagyott. Hiába a tudományos felkészülés, mehettem haza, mert senki nem vitt magával. Még néhányszor kimentem próbálkozni, de mindig visszautasítás lett a vége. Feladtam, de csak a kamionosokkal. Úgy döntöttem, inkább autóstoppal fogok utazni, de ez már nem ennek a topiknak a témája.

 

ujonc83 Creative Commons License 2014.02.27 0 0 47

Szabolcs megye keleti részéről vagyok, ha erre kamionozik valaki szóljon.. ujonc83@citromail.hu

 

  

szfvarijosrac Creative Commons License 2014.01.10 0 0 44

Fejer megyeben , Szfvaron APOLT , kanos sofornek (45-ig) segitenek lazitani :) irj

budapest stoppos Creative Commons License 2013.03.18 0 0 43

IX ker könyves kálmán krt mellett Skanska buszfordulótól akár egy picivel távolabb remek lehetőség a stersszoldásra kamionosoknak.

 

Én nem lávakövekkel hanem kézzel, szájjal dolgozom. A pihentető kezelés teljesen ingyenes, csak némi nyitottságra van szükség, illetve persze legalább egy kamionra.

 

 

Foglalni itt vagy az evoma1900 gmail címen lehet.

Előzmény: Törölt nick (42)
bi30 Creative Commons License 2012.10.27 0 0 39

Sziasztok kedves kamionosok ha Szigetszentmiklósan vagytok és pihentek akkor szívesen megláttogatnálak kicsit jó el élveztettnélek rólam 190 80 30  bi fiú vagyok misike1082@gmail.com

bi30 Creative Commons License 2012.10.27 0 0 38

Szia

Előzmény: bi30 (37)
bi30 Creative Commons License 2012.08.27 0 0 37

Sziasztok kedves kamionosok ha Szigetszentmiklósan vagytok és pihentek akkor szívesen megláttogatnálak kicsit jó el élveztettnélek rólam 190 80 30  bi fiú vagyok

Törölt nick Creative Commons License 2012.08.16 0 0 36

A TIR időszakban volt nagy divat a kurvázás a kamionosok körében. Akkor még nyugaton is. Keleten meg főleg (Európa).

P&P Creative Commons License 2012.08.16 0 0 34

biztos csak kanos volt! de azé durva hogy elővette...nem paráztál?!

Előzmény: Törölt nick (32)
Törölt nick Creative Commons License 2012.08.13 0 0 32

 

 

Ehhez csak annyit, hogy tegnap éjjel az autópályán egy parkolóban a wc ből ahogy kijöttem, odajött egy török kamionos és próbált megdumálni, hogy menjek be vele a sötétbe vagy szálljak be a kamionjába. Még a farkát is elővette! Egyáltalán nem volt az öltözködésem kihívó ( farmer és garbó) nem hinném hogy kurvának nézett, csak bepróbálkozott.

 

Előzmény: fatane (27)
AFF-645 Creative Commons License 2010.09.08 0 0 31
Én nem így vettem észre,hogy minden nőt megdugnak.

Láttam,hogy csomót kihagytak,mert éhesek voltak.

Nekem is köszönt egy kurva tegnap este,pedig esett az eső,én meg egy Camping biciklivel voltam,és feléjük kerültem ki a nagy tócsát.

Egy szórakozóhelyen ha félig benyomsz,bármilyen nőt összeszedhetsz,és meg is dughatod,ha ő is vevő rá. 2 emberen múlik.

Megmondom őszintén,nekem nem is lenne gusztusom egy kurvához,mert nagyon csúnyácskák,és nagyon le vannak élve.

Akkor inkább útközben egy zsebkendőbe beleverem a farkam,és utána,huss ki az ajtón.
léhüt Creative Commons License 2010.07.05 0 0 30

sziasztok nagyon nem lehet ebben a témában szerintem összefüggést találni.

személyautoba több örömlány szál be mint kamionba én nekem nem lenne gusztosom beengedni a fülképe megmondom öszintén.

csutak Creative Commons License 2008.10.14 0 0 29
Látni bizony:)
Nem csak a férfiak mutogatják magukat, hanem bizony a nők is!
Mellém áll és felhúzza a szoknyát, majd maszti a javából.
Érdekes, amikor előkaptama fényképezőgépem elhúzott:)
Nem mellesleg, csak pénzért kap egy kamionos lehetőséget.
Én meg ezért nem fizetek!
De ahogy beszélgetünk a kollégákkal ők sem.
Annyit nem ér...
Előzmény: jenner (26)
fatane Creative Commons License 2008.08.21 0 0 27

 

 

Sziasztok!

 

 

Néhány évvel ezelőtt két nyarat kamionstoppal utazgattam Nyugat-Európában. A magyaron kívül német, holland, belga, és osztrák gépekbe szálltam be. Természetesen azok a sofőrök, akiknél erről a témáról érdeklődtem,azt állították, hogy sosem vettek igénybe hivatásos hölgyet vágyaik kiélésére. Nekem egyikük sem tett ajánlatot, nem közelített, sőt maximális figyelmet, segítséget, kedvességet kaptam. Azt gondolom, mivel németül jól beszélek, és arrafelé nem igazán szokás az utazásnak ez a módja, egyszerűen örültek, hogy van társaság, jót lehet beszélgetni, megtudnak néhány dolgot Magyaroszágról.

Érdekes látvány volt egy falu, valahol a cseh - német határ közelében, ahol szinte minden lakos a huncutkodásra volt/van? berendezkedve. A házakon nagy ablakok, mögötte félmeztelen hölgyek, mint a híres Amszterdami negyedben. Csak itt épp egy zöldséges, vagy egy hentesbolt mellett látható mindez.

Az egyik magyar sofőröm egy "régi kedves barátom" volt, tehát nem lehetett (nem is akartam) kikerülni a fülke felavatását.

Valóban így nincs nagyon értelme a kamionosok és a szex címnek, mert azt gondolom, hogy itt is, mint mindenhol vannak igényes és kevésbé igényes emberek. Egy átlag kamion - szvsz - nem igazán kényelmes az ilyen jellegű tornagyakorlatokhoz. Valamint többek között a fürdés kérdése is korlátozza a lehetőségeket, már persze itt is az igényesség szintje számít.

 

Azt hiszem nem sokkal lendítettem a témán...:-D

jenner Creative Commons License 2008.08.21 0 0 26
Sokat vagyok úton. Az érdekelne, hogy a kamionból tényleg látni a melette haladó autóban ülőket. Az egyik kamionos barátom mesélte, hogy nem egyszer látni meztelen vagy sexelő nőket férfiakat.
miska962 Creative Commons License 2008.08.12 0 0 25

sziasztok,

nem ertem miert kellene egy kamionosnak többet a lanyokhoz jarni mint egy mas foglakozasu ( pl.utazo,kereskedö) ferfinek? en 26 eve nös vagyok, 26 eve jarom az utakat es örülök ha aludni v tudok,meg nem ereztem szükseget az utmenti lanyok szolgalatat igenybe venni.

titipapa Creative Commons License 2008.08.04 0 0 24
Sziasztok!
Én 26 éve kamionozok és bejártam Európát és Ázsia egy kis részét.Most is külföldön élek(útszélén?!).Szóval ha valaki kiváncsi némi dologra,szívesen válaszolok.Persze nem csak a glóriám fényesítése miatt hanem azért,hogy sok tévhitet eloszlassk mert az is van bőven a szakmánkkal kapcsolatban.Na széles útat gumifákat mindenkinek!Titi
40spar Creative Commons License 2008.08.04 0 0 23

Hétvégén D-re mentünk kiándulni a férjemmel! Dunaföldvárt elhagyva a 6-os út mellett, egy 7-8 hónapos terhes örömlány árulta magát! Kamionba hogy mászhat be?

popular17 Creative Commons License 2007.11.11 0 0 22
Segíthetek?
Előzmény: Emma (17)
1.4 Elite Creative Commons License 2007.11.10 0 0 21

Esetleg az, hogy ha 2 napja nem aludt az illető, akkor számára egy fürdő, és a frissen vetett ágy a fétis, nem egy ábrándozó hölgy! 8 év alatt 1-2 alkalommal volt szexuális aktusom a kamionban. Az is a jelenlegi feleségemmel! Erre büszke vagyok, mert embert próbáló dolog hűségesnek maradni!

Bár sztem szélsőségesen oszlik meg a csapat. Aki nem, az nagyon nem, aki igen, az pedig bármikor, bárkivel. Úgyhogy ha megpróbálod, még valóra is válhat az álmod!

Előzmény: társastánc69 (19)
Emma Creative Commons License 2007.09.10 0 0 20

Ezekben a fantazikban mindegyik jogaszagu es frissen vasalt gukki ingben van.  :))

Sokmindent ezert kell meghagyni a fantazia szintjen, vagyishogy jobb ha ott marad. Talan...

 

társastánc69 Creative Commons License 2007.09.10 0 0 19
Izgin adod elő, de az nem jut eszedbe, hogy esetleg ezek a férfiúk napok óta nem jutottak fürdőszobához? :-))
Előzmény: Emma (17)
T.boy Creative Commons License 2007.09.10 0 0 18

Ha ilyen őszinte reakciót vált ki a vágyálmaidról a csalódottság, akkor nem sok gondod lenne abban az elképzelt pihenőben. Jól meglepnéd a fiúkat, hogy nem kell fizetni, hanem csak sorakozni és határozottnak lenni:-)))) Ha fórumoznának (is) az ott üzletelő lányok, biztos azt találtad volna itt amire számítottál. Ez a ki sem alakult téma, se a lelki, se a testi vonalon nem igen fog tovább fejlődni. Talán más címen, máshol vannak izgalmas részletek, de kétlem, hogy a foglalkozás megnevezésével vagy netán azzal összefüggésben.

Előzmény: Emma (17)
Emma Creative Commons License 2007.09.10 0 0 17

 

Tiszta izgatott lettem mikor meglattam a topic cimet, de nem az van belul, mint amire szamitottam :)

Nekem a kamionosok mindig nagy fetist jelentettek.

Sokat abrandoztam arrol, hogy van egy parkolo ami tele van piheno kamionosokkal, mondjuk torok kamionosokkal, es ejszaka arra jarok egyedul, es ott allok meg pihenni. 

Hatarozottan es ellentmondast nem turoen kenyszeritenek arra hogy boldogga tegyem oket.  Amig egyik hatalmas lokesekkel tesz a magaeva a tobbieik bekesen ulnek a kamionok mellett es varjak, hogy mikor kerulnek sorra.

Hogy a valosagban milyen a kamionosok nemi elete, ehhez kepest.....:)

T.boy Creative Commons License 2007.09.09 0 0 16
Hát jól leült ez a kibeszélős próbálkozás nem? Én komolyan kiváncsi lettem volna hogy miért indítottad útjára a "gyönyört" és mit segített volna, ha netán érintett vagy a témában. Egy egyszerű kiváncsiságnak kerítetted volna ezt a nem túl nagy s*get:-))))) Nekem van keserű tapasztalatom de ma már tudom, hogy ez nem foglalkozás hanem ember függő. Remélem te is rájöttél már.
Előzmény: vaagyak (11)
1.4 Elite Creative Commons License 2007.03.03 0 0 15

Mit vártál mit írunk majd ide? Hogy melyik kurvát mennyiért? Sok olyan úton állnak lányok, ahol kamionnal nem is lehet közlekedni. Külföldön nincsenek kurvák a parkolókban. Ha kicsit tájékozottabb lennél, nem húzál párhuzamot a 2 közt.

8 éve kamionozok, azota is  csak az az egy nő van az életemben, aki akkor még csak barátnő volt, most meg feleség. Lehet hogy én vagyok a kivétel aki erősíti a szabályt, de ez így van.

Előzmény: vaagyak (-)
hisztislány Creative Commons License 2007.02.28 0 0 14

Sziasztok!

Nem kell ehhez kamionozni - bárhol, bármikor - meglehet tenni.

Úgytűnik van  aki unatkozik és ilyen de lehet, hogy csak számomra értelmetlen topicot nyit, hogy felhívja magára a figyelmet. Én inkább sajnálom az ilyeneket.

T.boy Creative Commons License 2007.02.23 0 0 13
Logikus, meg gondolom nem véletlen a kiváncsiság. 5 év tapasztalata után elmondható részemről, hogy van lebukás, meg ha elég okos vagy ki is derülhet és akkor mi van? Jöhet a sebnyalogatás, a bosszú vágy, a küzdés, a szakítás vagy a kibékülés, mint minden ilyen eseteben -bármivel is foglalkozik a partner-. Olvasd el a prostikat igénybevevők motivációit és pszichológiáját és csak ebből a szemszögből általánosítsál. Engem a sebnyalogatós, magamkörül forgós, 5 hónapot szakítós elhagyott fázisomban Cicó helyretett egy mondattal, (pedig nem volt igaza mégis segített) akkor utáltam. Azóta újra egy párt alkotunk a kamionos barátommal. Nem ideálisat, nem átlagosat és nem olyat mint rég de ha a szeretet igazi és megmarad, meg lehet és meg tudsz bocsátani. Na meg ha a szekér fut utánad (ugye cicó?) Mit okulhatnának a kapcsolathoz így is ragaszkodó "áldozatok"? és mire jó felébreszteni a zöld szörnyet? vagy sárkányfejeket növeszteni egy harmónikus kapcsolatban még ha puderharmónia akkor is? Külső szemlélője vagy a témának vagy érintett? Na ez a nem mindegy. Ágnes
Előzmény: vaagyak (11)