A társaság, találkozók, elveszett topikok, és a Fórum történelme
|
| A maranta |
válasz | megnéz |
2010.02.08 23:17:33 © (24663) |
Képzeljétek, majdnem úgy volt, hogy megyek a talira... a férjem elvállalta a gyerkőcöket, de nálunk is aznap lesz az oviban a farsang. Még tigrisjelmezt kell varrnom, illetve be kell fejeznem a héten, mert az alapa már kész. Most pár napig csak az orrunkat fújtuk :-(
Andráska megfázott én is elkaptam, majd az ikrek is... Szerencsére náluk csak orrfolyás és hapci van, nálunk köhögés is. A lázat megúsztuk...
Annyira mentem volna a talira!
Gondolom ez már így marad, amíg az általánost ki nem járják. Ha farsang, akkor nincs tali.
|
|
|
| illesreka |
válasz | megnéz |
2010.02.08 23:04:31 © (24661) |
Sziasztok!
Lányok, ilyenkor hogy van? Program szerveződik magától, vagy vigyünk UFO-t???
Azt tudom, hogy horgolós cuccot viszek, és a többi??? Gondolom, kaját is... És még mit???
És mennyi a bérleti díj? Szóva ilyen infókkal s bombázzatok légyszi, mint kezdő-talist!:-)))
KÖSZI!
|
|
|
| Camea |
válasz | megnéz |
2010.02.08 16:51:30 © (24659) |
Én mostanság megint nem vagyok fórumközelben, de tali nekem még aktuális... csak hogy nehogy azt higgyétek, hogy ..... meeeeeeeeegszabadultok tőlem! ;D
|
|
|
| ktimó |
válasz | megnéz |
2010.02.08 14:54:44 © (24658) |
Ma sajnos kiderült, hogy megint éppen a tali napján lesz a farsangi bál az oviban :-( Töröltem magam, érezzétek magatokat nagyon jól!
Topiktali:
LBZS Camea Julcsi Aledi Stigglinnc IOkaste Mici Ezkriszti Évi anyátok Ejjkukk Pági Kustraera illesreka kdatta Anmami Skippo Szerika
Helyszín: Karinthy Frigyes Ált. Műv. Ház - Közösségi Háza Budapest, Káposztásmegyer (IV.ker), Lóverseny tér 6.
Időpont: február 20. Szombat
Időtartam: 10:00-16:00 |
|
|
| IOkaste |
válasz | megnéz |
2010.02.08 14:06:30 (24656) |
felírtam a Zindexbabára is, hoyg el ne vesszen többet,, de nem tudom, hová lett az a modul, h. webáruházak.. majd ha lesz időm, csinálok egy olyat is.. Szegény honlap,nagyon elanyátlanodott.. :(( |
Előzmény: Aledi (24654)
|
| IOkaste |
válasz | megnéz |
2010.02.08 13:38:50 (24652) |
Ahama, direkt nem iratkoztál fel? Néma, jársz erre? Tallina, Kao?
LBZS Camea Julcsi Aledi Stigglinnc IOkaste Mici Ezkriszti Évi anyátok Ejjkukk Pági Kustraera Ktimó illesreka kdatta Anmami Skippo |
Előzmény: Skippo (24648)
|
| szerika0122 |
válasz | megnéz |
2010.02.08 13:34:24 © (24650) |
Topiktali:
LBZS Camea Julcsi Aledi Stigglinnc IOkaste Mici Ezkriszti Évi anyátok Ejjkukk Pági Kustraera Ktimó illesreka kdatta Anmami Skippo Szerika
Helyszín: Karinthy Frigyes Ált. Műv. Ház - Közösségi Háza Budapest, Káposztásmegyer (IV.ker), Lóverseny tér 6.
Időtartam: 10:00-16:00
|
|
|
| Skippo |
válasz | megnéz |
2010.02.08 13:26:16 (24648) |
A 26. oldalt volt! (01.23.) :DDD Nem kicsit pörög a topik...
Topiktali:
LBZS Camea Julcsi Aledi Stigglinnc IOkaste Mici Ezkriszti Évi anyátok Ejjkukk Pági Kustraera Ktimó illesreka kdatta Anmami Skippo
Időtartam: 10:00-16:00
Ha valaki azóta még jelentkezett, de itt nem szerepel, legyen szíves copi paste-val másolni a listát, s a végére biggyeszteni a nevét! :)
Andrea! Nagyon profi dolgokat csinálsz. Látom, azért nem tudta a férjed a varrástól elvenni a kedved. :D Helyes, ne is hagyd neki! Szép a quilt is. |
|
|
| IOkaste |
válasz | megnéz |
2010.02.08 13:25:22 (24647) |
Itt linkelték a lányok a gombos webáruházat, ahol a sizzix is van, nekik van procijuk is. |
Előzmény: Aledi (24646)
|
| ahama |
válasz | megnéz |
2010.02.08 09:32:48 © (24643) |
De jó, hogy már hosszú ideje ilyen aktív a topik, jót tett neki a vérfrissítés :)
Az jutott eszembe, hogy ha majd az összes gurulós készen lesz :)P, és éppen nagyon nincs ötletünk új játékra, érdekes lenne egy " Így varrtok ti " kisérlet, minden játékosnak valaki más stílusában kellene varrnia egy babát. |
|
|
| IOkaste |
válasz | megnéz |
2010.02.08 09:29:32 (24642) |
Nekem eléggé rohanós lesz az elkövetkezendő két hetem Sára operációja miatt, de azért szeretnélek buzdítani Benneteket, hogy gőzerővel álljunk neki a topictali megbeszélésének.. mér két hetünk sincs addig, és tapasztalat szerint még az utolsó pillanatokban is van mit megbeszélni, s mindig van félreértés, értetlenkedés is. :D
Valaki lenne olyan lelkes, és felhozná a részvételi listát? Aki regelve van az Indexbabán, rövidesen elérheti a már tisztázott részleteket a taliról.. Én most rohanok vizsgálatokat leszervezni! Pussz mindenkinek! IO |
|
|
| IOkaste |
válasz | megnéz |
2010.02.08 09:26:56 (24641) |
Én szaténszalagot bontottam ki így szálaira, de ahogy írod Te is, ahogy dolgozol, úgy kócolódik. Megjegyzem, Sára Karácsonyra kapott nagyiktól egy ménesnyi kicsi pónit,. kibontás után közvetlenül ugyanígy elkezdett gubancolódni a haja.. sörénye.. vagy mizéje.. :D
Andrea, nagyon jó lett a boszid, és a falikép is nagyon szép! Látom, van bőven türelmed az aprólékos munkákhoz.. |
Előzmény: Kaoka (24635)
|
| Kaoka |
válasz | megnéz |
2010.02.08 09:01:42 © (24638) |
Azt hiszem ilyet vettem egyszer a Rokkában. Nagyon jó minőségű és nem volt annyira drága, de azért olcsó sem. Kilóra mérték. |
Előzmény: szarvasmici (24625)
|
| Kaoka |
válasz | megnéz |
2010.02.08 08:54:36 © (24635) |
Köszönöm Mici. :) Nekem sem jutott eszembe, valahol láttam, még topiknyitáskor egy akkor feltett linken. Nekem egyből megtetszett, azóta vadászok különböző zsinórok után, de ez tényleg csak díszbabákhoz való. :) Még van másféle hajnakvaló is, amit ki szeretnék próbálni. Kár, hogy bezárt a zsinórgyár. :( Múltkor kötelet bontottam, óriási volt az eredmény. Modjuk boszik hajának tökéletes. |
Előzmény: szarvasmici (24626)
|
|
|