Renault4 -hez eredeti, új alkatrészeim vannak, eredeti csomagolásban is: ékszíjak, hengerfej-tömítések, szelepek, szelep-ékek. Ha valakit érdekel keressen:
Segítségeteket szeretném kérni. Resturálok egy r4-st és a semmiből építem, az első ajtók toló ablakai érdekelnének főképp. Van egy-két alkatrészem. Képeket tudnátok felrakni hogy miből áll össze, vagy elmondani mikell hozzá??
Jó lenne, csak én az összetartást hiányolom a típust szeretőknél. Biztosan kevesen vagyunk már országos szinten, akik még áldoznak a fenntartásra, netán gondolkoznak ennek a típusnak a vásárlásán. A neten sehol sem találtam működő R4 klubot, csak régi lapok jönnek fel. Mivel régen szájhagyomány útján terjedt a típust birtoklók neve, címe, telefonszáma - jó lenne feleleveníteni ezt a hagyományt. Hasznos lenne javításnál, alkatrész keresésnél és találkozó szervezésnél is.
Üdvözlök mindenkit! Ha valaki tudna R4F6 4 személyeshez a dobozon lévő elhúzható oldal ablakokhoz való keretgumikat (nem tudom pontosan mi a neve), vagy tud valakit aki árul ilyet ,esetleg be tudja szerezni külföldről az nagyon sokat segítene az infóval !!! Köszönöm szépen !
Szervusz. Csak most találtam a hirdetést , hogy f6 os üvegeket kéderekkel eggyütt szeretnéd eladni . Látom ,hogy 2013 -as de megvan még véletlenül !?? Köszönöm Borsi Zsolt Tel 06 70 314 11 03 köszi
Renault 4 F6 üvegek kéderekkel érdekelnek valakit? Nekem csak útba van, az első szélvédő törőtt. Baján van és igazán jelképes összeget kérek érte. E-mailem publikus, ezt a fórumot nem olvasom.
Kedves Rőnónégyes barátok, amint erről már megy a szóbeszéd, idén, 2009. augusztus 30.-án tartunk egy kis R4-s heppeninget:-)
Többen már biztosítottak arról, hogy hozzák a kedvencek kedvencét az R4-t.
Javasolt helyszín Budapest Hősök tere, utána egy kis városi gurulás, majd egy jó kis kerthelyiségben, talán a Hűvösvölgyben valahol, buli, haverok, no meg Bakkacsozás!
Jelentkezéseket lehet email-ben, személyesen, akárhogy.
Addig is Nagy üdvözlet mindenkinek! Simán (ahogy az R4-s is megy az úton! :) András andreesimaan@gmail.com
Lágyan ringatón, mintha folyton csak tengerparton menne :)