Keresés

Részletes keresés

aulac Creative Commons License 2015.10.12 0 0 137929

Szép napot mindenkinek...

 

Kérdésem a következő:

 

Adva van egy W8.1 64 bit-es oprendszer. Azon egy 64 bites ImgBurn program. Egy DVD-t szeretnék megírni ISO fájlból, amit egy 32 bites meghajtóban szeretnék működtetni.

Hogy írjam meg, hogy felismerje az állományt? Biztonsági másolat lenne. Megvan az eredeti ( nem ISO) DVD.

 

Köszönettel: aulac

 

Qkorica Creative Commons License 2015.10.12 0 0 137928

Írj egy levelet!

Előzmény: homár hümér (137924)
Jahno Creative Commons License 2015.10.12 0 0 137927

12 egy tucat, csak ne a receivert nézd:

 

http://www.aliexpress.com/w/wholesale-3.5mm-bluetooth-adapter.html

Előzmény: Vgyuri1946 (137926)
Vgyuri1946 Creative Commons License 2015.10.12 0 0 137926

Ti mindenhez értettek, hátha ehhez is van szakértő.

 

Van olyan kütyü, amit bedugok egy line out, vagy fülhallgató jack aljazatban és BT adóként működik? Tele vagyok ugyanis mindenféle BTfülessel, külső hangszóróval stb. Ugyanakkor a TV-men és a DVD lejátszómon sincs BT kimenet. A PC-imen talán BTstickkel működne, bár ezt a vonalat még nem próbáltam ki.

 

Létezik ilyen egyáltalán, két buta eszköz kapcsolódhat BT-n keresztül? Nem kell az egyiknek okosnak lenni a pároztatás és a protokoll miatt? Mondjuk én ki tudok olyat találni, hogy az egyik csak BT adó a media vagy handsfree protokollal, a bt fülesek egy része úgyis csak azt tudja.

pittti (Bitvadász) Creative Commons License 2015.10.12 0 0 137925

„A mentoprogi az csak masik helyre tudja lementeni, nekem viszont az eredeti helyre torteno visszaallitas kellene”

 

Sajnos ez még nekem sem megy minden esetben. Akadhat olyan hiba bőven, ami megakadályozza az eredeti adathordozó javítását (ha pedig elolvastad amit írtam, akkor azt is tudod hogy fizikai hiba esetén miért nem ajánlatos a mentendő lemezt birizgálni)

Igazán beszúrhatnál ide egy képet annak a merevlemeznek a S.M.A.R.T. -járól.

 

Mi rossz van abban, ha csak egy másik merevlemezre tudod átmenteni az adatokat?

(sokszor azért is kezet csókolnak ha egyáltalán menthető valami)

 

Lehet hogy ma még írok, van nálam egy jószág hasonló hibával...

Előzmény: homár hümér (137917)
homár hümér Creative Commons License 2015.10.12 0 0 137924

Ollala, te most nagyon gyors reagalasu uzemmodban vagy! :-)))

 

Igen, teljesen jogos a szemleleted, de en megbizonyosodtam rola, hogy szo se volt semmilyen virustamadasrol, meg a bitcoinos zsarolasokrol a vilag tulso tajarol szervezve, hanem valami elektronikus erintkezesi hiba miatt adott usb portra dugott pendrajvok es kulso hdd-k azonnal olvashatatlanna valnak.

 

Valaki irta, hogy linux lenne a megoldas, lehet, azt nem ismerem es nem merem kiprobalni, mert tudom, hogy Mac az azonnal beleirkal a hdd-be mindenfelet, es azt nem kockaztatom meg.

 

Annyi mar kesz teny, hogy az adatok megvannak (a nehany elveszett fajtol eltekintve, amik valoszinuleg meg voltak nyitva, amikor meghalt az usb port) csak a hozzaferessel van gond.

Ezert kerdeztem testdisket, mert azt azzal is reklamozzak, hogy pont ilyenekre jo, helyreallitja a hozzaferesi utat es mindenki boldog lehet.

 

Na, eldugultam, megyek, irok egy szosszenetet crm-re peldakent.

 

Koszonom mindenkinek az eddigi segitseget es a turelmet is, valoban nem irtam reszletes informaciokat, mert nem ertek hozza es nem akartam belemenni olyan vitakba, amiket szinte minden ezredik beirasnal lehet olvasni.

 

Ha lenne angolom, meg hozzaertesem, akkor talan a dump se allitott volna meg. ;)

Előzmény: Jahno (137919)
Jahno Creative Commons License 2015.10.12 0 0 137923

MySQLhez a phps- programozós vagy fejlesztős cégek értenek. Nyilván rossz felé keresgéltél. Vannak nekünk web alapú midnenféle boltjaink, nyilvántartó rendszereink, viszont egy alap Drupal/WP/akármi oldal összerángatásához képest egyből 10-20-Xszeres szorzó indul és már előre lelőtted, hogy ingyen kellene így ne csodálkozz, ha nem találsz rendes fejlesztőt.

Előzmény: homár hümér (137921)
homár hümér Creative Commons License 2015.10.12 0 0 137922

Na, hat ezt szepen levagta valami.:-((

 

Akkor meg egyszer, hatha most mar sikerul:

 

Na, vegre megirtam a naplomat, remelem, sokaknak tanulsagos lesz es ezuttal vegre a megoldashoz is kozelebb kerulhetunk - abban pedig biztos vagyok, hogy tobb szaz beirasra alkalmas vitaanyagot is lattok benne, igy par honapig csemegezhettek belole egymasnak irogatva - csak kerem, elobb nekem valaszoljatok a Testdisk hasznalhatosaga erdekeben. (Legalul van, ha valakinek nincs turelme vegigolvasni a tobb napos irodalmi tevekenysegemet bizonyito naplomat.)

 

Akkor sorban az altalam kiprobalt programok:

 

m3datarecovery:
(Rengeteg helyen fent van a weben, a talalatok elso par oldalat uraljak, a nyolcadik kulonbozo nevu, de azonos szovegu weboldalnal abbahagytam a szamolast. Mindenhol ugyan azt a fajlt lehet letolteni, maximalisan kihangsulyozzak, hogy ingyenes es csak telepitsd es nyugodtan hasznald. Egy picit masik valtozata is van, ha raw a keresesi kulcsszo, akkor az m3rawdriverecovery.exe nevre hallgat, de lenyegeben ugyan azt csinalja)

Gyorsan megtalalja par szaz fajlt konyvtarakban, de a tobbseg torolt fajl torolt konyvtarakban, es raadasul 1 GB-nyi adatfajl megjelenitese a weben szereplo informaciokkal ellentetben azt kozli, hogy ezeket le lehet menteni, de tovabblepes csak vasarlassal lehetseges. Mivel az altala megtalalt fajlok donto tobbsege visszaallithatatlan, (ugyan annak a fajlnak a negy elozo valtozatat is megtalalta es mentesre javasolta) igy nem vagyok biztos benne, hogy az agressziv (es szerintem hazugsagra epulo) eladasi kampany mogott hasznalhato program lenne.


icarepro:
Torolt fajlokat nagyon gyorsan megtalal, de nem hajlando tovabb menni a fizetesi korlat miatt, igy nem vagyok benne biztos, hogy van ertelme megvenni, mert talan nem vegez teljes koru felderitest. Az biztos, hogy gyorsan hoz valamilyen eredmenyt, de ismet csak nem bizonyitott, hogy teljes koru feltarast vegez es az eredmeny hasznalhato.


Recuva
(sokan kapasbol ezt ajanlottak az ismeroseim kozul is, valamiert ugy latszik, divatossa valt mostanaban)
Telepitettem, csak torolt fajlok keresesere es visszaallitasara jo, a merevlemezt fel se ismerte.


Stellar Phoenix windows Data Recovery: (ms ajanlasaval)
Mindenaron a webes anyaszervert keresi az inditas utan, igy rutinos voltam, hogy off-line inditottam el, viszont gyorsan tovabbenged, felismeri a hdd-t es kozli, hogy fixed type es RAW system, normal scan-t valasztom 

Elkezdenek peregni a "reandig sector" szamok, felette kis zold szinsav indul el, de egy ido utan kiderul, hogy trukkos, tobbszor vegigfut, mert nem egyben mutatja a 100%-ot, hanem tobb reszletben, ami jo kis atveres, varja az ember, hogy "na, mar a negyede megvan, akkor par ora mulva kesz", oszt kiderul, hogy ez csak az elso felvonas volt, es meg van 3-4.:-(
Raadasul egeszen mas szektor szamot ir ki vegcelkent, mint a tobbi program, nem vagyok benne biztos, hogy valoban felismerte a hdd-t.
(Mintha valaki korabban irta volt, hogy buszke arra, hogy szemelyesen ismeri a ms-es fejlesztoket, kerem, tovabbitsa, hogy uzenem nekik, hogy csokoltatom oket, es remelem, lesz ennek a programnak olyan valtozata, ami valodi szektoradatokat fog felismerni. Valamint azt is remelem, hogy nem fogjak a teljes webet tonkretenni, ahogy elkezdtek a skype meg mas webes alrendszerekkel par hete.)
Bal oldalt kis ablakban 3 almenu jelenik meg, classic tree, file type list es filtered tree
Sajnos a felelmem bejott, egy napi futas utan - ugy kb 70%-nal lehetett a porgo szektorszamok alapjan - hirtelen megjelent egy kulon ablakban valami olyasmi angol nyelvu hibauzenet, hogy "nem letezo szektor vagy hardverhiba" es csak "ok"-re volt lehetoseg, de utana torolte a kepernyot es kiirta, hogy 0 fajlt talalt, majd felajanlotta, hogy advanced search-el is megvizsgaltathatom, de inkabb nem kertem belole. Az elozo programokat lehet kamuknak minositeni, de legalabb voltak valodi talalatai, ennek egyse - csokoltatom a MS-es szuperokos mernokoket. Igaz, ez legalabb ingyenes.


Restoration:
nem mukodik, talan csak XP-ig volt jo

 

Sector Spy xp98
nem mukodik, talan csak XP-ig volt jo

 

Puran File Recovery:
Csak par tucatnyi fajlt talal harom konyvtarban par ora alatt, hasznalhatatlan ebben az esetben

 

DMDE:

A NTFS search kozel harom teljes napon at futott, mert idonkent leall a search, feldob egy ablakot, hogy "Reading MFT fragement..." es akkor megy tovabb, ha az lefutott.
Amikor vegigert, az ablakban negy particio jelent meg, ami elso pillanatra marhasag, az elso sorban a hdd majdnem teljes egeszeben szerepel (mintha az utolso szektor szaam kisebb lett volna a tenylegesnel), az alatt levo harom sorban harom particio pedig olyan, mintha a hdd kozepen es vege fele lenne nehany 4k-s vagy 2k-s meretu, valoszinutlenul kis szektorszamu particio.
Emellett kozli, hogy egyetlen fajlt se talalt.
A helyreallitasi lehetoseg annyit jelent, hogy a negy particiot kulon-kulon le lehet menteni valahovy egy az egyben, valamire biztosan jo lehet, de ha egyetlen fajlt es egyetlen konyvtarat se talalt, nem latom ertelmet foglalkozni tovabb vele.

 

gsmartcontrol:

Gyorsan felismeri a hdd-t es kiir mindenfele azonosito kodot, de adatoknal ennyit ir csak ki:
Device supports SMART and is Disabled
Temperature Warning Disabled or Not Supported
SMART Health Status: OK
Error Counter logging not supported
Device does not support Self Test logging


Easeus Data Recovery 9 - proba verzio.

Tokeletesnek bizonyult, igaz, ket napon at futott, es eleg hektikusan adott informaciot, de folyamatosan jelezte, hany fajlt es konyvtarat talalt es azonnal fa szerkezetben meg lehetett nezni oket, es jelezte, hogy a fajl csak torolt, vagy helyreallithatatlanul torolt. Amikor vegzett, akkor tokeletesen lehetett keresni datumra es fajlnevre is es eleg gyors volt.
A proba verzio 1 GB-os korlatot irt, de ez mentesre vonatkozik, a fa strukturaban nemcsak konyvtarakat, hanem bizonyos fajlokat egyesevel be lehet pipalgatni es a szamlalok jelzik, mennyi a lementesre kivalasztott meret es mennyit lehet meg kivalasztani.
Ezek alapjan reszben megnyugodtam, a fajlok nagy resze megvan es lementheto masik adathordozora, ugy tunik, a hdd serulesekor nyitott fajlok eltuntek, es erdekes modon ezek korabbi, torolt verzioi se jelentek meg. Datumra keresessel meret alapjan be tudtam azonositani par excel es ppt es doc fajlt, mindegyik fajl neve numerikus szamra cserelodott es bar menteni lehetett, de tobb kulonbozo tipusu fajl toredeket tartalmazta.

Szerintem a program nagyon jo es erdemes lenne megvenni, csak nincs ra szuksegem, boven van meg az 1 gb-os korlatbol is, mert a keresett fajlok viszonylag kis meretuek, es tokeletesen le tudtam menteni a fontos fajlok nagy reszet, vagy a par nappal/hettel korabbi verziokat, amibol a gyerekek szepen ujra eloallithatjak az uj fajlt, persze, nem teljes mertekben, de ha egyszer ok mondtak, hogy nem kell napi mentes, meg hetente se mindig, hat akkor most kezimunkazhatnak. Legalabb dolgoznak egy kicsit ok is.


Testdisk
Na, ettol vartam a megoldast, mert az Easeus megnyugtatott, hogy a teljes fajlrendszer szepen megvan (jo, kb. tucatnyi neve szamra cserelodott es a tartalma eltunt) tehat igaz lehet az a javasolt megoldas, hogy a testdisk reven a "raw"-ot vissza kell allitani "ntfs"-re es maris ismet hozzaferhetoek az adatok.
Mivel biztonsagra torekedtem, minden irast kikapcsoltam, igy az indulo menuben
"no log"-ot valasztottam, mire "None particion"-t javasolt, OK utan "Analyse"-ot javasolt, OK-ra lefutott, de kozolte, hogy nem talalt semmit, "deep analyse" kell OK utan percenkent 2 szektoros sebessegre kapcsolt, amire nem volt idom.

Ujrainditas utan a "no log" utan "None particion"-t javasolt, de ezuttal "Intel PC"-t valasztottam, mire jott egy uzenet:
Partition sector doesn't have the endmark 0xAA55
"quick search"-t javasolt, OK utan "analyse cilinder" szepen lefutott, az uzenet:
No partition found or selected for recovery - deeper search:
(Add - megadhatom a particiot, de nem merem megtenni, mert akkor irni fog valamit, es ha rossz, akkor annyi.)
none-t valasztom - advanced-et javasol, OK, kiirja a particio elso soraba, hogy
P Unknokwn - es beirva a disk teljes merete particionak (en ezt a szamot korrektnek fogadtam el szemben az elozo par programban megjelent ertekekkel szemben) es orultem, akkor nem kell megadnom semmit, szepen felismeri, tehat a program eddig tokeletesen mukodik.
Ekkor alul 6 almenu jelenik meg:
Type, Boot, List, Undelete, Image creation, Quit.
Type-ot jeloli ki, beirom, hogy NTFS a valasztasom, mire tovabblep Boot-ra, OK-ra kiirja, hogy
"boot es backup boot" egyarant "bad", (mivel nem is voltak, gondolom) es utana irja, hogy
"sectors are identical.
A valid NTFS Boot sector must be present in order to access any data; even if the partition is not bootable."

Nos, itt 3 valasztasi lehetosegem van: Quit, Rebuild BS, Dump.
A 2.-nak nyilvan nincs ertelme, a 3-at nem tudom, mit akar, (szotar szerint szemettelepet jelent, ami szamomra nem tul bizalomgerjeszto valasztasi lehetoseg) igy marad a quit, vissza elozo szintre,
List - jon, mire kiirja, hogy
"Can't open filesystem. Filesystem seems damaged."

Az elozo menuben az "Undelete" es "Image creation" opciokat megint nem merem kiprobalni, igy marad a quit.

Itt megint a fomenuben vagyok, Analyse, Advanced, Geometry, Options es Quit a valasztas.
Elso ketton tul vagyok, Geometry-t nagyon nem merem kivalasztani, hatha azonnal belerondit valamibe,
"Options"-ra enyit ir:
Expert mode: no
align partition: yes
Dump: no
csak OK-zni lehet, visszater a menube, marad a quit.

 

Eddig jutottam.:-(

Ezert tovabbra is az lenne a kerdesem, hogyan tudom a programot ravenni, hogy allitsa helyre a particiot a fajlrendszerrel, butulas nelkulikent, ahogy korabban volt, es akkor ismet minden szep es jo.

 

A masik kerdesem pedig az, hogy az altalam felve olvasott almenuk mire jok, miket lehet veluk csinalni, azaz hogyan lehet a Testdisk tobbi almenujet hasznalni, illetve mire hasznalhato es mitol kell tartozkodni, mik a veszelyek. (Van egy gyanum, hogy a "Geometry"-ben lehet a raw-ot visszairni NTFS-re, de lehet, hogy mashol van es csak atsiklottam felette.)

 

Előzmény: homár hümér (137916)
homár hümér Creative Commons License 2015.10.12 0 0 137921

Egyesulet, erosen limitalt pugyi korlatokkal es kulonosen tiltott mindenfele "egy even tul hasznalatos" cucc beszerzese, ingatlanberles es hasonlok, csak nyomtatopapirbol lehet par tonnanyit gond nelkul elpazarolni, arra adnak tamogatast.:-(((

 

crm jo lenne, de mindegyik csak odaig jut, hogy hivd meg a barataidat, meg csatolj kepeket es videokat es csinalj minel tobb weboldalt es persze szocialis media alapveto, mikozben adatbazis funkciok nincsenek kihasznalva.:-(

Probaltam par kapcsolatot, de amikor azt mondtam, hogy mysql-hez erto kellene, akkor midnenki elnemult, mert mindenki csak drupalrol meg jomlarol meg wordpresszrol beszel, az, hogy az egesz alapja egy mysql vagy hasonlo, az mar fekete doboz. 

 

 

Irok egy peldat az itteni beirasok alapjan, mire lenne nekunk szukseg, ha az alapjan tud valaki olyat javasolni, ami ezt tudja, mar jol jartam.:-))

 

Előzmény: Jahno (137879)
Jahno Creative Commons License 2015.10.12 0 0 137920

Megszokás, hogy legtöbb ilyet látni kellene, hibáknak oka van és általában elég rosszul szokták tolmácsolni az előzményeket, vagy már egy hibás gondolatmenet közpébe szállunk bele. Persze mikor éppen bejön az egy menüpont, akkor júzer idejön és Ő megmondta, hoyg megmondta, mi meg itten mind hülyék vagyunk, működik, hurrá, viszont ez az esetek ki százaléka. Mellékesen valahol ott hagytam fel, mikor egy folyamat sokáig tartott és az Neked nem tetszett. Jahh, az ilyen, de akkor mit akarunk? Igen, idő kell hozzá, megy a bitkolbász, majd szól ha végzett.

Előzmény: homár hümér (137918)
Jahno Creative Commons License 2015.10.12 0 0 137919

Ezt  azt hiszem végigrágtuk, hogy eredetit semmilyen körülmények közt nem babrálunk. Főleg ha ennyire sem értünk hozzá, de némi Wines fórumos jelenléttel érthető lenne, hogy visszaállítjuk egy másik adathordozóra, sőt, opció is van arra, hogy egy másikra csak fizikai másolatot csinálunk és harmadikra állítjuk vissza, aztán lehet az első/eredetit megfejteni, hogy csak a filerendszer kócolódott össze, vagy a vezérlő hibázik. Jó is az, mikor menteni lehetne, akár csak gagyi USB kábel miatt eldob egy kártyaolvasót, külső vinyót, júzer meg ugyanazzal a hibázós kábellel/interfésszel nekiáll "megjavítani" az eszközt. Zseniális húzás, tényleg. Törött lábú gyereket elfektetjük és nem basztatjuk, hogy be tudsz sétálni a kórházba, majd ott valami lesz.

Előzmény: homár hümér (137917)
homár hümér Creative Commons License 2015.10.12 0 0 137918

Ez az, amikor azt kell irnom, hogy a hiba a ti olvasokeszuleketekben van.:-))

 

Mindossze annyit kertem, hogy segitsen valaki a testdisk menujeben eligazodni, mit szabad csinalni, mitol nem kell felnem, hogy kart okoz. Erre elkezdtetek agyalni, hogy mi minden lehet a hatterben, es egymassal vitaztatok.

 

Az eredeti kerdesemre senki se reagalt, hogy az analyse-n kivuli menuk mire jok.;)

Előzmény: Törölt nick (137869)
homár hümér Creative Commons License 2015.10.12 0 0 137917

"De ha látja, akkor vissza is tudja állítani, vagy mi a kérdés?"

 

 

Ilyen megjegyzesekkel a rokonsag notagjai szoktak az oruletbe kergetni.:-))

Ugye, te se gondoltad komolyan, hogy nem ismered az ilyen programok mukodeset?;)

A mentoprogi az csak masik helyre tudja lementeni, nekem viszont az eredeti helyre torteno visszaallitas kellene, hiszen minden ott van, csak valamiert az eleresevel van gond.

Előzmény: Jahno (137870)
homár hümér Creative Commons License 2015.10.12 0 0 137916

Na, vegre megirtam a naplomat, remelem, sokaknak tanulsagos le

kürtök Creative Commons License 2015.10.12 0 0 137915

Tenap este tíz óta fut a windows memtestje, az első fázis nyolcvan százalékánál tart, eddig semmit nem talált. Megyek dolgozni, estig remélem végez. 

Előzmény: Hehe164 (137905)
XANTIi Creative Commons License 2015.10.11 0 0 137914

Köszönöm Urak a segedelmet. Megtaláltam ott a DHCP cliens listában.
Holnap be tudom üzemelni a végleges helyén.

XANTIi Creative Commons License 2015.10.11 0 0 137913

Sajnos leírva nincs. Azért kell kiolvasnom. Mobiltelóimban, tabletben megtaláltam idáig mindig.

Előzmény: Hehe164 (137909)
XANTIi Creative Commons License 2015.10.11 0 0 137912

A router lelkébe nem néztem. Az rémlik, hogy DHCP van beélesítve. De elég amatőr felhasználó vagyok. Talán ezt megtalálom.

Köszi.

Előzmény: smith (137911)
smith Creative Commons License 2015.10.11 0 0 137911

IP-t otthon hogyan kap? DHCP-n?

Akkor nézd meg a router DHCP kliens listájában a MAC-et.

Előzmény: XANTIi (137908)
Thibi Creative Commons License 2015.10.11 0 0 137910

A routered dhcp kiens listájában nem látszódik a mac cím?

Előzmény: XANTIi (137908)
Hehe164 Creative Commons License 2015.10.11 0 0 137909

Na most a MAC cím vagy a csomagoláson van, vagy a dokumentációban, vagy kiolvasható.

Előzmény: XANTIi (137908)
XANTIi Creative Commons License 2015.10.11 0 0 137908

Nem. Az Aldiban volt nagyon olcsóra leárazva. Komplett, gyári csomagban. Tök jó kis szerkezet. Csak a hely ahova vettem szűr MAC címre és semmi utalás nincs rá. A beállító progijában sem. Itthon kikapcsolt szűréssel jó a WiFi is de a céges telephelyre kell.

Előzmény: Hehe164 (137907)
Hehe164 Creative Commons License 2015.10.11 0 0 137907

Lopott?

:-(

Előzmény: XANTIi (137906)
XANTIi Creative Commons License 2015.10.11 0 0 137906

T. topik guruk!

WiFi kérdésem lenne. Egy LAN kamerát szeretnék WiFi-n használni. Dróton hibátlanul megy. De a WiFi beélesítéséhez kellene a MAC kódja. Mivel tudnám azt kiolvasni, mert nincs hozzá semmi táblácska. Egyébként W7 a rendszer, egy router van elötte.

Hehe164 Creative Commons License 2015.10.11 0 0 137905

Memóriamodul hiba lesz. :-)

Előzmény: kürtök (137904)
kürtök Creative Commons License 2015.10.11 0 0 137904

Mellesleg a kékhalál általában hardverhiba))

Előzmény: Johnny Five (137902)
kürtök Creative Commons License 2015.10.11 0 0 137903

Megpróbálom, mert a fentebb említett programmal ez jött ki:

Előzmény: Johnny Five (137902)
Johnny Five Creative Commons License 2015.10.11 0 0 137902

A Microsoft szerint ez hardverhibát jelez.

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/ff557391

 

0x5003 The working set free list is corrupt. This is probably a hardware error.

 

Valószínűleg az egyik memóriamodul hibás. Én legalábbis erre gyanakszom, ha csak memóriaigényes alkalmazások esetén lép fel a hiba.

 

Futtass egy memóriatesztet.

Vagy egyenként vedd ki a modulokat, oszt ha megszűnik a problem, akkor az a modul volt hibás.

Előzmény: kürtök (137896)
kürtök Creative Commons License 2015.10.11 0 0 137901

Ez most mi? Gidrázol velem vagy mi történik?

Előzmény: Doky586 (137900)
Doky586 Creative Commons License 2015.10.11 0 0 137900

vicc  :)

Előzmény: kürtök (137899)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!