Keresés

Részletes keresés

jogomvan.hu (X) 2017.09.30 0 0 80

Mindenre kiterjedő jogi segítség külföldön élő, dolgozó magyarok részére is. www.jogomvan.hu

-g00sman- Creative Commons License 2017.08.24 -1 0 79

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=122084698&t=9183572
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=107446972&t=9021559

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=121938002&t=9021559
Bocs, nincs több kérdésem, elmebeteg szociopaták (bűnranda és/vagy segghülye) voltak, vannak, lesznek. Ez mindent megmagyaráz.
Ilyeneket csak az ország legsötétebb bugyrai termelnek ki :D

Előzmény: KCs(Zs) (77)
-g00sman- Creative Commons License 2017.08.24 -1 0 78

Hihetetlen, és még mindig vannak verebek akik rárepülnek erre a sz@rra :D 
Büfé-szak a főiskolán azért megment már?

Előzmény: KCs(Zs) (77)
KCs(Zs) Creative Commons License 2017.01.10 0 0 77

Sziasztok, én is mennék dolgozni a Butlinshoz (Skegness). Rengeteg jót hallottam róla és persze olvastam is.

Az interjúra már javában készülök, állítólag annyira vészes nem lesz.

A kérdésem a working tax credittel kapcsolatban lenne.

Ők ugye azt is kérdezik mennyi volt az előző évi keresetem, erről én majd fogok kapni itthon valamilyen papírt, mikor a hivatalos dolgokat intézem? (nav, tb, kijelentkezés)

És ehhez nekem be kell szerezzek hivatalos papírokat itthon amiket csatolnom kell majd?

-g00sman- Creative Commons License 2016.04.30 -1 0 76

Pár ismerős már kabaréba illő ajánlatokat kap emailen attól az irodától akik pl erre a helyre is dobálnak ki embereket havi 600-ért klotyót pucolni. Na de ki lesz az aki ennyiért tönkretesz egy jó ismeretséget, és szépíti a lehetetlent hogy beugrasszon egy ismerőst.

"JUTALMAT FIZETÜNK AZ AJÁNLÁSÁÉRT!

Egyre többen és többen fordulnak úgy hozzánk, hogy korábban külföldön elhelyezett ismerőseik ajánlják nekik munkánkat, cégünket. Gyakran ajánlanak minket azok is, akiket a „Vidámpark” néven futó szórakoztatóipari komplexumban helyeztünk el, mint Önt is. Arra gondoltunk, hogy mostantól egy akció keretében az ajánlásaikat nem csak megköszönjük, de 100 fonttal meg is jutalmazzuk."

Lakatos MacLeod Creative Commons License 2015.12.07 0 2 75

Üdv!

Ha valakit még esetleg érdekel a téma...

Bő négy év mineheadi élmény van a hátam mögött.

 

Gyakorlati tapasztalatok/tanácsok:

- munkakezdéshez tulajdonképpen csak útlevél/személyi kell, és két referencialevél, erkölcsit nem kérnek (anno, amikor én kezdtem, még kértek), plusz ki kell tölteni a belsős nyomtatványokat és aláírni a szerződést

- amíg nincs bankszámlaszámod, addig csekket kapsz, amit a benti pénztárban tudsz kp-ra váltani. Ezt maximum háromszor teheted meg, utána mindenképpen számlaszámra van szükséged. Fizetés minden második pénteken van.

- számlanyitáshoz NI number (gyakorlatilag a brit TB-szám) és útlevél/személyi szükséges (útlevéllel minden egyszerűbb és gyorsabb)

- az NI number kiadása interjúhoz kötött: fel kell hívni a központot és időpontot kérni a legközelebbi irodájukban (ez jelen esetben Taunton). Az interjún tulajdonképpen arról győződnek meg, hogy te valóban önmagad vagy-e. Vidd el minden fényképes igazolványodat, illetve jól jöhet még a munkaszerződésed.

- mivel az itteni fizetés brit szemmel nézve nevetségesen alacsony, ezért lehet ún. working tax creditet igényelni. A menetrend hasonló: az NI number és a számlaszám birtokában fel kell hívni a tax credit helpline-t, leegyeztetni-megadni egy csomó adatot, ezt követően küldenek egy paksamétát postán, ezt halál precízen ki kell tölteni, visszaküldeni, és elbírálják, hogy mekkora összegre vagy jogosult.

 

Én nem euworkön keresztül jöttem ki annak idején, erről közvetlen tapasztalatom nincs. Volt az évek alatt olyan kollégám, aki így jutott ki Butlinsba, összességében pozitív volt, amit mondtak: megbízhatónak tartották a céget.

 

Szubjektív rész:

 

A párok egy kicsit jobb helyzetben vannak, ugyanis az "apartmanok" kétszemélyesek, azaz ha egyedül vagy, óhatatlanul is össze fogsz kerülni egy ismeretlennel. Anyagilag is kifizetődőbb, ha nem egyedül vagy: továbblépni is sokkal könnyebb lesz erről a helyről. Mert hogy innen tovább akarsz majd állni, de minél hamarabb, az szinte biztos.

 

A szállások borzalmas állapotban vannak: konkrétan rohad az egész. Az ún. "staff village" nagyjából olyan, mint egy lepusztult barakk-komplexum. A blokkok kétszintesek, a falu egyik felén fürdőkádas-tűzhelyes megoldással (zuhany nincs!), másik részén tusolós-mikrós (sütő és platni nincs!) kivitelezéssel. Van még olyan szállás is, ahol szintén tusoló van, a konyhában viszont beépített platni található, sütő azonban itt sincs.

Az apartmanban van egy nappali (itt van a "konyha" is), két, kb. 3x3-as szoba, és egy fürdőszoba (a wc-vel egyetemben). A nappaliban van két kanapé és egy hűtő, meg egy-két konyhai felszerelés (bepenészedett vízforraló, egykoron talán fehér színű bögrék. szétrohadt fakanál stb.), szobánként találsz egy lestrapált ágyat (ha mázlid van, nem rohad), két éjjeliszekrényt, és egy szekrényt (ajtaja nincs, de van benne néhány drótból hajtogatott vállfa). A szállásokhoz alapjáraton nem jár se asztal, se szék - természetesen szerezhetsz/vásárolhatsz, ha akarsz.

A szigetelés pocsék, az állag pocsék: az egész hely koszlott, büdös, bontásra megérett.

 

Az órabér bruttó 6.7 font óránként (a brit minimum), ebből 5.74 marad a szállás-rezsi kombó levonása után. A fizuból vonnak még kevéske adót, eü járulékot és nyugdíjjárulékot is.

A mineheadi Butlins januárban zárva van, nincs vendég, következésképpen munka is alig. Februárban és márciusban csak három éjszaka vannak vendégek, november elejétől december közepéig szintén, azaz minden részlegen erősen csökken az óraszám.

A staff village zajos: majdnem minden éjjel buli, őrjöngés, ivászat, olykor balhé. Ha túlóra vagy éjszakázás után pihenni szeretnél, akkor rossz helyre jöttél.

Heti 37.5 órával kb. 800 font marad a zsebedben, és már ki van fizetve a szállás és a rezsi - cserébe nincs normális munkaéved, illetve ez a pénz itt a vicc kategóriája, nagyjából semmire nem mész vele.

A munkahelyen alig kell az angol nyelvet használni, azaz odabent szinte semmi esélyed a fejlődésre - ezt önerőből kell megoldanod.

A helyi lengyel boltban illetve a tescos "lengyel polcon" sok mindent beszerezhetsz (pl. tejföl, zsemlemorzsa, élesztő), a lengyel boltban ráadásul vannak magyar termékek is. A város nagyon kicsi, és távol van mindentől, a legközelebbi nagyobb város Taunton: ha pl. ruhát akarsz vásárolni, oda érdemes elmenned, mert helyben alig kapsz valamit.

A környezet szép, de az erős szél és az eső szinte mindennaposak. A városka is szép, csak a lehetőségek nagyon korlátozottak.

Az internetkapcsolat itt kizárólag wifis lehet, ami viszont drága és borzalmas minőségű.

 

Ezt a munkahelyet egyedülálló embernek csak végszükség esetén ajánlom, ha otthon már összecsaptak feletted a hullámok, ha szó szerint menekülnöd kell valami miatt otthonról. Ha egyedül jössz ki, és nem sokallsz be rögtön, akkor szinte biztos, hogy évekre itt ragadsz, főleg, ha odahaza kötelezettségeid vannak (hitelt kell fizetni, szülőket, családot kell segíteni). Egyedül sokkal nehezebb lesz annyi pénzt összehoznod, hogy új helyet találj: a brit lakásbérlési feltételek elég viccesek. Ha párban vagytok, minden könnyebb egy kicsit, de ez a hely kitűnően alkalmas arra, hogy visszahúzza, bedarálja az embert.

Ha hosszú távon akarsz boldogulni Angliában, akkor a nyelvtudás mellett jó szakmára is szükséged lesz: ha az nincs meg, csak minimálbéres pozíciókra számíthatsz.

Vali888 Creative Commons License 2015.10.29 0 0 73

Legjobb közvetlenül felhívni az angol céget vagy írni nekik. Közvetítőkkel nem szabad kezdeni!  Még ha pénzt nem is kérhetnek a közvetítésért, felesleges közbeiktatni őket, mert nem adnak valós válaszokat a kérdésekre. Nekik az az érdekük, hogy minél előbb "eladjanak" a kinti cégnek. 

Előzmény: yabber1 (72)
yabber1 Creative Commons License 2015.10.20 0 0 72

Sziasztok!

 

Én az iránt érdeklődnék, hogy ha kimennék dolgozni mint takarító, mire kell számítani? Mennyi a napi munkaidő, mennyi napot kell dolgozni 1 héten, kell-e túlórázni, vagy van lehetőség rá hogy többet dolgozz? Mi az ami levonásra kerülne a munkabéremből (gondolok itt adóra, TB-re, szállásra, ételre)  rendesen bejelentenek-e, kapok a fizetésről valami elszámolást?  Bankszámlát kell nyitni, arra kapjuk a fizetést?

 

Egy ismerősöm kint dolgozik a Skeegnes-ben, mint takarító, és az Ő elmondása szerint levonnak az órabérből (6,5 font) 1 fontot a szállásra, levonják a biztosítást ( national insurance number) ás az adót (tax) és az étkezése havi 250 font.

A munkaidővel kapcsolatban pedig, a ledolgozott órák száma változó, napi 3 órától 7 óráig, heti  2 szabadnappal.

Elmondta, hogy volt olyan si, hogy 2014 novemberétől március közepéig csak heti 3 napot dolgozott pár órában,  januárban pedig volt 2 hét leállás, és hgy erre az időre nem fizettek semmit. Valamint a szállást is csak állítólag 2016 januárjáig biztosítja a munkaadó. Most akkor biztosítják a szállást vagy sem?

 

Én úgy tudtam, hogy adót csak akkor vonnak le angliában, ha megvan egy bizonyos éves kereseted, ha azt nem éred el, akkor nem vonnak adót.

Most akkor ez pl hogy is van?

 

Csak szeretném tudni, hogy ha kimegyek, akkor mennyit tudok megkeresni havonta, mennyire biztos a munkahely, mennyit tudnék félretenni...stb

 

Amit itt olvastam, az egy kicsit eltér attól, amit  hallok.

 

http://www.euwork.hu/vidampark.html

 

Ezt hírdetik

MUNKALEHETŐSÉG AZ ANGLIAI BUTLINS VIDÁMPARKBAN, SKEGNESSBEN!

Azonnali kezdéssel!



Feladat: általános takarítói feladatok ellátása.
Mi vár Rád? • Egy fantasztikus kaland; • Új ismeretségek!
Amit kínálunk ezen felül: • Rendkívül kedvezményes étkezés;

• Nagyon olcsó szállás – 35 GBP/hét;

• Azonnali munkakezdés;

• Folyamatos munkalehetőség;

 

Minden választ és segítséget előre is köszönök

 

 

Gabethefav Creative Commons License 2015.07.28 0 1 71

Szokasommal elteroen beneztem erre az index forumra, mert szembe jott az FB-n ennek a temanak a linkje es van itt pro es kontra meg tanacstalan ember is, az ekezetet hadd hanyagoljam mert kinti geprol vagyok, ertheto lesz igy is. Na most mert akarnal ebbe a megoldasban gondolkozni, mert csak atmeneti megoldas kell, vagy azt hiszed egyszerubb dolog mint mas, vagy puszta tapasztalat hiany? Azert hogy valaki hiteltelenseggel vadoljon hozzateszem '13-'14-ben ettermes voltam a bognori butlinsban, par ismerosom a skegnessiben housekeepinges. EU-n belul egyenlore mig az angolok bent maradnak magyar szemelyi kell barmely eu tagorszag munkavallalasahoz, nem art a jo nyelvtudas, es ez a ceg csak szezonalis munkakat ad. A szerzodes legtobb esetben (amire eselyed van bekerulni) mind reszmunkaidos minimalber amiert ido aranyaban kevesebb fizu jar, mint amire teljesben szamitanal.

En igaz ismeroson keresztul jottem ki, de a tobbseg egy munkakozvetiton at, tobbtol hallottam, hogy kiutazas elott lehutak oket kemeny 350 fontra amiert gyakorlatilag ellenszolgaltatast nem kaptak, ez tobb szempontbol is illegalis, mert szamla nelkul nem szedunk be penzt plane a semmiert, munkakozvetitesert penzt tilos elkerni mar vagy egy 10 eve letezo torveny alapjan. Siman feljelentheto aki megteszi.
A tapasztalataink nem sokban ternek el, ha arra spekulalsz hogy az amugy pofon egyszeruen elintezheto jarulekos papirmunkat majd megcsinaljak helyetted es alad lokik azt felejtsd el. Ezt eleve el kell tudni intezni magadtol, vagy nem neked valo a kulfoldezes, mivel azota jo ideje valtottam a valo eletbe es onalloan szerzett maszek munkahelyen dolgozom par varossal arrabb van osszehasonlitasi alap.

Parral lejjebb tomoren osszefoglalt negativ tapasztalatokat nem sokban tudom megcafolni, volt pelda hogy a bognori telepen egy szobaba 2 embert is elhelyeztek a szinvonal az otthoni lepukkantabb kolesz verziohoz merheto, most ezt feleslegesen szepitik itt a gyorsan jott kontra velemennyel, igenyes ember veletlen se nevezne konyhanak hogy a vizesblokk melle vagy az eloszobaba a 80 literes huto tetejere be van baszva egy mikrosuto meg kenyerpirito, ha szerencsed van mukodik minden. Ezen kivul engedik hogy vegyel magadnak teflonos grillt de sutolap, rezso es minden egyeb tiltott a tuzvedelmi okokra hivatkozva. Igy maszek fozes kiejtve.

Szerintem prozaibb okok vannak emogott, reszben a belforgalom fellenditesere.Itt jon a kepbe, hogy a menzarol annyit egy tal kaja 3 font korul jon ki, lehet itt az aranyokkal dobalozni, de az erosen iskolai menza szintu elvetve eheto akarmikert ilyen penzekre lehuzni pofatlansag. helyi boltban fokozatokkal dragabb, ha el akarsz menni arrabb az par km-t, es az angol tomegkozlekedes hirhedten draga, megintcsak eros csusztatas itt az aranyokkal magyarazkodni.

Londonba 150 merfoldrol atszallassal vonattal nem vagy ott 30 fontbol, utazgatok eleget, es egy delelottot is raszamolhatsz 2-3 atszallasra ha olyan eldugott helyen vagy mint pl Skegness. Bognor 1 fokkal jobb de nem olcsobb. Kocsit felejtsd el, ha kijonnel vele akkor se hasznalhatod, ebben az orszagban be kell regisztralni, es KGFB-t kotni ra egy vagyonert arra az itteni viccbe illo fizetesed ramenne.

A melorol annyi, hogy a legalja jut mindenbol, szakma nelkul erre szamithatsz kint. A housekeeping eleve az a szemelyzet ahol a fluktuacio folytonos, mert azokon sporolnak a legtobbet, tulporgetett es kihasznalt melo, senki nem akar abban beragadni. Az angol vendeglatasrol meg negativ magassagokban lehet beszelni, errol tajekozodhatsz meg par FB csoportban ahol a sok szerencsetlen szivatja magat benne. Amellett hogy a legigenytelenebb alakok utan mocskolsz ki tobb lakasnyi helyet gyakran a vezetoseg pofatlansagait is le kell nyelni, egy exkollega konkretan tetveket kapott agynemuhozas kozben az egyik megbecsult "hard working" vendegtol akik tobbnyire nem az europai oslakosokbol kerulnak ki, szokasaikkal, igenyszintjukkel egyutt.
De hogy megintcsak nehogy jojjon par erdekorientalt ellenvelemeny amiben hiteltelennek allitanak be itt van egy csodas blog pont a skegnessi teleprol, kb 40 oldalban huen leirja az allapotokat, hasznos olvasmany:

http://skegnessblog.blog.hu/archive
Utolag ratalalva nyugodtan allitom tobbnyire valosaghu allapotokat ir le, amik reszben megvannak itt lejjebb a vitaindito kommentben, leszamitva hogy mosogatni mar nemigen tesznek be friss embert hacsak nem oda keri magat, eszetlensegert, szervezetlensegert nem fog egyik angol se a szomszedba menni, a hely magyar szemmel de lengyellel is rohej. Maszek velemeny hogy par exkollegaval egyutt itt csomorodtunk meg a vendeglatozastol, de paran ettol az orszagtol is jocskan.

Előzmény: gabisharp (70)
gabisharp Creative Commons License 2015.07.27 0 0 70

Sziasztok!

 

Bocsánat, hogy ilyen kérésekkel, kérdésekkel zaklatlak titeket, de szeretnék munkát vállalni a Butlinsnál.

Az első kérdésem az lenne, hogy mi szükséges a munkavállaláshoz gondolok itt a hivatalos papírokra és hogy azokat  cégen belül el lehet e intézni?

Második kérdésem az lenne, hogy állandó munkalehetőségre volna e lehetőség, vagy csak szezonálisra, és a szezonálisok általában milyen intervallumot ölelnek fel? 

Egyenlőre ennyi lenne, és válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm!

Flashee Creative Commons License 2015.07.18 0 0 69

Sziasztok telorol irok ugyhogy bocs de nem fogok ekezetezni. Skegnessi Butlinsba meloztam majdnem 3 evet en szemely szerint imadtam,a szallast hamar be lehet rendezni a sajat igenyeidnek megfeleloen mint a nemletezo konyhat is :D a melo szerintem teljesen rendben volt, en speciel takaritottam,de birtam, nem kellett megszakadni es ha jol melozol meg el is ismerik, diszkriminaciorol nem is hallottam,soha semmi attrocitas nem ert se a vendegek se a felettesek reszerol, minden csak hozza allas kerdese.Penzt kereseni es felre tenni nagyon konnyu ha nem beluga kaviart zabalsz nap mint nap akkor vonat jegyre is futtya. Gabornak igaza van eleg sok szempontbol, szerintem Butlins egy nagyon jo ugrodeszka ha kint akarsz melozni es a kosobbiekben meg is valtani akarnal. De persze azoknak kar magyarazni ezt a helyet akik otthon sose meloztak napi 14-16 orat éhbérért. Azok fogjak csak igazan megbecsulni es szeretni a Butlins adta lehetősegeket akik otthon tenyleg a beluket kihajtottak szarer hugyer. Aki kint van becsulje meg a helyet meg azt a 640-700 fontot heti harmic ora melojert. Aki meg ki akar menni elötte probaljon meg itthon melózni meg megélni es melozni aztan pajszerkodhat a forumon hogy mi mennyire szar kint. Köszi hogy hozza szolhattam csok a csaladnak!

Gabor Uxbal Auerbach Creative Commons License 2015.07.18 0 0 68

Valaki a teleprol valoszinuleg eddig egy dubai-i parkban dolgozott madaretetokent. Kezdem a "barati jotanacs" kifejezessel: az ember barati jotanacsot baratoknak ad, tehat ismeri a masik embert es tisztaban van az igenyeivel, elvarasaival. Ezert idegeneknek nem adunk barati jotanacsot, mert talan felrevezetjuk oket. A szaLLasok nem 3x3 meteres l(y)ukak. Amirol o beszel az a szoba. De szerintem egy 9 m2-es szoba nem olyan gaz. Foleg, hogy nem kell megosztani senkivel. Konyha tenyleg nincs. De furdoszoba van :) Igaz ket csapos, de egy igazi Magyar kb. 5 perc alatt csinal konyhat az eloszobabol es zuhanyzot 2 csapbol. A menzas kaja 28 percnyi munkaba kerul. Draga? Angol konyha, nem a kedvencem, de ha raszanom egy oranyi berem akkor tudok enni mashol. Izles kerdese, van aki szereti. "Massziv unalom" - akinek nincsenek baratai az Parizsban is unatkozni fog. "Vonatra ramegy a nevetsegesen keves fizetesed" - 5 oranyi munkadbol Londonban vagy. Heti 30 ora munkaval havi 640-650 font (nincs plusz szallasdij, rezsi akarmi ami lejonne, csak amit fogyasztasz). Kevesnek hangzik? Koltozz nagyvarosba es probald ki mennyi megy el szallasra es kozlekedesre. Az angolokrol irt reszt kihagynam. En eddig nem ereztem diszkriminaciot. En magyar kozvetiton keresztul kerultem ide. Fizettem. Nem bantam meg. Eleg stressz volt anno januarban Birminghamben melot kutatni. "Mashova meg nem nagyon vesznek fel ugyse fel" - errol kerdezzetek azt a nem keves Magyar team leadert, managert, irodai alkalmazottat, fotost akiknek "valahogy" megis sikerul. (Gabor voltam. Auerbach.)

Törölt nick Creative Commons License 2015.07.09 0 0 67

ha valaki azt az elborult ötletet fontolgatná, hogy a skegnessi telepre megy ki csak baráti jótanácsként mondom, felejtse el, igénytelen kupi az egész, a szálások 3x3 méteres lepukkant lukak, konyha nincs menzán eszel drágán ehetetlen vackokat, bevásárolni 4 km-re jársz el a városba egy rakat pénzért busszal, van 2 értelmes bolt az egész városban máskülönben egy masszív unalom az egész környék minden értelmes helytől távol. Ha mozdulni akarsz vonatra rámegy az a nevetségesen kevés fizetésed.

A helyi angolok az átlagnál is ostobábbak és érezhetően diszkriminálnak a külföldivel szemben, nem egy multikulti környék eleve.
Takarítani oda ha bármi más mód van véletlen se menj, pláne ne magyar közvetítőn keresztül egy brutális fejetlenség és rabszolgahajcsár meló, pincérnek ritkán akad jó hely de akkor is olyan helyre ahol nem angolokkal dolgozol együtt. Máshova meg nem nagyon vesznek úgyse fel.

Heni Molnár Creative Commons License 2015.05.12 0 0 66

Sziasztok! Van még aki itt dolgozik! Találtam neten egy hirdetést, én is szeretnék a Butlinsnál dolgozni! Kérlek segítsetek, hogy ez hogy mukodik!

jazmin7777 Creative Commons License 2015.02.16 0 1 65

Szia Noémi!

 

Érdeklődni szeretnék hogy neked sikerült kijutnod 7 éve a mineheadi butlinsba?

 

Köszi.Szilvi  (szil.varga@citromail.hu)

Előzmény: >Noémi< (37)
Kakaós Lekvár Creative Commons License 2014.01.09 0 0 64

hehe mar ez sincs de az oldalukon kint rohad 2014 marciusi kezdessel

Mekkora szemetek!

Tanisz Creative Commons License 2012.02.20 0 0 62

Szia,

 

Túl sokat nem tudok mondani bognor-i Butlins-ról, ismerős van ott, Ő nagyon szereti a helyet.

Mindennel meg van elégedve, szállás, munkahely, főnökök..stb. A szállás önálló apartmanokban (lakásokban van), külön fürdő/wc és kis főző sarok.

A munkabeosztást sajnos nem tudom, vagyis mesélt róla, de annyira nem maradt meg bennem, így hülyeséget nem akarok írni.

Az egy ágyas szobákban nem túl kényelmesek az ágyak, de a két személyesekben nagyon jók.

Folyamatos fejlődési lehetőség, tanfolyamokra beiratkozást segítik, van egy egyetem a közelben, ahol úgyszintén vannak tanfolyami lehetőségek, ha valakit érdekel, persze semmi sem kötelező.

 

Mi is oda terveztük volna a kiutazást, de jelenleg nincs tagfelvétel ott tavasszal.

Így lehet marad skegness-i kiutazás.

 

Tudnál infót adni skegness-i butlinsról? Mi tetszett, mi nem?

Milyen a szállás, hol van, milyenek a szobák?

Milyen mesze van a szállástól a munkahely...stb?

Milyenek a főnökök?

Milyen a közösség, a munkatársak?

 

Előre is köszönöm!

 

Üdv!

Előzmény: Törölt nick (60)
urjozef Creative Commons License 2012.02.15 0 0 61

S.O.S - ben keresünk munkát . Hárman vagyunk! 2 pasi és egy nő !

Minket érdekel : csomagoló, betanított munka, takarítás, üvegházi meló!

Aki tud kérem segítsen itthon ülünk és sehol nem találunk munkát!Ketten kicsit beszélnek angolul én alap németül!

Én dolgoztam már kint Hollandban 3 évet!

Aki segít annak én fizetek a segítségért! / előre nem/

Tel:        +36-70-597-8494

e-mail:   urjozef@gmail.com

Józsi

 

U.I.: A héten tudunk indulni!!!!!

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2012.01.16 0 0 60

Hello!

A bognor-i Butlins-rol szeretnek erdeklodni, szerettek -e ott elni/dolgozni?
Aki catering-es, ott is lenyegeben buffet jellegu ettermek vannak? 2x3,5 ora megoszlasban??

A skegness-it mar jol ismerem, ezuttal valtani szeretnek. Az ottanit nem szerettem tulsagosan. Ha esteleg vkinek van osszehasonlitasi alapja??

Barmilyen infot ezzel kapcs.ban nagyon megkoszonnek!


Udv!

Jozsi79 Creative Commons License 2010.04.28 0 0 59

Sziasztok!

 

Tud valaki segiteni? A butlinsnal keresnek munkat.Szakacs vagyok,de takaritas is megfelelne ,vagy barmi.Mineheadrol hallottam sokat ,szoval oda mennek elsosorban,de mashol is megfelel.Ha valaki tud valamilyen munkat,vagy el tudna` kuldeni az emailcime`t,vagy telefonszamat annak az embernek,aki az emberkeket felveszi,az megkoszonnem.

Email.:  jocoo79@freemail.hu

Udv. Jozsi

suki7 Creative Commons License 2010.02.21 0 0 58
Sziasztok!

Nekem lenne egy olyan kérésem, hogy az euwork-nél van e regisztrációs vagy közvetítői díj, és ha van akkor mennyi?
köszi
dressedinblack Creative Commons License 2009.08.21 0 0 57
Megoszlanak a velemenyek az EU-Workrol.
A mi utunk meg volt szervezve mi is veluk jottunk, de hallottam mar negativ tapasztalatokat is roluk. A legrosszabb, ami megtortenhet, hogy nincs is munka, amit igernek meg persze szallas sem. Jotanacs: csekkoljatok le a ceget, ahova menni szeretnetek akar neten, akar talafonon, hogy letezik e.




Előzmény: kissrena :-) (55)
dressedinblack Creative Commons License 2009.08.21 0 0 56
Szia!

Most nem tudok rola, hogy lenne felvetel, de erdemes a www.butlins.com oldalra ellatogatni es a search-hoz beirod, hogy job es ott a HR Application formot kitoltod.

Hatha folvesznek.

Előzmény: akrila (54)
kissrena :-) Creative Commons License 2009.08.13 0 0 55
Sziasztok! Mi is az Euwork-kel készülünk Angliába. Szeretnék pár infot róluk. Megbízhatóak? Ha valaki tud valamit, írjon! Nagyon szépen Köszönöm!!!
akrila Creative Commons License 2009.08.09 0 0 54
Szia Dressedinblack ,Attila vagyok 3 eve angliaban pontosaban Bristolban elek erdekelen a melo ha estlegesen tudnal valami elerhetosegei cimet ahol lehetne jelentkezni azt nagyon megkoszonem fokent a takarito vagy kertesz allas erdekelne tarsalgasi szinten beszelek angolul segitsegedet elre IS kosszonom legyen szep napod szia.
Előzmény: dressedinblack (19)
scarryguy Creative Commons License 2009.05.24 0 0 53

Szia én Skegness mellett élek Boston nevü városban és szivesen segítek ha tudok vagy ha valami gáz lenne.

nemsok Magyar van ezen a környéken (Boston max 10-Skegibe nemismerek) szóval tudom milyen ha nincs segítség. lassan 3 éve vagyok kint úgyhogy  tudom a dörgést errefele.

nemtudom milyen papírok kerülnek pénzbe de az enyéimekért nem kellett fizetnem pedig minden papírom megvan.

az emailom  scarryguy@freemail.hu 

 

 

ja ezzel a Butlins céggel kapcsolatba semmit nem tudok én máshol dolgozok de nem messze skegnesstöl.

dávid vagyok különben üdv.

Előzmény: Cívislány (38)
Ai20 Creative Commons License 2009.04.17 0 0 51
én köszönöm!
Előzmény: dressedinblack (50)
dressedinblack Creative Commons License 2009.04.17 0 0 50
koszi ugylatszik kis ido kell neki.

D.I.B.
Előzmény: Ai20 (49)
Ai20 Creative Commons License 2009.04.17 0 0 49
válaszoltam... nem kaptad még meg?
Előzmény: dressedinblack (48)
dressedinblack Creative Commons License 2009.04.17 0 0 48
Minel elobb kellene a valasz a mailemre.

D.I.B.
Előzmény: Ai20 (47)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!