Tartalma: A1-es sorozatú gőzmozdony, három Pullman-kocsi (ebből egy poggyászteres, mindegyik világító asztalilámpákkal), ovális pálya egy csonkavágánnyal (19 vágányelem + 1 ütközőbak), szabályzó, angol szabványú transzformátoros hálózati csatlakozó, kocsifelrakó
A4 sorozatú "Mallard" gőzmozdony - 65 000 Ft
Pullman kocsik, világító asztalilámpákkal - darabja 25 000 Ft
1. osztályú, konyhával:
TT4003 - "Octavia"
TT4003A - "Plato"
TT4003B - "Zenobia"
TT4003C - "Medusa"
TT4003D - "Iolanthe"
3. osztályú, poggyásztérrel:
TT4004 - "No. 65"
TT4004A - "No. 162"
Valamennyi jármű csak néhány próbakört futott terepasztalon, vitrinben soha nem voltak. A készlet vágányait csak a fotózáshoz használtam, azon vonatok nem jártak, és a szabályzó meg a trafó sem volt áram alatt. (Utóbbiból európai szabványú is beszerezhető.) A kiegészítők, alkatrészek bontatlan csomagolásban vannak meg.
A kocsiknál nem fotóztam le az összeset, de mindegyiknek ilyen a kinézete és az állapota.
Több darab illetve pláne az egész ajánlat egyben megvásárlásánál minden ár alkuképes.
Kizárólag személyes átvétel, de vidékre is el tudom vinni majdnem bárhová, hétköznap is! Fizetési módok megbeszélés alapján.
Tudja valaki a választ arra, hogy hova tünt a teljes Kühn Modell szortiment a boltok polcairól egyik napról a másikra?Mert egyik nap még volt készleten, majd másnap kifutott és megjelent ugyan azok a termékek csak éppen Roco név alatt ,rendelhető státuszba. Tisztában vagyok azzal, hogy a Roco megvette a Kühnt , én a boltokból eltünt dolgokra lennék kiváncsi.
Egy zöld, piros, bordó E 11 / 211 mozdonyról pályaszám nélkül nem lehet megmondani sem a sebességét, sem a távvezérelhetőségét. Ám a három kék masina 120-as és távvezérelhető. Bár sok a süsü (modell)vasutas, de egyik sem húzatna Reko kocsikat ezekkel a gépekkel. Tehát a lehetséges vonatösszeállítások: A. x db. Lowa E5 + Lowa E5 vezérlőkocsi; B. 1 (vagy 2) négyrészes emeletes (1970); C. 1 (vagy 2) ötrészes emeletes (1971); D. x db. szóló DoSto + 1 szóló DoSto vezérlő (1974); E, F, G ... a fentiek kombinációi. 😁
Végül hozzájutottem TT Tillig 501731 Sbahn Leipzig villanygéphez. Kérdésem milyen kocsik passzolhatnak hozzá korban. Tudom volt hozzávaló kék sárga szett de most nem találtam. Ezenkívül mi lehet még?