Keresés

Részletes keresés

Pelkes Creative Commons License 2023.08.24 0 0 146

Szívesen lennék hölgyek előtt meztelenül, akár modellként, de más munkát is vállalok ruha nélkül.

Kanos80 Creative Commons License 2021.09.27 -1 0 145

Sziasztok. Még nem csináltam ilyet de tetszene ha egy nő ( lehet fiatal, vagy idős) végignézne ahogy kiverem.

Vagy valami ilyesmi. Én 42 éves , sportos testalkatú vagyok átlagos pénisz el.

xy_pasi Creative Commons License 2017.12.30 -1 0 144

sajnos nem hinném hogy izgatna egy ilyen vén faszi testének látványa is mint az enyém, pedig érdekes és izgató dolog lehet így lenni a lányok előtt

 

Törölt nick Creative Commons License 2017.09.13 -1 11 143

Törölt nick Creative Commons License 2016.01.10 -1 0 142

Sziasztok!Nagyon érdekel a téma,ezért keresek LÁNYT,vagy lányokat egy kellemes időtöltéshez.30 éves srác vagyok.Pesten,vagy környékén aktuális.

dr spiler Creative Commons License 2015.05.08 -1 0 141

Magyarul beszélő CFNM filmek léteznek hasonlóan a cseh cfnmeu -hoz.

Huncut Játék Creative Commons License 2015.03.23 -1 0 140

Hello! :-)

 

Ez egy nagyon izgalmas téma... Nekem csak olyan élményem volt, hogy meztelenkedhettem, hokizhattam lány barát előtt, közben beszélgetve... :-)

Mindig csak ketten voltunk, bár több csajjal is volt ilyen programom, de mindig kettesben, és mindig csak én vetkőztem ... :-D

De nagyon jó volt!!! :-)

Előzmény: Dhamien (137)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.05 -1 3 139

Törölt nick Creative Commons License 2015.03.05 -1 0 138

Valakinek lenne kedve velem ilyenhez lányok, hölgyek?

Dhamien Creative Commons License 2015.03.02 -1 0 137

Sziasztok!

Most találtam ezt a topikot, nagyon szívesen beszélgetnék e témára (is) nyitott emberekkel.
Van valaki, akinek szerepel egy ilyen élmény a bakancslistáján? Legyen az férfi - nő..  Biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok csak ilyen irányultságú.
Szivesen iismerkednék hasonló emberekkel.

Huncut Játék Creative Commons License 2015.01.11 -1 0 136

Köszönöm a tájékoztatást, így, ebben az olvasatban nagyon NAGYON izgató a téma, és a kézzel kielégítés simán belefér szerintem! :-)

Ha tudok, töltök fel egy-egy képet ha találok megfelelőt! :-)

Előzmény: Shangri-La (135)
Shangri-La Creative Commons License 2015.01.11 -1 0 135

A CFNM a "clothed female, naked male" rövidítése, azaz meztelen férfi(ak) felöltözött nők előtt. Az én olvasatomban ennyi, de láttam már olyat is, ahol ez alatt a fenti szituációban a nők kézzel kielégítik a férfit, de ez már szerintem "túldefiniálása" a témának (de persze beletartozik ez is). Szóval szerintem bármilyen fotó a fenti felállásban, aztán lehetnek mindenféle akciók is. :-)

 

Nem kell, hogy te tartsd fenn a topikot, elég ha néha beraksz egy-egy képet. :-) Engem is izgat a téma, van is pár lementett fotó, de most nincs időm előkeresni.

Előzmény: Huncut Játék (134)
Huncut Játék Creative Commons License 2015.01.11 -1 0 134

Sajnos nem tudom megoldani olyan szinten, hogy egy topikot "fenntartson", plusz igazság szerint nem tudom 100%-ig, hogy mit takar a "CFNM" téma... :-o :-)

Előzmény: Shangri-La (133)
Shangri-La Creative Commons License 2015.01.10 -1 0 133

Szerintem se, szóval hozhatsz képeket. :-)

Előzmény: Huncut Játék (132)
Huncut Játék Creative Commons License 2015.01.10 -1 0 132

Nha, ez is érdekes téma! :-)

Ne hagyjuk eltűnni ezt a topikot...! :-)

meztelenpasi Creative Commons License 2014.04.14 -1 0 131

Kedves Hölgyek, van itt olyan BÁTOR Hölgy, ki ennek a szenvedélynek hódol és merne is találkozni elsősorban Miskolc és környéke...izgatottan várom a leveleket...:) 

Törölt nick Creative Commons License 2013.07.18 -1 0 130

de jó lehet...

Előzmény: People Like Us (97)
NICKTELEN Creative Commons License 2013.07.18 0 0 129

Nekem akkor volt utoljára ilyen élményem, amikor udvari fürdőzés közben anyósom mindig talált okot rá, hogy kinn jöjjön-menjen. Aztán már nem is zavartatta magát, kiült beszélgetni.

NICKTELEN Creative Commons License 2013.07.17 0 0 128

Én is szívesen keverednék ilyen szituba

Előzmény: exhi (78)
Shangri-La Creative Commons License 2013.01.21 0 0 126

Egy kicsit eltévedtél. :P

Előzmény: Törölt nick (125)
Littmann Creative Commons License 2013.01.17 0 2 124

 

 

Ez lemaradt :-)

Littmann Creative Commons License 2013.01.17 0 0 123

Performance – amennyiben a szex és az orgazmus művészet

A rendelőből női cipő kopogása – csend – majd fém orvosi műszerek csörgése szűrődött ki. Elindult felém a hölgy és olyan hirtelen odaért az ajtóhoz, hogy nem volt időm hátralépni. Úgy tűnhetett, hogy hallgatózom, talán úgy is volt, magam sem tudom… Kinyílt az ajtó, és egy kedvesen mosolygó, minden vonatkozásában elegáns, hófehér ruhás nő kimérten intett, hogy lépjek be. A kórházak jellegzetes fertőtlenítőszaga keveredett diszkrét parfümmel. Amikor becsuktam magam mögött az ajtót, kezet nyújtott:
- Dr. Veszna. Jó napot kívánok! Már vártam.
- Kezét csókolom doktornő.
Megfordult, és elindult lassan a helyiség közepén lévő székhez. Hagyott időt, hogy a szememmel kísérjem csípőjének csábító ringását. Leült velem szemben, éreztem, hogy pillantása minden mélységemet végigpásztáz. Igyekeztem is elhessegetni azt a fékezhetetlen vágyat, ami azóta fogságban tart, mióta megláttam. Kedves, de ellentmondást nem tűrő hangja térített magamhoz.
- Vetkőzzön le! Meg fogom vizsgálni.
Fehér székén előredőlt, kényelmes terpeszbe tette lábait, és térdeire tenyerelt. Elkezdtem vetkőzni, eközben ő egy pillanatra sem vette le rólam a szemét. Lassú, széles mozdulattal keresztbe rakta lábait. Szétcsúszott rövid köpenye a gombolásnál, elővillantak fehér harisnyájának csipkeszegélyei, sőt a csipke utáni hófehér bőre is. Tovább siklott a tekintetem, és nem csipkés bugyin állapodott meg a tekintetem, mivel nem volt fehérnemű a doktornőn. Nem tudtam különbséget tenni a vágyak és a valóság közt. Ragyogó szemei mosolyogtak egyre tétovább mozdulataimon, minél kevesebb ruha takart. Végül megálltam, amikor az alsónadrághoz értem. Felvonta a szemöldökét.
- Igen, azt is vegye le!
Levettem. Felállt, elém lépett, és finom ujjaival megfogta az államat. Sokadszor is végigmért, végül a szemembe nézett. Nem szólt egy szót sem, halk sóhaj hagyta el tűzpiros ajkait. Bőrömön éreztem forró, finom leheletét. Ujjait lágyan végighúzta a nyakamon, a mellkasomat alig érintve leeresztette a kezét. Megfordult, és lassan ringatózva az asztala mögé vonult. Papírjai fölé hajolt, és elegáns mozdulatokkal jegyzetelt, letette a tollat, a tenyerére támaszkodott és olvasott. Mélyen gombolt dekoltázsa látni engedte formás melleit, érzéki bimbóit sem rejtette el hófehér köpenye. Ismét jegyzetelt. Váratlanul rám emelte tekintetét – érezte, hogy bámulom – koromfekete pillái mögül átdöftek intelligenciától ragyogó kacér szemei. Nyitott könyv vagyok számára. Ínyencként ízlelgette a másodpercek kéjes vánszorgását, ugyanúgy, ahogy én bizalommal átitatott szenvedéllyel adtam a kezébe magam. Nem tudtam mi történik velem, mit szeretnék, hogy történjen, vagy, hogy mi az, amit tennem kell. Gépiesen követtem az utasításait.
- Üljön fel a vizsgálóasztalra, lógassa le a lábait!
Megfogta nyakában himbálódzó fonendoszkópját, és lassú, kéjes csókot lehelt telt, piros ajkaival a hideg membránra.
- Nehogy hideg legyen. – mosolygott.
Megállt velem szemben, füleibe illesztette az olivákat, végigsimított feltűzött haján, bal kezét a vállamra tette, megfogta az ajkaival felmelegített hallgatófejet és a mellkasomra szorította lágyan a bal mellbimbóm mellé pár centire. Ahogy hozzám ért éreztem én is, hogy milyen vadul ver a szívem. A legintimebb szférán is belül került a doktornő. Tudja mi történik bennem, belém hall, és biztos vagyok benne, hogy a gondolataim is nyitva állnak előtte. Vajon milyen véleménnyel van a körülötte forgó gondolataimról, titkos vágyaimról? Kitapintotta csuklómon a pulzusomat, már az egész testemben éreztem, hogy zakatol a szívem, lejjebb húzta a fonendoszkópot, mélyen a szemembe nézett, és hosszasan hallgatott…

18karat Creative Commons License 2012.09.17 0 0 121

Szia kedves git!

 

Megnéztem az oldalt, amit javasoltál. Bizonyára sokat prifitálhatok belőle, mert nem vagyok ám: egy beszűkült, csak a saját mondandómat mantrázni képes hölgyemény...Nyitott és inkluzív vagyok, ahogyan ezt a segítő hivatás megkívánja...

 

Köszönöm, s a legjobbakat neked, akárhonnan írsz is, s akárki vagy is!:-)

Előzmény: 18karat (120)
18karat Creative Commons License 2012.09.11 0 0 120

Szia kedves git!

 

Nem: én semmit nem akarok elhitetni sem veled, sem másokkal.

 

Nekem vannak beigazolódott meggyőződéseim és ezeket  teljesen függetleníteni képes személyiség vagyok, mármint ami a a pedagógia, pszichológiai ismereteim minimum kétirányú felhasználását illeti:-)!

 

A középiskolásokra vonatkoztatva, illetve esetlegesen azok körében, akik éppen ezt a másféle, társadalmilag elítélt típusát az erotikus játéknak -is- preferálják...Mivel ez az én életemben csupán egy játék, s nem játszma! Merthogy a terminiológiákon csúszunk el szerintem. Ám, ha mindenképp a szakmai fölényed szeretnéd megmutatni, nézd, én nem ismerlek, lehet az is, hogy toronymagasan a szakma csúcsáról írsz ide le nekem:-)))!

 

De azt én tudom, amit én tudok, s még azt is, hogy eme tevékenységemmel sem egyik, sem sem másik területen nem okoztam semmiféle maradandó pszichés traumát, vagy komplexust, stb. Sőt.

Előzmény: Törölt nick (119)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.11 0 0 119

Kedves 18karat !

 

Pontosan ismerem azt az érvrendszert, hogy ami valakinek jól esik és örömet okoz, azt hadd csinálja és reklámozza, és csináljon kedvet hozzá másoknak is.

Csak épp nem értek egyet vele, a következők miatt:

 

Ha annyira járatos vagy pedagógiában ill. szociológiában, akkor pontosan tudod, hogy a látott viselkedésminta beépül a szemlélőbe, és adandó alkalommal elő is jön belőle. Persze főleg krízishelyzetben vagy olyan állapotban, amikor a realitásérzéke nem teljes.

Az erőszakszexet mélyen elítéljük, ha családon belüli erőszakként történik... de akkor miért állítjuk be izgis dolognak ? Aztán szörnyülködünk, amikor tényleg valóság lesz belőle.

 

A pornó világa és a valóság két külön dolog. Tudom ajánlani a http://makelovenotporn.com oldalt.

 

(És ugye nem azt akarod elhitetni velem, hogy a pedagógiai és pszichológiai szakirodalom hasznos dolognak nevezi a megalázósdit ? :)))))))))))

Szép napot.

 

Előzmény: 18karat (118)
18karat Creative Commons License 2012.09.11 0 0 118

Nos, Kedves git!

Az általam preferált D/s-nek megvan a maga stiláris, verbális "szokásrendeje", ami nekem épp a játék öröméért nagyon bejön, s azt anno szívesen alkalmaztam:-)!

 

PhD-ről szó sincs:-))), csak a nevelési, - tehát pedagóigai, pszichológia - vonulat bőséges utánolvasásssal való fejlesztése értendő az elméleti megalapozottságon...

Előzmény: Törölt nick (114)
18karat Creative Commons License 2012.09.11 0 0 117

Köszönhetjük az Úrnak a szabad választás jogát-is...nyilván épp ettől szép, és kerek a világ, épp így nem vagyunk egymás kópiai, milyen unalmas is lenne...

S ma még áldottan Nap-os az idő is:-)

Előzmény: Shangri-La (115)
18karat Creative Commons License 2012.09.10 0 0 116

:-)

Előzmény: Szarvasember1 (113)
Shangri-La Creative Commons License 2012.09.10 0 0 115

Egyébként az nem teljesen igaz, hogy egyáltalán nem olvasom a sztorikat - egyéb BDSM topikokban is - csak szinte mindegyik olyan aspektusból közelíti meg a témát, ami engem egyáltalán nem vonz. :-)

Előzmény: 18karat (111)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.10 0 0 114

Szia 18karat !

 

Elméleti megalapozottság ???? Na most kiváncsivá tettél... felsejlik előttem egy doktori az adott témából :)

 

Nekem a történetekben feltűnt még a verbális erőszak, mint külön tétel. Lehet, h. Te beleértetted a dominanciába, de mentálhigiénés szakemberek a fizikai erőszak mellett ezt is súlyosnak osztályozzák.

 

Megj, ha minden megnyilvánulásunk minket jellemez, ahogy írod, és ez még piskóta volt a többihez képest, ahogy írod, akkor most le lehet vonni egy konklúziót.

 

 

Előzmény: 18karat (109)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!