http://www.csodaidok.hu/
Nagyszerű, fordulatos, izgalmas történet a távoli jövőben egy családról, egy társadalomról. Az emberiség számos bolygót benépesített, de a jó és rossz, a magány és a szeretet továbbra is jelen van. Judy egy árvaotthon lakója, aki családra vágyik, Yaan egy nagy család tagja, de apja gyűlölete miatt rosszul érzi ott magát, és Giin, aki egy egész bolygót irányít, és sok ellenséget szerzett magának. Róluk szól a regény.
Tényleg nem árulom, de a Csodaidők 1-ért is lehet 990 Ft-ot fizetni, és az Időcsodákért is lehet majd. Teljesen opcionális, de majd akkor is meg kell majd rendelni, a számlázás miatt. :-)
Az oldalamon a Vásárlás menüpont alatt legalul immár lehetséges az Időcsodák 1. kötetének előrendelése. A könyv, ha minden úgy megy, ahogy szeretnénk, április 14-én jelenne meg, ekkor lenne egy budapesti könyvátadási buli is, ahol ott lennék, és tudnék dedikálni akár régebbi könyveket is.
Az előrendelést a korlátozott példányszám miatt kérem, legkésőbb április 1-ig adjátok le.
A könyv, mint már mondtam korábban, NEM kerül be nagykerekbe, ezért NEM lesz kapható a könyvesboltokban, az árát is így kalkuláltam; további kedvezmény az 1400 Ft-osra tervezett árból nem várható.
Enahma:) Hát ezt az isten mint szociográifiailag mérhető fogalom, ezt megvettem. Zseniális.
Amúgy is annyit gondolkoztam a társadalomrajzaidon. Én sokáig dolgoztam együtt ortodox zsidókkal, és egyértelmű, hogy a Kaven mintái sok mindenben onnan jönnek, de közben egy meglepően liberális, elfogadó közeggel.
Nagyon izgalmas ahogy a különböző vallási, szociológiai jellemzőket összegyúrtad.
Pont annyira tetszik, és taszít, mint annak idején az ortodox zsidó közeg.
Dalit: Fantazy nem lehet, mert nincs benne természetfölötti/mágia/varázslat/ezotéria, és Isten is legfeljebb csak szociográfiailag mérhető fogalomként tűnik fel benne. ;-)
FK: nem hiszem, hogy egyvalaki mozgatna mindent hátulról, sajnos nagyon kicsi az affinitásom az összeesküvés-elméletekhez. :-)