Keresés

Részletes keresés

Sorrentino Creative Commons License 2007.04.29 0 0 29
ÁÁÁÁÁ, megtaláltam. Csak rosszul kerestem gúglin.

Real Madrid - Bruesa GBC 77-70
Előzmény: Sorrentino (28)
Sorrentino Creative Commons License 2007.04.29 0 0 28
Tudja valaki mi lett a mai meccs eredménye?
kaiccs Creative Commons License 2007.02.07 0 0 18
i950! légyszíves írj nekem egy emailt a kaiccs@freemail.hu-ra, szeretnék kérdezni vmit :)
kaiccs Creative Commons License 2006.12.10 0 0 4
Hajrá gyerekek ;)
El kellett volna menni a Zvezda elleni belgrádi meccsre. Bár mondjuk kikaptak, de nem sűrűn látja őket az ember, főleg nem élőben. amúgy az eurosport 2 rendszeresen adja az ULEB kupa meccseit a Madridnak, illetve hetente egy spanyol bajnokit is leadnak felvételről.
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.19 0 0 topiknyitó

Noha a Real Madrid kosárlabdacsapata még Európai viszonylatban sem tartozik napjaink legismertebb és legelismertebb csapatai közé, mégis megérdemelnek (ha nem a jelenért és nem a múltért, akkor a jövőért) egy topicot.  

Hogy miért? A Real Madrid kosárlabdacsapata lehet az első európai gárda, amelyik elindulhat az NBA-ben !

 

Ramón Calderón a csapat elnöke, a Real Madrid Televízióban beszélt közvetlen terveiről: "Az előző évben nyertünk egy címet Vitoriában, amelynek volt szerencsém részese lenni, a helyszínen tekintettem meg a döntő mérkőzést. Úgy nyertünk, hogy nyolc pontos hátrányunk volt az utolsó harminc másodperc előtt. Én akkor már gratuláltam is Vitoria polgármesterének. Boldog pillanatokat élhettünk meg aznap, és ezeket újra meg kell élnünk. Ehhez először is szükségünk van hazai pályára, amelyet 18 hónapon belül szeretnénk is megvalósítani. Az biztos, hogy nem lesz még egy ilyen csarnok Európában! Ha ezzel megleszünk, építhetjük azt a csapatunkat, amellyel az NBA-ben fogunk szerepelni. Divac révén sok lehetőségünk lesz, ő 10 évet játszott az NBA-ben, és legendának számít a kosárlabdában. Segíteni fog nekünk elérni céljainkat, remélem, három éven belül az NBA-ben lehetünk.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!