Help, help, sürgős segítség kéne! Árulnak egy Cseresznyés utcai ingatlant, viszont azt hallottuk, a szomszéd utcában (Deák/Ősz) hírhedték élnek. Tőlük mennyire kell tartani? Bármilyen infó jó.
Főpolgár- mesterPolgár- mesterEgyéni listásEgyéni vál. kerületTelepülési komp.listásFővárosi/megyei közgyűlésVálasztókerületek száma Listák száma 6Jelöltek száma 631 202
Nem tudom, most éppen melyik az aktuális pátyi topik, találomra írok ide.
Hamarosan Pátyra költözünk, ezért szeretnék tisztábban látni. Ahogy végigolvastam a véleményeket, kicsit elbizonytalanodtam, hogy jó döntést hoztunk-e a házvásárlással kapcsolatban, de azt is tudom, hogy nem biztos, hogy máshol jobb lenne.
Lenne pár kérdésem.
1. Mennyi most a lakossági víz-és csatornadíj belterületen? 2008-as adatokat láttam, hát... majdnem dobtam egy hátast. Akkor kb. 1022 Ft volt a kettő egyben (bruttó), gyanítom, hogy ez a díj azóta alaposan megemelkedett.
2. Óvodai férőhelyekkel hogy áll a falu? Van-e évközbeni felvétel? Az óvodavezetőtől azt a felvilágosítást kaptam, hogy esélyes, hogy a kislányomat felveszik (januárban lesz 3 éves), de biztosat kiköltözés után, lakcímkártya ellenében tud mondani. Vajon hány százalékot jelent az "esélyes"?
3. Hol találok infót arról, hogy milyen fejlesztéseket terveznek a faluban?
4. Milyen "díjai" vannak a pátyi életnek? Gondolok itt helyi adókra, hasonlókra.
5. Milyen beállítottságú a mostani polgármester és a képviselő testület? Lakosság- és falupárti vagy egyéni érdekek vezetik őket?
Ti ilyen nagypályások vagytok ? Én csak piti közterület foglalásról önkormányzati tulajdon vesztésről, hűtlen kezelésről tudok. Az engedély nélküli bulikról nem is beszélve.
Engedélyt kreáltak bajtársaknak bérkaszárnya építésre (soha vissza nem fizetett közpénzből) a kastélyparkba, lakótelepet az iskola tartalékterületre,(részben közútra!), stb., stb.. A bajtársak még a közétkeztetési pályázatot is megnyerték szoros versenyben…..
Se rendszerváltás, se gengszterváltás.
Made in Hungary.
U.i.: A körmagyart egyébként vállaltan a Schnitzlerből (Der Reigen /A körtánc, 1903) aktualizálták a 80-as években. Most is aktuális?
Jól látod. A példa is jó tulajdonképpen egymásba fonódó láncszemek körbeérő sorozata. De nem akarom megfeszíteni őket. Mivel egyenként biztos rendes emberek. Egyébként a darabban sem névvel, hanem – némi cinikus felhanggal – körülírva vannak föltüntetve a szereplők a mi esetünkben az önkormányzati figurák. Egyébként valami ilyesmi Arthur Schnitzler: a Körtánc szerkezet és felépítése, ha jól emlékszem. De visszatérve szemet hunynak engedély nélküli építés és bontáson. Az ügyfél jogokat meg problémás maszlagnak tartják.
"...az előző PM. és baráti társasága különböző "csókos" kérésekkel árasztották el az alkalmazottakat és ennek teljesítése fejében szemet hunynak az alkalmazottak stiklijein is. Sok esetben bizonyítható módon. A mostani önkormányzatot pedig az orruknál fogva vezetik."
Akkor most a korábbi kenyéradójukat kell az orruknál fogva vezetni, azzal hogy a mostani ...PM. és baráti társasága különböző "csókos" kérésekkel... stb., stb.
Valami ilyesmi volt egy "Körmagyar" című színdarabban is. :(
Mielőtt belecsapunk azt azért látni kell, önkormányzati köztisztviselőknek nem csak a jogszabályoknak, hanem a – főként helyi – gazdasági és politikai elvárásoknak is egyidejűleg kell megfelelniük. Ezt a helyzetet sok esetben nehezen élik meg, különös tekintettel arra, hogy a köztisztviselői kar helyzete bizonytalan. A különböző jogszabály-módosítások, átalakítási hullámok teszik ilyenné a helyzetüket. Legtöbb esetben nemcsak saját személyükben, de családjuk megélhetésében is bizonytalanok.
Korrupt, haveri ügyintézésről a mü.oszt. részéről nekem is van tudomásom! Sajátos rendelet értelmezések sorozatát tudnám felsorolni. Akár kapásból hármat is.
Nem tartják be a rendeleteket és valoszinü azért mert korrupt az egész műszaki osztály az önkormányzatnál. Miért, mer az előző PM. és baráti társasága különböző "csókos" kérésekkel árasztották el az alkalmazottakat és ennek teljesítése fejében szemet hunynak az alkalmazottak stiklijein is. Sok esetben bizonyítható módon. A mostani önkormányzatot pedig az orruknál fogva vezetik.
-cégvezető és tulajdonos(Főfotó Kft/ Photo Hall/, Főfotó Holding Kft, Bim-Wolf Kft, PH Project Holding Kft) -polgárőr -képviselő jelölt -borlovag -szarházi és törtető
Néhány évvel ezelőtt már 200 család élete és boldogulása száradt a lelkén, valamint Magyarország legjobb és Kelet-Európa egyik legjobb képkészítő laboratóriumának veszte, tette ezt a vakok és tudatlanok biztonságával és az őrültek erejével, szégyén és megbánás nélkül.
Ezzel belépést nyert a kétszázasok klubjába és játékjogot az új fordulóra.
Időben kicsit később cimboráival együtt becsapva külföldi megbízóit és tulajdonosait-cégtársait, csalárd módon a nagy céghez jutott(Főfotó Kft), ígérve biztonságot és szép jövőt, de csak magának és cimboráinak.
Ma 100 család és 53 üzlet, egy országos üzletlánc és egy patinás nagy multú cég(Főfotó Kft)maradéka az áldozat. Ezek a martalócok nem fizetnek adót, bért a dolgozóknak, kilopják a cégvagyont, becsapják a vevőket és a beszállítóikat, sunyin lapítanak és csak lopnak és lopnak.
Mi már elfogytunk mára, MOST TI JÖTTÖK PÁTYIAK!!!
Válasszátok meg bárminek, adjatok bizalmat és hatalmat a kezébe, fogadjátok barátotoknak, engedjétek a házatokba és majd RÁTOK TÖR ORVUL, mert Ő csak erre képes, mert Ő A PÁTYI RÉM / rémes alak, vigyázzatok!!!!/
Segítséget szeretnék kérni keresek Pátyon egy hölgyet aki megvehagyma lekvárt árul és készít .Tavaj vásároltam tőle az érdi kézműves vásáron de elhagytam az elérheőségét ha netán valaki tdná akkor nagyom megköszönném ha ide nem akarja felírni a címét akkor az email címem publikus.
Nem így kellett volna, de a hogyan, akkor dőlt el, amikor az iskola mögötti területet átminősítették, és lakópark épült ott, ami mostanra egy komoly oktatási területe lehetett volna a falunak....