Keresés

Részletes keresés

Conroy Creative Commons License 4 napja 0 0 1956

Először is csak barátjelölteket keresek, aztán majd elválik, hogy tényleg azok is leszünk-e. Mindenesetre a "depis", életunt, időhiányos és lehetetlen (passzív, tervezni nem lehet velük) emberek kerüljenek, ha kérhetem! Csetelni/telefonálni bárkivel tudok a világon, szóval az online megoldás nem játszik nálam. Néha persze ez is elkerülhetetlen két találkozás között, de hosszabb távon ezzel nem lehet engem "becsapni", mellékvágányra tenni. Csak igazi, élő kapcsolatra lenne szükségem, ahogy gondolom másoknak is.

Előzmény: Conroy (1954)
Jóbarátok24 Creative Commons License 2024.04.09 0 0 1955

Sziasztok!

50-es házaspár vagyunk. Hasonló korú budapesti párokat keresünk, kizárólag barátkozás céljából.
 Kirándulások, mozi, színház, csak úgy csavarogni, vacsi, beszélgetés, közös főzés- sütés....



e-mail címünk : jobaratok24@gmail.com

Conroy Creative Commons License 2024.04.06 -1 0 1954

Sziasztok!

 

41 éves férfi vagyok, Budapestről keresek társaságot főleg hétvégi programokra (utazás, kirándulás, városnéző séták, pingpong, bowling, kiállítások, strand stb.), de csak barátság céljából. Gyerekem, családom, párom jelenleg nincs, szóval nem én vagyok az, akivel ezeket az élethelyzeteket jól át lehetne beszélni, sorry.  Ha te az IT-szektorban dolgozol, vagy gyakran utazol a világban, esetleg már éltél is külföldön, akkor szinte biztos, hogy nem egymást keressük, bocsi! Az autók, a foci nem érdekelnek, nem vagyok műszaki beállítottságú sem. 

Előny lenne a dél-pesti lakóhely, vagy az ahhoz közeli agglomeráció, hogy ne kelljen átutazni egymásért az egész várost.

Még annyit tennék hozzá, hogy nem havonta, vagy ritkábban szeretnék programokat/talikat és ne udvariassági "mizu, hogy vagy, hogy telt a hétvégéd" hívásokkal tudjuk le/váltsuk ki ezt a távkapcsolat felé tolódva. Egy minimális idő-és energiabefektetés azért mindenképp kéne...

 

Elérhetőségem az adatlapomon, ha esetleg valakit érdekelnék a bematatkozásom alapján. :)

  

aceofbase22 Creative Commons License 2024.04.05 0 0 1953

Sziasztok! 

20 éves vagyok.

Szívesen barátkoznék, leveleznék.

Elsősorban korombeliekkel.

Ha felkeltettem érdeklődésed,várom válaszod.

email:axel20231209@gmail.com

Szép napot!:)

Ariontsetseg Tserendorj Creative Commons License 2024.03.26 0 0 1952

Sziasztok!

 

33 vagyok a 2. kerben lakom. Szivesen baratkozom nalam fiatalabbakkal es korombeliekkel.

 

E-mail cimem: amdirameleth@gmail.com. Kerdezzetek batran mindenre es barmire valaszolok!:-)

 

Irjatok!:-)

 

aceofbase22 Creative Commons License 2024.03.20 0 0 1951

Sziasztok! 

20 éves vagyok.

Szívesen barátkoznék, leveleznék.

Elsősorban korombeliekkel.

Ha felkeltettem érdeklődésed,várom válaszod.

Szép napot!:)

Amarinaa Creative Commons License 2024.03.17 0 0 1950

Dóri, neked már sajnos elég rossz híred van két barátnő csoportban is fb-n. Vagyis én csak két csoportban vagyok, ott ömleszted a kereső posztjaidat.
Egyszer volt is rólad egy komment özön, de aztán törölték, talán te is értesültél róla.
Ott többen elmondták rólad a negatív tapasztalatokat.
Nem részletezném, hogy miket írtak akik kapcsolatba kerültek veled, nem lenne szép itt újra kibeszélni.
De talán magadba kellene nézned és nem folyton a többieket hibáztatnod, hogy nem sikerülnek a barátságok. Mert szerinted a többi lány hibás állandóan. De pont te vagy az, akiről elég taszító dolgokat osztanak meg a lányok egymás közt.
Ha nem így lenne, nem lenne rá szükséged, hogy évek óta kitartóan próbálkozz a barátnő kereséssel. ( mert persze tudjuk, mert mindig írod, hogy vannak barátnőid, de kell még pár )
Szóval gondolkozz szerintem kicsit el, miért is megy neked olyan nehezen, hogy barátnőket találj és akkor nem kell 1000 posztot kiraknod.

Előzmény: Dóri Budapest (1948)
johnny 2077 Creative Commons License 2024.02.24 0 0 1949

Szia Dóri,

 

Próbáld ki a Facebookon a Dating-et. Azt sokkal többen látogatják valószínűleg, mint ezt a fórumot és jobban tudsz szűrni, hogy kit keresel vagy kik találhatnak meg téged.

Nekem bevált, nyilván az sem volt könnyű, de remélhetőleg nagyobb sikerrel fogsz ott járni, mint ezen az oldalon.

Sok sikert :)

Előzmény: Dóri Budapest (1948)
Dóri Budapest Creative Commons License 2024.02.23 0 0 1948

Sziasztok! Bárcsak ne lenne túl sok felesleges kör levelezés mögöttem már és tényleg csak olyan írna, aki valóban barátnőt, nem levelezőtársat keres, Budapesten lakik, ráér, 35-50 év közötti nagyjából, nem csak hébe hóba van ideje, vagy kedve bármihez, és lehetőleg, mint én hétköznap és nappal dolgozik, hogy tudjunk is találkozni, nem utálja a kutyákat, mert van egy cuki mini mackó kutyusom, akit amúgy mindenki imád mindenhol szerencsére, őt nem is lehet nem imádni 🙂 és szeret hétvégeken kirándulni, bármerre az országban kimozdulni, nyáron Balcsizni hétvégeken, van autóm, üzemanyagon tudunk osztozni, hétköznap munka után is van időnként kedve, ideje egy héten valamit együtt csinálni, mozi, fürdő, ki-beülni vmerre, séta, jó programok stb...nem pánikbeteg, aki nem hagyja el a lakást, nem előbb hónapokig önfejlesztő tanfolyamokra akar járni, hogy jobban legyen, nem talán 1 vagy 2 hónap múlva ér rá, stb. stb... szóval értelmes, életképes, jófej és tényleg barátnőt keres és tesz is érte és nem csak 1-2 levél erejéig... Aki magára ismer, hogy ő is ilyen, vagy ilyen barátnőt keres, írjon messengeren. Multinál dolgozom, főleg sajna home office, szellemi téren, mellette tanítok németet még néha és nincs gyerekem.

email címem: m.doranew@gmail.com

Jóbarátok24 Creative Commons License 2023.12.16 0 0 1947
Sziasztok!

50-es házaspár vagyunk. Hasonló korú budapesti párokat keresünk, kizárólag barátkozás céljából.
Amit el tudunk képzelni, mint közös program: kisebb kirándulások, mozi, színház, csak úgy csavarogni, vacsi, beszélgetés, közös főzés- sütés....

e-mail címünk : jobaratok42@gmail.com
Törölt nick Creative Commons License 2023.11.29 0 0 1946

Sziasztok!Barátot keresek közös szabadidős programok megvalósításához!Elsősorban Delpest környékén!

pimmi Creative Commons License 2023.11.10 0 0 1945

Sziasztok, Laci
Budapesten lakom, XI. kerületben. Olyan lányt nőt , és normális embert keresek, akinek csak egyszerűen elege van a mostani életéből, és valami másra vágyik. Szabadidőm van, Bp. élek, szeretek utazni, vezetni, mozizni, színházba, akárhova menni, és mindent ami a jó élethez kell, ezekhez is keresek partnert, akár csak barátnőt is, elmenni akárhova, vagy csak úgy lenni, van ilyen valahol? De persze ha úgy alakul lehet akármi is.,, ezekhez keresek partnert, kocsi, ház, szabadidő, stb... írjon: matrixpc@freemail.hu

pimmi Creative Commons License 2023.11.10 0 0 1944

Sziasztok, Laci
Budapesten lakom, XI. kerületben. Olyan lányt nőt , és normális embert keresek, akinek csak egyszerűen elege van a mostani életéből, és valami másra vágyik. Szabadidőm van, Bp. élek, szeretek utazni, vezetni, mozizni, színházba, akárhova menni, és mindent ami a jó élethez kell, ezekhez is keresek partnert, akár csak barátnőt is, elmenni akárhova, vagy csak úgy lenni, van ilyen valahol? De persze ha úgy alakul lehet akármi is.,, ezekhez keresek partnert, kocsi, ház, szabadidő, stb...

Amarinaa Creative Commons License 2023.10.29 0 0 1943

Szia Dóra ! Valóban ilyen nehéz online barátnőket találni, hogy évek óta próbálkozol több oldalon is,  és nem találsz ?
Én 3-4 napja határoztam el, hogy próbálok barátnőt keresni, mert igaz, vannak nagyon jó barátnőim, de sorban költöznek külföldre.
Ismerősöm rengeteg van, talán több is a kelleténél, de az igaz jó barátnőimet ők nem pótolják. :)
És azóta mindenhol a te hírdetésed jön velem szembe, évekről ezelőttről is.
Ha ez ilyen nehéz, akkor nem is lesz kedvem keresgélni :)) Esetleg más oka lehet, hogy nem találsz barátnőt ... ?

(én  más platformon próbálkozom a barátkozással, mert látom, itt amúgy sincs nagy forgalom )

Előzmény: Dóri Budapest (1942)
Dóri Budapest Creative Commons License 2023.10.18 0 0 1942

Sziasztok lányok! :) Még mindig ugyanolyan jófej, életvidám, életképes, igen ez a jó szó :) értelmes 35-50 év közötti budapesti barátnőket keresek, akikkel nem felszínes, nem főleg chatelős, hanem valós kimozdulások, programok lehetségesek, igényük és idejük is van rá! Elsősorban hétvégi kirándulások bármerre az országban, délelőtt, megyünk, este jövünk, ebéd vmerre, autóm van, üzemanyagon lehet osztozni, nyáron Balcsizás, amúgy hétköznap munka után bármi jó beülős, dumcsizós, mozizós, vidám színházas, fesztiválos, egyéb jó programra :) Kérlek, csak akkor írj, ha ilyen vagy Te is és ezek érdekelnek és nem csak néha érsz rá! Én magam multinál dolgozom beszerzésen és főleg home officeban, ami sok már egyedül 4 év óta, nincs gyerekem...Te? Aki magára ismer, írjon: m.doranew@gmail.com

Ancsa_69 Creative Commons License 2023.10.14 0 0 1941

Írj!

Előzmény: Feccka45 (1525)
B- oldal Creative Commons License 2023.09.08 0 0 1940

Tisztelt 60+férfiak!

 

Nős nyugdíjas férfi vagyok ,sok lett a szabad időm,ennek eltöltéséséhez keresem hasonló helyzetű férfiak társaságát Kecskemétről.

Kocsmába nem járok ,nem cigarettázom,de sokminden érdekel kertészkedés, utazás politika, a többit megbeszéljük.Keres ha te is hasonló helyzetben vagy.  kargalahatvanhatkukacgmailpontcom írj az elöbbi címre.

Üdv:B-oldal

Előzmény: B- oldal (1877)
gretus34 Creative Commons License 2023.07.19 0 0 1939

Sziasztok!

Barátnőket keresek Budapesten, azon belül is inkább 10.,14.,19 kerületből aktív tevékenységekhez.

Szeretek túrázni (jó most a nagy melegben kevésbé :D ), bringázni, akár munka után tekerni egy 20-30km naplás tó felé.

Hétvégente persze nagyobb táv is jöhet tekerésből  (60-100km).

Velencei tó strandolás majd körbetekerés is jöhet, már többször megvolt :)

Van párom, de vele csak a hétvégéket töltöm.

Jó lenne pár havernő/barátnő akik szintén szeretik ezeket és akár tempósabban is tudnak haladni :D egymást is motiválva. Persze nekem mtb-m van, így nem veszem fel a tempót egy outissal.

Jah szeretek fotózni is, instagramon megtalálható vagyok(nature_greti88), ahol túrákról teszek ki képeket :)

34 éves vagyok és irodában dolgozom, így szeretem kompenzálni a sok ülést és sajnos szeretek  eszegetni is édességet :D

Így ennyi :)

zsoci50 Creative Commons License 2023.07.07 0 0 1938

Sziasztok ! Budapesthez közel élő 50-es fiatalos pár vagyunk felnőtt gyerekekkel.Hasonló korú párt keresünk kizárólag barátkozás-ismerkedés szabadidős programokhoz. Esetleg ha valakinek lenne kedve ismerkedni irjon ide vagy az otvenespar55@gmail.com cimre.Vannak barátaink de mindenki nagyon elfoglalt ebben a rohanó világban igy gondoltunk irunk ide és hátha találunk új barátokat. Elég fiatalos az életvitelünk bicózunk-motorozunk,szeretünk csavarogni de csak egy jót beszélgetni is ha van mód rá.Szeretünk utazni új embereket megismerni új helyeket felfedezni.Várjuk ha valakinek felkeltettük az érdeklődését Kata-Zsolt

pimmi Creative Commons License 2023.06.28 0 0 1937

Olyan lányt - nőt keresek aki budapesten szeretne élni (vagy már itt él), tanulni, dolgozni
vagy nincs hol laknia, vagy egyszerűen
elege van a bulihelyeken, tárkeresőkön megforduló idiótákból, és normális embert keres. Sok szabadidőm van a munkám miatt, magamról annyit: szeretek utazni, vezetni, mozizni, színházba, akárhova menni, és mindent ami a jó élethez kell, ezekhez is keresek partnert.
Kérlek, hogy ha normális kapcsolat kialakítása nem cél, akkor ezt is írd meg esetleg lehet barátság vagy akármi is.,,,,,,,,pusszancs
Életkor: 43, matrixpc@freemail.hu

C.Anna09 Creative Commons License 2023.05.31 0 0 1936

Sziasztok.

 

Barátnőmet keresem :). Nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg, ezért keresem azt a barátnőt, akivel az üres csacsogáson túl,  olykor a világ "komoly" dolgairól is tudunk  beszélgetni, tud örülni a világ apróbb dolgainak is, és szeret kimozdulni a jól megszokott otthoni világából is :)

Kisebb-nagyobb csalódások után, örülnék, ha találnék egy olyan barátnőt, akivel jókat tudunk beszélgetni, nevetgélni, főzőcskézni, sok kellemes programot szervezni, és főleg őszinték lenni egymáshoz.

 

Én a negyvenes évek közepén járó férjezett nő vagyok, az agglomerációban (Budapest dél-nyugati részén) lakom, szeretem a természetet, állatokat, finom ételeket, jó borokat, kirándulásokat, társasjátékozni, kerti partit, de főleg a jó társaságot.

Ideális lenne, ha Neked is van párod, mert egyrészt nem a pasi-vadászat lenne a fő közös időtöltésünk, másrészt négyesben is tudnánk jó kis programokat összehozni.

Írj nyugodtan, egy próbát megér :)

E-mail címem: cirmosanna09@gmail.com
További szép napot!

Agniked Creative Commons License 2023.05.10 0 0 1935

Sziasztok!

Bocsánatot kérek mindenkitől, aki a mizsoki@gmail.com E-mail címre írt és azoktól is, akikkel már leveleztem. Egy idő után dehogy nem tudtam belépni. Tudom több hónapja nem jelentkeztem, és már rég bocsánatot kellett volna kérjek, illetve magyarázatot kellett volna adjak mindazoknak, akik levelező társnak elfogadtak. Sajnálom! Ha van kedvetek folytatni, akkor megadom az új E-mail címemet, ami remélem nem hagy cserben: kingi43@freemail.hu

Conroy Creative Commons License 2023.05.06 0 1 1934

A kamu nickeket nem kéne esetleg tiltani, mint amelyik legutóbb válaszolt nekem? 

Brightlady4u Creative Commons License 2023.05.01 -2 0 1933

Szia Kedvesem!

Do You Speak English? örülök, hogy találkoztunk. A nevem Sherri Gallagher. Amerikai katonai tiszt vagyok. Szeretnék megismerkedni veled. Romantikus vagyok, és jó együtt lenni. Elolvastam a profilodat, és valóban szeretném jelezni az érdeklődésemet. Valódi és értelmes intim kapcsolatokat keresek szerelemmel, szenvedéllyel és romantikával. Kérem, örülök, ha küld egy e-mailt a privát e-mail címemre (sgjoforce@gmail.com). Elküldöm a képeimet, és többet mesélek magamról és a jövőbeli terveimről. Sok-sok szeretet – remélem hamarosan hallani fogok felőled.
sgjoforce@gmail.com
Sherri Gallagher.

Előzmény: Conroy (1929)
Conroy Creative Commons License 2023.04.29 0 0 1932

Az adatlapon keresztül lehet írni, még ha nincs is megjelenítve ott az e-mail cím. Nem mintha tumultusra számítanék, de legalább téves megkereséseket se kapok. :)

Előzmény: ghj999 (1930)
Dóri Budapest Creative Commons License 2023.04.24 -1 0 1931

Sziasztok! Budapesten keresek 35-48 év közötti jófej, megbízható, értelmes, életképes, empatikus barátnőt, ha még van, ilyen, aki nem csak otthon ülni akar, nem lemond mindent, aki szívesen kimozdul egy egy hétvégi napon kirándulni, autóm van, amerre kedvünk van, nyáron Balcsizni hétvégeken, hétköznap egy egy délután be, kiülni vmerre, sétálni, moziba menni dumcsizni. Én multinál dolgozom középvezetőként, legtöbbet homemofficeban, akár majd együtt is dolgozhatnánk, nincs gyermekem, jó lenne hasonló barátnőt még találni, meg akivel meg is maradunk egymásnak, nem eltűnik, ha jött egy pasi vagy éppen úgy van kedve... Ha úgy gondolod, Te lehetnél az, írj

m.doranew@gmail.com

ghj999 Creative Commons License 2023.04.24 0 1 1930

Email címet is  írjatok, másként nemigen fog írni senki. ;)

Előzmény: Conroy (1928)
Conroy Creative Commons License 2023.04.20 0 0 1929

Sziasztok!

 

40 éves férfi vagyok, Budapestről keresek társaságot főleg hétvégi programokra (utazás, kirándulás, pingpong, bowling, kiállítások, strand stb.), de csak barátság céljából. Gyerekem, párom jelenleg nincs, ezért nem szívesen lennék "családi és párkapcsolati tanácsadó", tehát lehetőleg hasonló élethelyzetben lévő embereket szeretnék megismerni a korosztályomból (kb. 37-43). Nőkkel nem tudom ezt elképzelni, abból jó eséllyel úgyis valami más alakulna ki. Ha te az IT-szektorban dolgozol, vagy gyakran utazol a világban, esetleg már éltél is külföldön, akkor szinte biztos, hogy nem egymást keressük, bocsi! Az autók, a foci nem érdekelnek, nem vagyok műszaki beállítottságú sem. 

Előny a dél-pesti lakóhely, vagy a közeli agglomeráció, hogy ne kelljen átutazni egész várost.

Köszönöm az (alapos) olvasást!

 

Előzmény: Conroy (1928)
Conroy Creative Commons License 2023.04.16 0 0 1928

Üdvözletem!

 

40 éves férfi vagyok, Budapestről keresek társaságot főleg hétvégi programokra (utazás, kirándulás, pingpong, bowling, kiállítások, strand stb.), de csak barátság céljából. Gyerekem, párom jelenleg nincs, ezért nem szívesen lennék "családi és párkapcsolati tanácsadó", tehát lehetőleg hasonló élethelyzetben lévő embereket szeretnék megismerni a korosztályomból (kb. 37-43). Nőkkel nem tudom ezt elképzelni, abból jó eséllyel úgyis valami más alakulna ki. Ha te az IT-szektorban dolgozol, vagy gyakran járod a világot, jó eséllyel szintén nem az én emberem vagy, bocsi. Az autók, a foci nem érdekelnek, nem vagyok műszaki beállítottságú sem.

Előny lenne az is, ha valahol Dél-Pesten laknál, vagy a közeli agglomerációban, hogy ne kelljen folyton a város másik végébe utazni egymásért.

Köszönöm az (alapos) olvasást!

T.E.Timi Creative Commons License 2023.04.15 0 0 1927

Kedves Mindenki!

 

48-53 éves pár vagyunk és barátokat keresünk!Szívesen töltenénk a szabadidőnket hasonló korú párral, kizárólag barátkozás céljából. Budapesten élünk. Budapestieket, illetve nagyon a közelében élőket keresünk. Szerintünk fontos a viszonylagos közelség. Tapasztaltuk, hogy sajnos a túl nagy távolság nem tesz  jót egy induló baráti kapcsolatnak.  Két felnőtt gyermekünk van, és egy 1,5 éves kutyusunk.  Viszonylag sok szabadidőnk van, mindketten folyamatos munkarendben dolgozunk, ezért előfordul, hogy hétvégén, ünnepnapokon dolgozunk. Ha esetleg úgy gondolod írnál nekünk a

tanc45210@gmail.com e-mail címre várjuk leveled. :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!