Keresés

Részletes keresés

csipcsip22 Creative Commons License 2013.08.06 0 0 38

http://szallasgaleria.hu/ Olcsó balatoni szálláshelyek

M62 165 Creative Commons License 2010.05.22 0 0 37
Aranyhíd Fesztivál és Gyermeknap 2010. május 30-án Révfülöpön

A részletes programok itt:

http://revfulop.hu/magyar/revfulop-info.php?hir=aranyhid-fesztival-es-gyermeknap-2010-05-30

Balatonboglárról 10:00-kor induló különhajón ingyen át lehet, jönni, és este 18:30-kor visszautazni.

Ingyenes sétahajózás 12:30 és 14:00-kor a Badacsony katamarán fedélzetén.
Valamint sok egyéb program.Jankanéni Creative Commons License 2009.06.29 0 0 36
Ugye idén nem lesz Kacor Feri :-)


patrapinda Creative Commons License 2009.05.17 0 0 35
hahó, augusztus 1-15 között keresek vízközeli kiadó nyaralót, 2 felnőtt + 2 gyerek részére, aki tud valamit ajánlani, annak köszi
yes dance Creative Commons License 2009.05.04 0 0 34
Szép napot mindenkinek!Remélem tudnak nekem segíteni.Pár évvel ezelőtt voltam a családommal Révfülöpön,és idén úgy döntöttünk,hogy nem külföldre megyünk nyaralni,hanem szép kis hazánkat választjuk.A tapasztalataink az ottaniakról és magáról a helyről is klasszak, szóval nem volt kérdés,hová is menjünk idén. A kérdésem az lenne,hogy tud-e valaki valami friss infót a Hotel Révfülöpről?Nagyon jó lenne,mert nézelődtem a neten,de csak régi dolgok vannak fenn!A segítséget előre is köszönöm!
kerol_t5 Creative Commons License 2009.04.30 0 0 33
Kilátás a Kilátóból   :)
Maazs Creative Commons License 2009.03.03 0 0 32

Igazad van, szerintem sincs értelme a további vitának. Hála istennek nem vagyunk egyformák. :-)

Nem érzem úgy, hogy hibát követtem volna el, nem "végkövetkeztetéseket" vontam le, nem méréseket végeztem, nem kerestem homogén, reprezentatív mintát hozzá, és nem itélkeztem. Leírtam, hogy mi történt, egész egyszerűen beszámoltam róla. Sajnálom, hogy te ezt ilyen rosszul fogadtad. Továbbra is le fogom írni a tapasztalataim, akár jó, akár rosszak lesznek. Azért remélem, az előbbiből lesz több.

 

Köszi az ötletet, megszerzem az ajánlott albumot.

 

Legyen szép napod.

Előzmény: incitatus (31)
incitatus Creative Commons License 2009.03.02 0 0 31
Sajnos csalódást kell okoznom. Bizony kötözködöm, tiszta erőből. Tudod én már attól is viszolygok, mikor valaki konkrét személy, üzlet, cég esetében számol be a nyilvánosság előtt rossz tapasztalatairól, pedig ott csak arra fröccsen a sár aki akár ki is érdemelhette. De én azt gondolom, mindenkinek lehet rossz napja, mindenki érthet félre valamit, senki sem hibátlan és tévedhetetlen, még a panaszos sem. Az egyetemen (műszaki) azt tanították nekünk, hogy egy mérés nem mérés. Egy esetből még nem vonunk le végkövetkeztetéseket, pláne nem úgy, hogy egy (néhány) ember esetleges rossz mondataiért egy egész közösséget ítélünk el a nyilvánosság előtt. Szóval mentalitásbeli különbséget vélek kettőnk között, ami csak azért lep meg némiképp, mert korábbi pozitív hozzászólásaid alapján kevésbé számítottam rá. De nem gondolom, hogy mindenkinek úgy kell vélekedni a világról, mint nekem, ezért, mivel nem vezet sehová, be is fejezem a kötözködést. Szeresd a Balatont továbbra is, és amíg ilyen hideg van, lapozgasd az Ó, a Balaton, régi nyarakon c. albumot (ez itt a reklám helye).
Előzmény: Maazs (30)
Maazs Creative Commons License 2009.03.01 0 0 30

"nem gondolom, hogy a "leírtam, amit gondolok ezzel kapcsolatban" önmagában elég indok arra, hogy személyes, egyedi sérelmeket közkinccsé tegyünk."

Én másként gondolom, szerintem elég indok erre. A következő hozzászólás megmutatta, hogy nem egyedi sérelem volt, mások is így jártak akkor, és ott.

 

"rossz hírét keltsük ismeretleneknek egy esetből kiindulva "

 

Nem tudtam neveket írni, nyilvánvaló, ha tudtam volna sem írtam volna.De ez akkor is így történt, én pedig leírtam, és a jövőben is ezt fogom tenni. Sajnálom, ha te ezt általánosításként értelmezted, nem annak szántam. Valóban nem kell a külföldit megkülönböztetett figyelemmel kezelni, mindenki pénzére szükség van a fejlesztésekhez. De nem baj, ha jóhírünket viszik tovább, és egyre többen jönnek. Kül és belföldi egyaránt.

 

Én is egészen másként élem meg a mostani nyrakat, teleket, tavaszt és őszt a Balatonnál. Gyerekként imádtam a fürdéseket, most már a táj szépségét és értékeit is észreveszem. Hidd el, nem von le belőle semmit a révfülöpi hétvége.

 

Kicsit kötözködésnek érzem a soraid, de biztos vagyok benne, hogy nem annak szánod. Mindketten szeretjük a Balcsit, és ez a fontos. :-)

Előzmény: incitatus (29)
incitatus Creative Commons License 2009.02.28 0 0 29
- nem gondolom, hogy a "leírtam, amit gondolok ezzel kapcsolatban" önmagában elég indok arra, hogy személyes, egyedi sérelmeket közkinccsé tegyünk.

- azt gondolom, hogy ezek a topikok sokkal inkább valók arra, "hogy a jó tapasztalatokat átadjuk egymásnak", mint hogy rossz hírét keltsük ismeretleneknek egy esetből kiindulva (ebben persze lehet másnak más a véleménye, de én így gondolom, hát leírom).

- "Nem az volt a célom, hogy általánosítsak". Ennek nagyon örülök, ugyanis a hozzászólás az ellenkezőjét tanúsítja.

- nem gondolom, hogy egy külföldi - akár van balatoni tapasztalata, akár nincs - más elbírálást és bánásmódot érdemelne, mint egy belföldi, akinek persze szintén lehet, hogy van balatoni tapasztalata, lehet hogy nincs. (És akkor még ott volna a kérdés, hogy a külföldieket bánásmód tekintetében kéne-e szelektálni aszerint, hogy Unión belüliek vagy kívüliek-e).

- a pénz mindig, mindenre jól jön, különösen mostanában.

- a Balatont magam is szeretem, a régi nyarakra való emlékezés jegyében telt utóbbi néhány évem. De a mostani nyarakat is szeretem, ha másként is élem meg őket, mint negyven-ötven évvel ezelőtt.
Előzmény: Maazs (28)
Maazs Creative Commons License 2009.02.28 0 0 28

"de emiatt köpködni egy községre nyilvánosan, elég ciki."

 

 

Nem érzem úgy, hogy köpkodtem volna. Leírtam amit gondolok ezzel kapcsolatban. Nagyon szeretem a Balatont, minden hónapban ott töltök néhány napot, és igyekszem megismerni az egész északi partot. Tulajdonképpen így vetődtünk el Révfülöpre is. Nem sikerült jó tapasztalatot szereznem, ennek adtam hangot itt. Nem hiszem, hogy csak azért lenne ez a topik, hogy a jó tapasztalatokat átadjuk egymásnak. Ha csak egy klicsit elgondolkoznak rajta a Révfülöpiek, hogy mit nem csinálnak jól, már megérte. Nem az volt a célom, hogy általánosítsak, nyilván ott sem így viszonyul mindenki az odalátogatókhoz. De például, ha ezt egy olyan külföldivel csinálják akinek nincs balatoni tapasztalata, az nem fog oda menni többet. Pedig a pénz nem jön rosszul a fejlesztésekre. :-)

 

Újra el fogok menni Révfülöpre, és remélem más tapasztalataim lesznek.

A Balcsit meg továbbra is imádom. :-)

Előzmény: incitatus (25)
arács15 Creative Commons License 2009.02.28 0 0 27
És ha nincs fánk jó a révfülöpi bor is.Csak jó lenne egy kis vendégszeretet.
arács15 Creative Commons License 2009.02.28 0 0 26
De azért a helyieknek sem kellene ennyire elutasítani a télen odamerészkedő turistákat.Nekik nem jó hogyha esetleg jól érezné magát és ott költene fánkra?
incitatus Creative Commons License 2009.02.27 0 0 25
Hát tudod, én nem csinálnék ekkora cirkuszt azért mert lekéstem a fánkot, és esetleg valaki rosszul szólt hozzám. Bárhol előfordulhat bárkivel ilyesmi, neked is biztos lesz még részed benne, de emiatt köpködni egy községre nyilvánosan, elég ciki. Az eddigi hozzászólásaid alapján nekem elég meglepő is.
Előzmény: Maazs (23)
arács15 Creative Commons License 2009.02.26 0 0 24
Mi is így jártunk Révfülöpön pont ugyanazon a hétvégén.Nem valami vendégszerető emberek.
Maazs Creative Commons License 2009.02.17 0 0 23

Ide írok :-) én is, mert nem a Balatonnal, hanem kimondottan Révfülöppel kapcsolatos amit írni akarok. Elég régen járok a Balcsihoz, és eddig mindig-mindenhol azt tapasztaltam, hogy örülnek nekem, a "turistának" a helyiek. Kivétel volt most a szombati nap Révfülöpön. Olvastuk a város honlapján, hogy forralt bor és farsangi süti készítő verseny lesz Révfülöpön szombaton, és az én KEDVESEM azt gondolta, hogy Bálint (nem Valentin hanem Bálint nap!!!) alkalmával elkényeztet engem egy kis szalagos, lekváros (hmmmm) farsangi fánkkal. Autóztunk néhány kilométert Csopaktól azért a nyomorult kis fánkkért

(meg a Balatoni hangulatért   :-)     )

ahol a helyiek közölték velünk, hogy a "fánk már rég elmúlt", és szórakoztak rajtunk. Talán a szoknyám nem felelt meg a helyi elvárásoknak. :-)

Nem volt kiírva a honlapon, hogy ez egy zártkörű rendezvény, de az ott tapasztaltak ezt mutatták. Kicsit vicces volt, de persze, nem ez a BALATON.

Révfülöpre nem megyünk többet, de ahogy láttam, a Révfülöpiek ezért nem fognak könnyeket hullatni. Nem baj, van ezer hely ahol jól érezzük magunkat,. és fontos a téli turizmus is. Majd csak oda megyünk legközelebb.

Persze, ne aggódjatok, kaptam fánkot utána, csak nem Révfülöpön készült. De nem vont le semmit az értékéből. :-)

Téli vendégek is vannak a Balatonnál, nem kellene őket csodabogárként lekezelni.

Köszi, hogy elmondhattam ezt egy régen (vajon miért?)  halott topikban.

Azért próbállak majd szeretni benneteket Révfülöpiek. Ha nem megy, nem biztos, hogy az én hibám lesz.

VanCoover Creative Commons License 2007.05.06 0 0 21
igazad van, de akkor Te se ide írj..:)))
mondjuk nevezzünk ki egy fő fő fő balcsi toikot és ami a tóvla kapcsoaltos azt oda írjuk.

bár van - asszem - egy régen elhagyott topik Balaton címmel....
Előzmény: zjakabfi (20)
zjakabfi Creative Commons License 2007.05.04 0 0 20

Nem biztos, hogy minden kis településről kéne külön topik. Sokat kell nézegetni és kevés a hozzászólás.

A nagyobb Balatoni témák itt kitárgyalhatóak, már rég nem csak a vízállásról van szó benne.

Szóval topiknyitás helyett ide!

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9069399

Előzmény: VanCoover (18)
zsula11 Creative Commons License 2007.05.03 0 0 19
Aranyos vagy köszi megnézem.
Előzmény: VanCoover (18)
VanCoover Creative Commons License 2007.05.03 0 0 18
csináltam egy zánkai topikot ott van a strandról egy pár kép ha érdekel
Előzmény: zsula11 (16)
VanCoover Creative Commons License 2007.05.01 0 0 17
a zánkai strand is klasz, legalábbis kisgyermekes családnak
homokos sekély strand
Előzmény: zsula11 (16)
zsula11 Creative Commons License 2007.05.01 0 0 16
Igaz bocsi Zánkát akartam.
Slam1 Creative Commons License 2007.04.29 0 0 15
Zircen jól kialakított partszakasz? http://www.telepuleskereso.hu/telepuleskereso.php?telepules1=Zirc&ker1=&telepules=ZIRC&ker=&xx=&yy=&xeltolas=&yeltolas=&kepter=4x3
Előzmény: zsula11 (14)
zsula11 Creative Commons License 2007.04.29 0 0 14
Köszönöm,megnézzük.Közben megtudtam,hogy Zírcen nagyon jól kialakított partszakasz van. Azt is megnézzük.
Előzmény: Törölt nick (13)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.27 0 0 13
Tény, hogy nem olyan alacsony, mint a déli parton, de azért nem 1,20-tól indul. Két strand van, a Szigetin talán alacsonyabb. Mi is kisgyerekkel járunk.
Előzmény: zsula11 (9)
VanCoover Creative Commons License 2007.04.17 0 0 12
igen, köszi:)

ezért is írtam, hogy a legutoljára "beírt" vagy 'használt' topik jön fel nekem.
sajnos sok olyan régi van, hogy csak végigolvasgattam de nem szólt már "bele" senki régóta. a végén lévőkbe évek óta.....

kár...........
Előzmény: zjakabfi (11)
zjakabfi Creative Commons License 2007.04.15 0 0 11
3 szempont alapján rendezheted a topikokat.Nyitás ideje, hozzszólás ideje,hozzászólás darabszáma. Csak oda kell kattintani a megfeleő oszlopra. És a kategórián belül az "irányt" is meg tudod fordítani.
Előzmény: VanCoover (10)
VanCoover Creative Commons License 2007.04.14 0 0 10
NAgyon helyes!!
nekem időrendben vannak a balatoni topikok, ezért volt jó látni egy "régi" oldalt :))
zsula11 Creative Commons License 2007.04.13 0 0 9

Kedves Révfülöpiek!

Nem nagyon él ez az oldal,de azért megpróbálom.

A nyáron a családommal ide megyünk nyaralni és most hallottam,hogy Révfülöpön mély a víz(1,20-tól indúl).Ez igaz?Kicsi gyerekekkel megyünk,ez nem igazán lenne jó nekünk,de a szállás már le van foglalva.Esetleg van a környéken olyan település ahól ideális a fűrdőzés a gyerekek számára?Válaszukat előre is köszönöm.

Gyulai Guszti Creative Commons License 2006.11.03 0 0 8
Előzmény: zjakabfi (7)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!