Keresés

Részletes keresés

nyman Creative Commons License 2010.04.12 0 0 7
Pl. Cib bank online szamlacsomag.

Jar Internetkartya, a havi szamlavezetes lehet akar 150 forint is, ha erkezik min. 50 e Ft. jovairas, de ez pingpongozassal is megoldhato.

Az osszes online utalas, csoportos beszedes ingyenes. Plusz havi 1 kp felvet barmely automatabol.

De nezd meg a http://bankvaltas.hu/-t elotte azert.
Előzmény: Fender866 (6)
Fender866 Creative Commons License 2010.04.12 0 0 6
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni bankszámla választással kapcsolatban.
Jelenleg az OTP Bank-nál van elektronikus számlacsomagom. Anno 2007-ben választottam ezt a virtuális MC bankkártya miatt,mert nem kellett havonta megfelelő összegű jóváírásnak érkeznie a számlára a MC-ért.
Ami miatt váltani szeretnék az a számlavezetési díj,ami jelenleg ~1200HUF havonta.

Olyan számlára lenne szükségem ahol online intézhetem az átutalásaimat,ÉS tartozik hozzá egy dombornyomott kártya (akár virtuális) amivel vásárolni tudok az interneten (pl PayPal-nél) és mindez olcsóbb,mint a jelenlegi.

Előre is köszönöm a válaszokat!

Üdv!
iman Creative Commons License 2006.10.25 0 0 5
Köszi!
nyman Creative Commons License 2006.10.08 0 0 4
Nekem a vallalkozoi szamlam az ella banknal van, mar a 4. eve. Akkor meg Eurodirektnek hivtak. Nincs szamlavezetesi dij, es egy utalas fix 200 Ft. Ami mondjuk miota mar havonta kell utalgatni mindent, akar 4-5 tetelt is, igy azert koltseges, de nem tudok versenykepesebb szamlat.

A http://www.privatbankar.hu -n vannak mindenfele osszehasonlito tablazatok.
Előzmény: Ormió (3)
Ormió Creative Commons License 2006.10.07 0 0 3

Sziasztok,

én az OTP-t szeretném leváltani. Pár hete olvatam egy összehasonlító cikket - talán az origo-n? -. de sajnos nem találom sehol sem. Akkor sajna csak átfutottam,  nem olvastam el figyelmesen. Ott volt egy összehasonlító táblázat is, melyik bank mit mennyiért kínál.  Nem tudtok ilyen táblázatról?

Engem lakossági és kis vállalkozói (kb. havi 150 e pénzforgalom, a kötelező járulékok befizetése) szla érdekelne. Ez is CIB? A HVB és az ELLA bankkal van tapasztalatotok?

Köszi: Ormió

harzol Creative Commons License 2006.10.06 0 0 2

Szerintem is CIB a nyerő.

Bár én még nem online számlacsomaggal indultam, így fizettem vagy 500Ft-ot az internetkártyáért (egyszer), de azóta tényleg kijövök havonta kevesebb, mint 200 Ft-ból.

Kapok cserébe napi átlag 1 sms-t.

Ja és a legjobb, hogy semmiért nem kell bankba menni, de ez nekik is legalább annyira az érdekük, mint nekünk.

Előzmény: nyman (1)
nyman Creative Commons License 2006.10.06 0 0 1

Mer nem probalod meg a CIB-et? Ha van rendszeres min 50e Ft-os jovairasod es rateszet ket csoportos beszedesi megbizast a szamlara havi 99 Ft-ert, annyit utalhatsz amennyit csak akarsz, a tobbi csoportos beszedesi megbizas is ingyenes. Havi 1 kp felvet barmely automatabol ingyenes, de a tobbi sem kerul tobbe, mint 100 Ft sajat automatanal. A kartyahasznalatrol ingyen kapsz sms-s, ha a szamlamozgasokrol is akarsz azonnal az 400 Ft-ba kerul. Interntetkartyat ezen csomag melle ingyen kaphatsz stb. stb.

Előzmény: iman (-)
nyman Creative Commons License 2006.10.06 0 0 0

Pedig NEM nulla ilyen bank van, de az NEM az 0TP

Előzmény: iman (-)
iman Creative Commons License 2006.10.06 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

Van egy erste bankos bankszámlám, de már nagyon elegem van belőle!!!

Azért, mert kegyetelenül sokat vonnal le havonta ilyen-olyan címen!! (számlavezetési díj, pénzfelvétel kártyáról saját automatából!!!! sms, stb...)

Egy hónapban úgy 500-1000 forint mindennel együtt!!

Szeretném, ha ajánlana valaki, aki  tapasztalt ember ilyen téren egy olyan bankot, ahol a legkevesebbet vonnak le havonta és pénzfelvételkor!

Csak egy kívánságom van még, hogy sms-t kapjak minden tranzakcióról azonnal!!

Most mindíg csak másnap reggel kapok sms-t a reggeli egyenleggel!

Szóval utálom az erstét és váltani akarok!!!

Kérlek segítsetek!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!