Azért nyitottam ezt a topicot,hogy legyen hol megosztani tapasztalatainkat erről a járgányról mert a hálón túl sok magyarul olvasható infót nem sikerült találnom.Üdv minden márkatársnak remélem sikerül életben tartani ezt az oldalt.
Sziasztok, én pár napja olvastam erről a márkáról és típusról....megtetszett, nagyon szimpatikus lett ! És nagyon erősen gondolkozom rajta, hogy veszek egyet... :) Szerintetek mennyire méretem a motor ? 195 magas vagyok, kb 87 kiló :) Egerben vagyok, majd ha meglesz a motor szívesen csatlakoznék helyi bandához :D
Ki kell az összeset fúrni, kihúzod a belsejét, tőcsavarokat csinálsz bele 5-ös csavarokból, egy anya a csavarra, vissza a kipufogó belsejét, zárt anyákkal visszafogatod. Szép hangja lesz. A videón az enyém is így csináltam meg.
A kipuffal kapcsolatban:én úgy találtam meg a megfelelő hangot,hogy a 4 szegecsből a végén 3-at kifúrtam 8-as fúróval.Egy szegecs is megtartja.Nekem pont jó lett így a hangja.
Látom él még ez a fórum. Eladó lesz a gépem nagyobbra váltás miatt. Itt egyvideó róla. Az összes kiegészítővel,új lánc,lánckerekekkel,HIGWAY háttámla,csomagtartó,nagy plexi,táskák azóta szebbre,nagyobbra cserélve. A kiegészítők értéke jóval meghaladja a 200 ezret. 600 ezer alatt nem eladó
Van még itt valaki? Nemrégiben én is vettem egy ilyen vasat, eddig nagyon bejött. Jó lenne beszélgetni olyanokkal, akiknek már több tapasztalata van ezzel a típussal. :)