Keresés

Részletes keresés

Gennagyij Sztratofontov Creative Commons License 2011.08.12 0 0 348

"Anno amikor sikerült beszélnem vele..."

Te mázlista vagy. Vannak, akinek nem sikerül beszélniük. Egyáltalán. Vele sem.

Kegyelmi pillanat lehetett.

Előzmény: Törölt nick (343)
Gennagyij Sztratofontov Creative Commons License 2011.08.12 0 0 346

Arról is biztos van. De emészd nyugodtan ezt az audizálást.

Előzmény: Törölt nick (343)
Gennagyij Sztratofontov Creative Commons License 2011.08.12 0 0 340

Én csak a beírásra reagáltam, amely audizott egyet.

És csak példákat mutattam audizásra.

Egyéb óhaj vagy sóhaj?

Előzmény: Törölt nick (339)
Gennagyij Sztratofontov Creative Commons License 2011.08.12 0 0 338

És vannak olyanok is, akik keverik az öltönyhordozó Audit a nokiásdobozt hordozó Audival.

Megcsináltuk! Világvárost építünk! Igen, igen!

Előzmény: WYW (325)
Gennagyij Sztratofontov Creative Commons License 2011.08.12 0 0 337

Itt van a szabója is, aki szintén audizik...

A lehetőségek országa... Igen, igen!

Előzmény: WYW (325)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.24 0 0 332

Ma néztem vissza a videót.

Hülyébb,mint gondoltam

http://atv.hu/videotar/20100720_onkormanyzati_valasztasok

Előzmény: kábelbúvár (327)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.20 0 0 330
Nem sűrűn értek veled egyet pvc, de amit Kósa itt művelt az szégyen

Tragikus
Előzmény: Törölt nick (329)
kábelbúvár Creative Commons License 2010.06.04 0 0 327
kábelbúvár Creative Commons License 2010.06.04 0 0 326

1előre pénzügyminiszternek kéne kinevezni.

Vagy MNB elnöknek...

WYW Creative Commons License 2010.05.10 0 0 325
Kerékpárral érkezik Kósa Lajos és öt képviselőtársa a Parlament pénteki alakuló ülésére. Az akció célja felhívni a figyelmet arra, hogy nagy szüksége van a kerékpáros közlekedés körülményeinek javítására.
http://www.fn.hu/belfold/20100510/biciklin_megy_parlamentbe_kosa/

A szolgálati Audi meg hozza az öltönyét!
dedalon74 Creative Commons License 2010.05.06 0 0 324
Nem baj.
Jobb is , ha itthon marad nekünk.
Előzmény: Kiss G. Eszter (322)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2010.05.06 0 0 322
Meg a kormany kozelebe sem kerult.
Előzmény: Törölt nick (321)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2010.03.17 0 0 320
http://index.hu/belfold/kosa070309/

Nem vert fel nagy port a pártjában, amikor azt nyilatkozta a 168 Órának, hogy Orbán Viktor táltos még lehet, vezér azonban már nem?
Jó néhányan ezzel egyetérteni látszottak, de ennek nincs most aktualitása.
Előzmény: Kiss G. Eszter (266)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2010.01.16 0 0 318
A foldmuveseli miniszterium mellett a Miniszterelnoki hivatal is Debrecenben lehetne akkor ;-)
RágCsávó Creative Commons License 2009.12.01 0 0 316
Ez megnyugtató... ha maszoposok volnának, a tag örök búcsút inthetne a brifkójának...
Előzmény: Törölt nick (315)
RágCsávó Creative Commons License 2009.12.01 0 0 314
Miért számolta volna? Nem szoci a megtaláló...
Előzmény: Törölt nick (312)
ötvenafele Creative Commons License 2009.12.01 0 0 313
ezt a celebfeljelentőbe kellett volna küldened :)
Előzmény: windy12 (311)
windy12 Creative Commons License 2009.12.01 0 0 311
A mai napon Pesten a Nádor utcában elhagytam a pénztárcámat az összes iratommal, és többszázezer forinttal. Kb. fél óra múlva csörgött a telefonom és egy hang közölte, hogy nála van a cuccom, hova juttassa el. Úgy hívták : Kósa Lajos. Mondtam, hogy elmegyek érte bárhova, de közölte, hogy Debrecen felé tart a sztrádán, de elküldi nekem. Most este vissza is jutott hozzám a brifkóm, és ez tök jó. Nem tudtam, ki az ürge, de valamitől gyanús volt (érdekes, egyedi telefonszám, háttérbeszélgetésből kihallott "sofőr" dolog), így beírtam a gugliba, és hát erősen valószínű, hogy a politikus Kósa Lajos a pénztárcám megtalálója, és visszajuttatója. Ezúton is köszönöm!
szedlacsek2 Creative Commons License 2009.10.07 0 0 309
"Kósa úr, Orbán Viktor úr parancsára"

MTI
2009-10-07 14:49

Az MSZP szerint Salgótarjánban az önkormányzat bérel buszt a résztvevőknek a szombati, fideszes politikusok által a 2010-es költségvetés ellen szervezett tüntetésre, míg a XVI. kerületben az elbocsátásokat teszik függővé a részvételtől.

Nyakó István, az MSZP szóvivője elmondta: ha a Fidesznek kampányrendezvénye van, akkor a saját, nem pedig Salgótarján költségvetéséből kellene fizetnie a fővárosi rendezvényre érkező buszokat.

A politikus a XVI. kerülettel összefüggésben közölte: az önkormányzat dolgozói, közalkalmazottai és köztisztviselői e-mailt kaptak arról, hogy ha "nem mennek ki tüntetni a Fidesz nagy rendezvényére, akkor bizony tíz-tizenöt százalékos létszámleépítés lesz az önkormányzat hivatalában".

A sajtótájékoztatón kiosztották Székyné Sztrémi Melindának, Salgótarján polgármesterének levelét, amelyben az önkormányzati képviselőket, bizottsági tagokat, alkalmazottakat hívja a demonstrációra. A levél azt is tartalmazza, hogy a tüntetés helyszínére különjárati autóbuszt indítanak.

A kiosztották az e-mail leiratát is, ebben Kovács Péter, a XVI. kerület polgármestere azt írta: a jövő évi költségvetés 800 millió forintot von el a kerülettől, amelyet az önkormányzat csak úgy tud kiheverni, hogy nagyarányú, 10-15 százalékos létszámleépítés várható a polgármesteri hivatalban.

Az MSZP szóvivője elképesztőnek és megbotránkoztatónak, a modern parlamenti demokráciától teljesen távol állónak nevezte ezt a szervezést, amelyet a Fidesz helyi politikusai "Kósa úr, Orbán Viktor úr parancsára" megtesznek. Ezt az MSZP visszautasítja - hangsúlyozta.

Nyakó István azt mondta: a Fidesz vezette településeken igenis érvényesül a fideszes terror, és az az elv, hogy az önkormányzatoknál nem köztisztviselők, közalkalmazottak dolgoznak, hanem a Fideszhez hű pártkatonák. Úgy vélte, hogy a szombati rendezvény nem szakmapolitikai jellegű, inkább a Fidesz nyitó kampányrendezvényeinek egyike.

Szabó Zoltán, az MSZP országgyűlési képviselője emlékeztetett arra, hogy Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, Debrecen polgármestere tiltakozó tüntetést hirdetett a jövő évi költségvetés önkormányzatokra vonatkozó intézkedései miatt.
feketekavics Creative Commons License 2009.10.05 0 0 307

>>>keresztbe feküdtek minden intézkedés előtt amit a szocik csináltak.

___

Nem baj.

___

keresztbe feküdtek minden olyan intézkedés előtt is, ami előre vitte volna az országot, csak azért, mert a szocik csinálták.

___

Na, EZ a baj!

___

>>>az adócsökkentéssel együtt építendő kolbász kerítést

___

A kolbászkerítés meg sok-sokmagyar disznóból lesz (most kivételesen nem a politikusokról van szó), mert az is nonszensz, amikor a német tulajdonú magyar húsipari vállalat szlovák húst vesz, mert az olcsóbb mégis csődbe megy.

_FK 

Előzmény: Törölt nick (306)
feketekavics Creative Commons License 2009.10.05 0 0 305

Ok, szóval csak technikai malőr...

Így már jó.

___

Kósa szerintem csak 2014-től lesz a főnök, mert 2010-ben kemény legény kell ide, jó gyomorral, gumicsizmában...

2018-tól meg egy (ma még) ismeretlen arc.

De még Fidesz...

Ami 2022-től kettéhasad.

Szerintem.

_FK

Előzmény: Törölt nick (300)
puzdra Creative Commons License 2009.10.05 0 0 302
Gézám, csodálatos Petőfi verset találtál nekünk. Én magam ezt eddig nem is ismertem.

Mindenesetre, az jutott eszembe elolvasva, hogy olyan ez tőled, min amikor egy sivatagban eltévedt vándor hatalmas gyémántot talál. A gyémánton egy fél utcát megvehetne Budapesten, de ő most szomjas és éhes. Ezen a gyémántja nem segíthet.

Mit gondolsz, Petőfi miket írna az országot nyolc éve irányító gazemberekről? és mit gondolsz, mit írna rólad, aki még mindig az ő szekerüket tolod? Pedig Magyarország legjobban működő, nemzeti kötődésű, városában élsz.
Előzmény: Törölt nick (293)
feketekavics Creative Commons License 2009.10.05 0 0 299

Obstrukció?

Flood?

Előzmény: Törölt nick (298)
Neocortex Creative Commons License 2009.10.03 0 0 291
Mindenesetre különös, hogy máris (kvázi) miniszterelnök-jelöltnek nyilvánította magát.
Előzmény: ghoezeke mate (289)
Neocortex Creative Commons License 2009.10.03 0 0 290
Hála az EU-nak és az IMF-nek.
Előzmény: Derek (281)
ghoezeke mate Creative Commons License 2009.10.03 0 0 289
Majd kiderül. Orbán és köre küzd, de a beszélyek irányváltása azt súgja, hogy nagyon kemény pragmatikus ellenzéke kerekedett.
Előzmény: Neocortex (285)
ghoezeke mate Creative Commons License 2009.10.03 0 0 288
Lüke vagy fiam, egyes, leülhetsz.
Előzmény: Derek (281)
Neocortex Creative Commons License 2009.10.03 0 0 285
Azt a kifejletet, miszerint Kósa lesz a Fidesz miniszterelnök-jelöltje, felettébb valószínűtlennek tartom.
Előzmény: ghoezeke mate (279)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.03 0 0 284
Ő legnépszerűbb polityikus.
Bajnai meg a második (lesz hamarosan)
Derek Creative Commons License 2009.10.03 0 0 283

ne aggodj ,jon a Jel es lesz 1 millio munkahely:-)

Előzmény: Törölt nick (282)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!