Keresés

Részletes keresés

vömi Creative Commons License 2 napja 0 0 2152

valakinek van eladó eréynöve?
e-mail: melvas1@freemail.hu

Chastity Pete Creative Commons License 3 napja 0 0 2151

5 gyűrű jár vele különböző méretekben. Írj emailben és megbeszéljük ezviz1234@gmail.com

Továbbra is eladó

 

Előzmény: egyfrászt (2149)
Roli0622 Creative Commons License 4 napja 0 0 2150

a kényelméről én sajnos még nem tudok nyilatkozni, de itt a csoportban is akad aki ilyet használt még a Topik nyitásakor volt egy személy aki posztolt képeket azt tudom hogy ez huzamosabb ideig lehet viselni, nyilván nem kényelmetlen annyira hogy egészségtelen legyen, szerintem ez az igazi "öv" ehhez is elszántnak kell lenni nyilván, nézőpont kérdése igazából mi itt tudjuk miről van szó a laikusok meg járjanak utána :)

remélem azért kapsz választ a kérdésedre mástól idővel !

Előzmény: szoknyás (2146)


egyfrászt Creative Commons License 5 napja 0 0 2149

Engem érdekelne! Mekkora a gyűrű átmérője?

Előzmény: Chastity Pete (2148)
Chastity Pete Creative Commons License 6 napja 0 0 2148

Rózsaszín,

Előzmény: Chastity Pete (2147)
Chastity Pete Creative Commons License 6 napja 0 0 2147

Sziasztok, eladó CB6000s szilikon erényöv.

Kipróbálva volt. Fémre állok át helyette.

Ár: 5000 Ft

Előre utalás után postázom.

ezviz1234@gmail.com

szoknyás Creative Commons License 2016.09.16 0 0 2146

Azt lehet tudni, hogy ez mennyire kényelmes? A heréknek nem túl sok helye marad.

Előzmény: Roli0622 (2142)
nicerickslv Creative Commons License 2016.09.16 0 0 2145

Kérésre RENDELEK erényövet és hozzátartozó eszközöket külföldről! (előre utalással):) érdeklődni: vaterarick kukac gmail com

nicerickslv Creative Commons License 2016.09.16 0 0 2144

Kérésre RENDELEK erényövet és hozzátartozó eszközöket külföldről! (előre utalással):) érdeklődni: vaterarick kukac gmail com

szoknyás Creative Commons License 2016.09.15 0 0 2143

Jól hangzik, azt hiszem kezdhetek is gyűjteni :D 

Roli0622 Creative Commons License 2016.09.11 0 0 2142

íme a neosteel től az arch öv ez külföldön eléggé elterjedt persze az ára miatt nyugaton jobban van rávaló, elég drága öv 100 ezres kategória újonnan
illetve a kissé olcsóbb My steel övek. vagy azok hamisított kínai megfelelői

Előzmény: szoknyás (2127)
Roli0622 Creative Commons License 2016.09.11 0 0 2141

ami ülve pisilésre kényszerít az a neosteel arch

Előzmény: erényöves (2138)
vömi Creative Commons License 2016.09.10 0 0 2140

valakinek van eladó erényöve?
irjon: melvas1@freemail.hu

vagy nekem az is jó ha eljön szarvasra rámtesz és havonta vagy 2 havonta leveszi rólam pár percre :D

Elzart Creative Commons License 2016.09.09 0 0 2139

Adam sikeresen meggyőzte a feleségemet, hogy próbálják ki a Férfi  tisztaságot ... és imádja!

 

Nemrég fedeztem fel ezt a weboldalt, és úgy gondoltam, megosztom a történetemet. Én azon a véleményen vagyok, hogy a férfi tisztaság igen, egy "fétis" fajta, de ez nem azt jelenti, hogy ez valami eredendően rossz. Sőt, ez javította a házasságom oly módon, hogy még nem tudom hogyan fogom leírni  de azért megpróbálom:

Boldogabb vagyok.

A feleségem sokkal magabiztosabb.

A szexuális életünk forróbb, mint valaha.

Mindig is tudtam, hogy volt némi érdeklődésem a férfi tisztaság iránt még az előtt, hogy találkoztam volna feleségemmel, ekkoriban rendszeresen megtagadtam magamtól az orgazmus. Arra kényszerítettem magam, hogy addig a pillanatig várjak amíg a csúcspontot el nem értem, ez egy nagy akaraterő gyakorlat, de életemben a legtöbben mindig is élvezték a "végeredményt", a nagyobb, erősebb, szemet gyönyörködtető orgazmust, majd ezután napokig ... vagy egy hétig várniuk kellett.

Természetesen ezt könnyebb megtenni, ha éppen szingli vagy. Azt tudtam, hogy ha rendszeresen megvonom magamtól az orgazmus, a feleségem azt kezdené mi történt - és hirtelen abbahagyom a szeretkezést, akkor fájó érzéshez és félreértések vezethetett volna. Házas voltam kicsit több mint három éve, és az utóbbi időben egyre ritkábban volt lehetőségem ezt gyakorolni.

Amit igazából akartam, hogy a feleségem visszautasítson engem. Többet akartam ennél, hogy uraljon engem. Ő egy kedves hölgy és nem uralkodó típus. Rá kellett jönnöm, hogy az egész fantáziálásomat fel kell adnom. De egyik este egy lehetőség adódott. Előjáték során beszélgettünk, - szeretek beszélni, mert ezzel többet lehet megtudni, hogy mit szeretne a másik - és feltett egy kérdést, amire tudtam, hogy őszintén kell válaszolnom, vagy elfelejthetem az egészet: "Vannak olyan titkos fantáziáid, amit még nem mesélt?"

Megálltam egy pillanatra, és megfontoltam a dolgot. Milyen károm származhat?

Megmondtam neki.

Végül beszélgettünk róla majdnem egy órát. Az este véget ért, a kezem az ágyhoz kötve és nem tudtam elmenni. Ó, de én azt akartam-visszafogni és tiltani  mint a fantáziámban amíg az én kedves feleségem el nem megy, de úgy lekötött amiről beszéltünk, hogy elélveztem. Az öröm megvolt ... hogy is mondjam? Kínzó.

Eltelt néhány nap, és a feleségem rájött, hogy tetszett neki az új talált hatalma fölöttem. Négy nap múlva, gyakorlatilag könyörögtem neki - azt mondta, tetszett neki, hogy gyengédet (és kanost) faraghat belőlem a megvonás, és valóban tetszik neki a kontroll. A hétvégén végül is, engedte, hogy legyen egy orgazmusom, és azt gondoltam, lehet hogy ez volna az egyik legjobb dolog az életemben.

Jelenleg éppen hosszabb idejű megvonással kísérletezünk, és az első pénisz ketrecről jött az e-mail, hogy egy pár nap múlva érkezik.

Semelyikünk sem bír várni.

Meg akartam osztani ezt a történetet, hogy tudják az olvasók, hogy igen, lehetséges, hogy a felesége régen nem volt nyitott volt a férfi tisztaságra - de most már tetszik neki.

Vállald a kockázatot, és hozd fel. Tartozol annyival magadnak és neki. 

 

Forrás:

Adam Successfully Convinces his Wife to Try Male Chastity… And She Loves It!

Dear Male Chastity Lifestyle,

I recently discovered your site and I thought I would share my story. I’m of the opinion that while, yes, male chastity is a “fetish” of sorts, that doesn’t mean that there’s something intrinsically wrong with it. In fact, it’s improved my marriage in ways that I can’t even begin to describe—I’ll try anyway:

I’m happier.

My wife is more confident.

Our sex life is hotter than it’s ever been.

I always knew that I had some interest in male chastity, as even before I met my wife I would regularly deny myself orgasm. Forcing yourself to wait for the moment of climax is an exercise in willpower to be sure, but for most of my life I’ve always enjoyed the “payoff” of the bigger, stronger, eye-rolling orgasms that you can only get after waiting for days… or weeks.

Of course, this is easier to do when you’re single. I knew that if I denied myself orgasm regularly, my wife would start wonder why—and suddenly stopping having sex could have lead to hurt feelings and misunderstandings. I’ve been married for a little over three years, so lately the opportunities I’ve had to do this have been few and far between.

What I really wanted was for mywife to deny me. More than that, I wanted her to dominate me. She’s a sweet woman, not domineering at all—I figured I was going to have to give up on my fantasies. But one night an opportunity arose. During foreplay, we were chatting—I like to talk, it allows me to find out more about what she likes—and she asked me one question which I knew I was going to either have to answer honestly, or forget the whole business entirely: “Are there any secret fantasies you have that you haven’t told me about?”

I paused for a moment and considered. What could the harm be?

I told her.

We ended up talking about it for nearly an hour. The evening ended with my hands tied to the bedposts and, no, I didn’t get to come. Oh, but I wanted to—to be restrained and denied by my lovely wife was a fantasy I had been harboring since I met her, and now I was finally living it. The pleasure was… how can I put it? Excruciating.

Several days passed, and my wife found that she enjoyed her new found power over me. After four days, I was practically begging her—she said she liked how affectionate (and horny) denial made me, and actually liked the control. Over the weekend she did eventually allow me to have an orgasm, and I think it might have been one of the best in my life.

We’re currently experimenting with longer periods of denial, and my first penis cage should be arriving in the mail in a few days.

We both can’t wait.

I wanted to share this story to let your readers know that yes, it is possible that your wife won’t just be open to the idea of male chastity—she might love it.

Take the risk and bring it up. You owe it to yourself and to her.

Thanks,

“Adam”

erényöves Creative Commons License 2016.09.09 0 0 2138

Hello!

 

Nem láttam, hogy kaptál-e választ.

Nem, nem tudok olyan övről ami direktben ülve pisilésre kényszerít.

De a legtöbb övben egyszerűen nem lehet úgy célozni, ne ázzon a fürdőszoba. ;)

 

Szóval akár egy egyszerű cb utánzat is alkalmas erre.

Előzmény: szoknyás (2127)
Elzart Creative Commons License 2016.09.07 0 0 2137

Következő 3. rész

Fordítás:

Chastity - hatalmat a nőnek

Ez az önkéntes tett, amiben a férfi megmutatja a bizalmát és a nő kezébe adja a kulcsokat és a legértékesebb tulajdonát, aki dönthet abban mikor lehet szabad. Ez egy olyan tett, ami óriási hatalmat ad a nőnek egy kapcsolatban, vagy a felügyelőnek a kurzusunkon, és ez egy tőle származó ajándék a nőnek.

Ez egy olyan szerelmi aktus, amely megszabadítja őt a képességétől, hogy örömet szerezzen magának, és megtanítja őt, hogyan kell kérnie partnerét, hogy lehetőséget adjon az önkielégítésre.

Úgy hangzik, ebből a felsorolásból mint egy furcsa és "perverz" tevékenység, de meglepő módon ez a megoldás terjedt el széles körben, mint egy módszer, hogy javítsa a férfi teljesítményének és az örömét.

Forrás:

Chastity - power to the woman 

This voluntary act in which the man shows his trust and hands over the key to his most precious possessions to her who will then decide when he is to be released. This is an action which gives enormous power to the woman in a relationship, or the supervisor on our course and it is a gift from him to her.

It is a sexual act which frees him from the ability to pleasure himself and frees him to learn how to please his partner and thus be allowed pleasure himself.

It sounds from this description a strange and “kinky “activity, but surprisingly the approach has wide acceptance as a method to improve male performance and pleasure.

 

Fordítás:

A tisztaság mentális játéka

Az hatalom csere létezik az elmék birodalmában, így az alázatos férfitől, megtagadnak egy testi orgazmust, helyette több , szellemi és lelki örömöt kap, mint egy fizikai orgazmus.

A vágyaiban felkeltett és tagadott férfi több időt fog tölteni szolgaként és így az elméje egy olyan szellemi szférában, ahol a nő uralkodik. Ez lesz legfőbb az életében és ő sokkal inkább kíváncsi lesz, hogy szolgálja a nőt.

A szellemi stimulációinak meg kellene érintenie egy férfir pszichológiai ösztöneit, amik szexuálisan serkenteni fogják őt. Ez az a szellemi serkentés, ami okoz egy intenzív energiacserét és így a nőnek kellemesebbé teheti szexet mind testileg, mind szellemileg. Így egy időben teljesít mindent a férfi, de ehhez szükséges, hogy urald őt.

Forrás:

The Mental Game of Chastity 

The power exchange exists in the realm of the minds so to the submissive male, being denied can provide him with more mental pleasure and more mental fulfillment than a physical orgasm.

The aroused and denied male will spend more time in subspace and thus his mind will be on a mental sphere where the female rules supreme in his life and he is much more eager to serve the female.

The mental stimulation should touch a man’s psychological triggers, which will stimulate him sexually. It is that mental stimulation that causes an intense power exchange and that can make sex more pleasurable for the woman both physically and mentally while at the same time fulfilling the male need to be dominated.

 

Fordítás:

Tisztaság és BDSM (dominancia-alárendeltség)

Chastity egy fantasztikus séta a BDSM játékokban. Ez egy nagyszerű eszköz az izgatás és tagadáshoz, és végre lehet hajtani, mint egy hihetetlenül hatékony büntetés / jutalom rendszer. Ha a kulcsőrző még nem teljes mértékben elkötelezett a tisztasági játékban, akkor szinte biztosan egy ponton elgondolkozik: "engedélyezzek egy kielégülést?" Irányelv: Tehát akkor mi fog változni? Nos a szűziesség játéknak ezt adja alapját, mert a férfi teljes körű hozzáférést adott a Kulcs őrzőjének az alárendeltként az orgazmusai fölött. Sok ember, aki szeret belebonyolódni BDSM-be, még nem fedezte fel a szűziesség örömeit. 

Forrás:

Chastity and BDSM 

Chastity is a fantastic pawn in the BDSM game. It is a great tool for tease and denial, and can be implemented as an incredibly effective punishment/reward scheme. Dominants that have never fully engaged in chastity play, will have almost certainly at some point employed a ‘permission to cum?’ policy. So, what’s the difference? Well chastity play takes this concept one step further and gives the Key Holder full control over their slave’s orgasms. Many people who love to engage in BDSM have not yet discovered the joys of chastity.

 

Fordítás:

Szüzességi bezárás BDSM-hez

A Kulcstartó kifejezés egy domináns nő és egy alárendelt szűzies férfi megállapodását írja le. Sok pár használja a férfi erényövet a BDSM eszköztárból, hogy uralhassa a nő a férfit. Néhány férfi, még több utasítást és parancsot is szeret kapni.

A nő ingerli a férfit, miközben ő be van zárva az erényövbe. A  Kulcstartó az egyetlen, akinél van kulcs és rendelkezhet a szabadoneresztésről. Beszélje meg partnerével részletesen és döntsék el milyen időtartamba szeretnék használni az erényövet.

Ha csak most kezditek el, akkor enyhébbek legyenek a kötelezettségek, mielött valójában bezárnád. Ha egyszer elkezditek, számolni kell azzal, hogy valószínűleg meg lesz hosszabbítva a folyamat.

 

"Vigyázz mit kívánsz!"

Van egy régi közmondás azok között a feleségek között, akik elfogadták a szűzességi életmódot, mert a férjük rávette őket: "vigyázz mit kívánsz"

Ha a férjek kapnának egy esélyt, akkor visszamennének a régi időkbe, de a feleségek egyike sem tenné.

Manapság mélyen legbelül a ketrecbe zárt férfiak boldogabbak, mert azt akarták, hogy szexualitás által irányítsák őket feleségeik. A valóság gyakran egészen más, mint az eredetileg a fantáziában, mert ettől kezdve már a fantázia nem az övé.

Köszönet Laotk-nak

Forrás:

Locked in Chastity for BDSM 

Key Holder is a term used to describe the dominant woman in a male chastity agreement. Many couples are into BDSM and male chastity is one of the many methods that these women use to dominate their men. Some men are more turned on the more they are ordered around.

The woman will tease the man while he has a male chastity device on and she is the only one who has the key to open it and award him with a release. Discuss it with your partner in detail and decide if you want your chastity to be long term or short term.

If you are just starting out, you should ease into it before you commit to being locked in. If you enter into it before you are ready it will likely prolong the process.

 

“be careful what you wish for”

There is an old saying among those wives who adopted a chastity lifestyle because their husbands encouraged them…”be careful what you wish for”.

 If some of the husbands were given a choice to go back to their old ways they would, but none of the wives would.

Deep down the caged men are happier because they wanted to be sexually controlled by their wives and now they are. Their new reality is often much different than their original fantasy because it is now your fantasy not his.

Thanks to Laotk

Elzart Creative Commons License 2016.09.06 0 0 2136

Köszönöm

Előzmény: LockedZsomi (2135)
LockedZsomi Creative Commons License 2016.09.05 0 0 2135

Nem vitattam, hogy segít a fordításod

chastity belt: erényöv aminek van öv része
chastity: erényöv aminek nincs öv része
chastitized: erényövbe zárt, tiszta, szűzies
purity: tisztaság, erkölcsösség

Előzmény: Elzart (2133)
Elzart Creative Commons License 2016.09.05 0 0 2134

Folytatás 2. rész   ....

Fordítás:

Erényöv

Erényöveket használnak régóta, hogy a közösülést megakadályozzák. Klasszikus módon szüzességet erőltettek valakire, aki használ egy övet. Utóbbi időkbe, egyre jobban elterjedtek és egyre kisebb eszközöket készítenek, hogy használhatók legyenek és hogy meg akadályozza a képességet, valamint hogy megérinthessék nemi szervüket. A modern értelmezésen felül, hogy hogyan lehet szüzességet megtartani, egy szexuális fétissé fejlődött. Az egyének most élvezik annak a lehetőségét, hogy bezárják, és képtelenek szexuális tevékenységre, ha csak nem az a másik személy, aki bezárta őt, megengedi azt.

Forrás:

Chastity Devices

Chastity devices have been used throughout the ages in order to prevent sexual intercourse. Classically, chastity has been forced upon someone using a belt type mechanic, but in recent times, more concealable and localized devices are able to be used in order to prevent the ability to touch and interact with sexual organs. In addition to the modern interpretation of how to perform chastity, a sexual fetish has developed. Individuals now enjoy the prospect of being locked up and unable to perform sexual activities unless the other person who’s chastised them allows it.

 

Fordítás:

Tisztaság és Fogság férfiaknak

Az tisztaságban tartott férfiak leggyakrabban különlegesen kialakított műanyag eszközbe, egy kicsi lakattal zárja le a péniszét. Néhány férfi erényöv lehetetlenné vagy nagyon fájdalmassá teszi azt hogy merevedése legyen, miközben segíti átélni a megtagadott szexuális gyönyört.A szűziesség egy fő eleme a megértés, majd végül, az eszközt eltávolítása. A szexuális fétis nem lesz kívánatos, ha a viselő azt hiszi, hogy soha nem fogják megengedni, hogy orgazmusa legyen. Ahogy várható, szűziesség egy eszköz, dinamizmussá változtatni a bezárt személyt, aki elfogadja szerepét, miközben alázatos és teljesen alárendelt a kulcsának őrzőével szemben. 

Forrás:

Chastity and Confinement for Men

Chastity for men is the most common form, with blocks of specially formed plastic being placed around the penis with a small lock attached for keeping it closed. Some male chastity devices make it impossible or highly painful to experience an erection, aiding the experience of being denied sexual pleasure. One major element of chastity is the understanding that eventually, the device will be removed. The sexual fetish is undesirable if the wearer believes that they will never be allowed to experience an orgasm again. As expected, chastity is an exchange of a power dynamic, with one person assuming the role of being in charge and the other being submissive and completely subject to the will of the other person.

 

Fordítás:

Tisztaság pároknak

A férfi szüzesség nem csak a férfiról, és nem csak a nőről szól, aki irányítása alatt tartja. A férfi tisztaság a párokról szól! Az alázatos hím és a partnere is haszna származik a férfi tisztán tartásából. A kapcsolat egésze sokat nyerhet vele.

Vegyék át az irányítás egy kis elemét a kapcsolatotokban - A szexet. Használjátok az erényövet, Ez lesz az első lépés, a partnere irányításához. Ő lehet, hogy nem lesz oda az ötletedért. Ha ez a te ötleted, akkor lehet, hogy bele kell vinned egy kis ingerlést és megtagadást, hogy megkapjad amit akarsz... Ez így fog működni.

Ha lehet mindketten értsetek egyet abban, hogy a férfi  tisztaság egy lehetőség, és erről legyél meggyőződve. Kezdjétek el lassan és könnyedén. Ne tervezz, egy hónapnál hosszabbat,de jobb ha akár egy hét próbaidőt beiktatsz. Ne felejtsük el, hogy ez csak egy próbaidőszak. Ha nem tetszik neki és nem kap semmilyen élvezetet tőle, valamint nem látja, hogyan ez hogyan javít a kapcsolaton, akkor mindenképp tudd befejezni.

Forrás:

Chastity for couples

Male chastity is not just for men, nor is it just for women who want to control their men. Male chastity is for couples! Both the submissive male and his partner stand to gain from incorporating male chastity into the relationship. The relationship as a whole stands a great deal to gain as well.

Taking control of one small aspect of your relationship - The sex. By utilizing a chastity device, you are taking the first step toward controlling your partner. He may or may not be keen on the idea. If this is your idea, you may have to incorporate a little tease and denial to get what you want….it will work.

If you can both agree to give male chastity a chance, then be realistic about it. Start out slow and easy. Don’t plan on more than a month or even a week for a trial period. Remember, this is just a trial period. If you don’t like it, don’t get any enjoyment from it, don’t see how it can improve your relationship, then you can always quit.

 

Fordítás:

Tisztaság kapcsolatban

Ha egy elkötelezett kapcsolatban vagy, de igazán fel akarod melegíteni egy szexuális játékkal, akkor a tisztasági játék lehet a legjobb választásod.

Sok pár alkalmazza ezt a játékot, hogy visszatérjenek korai napjaik érzelme a kapcsolatukba amikor nem tudtak várni egy jó szexre órákat csak perceket. Amikor egymás gondolatai fürkészték.

Ezt választhatják azok a párok is, ahol a férfi ár hűtlen, vagy rajta kapták miközben internetes pornóra ön-kielégít. Ez egy jó módja lehet demonstrálni, hogy a férfi mégis elkötelezett, és így meg tudja nyugtatni partnerét, valamint így fokozódik kapcsolatuk. Ez bármelyik félnek egy értékes fogadalom, és ennek a gondolata is hihetetlenül izgató lehet mindkettőjüknek.

Nincs kétség, a tisztasági játékok kiváló erotikus elégedettséget eredményez! Próbálja keresni a kiszabadulás lehetőségeit, eközben a háttérben sokkal figyelmesebbé válik a társával szemben. Nem fogja zavarni, hogy elhagyja önző akaratait és kulcs-őrzőjének örömét keresi. Önmaga fogja bizonyítani, mennyire képes szeretni a társát, majd ennek eredménye lesz a "szabadon bocsátás"...

Az a pár aki ezt végig játsza, mindig emlékezni fog rá, és együtt is maradnak!

Forrás:

Couple chastity

If you’re in a committed relationship, but you want to really turn up the heat in your sex play, then chastity could be the answer for you.
Many couples engage in chastity as a means of getting back the desire they felt in the early days of their relationship, when they couldn’t wait to have sex, and it lasted for hours not minutes. A time when they were always on each other’s mind.

Chastity is also a choice for many couples when the man has been unfaithful, or has been caught masturbating to internet porn. He may choose chastity as a way to demonstrate his commitment, reassure his partner, and enhance their relationship. This is a precious pledge for any man, and the thought of this alone can be incredibly arousing for both partners.

There is no doubt about it, chastity play results in superior sexual satisfaction! Trying to earn a release, the bottom will be much more attentive to his partner’s needs. Without being distracted by his own selfish wants, his sole focus is pleasuring his Keyholder. He will demonstrate his ability and affection to his partner, going above and beyond in the hope of an ultimate ‘release’..
Remember; the couple that plays together stays together!

 

Fordítás:

Tisztaság és kapcsolat

Ez nem az egyetlen jó gyakorlati módja a tisztaság elérésének, de a legtöbben egyetértünk abban, hogy ha egy férfi a szűziességet gyakorolja mély tisztelettel van a partnere a nő iránt. A szűziesség egy kihívás és egyben egy érdekes vállalkozás, ami segít átalakítani egy férfit a párjával kapcsolatosan. Szinte minden beszámolóból megállapíthatjuk, hogy a férfi figyelmesebbé válik, a partner igényeit figyelmesebben követi, miközben szolgálja őt, mindkettőjük szexuálisan és számtalan más téren kellemesebbé válik minden. .Sok vallási hagyomány is fő eszközeként használja a szűziességet, önmegtartóztatást mint kulcsfontosságú elem a spirituális koncentráció eszközeként, valamilyen cél eléréseként.

Forrás:

Chastity and relantionship

There is no one right way to practice chastity, but most agree that a man who practices chastity is expressing profound respect for their partner and women generally. Chastity is a challenge well worth undertaking because it can help lead to a transformation of a man’s relationship with his partner. Almost every account of a chastity regimen notes that the man becomes much more attentive to the needs of his partner, serving her better both sexually and in a myriad of other ways that are pleasing to her. The many religious traditions that use chastity/abstinence as a key element of their spiritual practice and service orientation are definitely onto something.

 

Fordítás:

Elsődleges előnyei a bezárt férfinak

1. Ez megakadályozza, hogy önkielégítsen. A férfi önkielégítés egy szennyes szokás Ez függőséget okoz, önzőség, és tiszteletlenség a nőkkel szemben. Krónikus maszturbálás hatása, hogy alaposan csökken a férfi természetes szexuális vágyát a felesége,vagy barátnője felé. Ez sajnos azt tanítja neki, hogy az orgazmusa elsődleges, és az övé csak másodlagos.

2. Mivel nincs  merevedése engedély nélkül, ez azonnal megváltoztatja a kapcsolat dinamikáját.

3. Ez a feleségén vagy a barátnőn tartja a szexuális fókuszát és energiáját.

4. Ez alaposan növelni fogja a vágyát, hogy orálisan kiszolgálja a feleségét, vagy barátnőjét.

5. Ha ő soha nem volt egy seggnyaló, a péniszét bezárva egy pár hétig, ő azzá válik

6. Ez egy állandó emlékeztetőként szolgál neki a hatalmával kapcsolatban.

7. Mivel az orgazmusa teljes mértékben függ az őrzője nagylelkűségétől, határozottan ösztönzi a tiszteletre, és motiválja őt a kérésekre.

8. Ezzel időt nyer és alkalmat hogy jelentősen javítsa a szóbeli készségeit és gyakorolja őket.

9. Ez megerősíti az elképzelést, hogy a punci egy olyan értékes ajándék, amit ki kell érdemelni, valamint méltányolja azokon a ritka alkalmakat, amikor megkapja azt.

10. Azt tanítja neki, hogy a szexuális aktivitás a feleségével vagy barátnőjével nem feltétlenül történhet a péniszével.

11. Ezzel mélyül az engedelmessége, és azt fogja tapasztalni, hogy imádni fog sétálni járni az őrzőjével.

12. Jelentősen javítani fogja a hozzáállását, és nagylelkűbbé teszi őt, törődő, kedves, tisztelettudó és szerető. Segít enyhíteni a szélsőséges viselkedésen és az Én vagyok az első férfias viselkedésen. Ettől lesz ő igazán hallgató és nem szónok.

13. Ez segít felkészíti őt az anális behatolás eshetőségére, mert a péniszi szexuálisan nem izgathatjuk, ennél fogva fokozatosan fordul más erogén zónák felé, különösen a végbélnyílás és a prosztatája irányába. Türelemmel és kitartással tudják edzeni orgazmusra ezeken a területeken.

14. Ha az orgazmusait következetesen irányítod és szigorúan korlátozod, végül elér arra a pontra, hogy megtesz bármit egy aktusért Téged fog meg hökkenten, hogy mit fog érted tenni.

Forrás:

Primary benefits of enforced male

1. It prevents him from masturbating. Male masturbation is a filthy habit. It’s addictive, selfish, and disrespectful to women. Chronic masturbation has the effect of substantially diminishing a man’s natural sexual desire for his wife of girlfriend. It unfortunately teaches him that his orgasm is primary, and hers is secondary.

2. Because he can’t even get an erection without her permission, it instantly changes the dynamics of the relationship.

3. It keeps his sexual focus and energy on his wife or girlfriend.

4. It will substantially increase his desire to orally service his wife or girlfriend.

5. If he’s never been an ass-eater, after having his penis locked up for a few weeks, he will be.

6. It serves as a constant reminder to him of her authority.

7. Because it makes his orgasms entirely dependent on her generosity, it positively incentives him to honor her, respect her, and motivates him to please.

8. It gives him the time and opportunity to substantially improve and perfect his oral skills.

9. It reinforces the idea that pussy is a precious gift that must be earned, and is to be savored and appreciated on those rare occasions when he does get it.

10. It teaches him that sexual activity with his wife or girlfriend doesn’t necessarily have anything to do with his penis.

11. It deepens his submission to her, and will cause him to worship the ground she walks on.

12. It will significantly improve his attitude, and make him more generous, caring, kind, respectful, and loving. It will help soften the sharper edges of his me-first masculinity. It will make him more of a listener than a talker.

13. It helps prepares him for the eventuality of anal penetration, and getting the strap-on. Because his penis isn’t being sexually stimulated, it has the effect of gradually turning other parts of his body into erogenous zones, particularly his anus and his prostate. With patience and persistence, he can be trained to orgasm from stimulation in that region via your finger, or the strap-on.

14. If his orgasms are consistently controlled and severely restricted, he will eventually get to the point where he will do just about anything to cum. You’ll be amazed by what he’ll do for you.

Elzart Creative Commons License 2016.09.02 0 0 2133

Köszönöm az észrevételt LockedZsomi!

 

Akkor kérdés, hogy mi a különbség a Chastití belt, és a Chastity között.

Mert szerintem az egyik az eszköz, a másik a tevékenység.

Hogy tennél különbséget? Nem ismerek elég szinonimát az erényövre.

 

Szerintem a lakat a láb közözött egy biztonsági eszközön van, mely nem a kínzást szolgálja, hanem a szűziesség (nem szüzesség!), tehát a tisztaság, és tiszta gondolatok, tevékenységek fenntartását.

 

Amúgy igen, több esetben segített a gugli, de megpróbáltam magyarítani illetve értelmessé tenni.

Amúgy lesz még folytatás, szerintem ez így már többeknek segítség lesz.

Üdv:

Elzart

Előzmény: LockedZsomi (2132)
LockedZsomi Creative Commons License 2016.09.01 0 0 2132

Jó, de ez sima google gépi fordítás szint, pl az erényöv helyett tisztaság...

Előzmény: Elzart (2131)
Elzart Creative Commons License 2016.08.30 0 1 2131

Sokaknak probléma a külföldi oldalakon való böngészés (magamból indultam ki), így rászántam magam, hogy tisztességesebben fordítgassam ezeket. Néha értelmezési problémákba ütköztem, így előre is bocsánat, a fordítási hibákért. Javítási szándékkal szívesen fogadok véleményeket.

 

Forrás: 

Chastity…

If Your husband has asked You lock him in chastity, You may think he is asking you to do some sexually perverted, kinky, thing that You don’t understand and don’t want to understand because it is sick and perverted. The fact is, he is not sick and perverted, he just wants to have fun, sexually.

There was a time in Your marriage when sex was fun and exciting for You, too. Wasn’t there? He just wants to get that back again. He is not asking You to do anything that is difficult, or perverted. He is asking You to play a game with him. A sexual game in which You control when and how he has sex. That’s all. So give it a chance. You may be surprised at how much fun You, Yourself, can have Chastity is an amazing fetish. Most people think it’s some kind of punishment or chore, but it isn’t. The feelings you receive from abstaining from orgasm are just sublime. Guys feel aroused right up until the point where they orgasm, then everything is reset to zero after orgasm they’re no longer turned on and in order to become even remotely aroused they have to wait again for the feelings to kick in. 

Well, what if they didn’t orgasm. What if they didn’t masturbate every evening? What if they abstained from orgasms altogether? Would the feelings of arousal increase and increase? Yes. Yes they would. Which is why chastity is an immensely popular fetish.

 

Fordítás:

Tisztaság…

Ha a férjed megkér, hogy zárd be egy erényövbe, azt gondolod ez a kérése szexuálisan perverz, züllött dolog amit nem értesz és nem akarod megérteni mert ez beteg és züllött. A tény, hogy ő nem beteg és züllött, csak szexuálisan jól akar szórakozni.

Volt a házasságodban egy idő, amikor a szex szintén neked mókás és izgalmas volt. Ugye? Ő ismét vissza akarja kapni ezt. Nem kér tőled semmit ami nehéz, bonyolult vagy züllött. Csak azt kéri tőled, hogy játssz egy játékot vele. Egy szexuális játékot, amiben te irányítasz mikor és hogyan legyen a szex. Ez minden. Gondold végig még egyszer ezt a  lehetőséget. Meg fogsz lepődni mennyi mókát ad neked, a Tisztasági játék egy bámulatos fétis. A legtöbb ember azt gondolja, hogy ez egyfajta büntetés vagy feladat, de ez  nem az. Azok az érzések, amiket attól kapsz, hogy tartózkodsz az orgazmustól, kizárólag csak fenségesek. A férfiak jobban érzik magukat a csúcson ahol az orgazmus van, majd ezután minden kezdődhet előröl Annak érdekében, hogy később is akcióra aktívvá váljanak, nekik megint várniuk kell a következő szabadulásig.

Nos, mi van ha  nincs orgazmusuk? Mi van, ha nem elégülhetnek ki minden este? Mi van, ha tartózkodtak az orgazmusoktól? Növekszik bennük a vágy érzése és a vágyakozás? Igen. Mindegyikre a válasz igen. Ezért rendkívül népszerű a tisztasági, szűzességi fétis.

 

Forrás:

Chastity popularity

It is such an intimate act to show trust in his partner for a man to hand over the key to his “crown jewels“ and to allow him to be locked up, to await “HER” pleasure. It is quite surprising that so many people have dabbled with the man wearing a chastity device, and they are the second most often bought sex toys after vibrators.

 

Fordítás:

A szűziességi eszköz népszerűsége Ez egy olyan bizalmas tett, amivel egy férfi bizalmat mutat a partnere iránt úgy, hogy átadja "koronaékszerének" kulcsát és azt átengedi partnerének, hogy bezárva kontrol alatt tartsa, és tőle várja saját örömét. Ez elég meglepő, hogy olyan sok ember belekóstol és visel férfi szűziességi eszközt, és ez a második leggyakrabban vásárolt szexuális játékszer a vibrátorok után.

 

Forrás:

Chastity - A Joint Decision

For chastity to work well it has to be a joint decision. If you’re both eager to try chastity then the belt or device you choose should also appeal to your wife. It’s no good you buying an expensive belt and she hates the sight of it.

Some women find the transparency of the CB-6000, CB-6000s or the Curve nicely displays the enslaved penis, many would-be keyholders like the quality and hygiene of a stainless steel device. Other women like the thought of the traditional Florentine style belts believing they are more secure.

Others initially prefer to go for something like the Stallion Guard as a low cost device to experiment with before deciding on a more secure belt or cage. There are keyholders who like to allow and see the penis fully erect whilst it’s encased, belts and devices most suited to this concept, known as “penile negation”, include the Samurai and Caterpillar cock cages from Mr S. Neither of these 2 devices can be considered long term wear, however, they’re an ideal purchase as an additional chastity device to your collection, and allow your keyholder the opportunity to employ different techniques of teasing.

Some keyholders love these devices because they relish the sight of a fully erect, straining cock unable to escape.

 

Fordítás:

Tisztaság - egy közös döntés

Szűziességért folytatott munkálkodás egy közös döntésnek kell lennie. Ha mindketten szívesen belevágtok, akkor szűziességet próbál ki egy öv vagy az eszköz segítségével, amit választasz mutsd meg hogy párodnak is tetszik e. Így elkerülheted egy drága öv vásárlását, ami utána látni sem bír.

Néhány nő rátalál az átlátszó CB-6000, CB-6000s vagy a Curve, amiben jól láthatja a rabul ejtett péniszt, más leendő kulcsörző szereti egy rozsdamentes acélból készült eszköz minősége és higiéniája jobb. Megint más nők jobban szeretik azt a gondolatot, hogy a hagyományos Firenzei övekben jobban lehet bízni és ezek biztonságosabbak.

Mások kezdetben jobban szeretnének alacsony költségű eszközt mint a Stallion Guard, hogy kísérletezzenek, mielőtt egy biztosabb övről vagy a ketrecről döntenének. Vannak kulcstartók, akik szeretnék látni a péniszt teljesen merev állapotban, ugyanakkor beburkolva, az övek és eszközök legalkalmasabbjai az úgynevezett "pénisz tagadás" eszközök, ezt alkalmazza a Samurai és a Caterpillar ketrecek a  Mr S. Neither-től. E 2 eszköz mindazonáltal hosszú távon viselhetők. Ezeken kívül rengeteg eszköz és kiegészítő tisztasági eszköz kapható és lehetővé teszi a kulcstartót, hogy alkalmazzák a különböző technikákat, játékokat, ugratásokat.

 

Forrás:

Chastity and Masturbation

All men, given the ability, masturbate and way more often than most women think they do. This is something that is difficult for him to control and even more difficult to part with. Young men have an abundance of testosterone so masturbation doesn’t seem to interfere with their pursuit of young women.

However, as men grow older masturbating usually translates into the husband ignoring his wife for at least a couple days. Chastity puts a stop to the masturbation and works in many ways; it changes his mood, demeanor and libido. Most importantly it changes his desire to please you. It is not the goal for him to do the cooking or the cleaning or the laundry but you will find that it will happen, not routinely but it will happen because as he continues to build up his sexual energy that he no longer has the ability to release as he pleases he will divert that energy towards pleasing you.

Your being the source of his sexual pleasure will change his feelings, he will adore you, love you in a way that you desire and he will be eager to please you because you are, as I said, the source of his release. He will find, over time, he is happier and that will be because you’re happier. He will love the emotional boost the two of you share.

 

Fordítás:

Tisztaság és önkielégítés

Minden férfi a lehetőségeihez képest önkielégít, és ezt teszi amilyen gyakran tudja, gondolja a nők többége. Ez olyan valami, aminek irányítása nehézkes nekik és még nehezebb meggátolniuk. Fiatal férfiakban rengeteg a tesztoszteron, úgyhogy a maszturbálás nem tűnik úgy, hogy beleszólna a fiatal lányok keresésébe.

Azonban ahogy a férfiak öregednek, általában az önkielégítés a férj figyelmét elfordítja a feleségétől, legalább egy pár napra. A Szűziesség megszünteti a maszturbálást és sok szempontból megváltoztatja a hangulatát, viselkedését és libidóját. A legfontosabb, hogy ezzen a módon megváltoztatja a vágyát ahogy szeretnéd. Nem az lesz az eredeti célja, hogy sütön-főzzön vagy a takarítson, vagy a mosson, de azon fogod találni magad, hogy ez fog történni, nem rutinszerűen de ez fog történni, mert ahogy tovább emelkedik a szexuális energiája amit már nem tud kiadni, ahogy tetszik akkor átirányíthatod az energiát magad felé amikor szeretnéd.

Te leszel a szexuális gyönyörének forrása és meg fogja változtatni az érzéseit, imádni fog téged, bizonyos szempontból szeretni fog téged és lelkesen megtesz mindent amire vágysz, mert te vagy a szabadsága forrása. Idővel észreveszi, hogy ő boldogabb mert te boldogabb vagy. Szeretni fogja az érzelmi lökést amiben mindketten részesültök.

 

Forrás:

This isn’t as kinky as it sounds

If your sex life to date has been restricted to intercourse and perhaps mutual masturbation, chastity play can sound like something pretty weird. It isn’t. Nothing has to change about how you make love; what changes is when. The partner who wears the chastity belt has given the partner who has the “key” the ability to decide when sex can take place. Since most chastity devices effectively prevent masturbation, it means one partner gives the other control of all orgasms. This can be a great deal of fun for both people.

Chastity play allows you to take sex out of the bedroom in a subtle way that only the two of you will know. For example, if a woman has her male partner locked up, they can agree on “rules” he should follow, such as “he must always stand when she enters the room.” If when they are out with friends he forgets, she can smile and hold some fingers up and he will know he stays locked up that many more days until he can get release.

If you don’t think this is incredibly hot to both partners, just try it! You won’t believe how exciting a dull relationship can become overnight. Take a few minutes and use your imagination. Fun, huh?

 

Fordítás:

Ez nem olyan perverz, mint amilyennek hangzik

Ha a szexuális életedet eddig közösülésre és talán kölcsönös maszturbálásra korlátozták, a szűziességjáték úgy hangozhat, mint valami elég furcsa dolog. Pedig ez nem az. Semminek nem kell változnia, hogy hogyan szeretkezel. Mi változik van mikor? Az a partnertől - aki hordja az erényövet -, adta képességtől függ; hogy eldöntsék, hogy a szex mikor lesz, az a kulcs őrzőjétől függ. A legtöbb szűziességi eszköz valójában megakadályozza az önkielégítést, ez azt jelenti, hogy a partnertől függ minden orgazmus. Ez mindkét embernek sok móka lehet.

A Tisztasági játék lehetővé teszi, hogy finom módon a szexet kivigyétek a hálószobából úgy, hogy erről csak ketten fogtok tudni. Például ha egy nőnek van egy bezárt férfi partnere, meg tudnak egyezni azokban a szabályokban, amiket neki követnie kellene, mint például "Mindig fel kell állnod, amikor belépek a szobába." Amikor elmentek barátokhoz és felejti a szabályod, csak mosolyogj és tudatsd fel az ujjaiddal, s már fogja tudni, hogy bezárva marad még több napnapig, amíg ki nem engeszteled.

Ha nem hiszem, hogy ez hihetetlenül ciki mindkét félnek, csak próbáld meg! Nem fogod elhinni, milyen izgalmasá válhat egy unalmas kapcsolat egyik napról a másikra. Néhány percet vesz igénybe, és használd a képzeleted. Vicces, mi?

Aar0n Creative Commons License 2016.08.28 0 0 2130

Kedves Vera!

 

Nagyon izgalmas, amit írtál... várom a fejleményeket!

Volt egy barátnőm, ő nem lakatolt le, de hasonlóképp gondolkodott. Vele csak 3 hónap udvarlás után lehettem együtt. Nagyon szerettem az egyéniségét, ezért is tartottam ki mellette. Már 2 hónapnál jártunk, szülinapomra ő is kikötözött és az arcomra csüccsent. Sajnos csak bugyiban, de majd megőrültem az illatától - közben kézzel kielégített. Két hét múlva már nyalakodhattam.

A harmadik hónapban már egészen kész voltam és vettem neki egy bugyit a következő felirattal: "Who has the pussy makes the rules". Jót nevetett rajta, vette a lapot. Következő este végül beengedett, én pedig hatalmasat élveztem. 

Nem vagyok papucs, szeretek felelősséget vállalni és nem félek a vitától, de a szex nagy hatalom. Csak óvatosan, Vera, ezzel a hatalommal :)

Előzmény: vanegykulcsanyakamban (2125)
szolgálaTOM Creative Commons License 2016.08.28 0 1 2129

Sziasztok! Már egy ideje olvasgatom az oldalt, és rengeteg jó dolgot olvastam. Párom engem azért lakatolt le hogy ne nyúljak annyit magamhoz és ő többet kapjon. Most jelenleg egy CB6000s-t viseltet velem. A 3000 után azt kell mondjam hogy néha el is felejtem hogy rajtam van. Nekem nagyon bevált. 3 hónapja társam, és hétközben csak kb 20 percet nincs rajtam a fürdés idejére. A 3000-resnél "kijött" minden probléma így itt most se kidörgölés se semmi extra jelenség nincs. Párommal volt pár nehéz napom, mert eleinte nem figyelt rám fürdéskor így tudam "rosszalkodni" ezért ő borotvál és fürdet. Fürdetéshez kaptam egy gyűrűs nyakörvet, meg bilincset, és amig nincs rajtam felügyelet, addig a nyakörvhöz van láncolva a bilincselt kezem.

Az övre visszatérve: olvasom hogy eleinte nehezek az éjszakák/nehezek voltak. Mivel nálunk én nem "akartam" folyamatos lezárást, és azt hittem csak erotikus játék miatt került rám egy szép esténk után, majd közölte hogy jó éjt és hátat forditott. Mondom hogy tessék? Válasznak kaptam hogy majd holnap este megbeszéljük..... Így az első éjszakámon azért nem volt merevedésem, mert elsőre azon agyaltam hogy munkahelyen tuti kiszurják. Én hasonfekvő vagyok. Na övvel nem. Másnap megtudtam hogy takaritsd ahogy tudod, mert csak holnap veszem le. Vicces volt az a takaritás. De fültisztitó pálcával teljesen jól kitakaritottam. Harmadik nap volt rendes takaritás merevedéssel. Hidegvizzel lankasztott le majd vissza zárt. Sajnos itt már fájt, dörzsölt. Szenvedős 2hét jött, mert éjjelre szerencsére levette(de a kezem hátam mögött megkötötte). De nem volt az igazi, így mondtam hogy vegyünk egy másik övet. Így lett a mostani cb6000s. És ha már ott voltunk a sexshopban akkor kaptam a nyakörvet, bilincset, láncot a fürdéshez.

Ez beváltotta párom reményeit. És én is meglepődtem, hogy mi mindenre képes vagyok szabadságért, (mosogatás, takaritás.... Rendszeresen kényeztetem orálisan, végigcsókolom az egész testét. De ettől függetlenül olyan jó lenne néha kiverni, és ezt onnan veszem észre hogy önkénytelenül elkezdek játszani amivel lehet, az esetek 100%-ban a lakattal. Már párszor észrevette, hogy mit csinálok, és mindig nagyot nevet és közli hogy max csak a lakatnak lesz jó.

Bocs hogy ilyen hosszú lett, de jól esett kiirnom magamból. Tamás.

Poch Odon Creative Commons License 2016.08.27 0 0 2128

Szia! Alapvetően ilyen célzattal nem tudom, hogy készítenek e övet, még nem láttam leírva sehol. Igazából anatómia függő. Adott esetben bármelyik öv rákényszerítheti a viselőjét az ülve pisilésre, más meg vígan locsol vele állva. Nekem van egy ötletem. ami biztosan megfelel a célra, de az elég drága. Erre gondoltam:

 

 

Ebben biztosan nem lehet állva pisilni. Lancelot classic a neve.

 

üdvÖdön

Előzmény: szoknyás (2127)
szoknyás Creative Commons License 2016.08.27 0 0 2127

Már egy ideje figyelem a fórumot és szeretnék kérdezni tőletek. Felmerült az igény egy olyan erényövre, mely rákényszerít az ülvepisilésre, de nemigazán találok ilyeneket, tudnátok segíteni ebben?

Chastity Pete Creative Commons License 2016.08.25 0 0 2126

Hát Kedves Vera nagyon szerencsések vagytok!

Remélem én is hasonlóan szerencsés leszek a barátnőmmel. Én vettem magamnak hordom, de csak azért hogy ha találkozunk még nagyon izgalomban legyek. (Messze lakunk egymástól most a heti 1 találkozás a szokásos).

Remélem majd felkelti az érdeklődését a téma ha elővezetem és hasonlóan jól szórakozhatunk egymással.

Éjszakát szinte sose bírok ki benne olyan fájdalmak gyötörnek, nap közben meg már teljesen megszoktam.

Előzmény: vanegykulcsanyakamban (2125)
vanegykulcsanyakamban Creative Commons License 2016.08.25 0 5 2125

Sziasztok! Verának hívnak, és mostantól egy aprócska kulcs lóg a nyakamban.

 

Persze, nem ilyen egyszerű a történetem! 10 éve vagyok házas, van két gyönyörű gyermekem, és egy szuper férjem. 15 éve élünk együtt és még mindig működik köztünk minden, miközben szinte az összes barátnőm már elvált, vagy csalja a férjét, vagy a férje csalja őt. Hogy mi a titok? Erről majd máskor, mert túl hosszú lesz így is. Szóval, a szexuális életünk az elejétől kezdve csodás volt, ahogy mondani szokták, működött a kémia. Éjjel-nappal együtt voltunk, voltak hetek, hónapok, amikor napi kettő volt az átlag. Emlékszem, az első randin azt mondta, hogy szexológus szeretett volna lenni, csak másfelé sodorta az élet. Ilyen szar csajozós dumát! - gondoltam. Aztán gyorsan kiderült, hogy tényleg érti, hogyan működnek a nők szex közben, legalábbis engem biztosan. Sokszor mondta, hogy a szex a kapcsolat indikátora. Ha nem fejlődik, akkor a kapcsolat sem. Ahogy nyílunk meg egymás előtt, úgy fedjük fel belső titkos vágyainkat, ami jó esetben megvalósul a szexuális életünkben is. Már egy ideje meneteltünk ezen az úton, amikor egy beszélgetés alkalmával kibökte, hogy vannak még olyan vágyai a szexben, amit még nem próbáltunk ki. Így esett, hogy egy este úgy kikötözött, hogy moccanni sem bírtam, ő meg olyan lassan és sokszor élveztetett el, hogy azt sem tudtam hol vagyok, a karjaiban tértem magamhoz. Ettől kezdve sokszor játszottuk ezt a játékot. Teljesen magatehetetlenné tettük a másikat - a szabadulás reménye nélkül -, és játszottunk rajta, mint egy hangszeren, őrületbe kergetve ezzel. Legalábbis ő mindig így fogalmazta meg a lényegét. Azért írom, hogy játszottuk, mert addig bátorított, tanított, hogy végül én is kipróbáltam az irányító szerepét. Ezután még izgalmasabbá vált a dolog, mert mindketten megtapasztaltuk a másik oldalt is, így folyamatosan fejleszthettük tudásunk. Persze, közben évek teltek el (kb. 10), építkeztünk, megszülettek a gyerekeink, szóval minden olyan dolog lezajlott, ami erősen próbára tesz egy kapcsolatot. Nem is múlt el nyomtalanul ez az idő, a minden nap szexelünkből, eljutottunk az átlag heti egyhez, majd tovább romlott a helyzet. Az összes ismerősünk, akinek gyereke van, pont ebben a cipőben jár - nyugtattuk magunkat. Hiába. Amikor nagy ritkán sikerült együtt lenni, ugyanolyan fergeteges volt, mint régen (persze, sokat is fejlődtünk, elég jól ismerjük már egymást :) ), de annyi más fontos dolog volt, hogy nem jutott elég idő a szexre, pedig részemről volt rá igény, nagyon is! Évek óta azt gondoltam, hogy talán megunt, vagy a vágya csökkent a korral. Egy hosszú éjszakai beszélgetés alkalmával - mert még mindig át tudunk beszélgetni akár egy éjszakát is - szóba került, hogy a férfiak többsége bármilyen sokat is van együtt a párjával, ha kedve szottyan, magához nyúl még pluszban. Tudtam, hogy ő is szokott (én is), mert nem mindig elérhető a másik, ebben semmi különös nincs. Ami meglepett, az a gyakorisága volt. Teljesen nyíltan rákérdeztem, milyen sűrűn csinálja, erre azt felelte, hogy naponta egyszer, sőt van, hogy kétszer is! Na, ennyit a korral csökkenő libidóról! Azt is bevallotta, hogy az évek alatt rájött, az önkielégítésnek van egy rossz mellékhatása: szokássá válik! Szokássá válik az, hogy nem tesz erőfeszítéseket azért, hogy a velem együtt legyen, hanem egyszerű rutinművelettel könnyít magán úgy, hogy közben fotókon, videókon látott lányokkal fantáziál! Kényelmes, gyors, csak épp tönkretette vele a szexuális életünket! Megszűnt a lényeg: a másikra való odafigyelés! Ekkor esett le a tantusz! Eszembe jutott, hogy régebben, amikor egy webshopban szexi fehérneműket kerestem magamnak (egy izgissel akartam meglepni) egy termék mellé oda volt írva, hogy "anti masturbation". Nem kellett sokáig keresgélnem a neten, hogy ráleljek a castity device-ra, azaz a férfi erényövre. Innen már csak egy lépés volt megtalálni ezt a fórumot, amit jó tanulóként végigolvastam, és rengeteget megtudtam a témáról. És tényleg, sok férfi folyamatosan önkielégít, hiába van partnere. Lassan egy terv körvonalazódott bennem …

A következő napokban három dolgot rendeltem a neten. Egy pénisz másolót (nem is tudtam, hogy létezik ilyen, csak egy sima vibrátort szerettem volna), ez majd nekem kell. Egy valódi fém bilincset (gyorsan felrakható és levehető, viszont kiszabadulni nem lehet belőle), ezt majd ő használja a tisztálkodáshoz. És egy CB6000-es erényövet, méret alapján az tűnt jónak. Kezdetét vehette a nagy kaland, ugyanis közeledett a házassági évfordulónk. Közösen elkészítettük a farka pontos másolatát a másolóval (ebbe egyébként egy vibrátor is került). Bár, engem sohasem izgattak ezek a rezgő izék és a műfütyik sem, ez a darab mégis lázba hozott miután elkészült, mert pont olyan lett, mint az övé. Ha megfogom, szinte mintha az övét fognám, csak nem meleg. Őt is felélénkítette a dolog, mert tudta, hogy nem annyira gerjedtem a témára, eddig. Óriásit dugtunk, és a másolatot is használtuk. A következő együttlétünk alkalmával elővettem az erényövet. Nagyon felizgult tőle, el kellet élveztetnem, hogy fel tudjuk próbálni. Miközben ő abban a hitben élt, hogy ez is a kötözős játékaink része, a segítségével kikísérleteztem, hogy melyik konfiguráció jó a farkára. Eljött az évfordulónk napja. Elvitt vacsorázni, kaptam ajándékot, csodás este volt, de én más miatt izgultam. Hazaértünk, de nem mentünk be. Az autóban kielégítettem szájjal. Mire beléptünk a házba, a bébiszitter már elaltatta a gyermekeinket, gyorsan hazaküldtük. Közöltem vele, hogy most jön az én meglepetésem. Felvettem az új szexi fehérneműt (igen megjött), rendesen kikötöztem, moccanni sem tudott. Óriásit szexeltünk! Persze, az én irányításommal, mindig megállva az orgazmusa előtt. Sokáig izgathattam, mert nem sokkal előtte már elment, de végül újra elélvezett (addigra én már többször is). Hagytam egy kicsit pihenni, majd folytattam. Ezúttal már nem kellett annyira figyelnem, inkább megdolgoznom az újabb orgazmusáért. Miután ismét elsült a fegyvere, gondosan letakarítottam, elővettem a CB6000-et, felhelyeztem, és hamarosan kattant a lakat. Nem gondoltam volna, hogy egyetlen kis hangocska ennyire izgalomba tud hozni! A kulcsot már jó előre elrejtettem, majd eloldoztam és közöltem vele, majd akkor engedem ki, ha kedvem tartja. Láttam a szemén, hogy tetszik neki a játék, azt hitte ez még az este része, és egyébkén is túl volt már három magömlésen 3 órán belül. Csókot leheltem a szájára, boldog évfordulót kívántam neki, majd elvonultam aludni a gyerekekhez. Nehezen jött álom a szememre az izgalomtól ...

ráÉbredés (day 0)

Reggel (szombat volt) kiderült, hogy egy darabig kimerülten aludt, majd a hajnali merevedés felébresztette, és onnantól beindult a buli. Levenni a cuccot nem tudta, és amikor ez tudatosult benne még jobban izgalomba jött, az egyik merevedése a másikat követte ... volna :) szóval hamar kelt :D

ráÉrzés (day 0)

Estére kitapasztalta a drágám, hogy nem tudja megérinteni a farkát, és a pisilést is át kell értelmeznie. Nincs össze-vissza locsolás, rá kell ülnie. Kellemes mellékhatás J Én egész nap izgalomban voltam, nedvesen, de kitartottam, és úgy tettem, mintha nem igazán izgatna, hogy mit él át.

ráÉbresztés (day 1)

Szombaton direkt elaludtam a gyerekekkel, így az estét egyedül töltötte, és persze rájött, hogy nincs több kézimunka. Vasárnapra már maxon volt a libidója, és már kínozta a szokás hatalma, hogy valahogy megszabaduljon a felgyülemlett ondótól. A gyerekek altatása után mondtam, hogy jöjjön fürödni. Elővettem a bilincset, és közöltem vele. Vagy marad az erényöv, vagy leveszem, de csak akkor, ha engedi hátrakötni a kezét. Sejthetitek mit választott :) Miután levettem az övét, alaposan megmosdattam és kielégítettem magunakat :) majd visszakerült az öv, a bilincs pedig le. Ezután felvázoltam neki, hogy ezentúl nincs napi két farokverés (nem etetjük a halakat spermával), majd én meghatározom mikor lesz orgazmusa. Továbbá azt is elfelejtheti, hogy milyen érzés megfogni a saját péniszét, mert mostantól ez is az én hatáskörömbe tartozik. Ha szexre vágyik, nem kell mást tennie, csak hozzám fordulnia, én majd kielégítem a vágyait, ha éppen olyan hangulatom van. Ha meg nem, szépen végignézi, ahogy a másolattal kielégítem magamat.  

Azt hiszem, még nem ébredt rá, mekkora hatalomra tettem szert fölötte. Még nem tudja, hogy van egy-két számomra idegesítő szokása, amit majd szépen kigyomlálunk. Első körben nem a szexet vonom meg tőle, hanem megszüntetem azt a rossz gyakorlatát, hogy én nem feltétlenül kellek a kielégüléséhez. Ha jól dolgozom, egy pár hónap múlva csakis én jutok majd az eszébe, ha bármi oknál fogva gerjedelme támad, aztán rátérhetünk a többi dologra is …

 

Kicsit hosszú lett ... bocs!

 

Vera

Poch Odon Creative Commons License 2016.08.24 0 0 2124

Sziasztok!

 

Külföldi minták alapján, a hazai viszonyokhoz igazítva készítettem egy ilyet. Lehet valaki hasznát veszi :D

 

SZERZŐDÉS

 

Meghatározások

Férfi erényöv: Bármilyen hordható és zárható eszköz, mely meggátolja viselőjét a merevedésben, és/vagy az önkielégítésben, és/vagy az orgazmus átélésében, és/vagy a szexuális együttlét legtöbb formájában, és/vagy az elsődleges nemi szervhez való hozzáférésben.

Viselő: Az egyén, aki az erényövet viseli (továbbiakban irányított), aki ezáltal a kulcsőrzőre ruházza az elsődleges nemi szervéhez (péniszéhez) történő bármilyen hozzáférés jogát.

Kulcsőrző: Az egyén, akinél az erényöv kulcsa van (továbbiakban irányító), ezáltal rendelkezik az öv viselőjének elsődleges nemi szervének mindennemű használatáról. 

 

Szerződés tárgya

Irányító jogosult, a szerződés hatálya alatt irányítottat bárminemű orgazmus átélésében megakadályozni, miközben önmaga a lehető legtöbb kielégülést élheti át irányított segítségével.

 

Szabályok

Tisztálkodás

Irányítottnak köteles gondoskodni a napi szintű tisztálkodásról.

Irányított köteles az irányítót tájékoztatni, bármely a tisztálkodással kapcsolatban felmerült problémájáról.

Az irányítónak naponta lehetővé kell tennie az öv levételével járó tisztálkodást.

Irányított beleegyezik abba, hogy az öv levételével járó tisztálkodást irányító felügyeli, meghatározza a szükséges korlátozásokat (pl. kéz hátrakötése).

Irányított beleegyezik abba, hogy az öv levételével járó tisztálkodás magába foglalja a nemi szerv, és annak környékének szőrtelenítését is.

Irányított beleegyezik abba, hogy az öv levételével járó tisztálkodás végeztével az erényöv azonnal vissza, és lezárásra kerül.

Mindkét fél elfogadja, hogy az öv viselése felfüggeszthető gyógyászati és extrém kényelmetlenségi okok miatt, melyek megszűntével az erényöv viselését azonnal folytatni kell.

Kulcsok

Irányító rendelkezik az övhöz tartozó összes kulcs felett.

Irányítónál mindig kell egy kulcsnak lennie.

Irányító köteles egy pótkulcsot tartani egy számzárral védett, az irányított által is elérhető helyen, mindennemű orvosi és egyéb vészhelyzet esetére. A zár kódját ilyen esetekben irányítónak kötelessége irányított tudomására hozni.

Irányított elfogadja, hogy a vészhelyzet megszűnésével az övet azonnal visszahelyezi és lezárja, ennek megtörténtéről az irányítót értesíti.

Irányított elfogadja, hogy hamis vészhelyzet kezdeményezése irányító felé automatikusan az aktuális lezárási időszak 30 nappal történő meghosszabbításával jár, mely irányító által nem szakítható meg.

Szabadulás alanyi jogon

Irányító tudomásul veszi és elfogadja, hogy irányított jogosult az öv viselésének felfüggesztésére a szerződés hatályvesztésekor.

Szabadulás szexuális okból

Amennyiben irányító a szerződés hatályán belül az öv levételét engedélyezi, irányított tudomásul veszi és elfogadja, hogy irányító bármely módon előidézheti saját kielégülését, irányított segítségével, de irányított kielégülése nélkül.

Irányított tudomásul veszi és elfogadja, hogy ebben az esetben irányító jogosult irányítottat arra kényszeríteni, hogy ejakulációját irányítónak előre jelezze, megadva ezzel irányítónak a lehetőséget annak megakadályozására. A jelzés elmaradása esetén irányító jogosult további akár 30 nap bezárásos büntetés kiszabására.

Szabadulás nem szexuális okból

Irányított tudomásul veszi és elfogadja, hogy irányító engedélyezheti a szabadulást nem szexuális okból is.

Irányított vállalja, hogy ebben az esetben betartja irányító mindennemű utasítását a szabadságra vonatkozóan.

Irányított vállalja, hogy irányító parancsára ilyenkor bármikor megszakítja szabadságát az erényöv visszahelyezésével és lezárásával.

 

Általános rendelkezések

Az irányított nem próbál az övből kiszökni. Amennyiben ez mégis megtörténik, az automatikusan a lezárási idő 30 nappal történő meghosszabbításával jár, mely irányító által nem szakítható meg.

Irányító tudomásul veszi és elfogadja, hogy jelen szerződés nem jogosítja fel irányított nyilvános megaláztatására.

Mindkét fél elfogadja, hogy jelen szerződés nem lehet hatással a családi döntésekre, gyereknevelésre, bárminemű a szexualitásoz és az egymáshoz fűződő viszonyhoz nem kapcsolódó döntésre. Valamint elfogadják azt is, hogy a szerződés hatálya alá nem eső döntések nem befolyásolják jelen szerződést.

Irányított tudomásul veszi és elfogadja, hogy irányító bármikor ugrathatja és alázhatja a szerződés keretein belül, ennek sem módjába, sem gyakoriságába nincs beleszólása.

Irányító tudomásul veszi, hogy bármikor, és bármilyen kielégülésre jogosult irányított által. Ennek megtagadása esetén irányított köteles irányító bármely büntetését elfogadni, mely nem ellenkezik jelen szerződésben foglaltakkal.

Irányított tudatában van annak, hogy jutalmakat kaphat helyes viselkedéséért, mint irányító kényeztetése, masszázs, ajándékok, vagy bármely kedveskedés okán.

Mindkét fél egyet ért abban, hogy jelen szerződés módosítása, csak mindkét fél tökéletes egyetértése esetén lehetséges.

 

Szerződés időtartama, felbontása

Jelen szerződés határozott időtartamra szól. Hatálybalépésének kezdete a szerződés kelte, vége pedig 20..

Jelen szerződés irányító által bármikor felbontható.

Jelen szerződés irányított által csak a szerződésben foglaltak irányító által történő durva megszegésekor bontható fel.

Jelen szerződés aláírásával irányított köteles az erényövet felhelyezni, annak összes kulcsát irányítónak átadni.

 

Budapest, 20..

 

 

 

            __________________________                                                                 __________________________

               irányító                                                                                                            irányított

 

 

 

ÜdvÖdön

 

 

Chastity Pete Creative Commons License 2016.08.23 0 0 2123

Mai napon kettétört az erényövem :( cb6000 utánzat volt asszem 4 ezret kértek érte.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!