Keresés

Részletes keresés

faithful lover Creative Commons License 2017.04.29 0 0 2517

Rendeltem ilyet Aliról. Egész ötletes cucc. Aki meg akarja szokni a gyűrű szorítását annak kifejezetten ajánlott. 

Azoknak is jó akik éppen szünetet tartanak és nincsenek lezárva, mégis kell "az a bizonyos" érzés :)

 

https://www.aliexpress.com/item/New-style-Arc-shaped-Cock-Ring-Silicone-Time-Delay-Erection-Cock-Rings-for-Men-Adult-Sexy/32710929538.html

EFRD Creative Commons License 2017.04.29 0 0 2516

Na ez a kiszabadulásbiztos módszer: https://xhamster.com/movies/5970230/sealing_the_chastity_device_for_chastity_challenge.html csak kár hogy pa-val. Majd ha egyszer anélkül kitalálnak egy ilyen biztos módszert akkor leszek/ünk bajban páran.

Gabriel87 Creative Commons License 2017.04.28 0 1 2515

Szia Edit! Hogy haladtok? Mi újság veletek,hogy halad az öv viselése és mit tapasztaltok? Feldobra a szexuális életetek? Már bocsánat,hogy ilyet kérdezek,csak kíváncsi vagyok.Nagyon eltűntél a fórumról!

 

 

Előzmény: SzEdit88 (2451)


Longdickman Creative Commons License 2017.04.27 0 0 2514

Ha fitymája van az erényövet viselőnek, az alatt hogy mossa meg? Szintén hetente amikor leveheti?
Be fog túrósodni rendesen azt hiszem :)

Előzmény: Elzart (2513)
Elzart Creative Commons License 2017.04.27 0 2 2513

Erényöv és a higiénia

 

Mindennapi higiénia és személyes gondoskodás egy hosszú távú erényöv viselésénél:

Az egyik legjobb tanács ami segíthet tisztán és frissen tartani az erényövedet, naponta mosni bőséges szappanos vízzel. Ez nem azt jelenti, hogy naponta el kellene távolítani az eszközt. Használhatsz fültisztító pálcikát az antibakteriális folyékony szappan bejuttatásához; ez majd segít a higiéniában és csökkenti az egészségtelen baktériumok és kellemetlen szagok kialakulását. Gondoskodj róla, hogy az összes szappanmaradékot jól leöblítsed, hogy megelőzzed a bőrirritációt.

Mosás után gyengéden töröld át magad egy puha törülközővel, és amennyire lehet mindent száríts ki öltözködés előtt (egyesek hajszárítót használnak hideg szárítási funkcióban). Egy másik alternatívája lehet a zuhanynak Spritz-flakon használata aminek finom vízsugaras permetezése tökéletes lehet. Ezeket az interneten is kaphatóak.

Ha síkosítót használsz a cső belsejében, a napi tisztítás ideális lehetőség ennek eltávolítására. Egyes síkosítók, különösen az olaj alapúak, mint a babaolajok, baktériumok felhalmozódását okozhatják. Rendszeresen le kell mosni, majd újra lehet kenni például egy fültisztító pálcika pamut végével, s így a baktériumokat sikerülhet minimális szinten tartani.

 

Erényöved hetenkénti tisztítása:

A mindennapi higiénia mellett is heti rendszerességgel érdemes eltávolítsa az erényövet (természetesen felügyelet mellett!), hogy tökéletesen meg tudd péniszedet tisztítani. Kezdj egy alaposan megmosással antibakteriális szappannal, majd leöblítéssel és végül hagyd megszáradni. Majd befejezés gyanánt spray-vel vagy egy másik lehetőség kiváló minőségű tisztítószerrel, például az Eros Cleaner-tel kell az eszközödet megtisztítani. Ezzel érdemes befejezned a higiéniai tisztítást. Az ilyen tisztítószerek antibakteriális hatásúak, vírusok és gombák felhalmozódását csökkentik és jó fertőtlenítőszerek - de ellenőrizd a játékszered leírását, hogy alkalmas e ilyen vegyszerek használatára.

 

Hetenkénti tisztítás és felügyelet:

Az erényöv hetenkénti nagytakarítása eltávolítással a  legideálisabb, és lehetőséget biztosít arra, hogy személyesen önmaga gondoskodjon magáról. Ezeknél a heti rendszeres tisztításoknál érdemes gondosan ellenőrizni a péniszt és a golyókat, ha bármilyen sérülést vagy irritációt észlelsz, akkor ajánlott addig felfüggeszteni az övességet, amíg meg nem. Néha egy krémet, például az E45 vagy a Nivea segít a bőrt jó állapotba tartani, mindenhol ahol a péniszgyűrű.

 

Az erényöv  kiválasztása:

Egyes készüléket higiéniai szempontból jobban tervezték, másokat kevésbé. Némelyikben lehetséges a test jobb tisztítása a készülék eltávolítása nélkül, mások pedig sok természetes légáramlást engednek. Mindez igen fontos szempont, amit figyelembe kell venned a készüléked vásárlásakor.

 

Síkosítás:

Korábbi ügyfeleimmel folytatott beszélgetések és e-mailek azt mutatják, hogy a krémezés, illetve a kenőanyag kiválasztása is  nagymértékben eltérnek. Ez valójában személyes preferencia és választás kérdése, így az alábbiakban felsorolunk egyes típusú kenőanyagokat annak előnyeivel és hátrányaival együtt:

 

Miért használjak síkosítókat, krémeket:

Egyesek azért használják a krémezést mert segíti az eszközök felhelyezését, különösen a péniszcsöves félépítésűeknél. A pénisz fejénél és a ketrecben egy kis mennyiség alkalmazása valóban nagyon hasznos lehet a legtöbb ember számára.

Használhatsz jó minőségű kenőanyag vagy bőrápolási termék, például az E45 vagy a Nivea, ahol a gyűrű a testeden támaszkodik, így valóban segít a napi viselkedésnél és javítja a komfort érzetet. Elegendően csúszik és csúszási tulajdonságai lehetővé teszik, hogy a ketrecet néhány fokkal elforgasd a rendszer beállításhoz és a kényelem növeléséhez.

 

A kenőanyag típusai:

  • Általános szabály: Használjon olyan krémet, amely orvosi szempontból jóváhagyott. Van néhány márka, amely ezt kínálja.
  • Az ásványi vagy olaj alapú síkosítók, mint például a Crisco vagy a Babaolaj nagy mértékű síkosságot és csúszást nyújtanak, de nem feltétlenül a legmegfelelőbbek a ketrecben vagy csövekben, mivel zárt vagy részben zárt, és mivel hosszabb ideig a bőrön marad így a vizeletet tart is ott tartja ami baktériumok keletkezését és szagok kialakulását eredményezi. Azonban sokan  tartják ezt a síkosítást ideálisnak a pénisznél és gyűrű körül.
  • A vízbázisú síkosítók könnyen moshatóak. Néhányan csak azt szeretik, ha a síkosító csak az eszköz felhelyezését segítené, de a napi viseletkor már ne legyen rajtuk. Ilyen esetekben vizes alapú anyagok használata ajánlott, és mihelyt a tisztasági eszközükön belül vannak, azonnal lemossák a mosdóban vagy vízsugárral, majd szárítás után szárítják (hideg levegő üzemmódban!). A víztartalmú folyékony síkosítók nem feltétlenül használhatóak a bőrön a csípő körül, egyszerűen azért, mert nem tart, amíg ásványi vagy szilikon alapú kenőanyagok. Azonban az E45, amely vízbázisú krém, tökéletes lehet ehhez.
  • A szilikon alapú krémek jó mennyiségű síkosságot és csúsztatást biztosít, és kevésbé szárad ki, így a síkosság tovább tart. Néhány férfi szereti a síkos érzését az egész nap folyamán, és egy kis szilikon olajat használ a ketrecben. Ők általában a zsebükben tartanak egy kis vattát, fülpiszkálót vagy vattát, hogy a nap folyamán többször is be tudják kenni a cső belsejét. A szilikon olaj jobb választás, mint egy vizes alapú síkosítók főként a körgyűrű környezetében.
  • Amint azt korábban említettük, ami működik az egyik ember számára, lehet hogy nem lesz megfelelő a másnak, így érdemes kipróbálni különböző síkosító anyagokat így megtudhatja, mi a legjobban a számodra.

Harisnya módszer a kenőanyag helyett:

Egyes férfiak nem szeretnek semmilyen kenőanyagot használni, de kis segítségre van szükségük ahhoz, hogy a ketrecbe beférjenek. Ha te is ezzel a problémával küzdesz, akkor ajánlom a harisnya módszert.

Általános bőrápolási tanácsok:

Néhányan kedvelik a nyugtató testápolót a herezacskó mögött és a bőrén, ahol a gyűrű folyamatosan érintkezik vele. A bőrápolási termékek széles választéka áll rendelkezésre, köztük az E45 krém, a Nivea és még sok más alkalmas krém és testápolók. Ha a CB-3000-et vagy a Curve-t használja, és irritálja a gyűrű fém csuklója, akkor keress a helyi vegyszer boltban vagy gyógyszertár ragtapaszt és ezt a gyűrűre és a csuklópántra ragaszthatod. Alternatív megoldásként a tömör egybe gyűrű megvásárlása, ami csukló nélküli (a CB-2000 használatával és a CB-3000 és Curve tökéletesen illeszkedik). A tömör gyűrűket nehezebb felvenni, de jóval kényelmesebb viselet. Ez ismét csak személyes választás kérdése.

bandolesa Creative Commons License 2017.04.26 0 0 2512

Köszönöm.

Előzmény: Törölt nick (2511)
Törölt nick Creative Commons License 2017.04.25 0 0 2511
    Márkanév:Loverkiss Elem típusa:Pénisz gyűrűk Típusszám:LHD EL03 acél chastity cage
Előzmény: bandolesa (2508)
Törölt nick Creative Commons License 2017.04.25 0 0 2510

Szia!

Igen, a4, és a 6. ugyan az csak a méretek miatt tettem ki róla még egy képet.

Az áruk 7500-8000 forint + postaköltség.

 

Előzmény: Buvolix (2504)
Törölt nick Creative Commons License 2017.04.25 0 0 2509

Szia!

A gyűrű alján lévő horogszerűség,ami heréket választja szét,ezen felül fethis játékoknál is van szerepe.

Láncok,póráz csatlakoztatása.

 

Előzmény: Big Al (2503)
bandolesa Creative Commons License 2017.04.25 0 0 2508

Ez melyik típus lehet?

Big Al Creative Commons License 2017.04.24 0 0 2506

Szia!

 

Köszi a tájékoztatót.

Szeretnék én is árat kérni 1; 3; 4 -re!

nagyonnagy64@freemail.hu

 

Köszönöm

Szia

 

76osutazo Creative Commons License 2017.04.24 0 0 2505

Szia! Köszi!

 

A nyolcasra tudsz méretet írni meg kb-i árat?

Akár jöhet e-mailen is.  utazo761007@gmail.hu

Előzmény: Törölt nick (2501)
Buvolix Creative Commons License 2017.04.23 0 0 2504

Szia! 
Szerintem az 1. és 5. között az a különbség, hogy az 1.-nél van az a visszafordított fém rész, ami tartja a golyókat (here), az 5.-nél viszont nincs.

 

Talán inkább a 4. és 6. között nincs semmi különbség, ha jól látom.

Előzmény: Big Al (2503)
Big Al Creative Commons License 2017.04.23 0 0 2503

Szia!

Engem 4 típus ára érdekelne.

Az 1 a 3 és a 4. 5. Lehet elsőre picit soknak tűnik de most lenne az első játékszer beszerzése és még nem tudtam választani. Viszont lenne egy kérdésem. Tudnál abban segíteni hogy mi a különbség az 1 és az 5 között.

Segítséged előre is köszönöm.

Előzmény: Törölt nick (2501)
Buvolix Creative Commons License 2017.04.22 0 0 2502

Melyik mennyibe kerül?

kösz

Előzmény: Törölt nick (2501)
Törölt nick Creative Commons License 2017.04.21 0 2 2501

Szia! Ilyen fajtákat tudok rendelni.

Előzmény: 76osutazo (2492)
Spongya1Bob Creative Commons License 2017.04.21 0 0 2500

Sziasztok

Eladó a képen látható fém erényöv.

A gyűrűk belső átmérője 50mm és 45mm, a matt gyűrű saját méretre készült.

Ketrec belső átmérője cc.: 35mm, alsó hossza cc.: 60mm felső cc.: 80mm

Eladás oka, munkahelyi fémkapu :-(

Email: spongya1bob kukac gmail pont kom

Ára:6000+posta

verdeman27 Creative Commons License 2017.04.20 0 0 2499

Sziasztok!

 

Erényöv vásárlásához szeretném a segítségeteket kérni. Eleinte csak napközben használnám, jó lenne, ha kényelmes lenne és a cerkát sem tudnám kivenni, na és persze a párom is tudna a szájával játszadozni, hogy még jobban megőrüljek (nyitottabb verzió).

 

1. Mekkora méretű erényövet vegyek? Akkorát mint a farkam nyugalmi állapotban (7cm), vagy egy kicsit nagyobbat?

2. Milyen anyagból legyen?

3. Egyáltalán mire figyeljek a vásárlásnál, milyen szempontokat, tulajdonságokat nézzek?

4. Távtartóval rendelkező erényöv esetén a hosszal mennyit lehet játszani?

 

Ezek közül melyik a legjobb szerintetek:

https://szeresdmagad.hu/zarhato-fem-peniszlakat-s-meret

(A kényeztetés miatt ez a típus tetszik a legjobban.)

https://szeresdmagad.hu/muanyag-peniszzar-kiegeszitokkel-l-meret

http://www.kinky-store.com/index.php?route=product/product&path=59_68_81&product_id=121

http://www.kinky-store.com/index.php?route=product/product&path=59_68_81&product_id=122

(Ebből tuti, hogy ki lehet szabadulni)

http://www.kinky-store.com/index.php?route=product/product&path=59_68_81&product_id=119

http://www.kinky-store.com/index.php?route=product/product&path=59_68_81&product_id=116

 

Előre is köszi a segítséget.

Dionusos17 Creative Commons License 2017.04.20 0 0 2498

Sziasztok, 

 

Kihasználatlanság miatt eladóvá vált a képen látható erényöv. Csak kipróbálva volt, nem igazán jött be. Ha valaki hasznát venné, akkor 10,000 forintért megválok tőle Postával együtt. Utánvét esetén 10500Ft. Eredeti dobozába csomagolom. 

 

Érdeklődni publikus email címemen lehetséges. 

 

  • 5 darab különböző méretű gyűrű (szétnyitható)
  • 1 darab kemény műanyag csőtest hossza 10 cm átmérője 3,5 cm
  • 1 darab rézlakat 2 kulccsal
  • 5 darab számozott műanyag plomba
  • 3 darab különböző hosszúságú csap a záráshoz (tüskés)

Sub72 Creative Commons License 2017.04.18 0 0 2497

Szia!

Meg van még a termék?

 

Előzmény: Poch Odon (2273)
bandolesa Creative Commons License 2017.04.18 0 0 2496

Ez engem is érdekelne,gondolom ez árban is olcsóbb a többinél.

Előzmény: 76osutazo (2493)
cor455 Creative Commons License 2017.04.18 0 0 2495

Üdv

 

Lenne egy eladó Új rozsdamentes acél erényöv.

 

ára 8e ft személyes átvétel pesten vagy posta előre utalással +780ft   érd: cor455kukacfreemail.hu

 

gyűrű:               45mm      
 
Ketrec belső átmérő: 35-36mm

Hossz:               65mm

 

cor455 Creative Commons License 2017.04.18 0 0 2494

Eladó új  CB 6000 Erényöv rozdamentes acél

 

gyűrű átmérő: 50mm

Ketrec belső átmérő: 38mm

Hossz:  100mm

 

ára: 9000ft személyes átvétel Budapest vagy Posta előre utalással ajánlott levélben 780ft  érdeklődni: cor455kukacfreemail.hu

 

76osutazo Creative Commons License 2017.04.18 0 1 2493

Kép lemaradt:

76osutazo Creative Commons License 2017.04.18 0 0 2492

Sziasztok! Én ilyent szeretnék. Tud valaki ebben segíteni nekem?

Liefdevolle Creative Commons License 2017.04.17 0 0 2491

Hát, ha erre gerjedsz, egészségedre! (Azért a 14 éves szórakozás ezekkel a vackokkal nem semmi. Ennyi ideig nem adtad fel és nem vettél "szökésbiztos" övet?

Én inkább nem mutatom meg neked a próbálkozásaimat, ha nem gond...

Szerintem ez anatómia kérdése. Mint az is, hogy valaki képes a könyökét megnyalni, vagy nem...

 

Előzmény: Törölt nick (2484)
Törölt nick Creative Commons License 2017.04.14 0 0 2490

Jogos, nem írtam pontosan. Természetesen nem a piercinges és katéteres verziókra gondoltam. A sima cb és hasonló társai szériára céloztam.

 

Előzmény: LockedZsomi (2489)
LockedZsomi Creative Commons License 2017.04.14 0 0 2489

Nekem most egy fém, ketreces kialakítású van fent, frenum piercing helyére illő része is van.... Na azt megnézném, hogy ez hogy jön le úgy hogy nem szabod szét a bőrt :)

Előzmény: Törölt nick (2484)
Gerg26 Creative Commons License 2017.04.14 -1 0 2488

Sziasztok!

 

Olyan erenyovet szeretnék venni amit hosszútávon is lehet hordani és nem jön le lankadt állapotba aki tud ilyet kérem küldjön linket vagy bármit hol lehet venni köszi :)

kovagerg.kovcs@gmail.com

Törölt nick Creative Commons License 2017.04.14 0 0 2487

Kihúzni? Feltenni alig tudom! A legtöbbnek kb. 4.5 cm a gyűrű átmérője, de nekem min. 5 cm-es kellene. Ezért aztán nekem azért nehéz hordaani,mert a gyűrű szinte teljesen elszorítja a zacsinál. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!