Keresés

Részletes keresés

shaish Creative Commons License 2007.02.16 0 0 5152

gyógyszertárban nem lehet pisigyűjtőt venni?

Vagy doki nem adott?...

Előzmény: Fogár (5150)
shaish Creative Commons License 2007.02.16 0 0 5151

Szegény Nojka!

Én azt hiszem délutánig még figyelném (de ez csak szvsz), de ha nem megy lejjebb akkor ügyeletes kórház, 39 feletti láz az sok, pláne ilyen kicsiknek...

Semmi egyéb tünet?

Hétfői pisiminta kicsit soká van sztem, ha nem javul, ügyeleten azt is néznek, gondolom....

Remélem gyorsan meggyógyul a kiscsaj! Igyon sokat!

Fogár Creative Commons License 2007.02.16 0 0 5150

huhh...ez durva

én a helyedben bevinném vm ügyeletes kórházba, ahol azonnal vesznek pisit...

sajna ha te viszed...1. nem tudod steril zacsiba beletenni 2. mire odaérsz már mást mutat...gyorsan szaporodnak a bacik benne melegben (v ha viszed,akkor hűtőtáskában vigyed)

ez azért elég magas láz...

Előzmény: borcsi555 (5149)
borcsi555 Creative Commons License 2007.02.16 0 0 5149
Halihó!
Lányok totál kivagyok. Tegnap reggel még semmi baja, nagyizás stb. du-ra 39.7!! lett a láza. Gyors kúp, majd panadol, hűtőfürdő, de nem sokkal ment lejjebb. Éjjel egyszer riadt, lángolt az egész gyerek, adtam még egy panadolt. reggelre megint 39.3! Most jövük a dokitól, aki azt mondta, ez a mostani influenza. De akkor miért nincs más tünete csak a láz? shaish, te bevinnéd kórházba? Teljesen tanácstalan vagyok, mert eszembe jutott, hogy Jankának is így kezdődött a hugyúti fertőzése. Szóltam is erről az orvosnak, azt mondta majd hétfőn vigyek egy pisit..
Ertal, Petyusnak jobbulást!!
Gyáva Nyúl Creative Commons License 2007.02.16 0 0 5148
sziasztok!

Ádám, úgy látszik, tényleg olvassa a topikot, mert ma nekünk is horror éjszakánk volt. Negyed 4-kor elkezdett sírni, fél ötig próbáltam visszaaltatni, akkor feladtam, és kivittem hozzánk. tudom, tudom, ez az, amit nem lenne szabad, de már totál kivoltam. ellenben egyből látszott, h hülyeség volt, mert ettől aztán totál felébredt, és azt hitte, h itt van a party time - rikoltozott, meg felült, meg a hajamat birizgálta, meg le akarta operálni az orrom. aztán beájulhattam, és arra ébredtem, h le akar mászni az ágyról. hát nagyszerű volt. legutóbb akkor kelt éjjel, amikor megtanult állni, gondolom, most a járással lehet összefüggésben... de ez hajnalban kevéssé vigasztalt. :)
ekcéma: nekem a doki azt mondta, h a körzetében most minden második baba ekcémás, mégpedig a kemény víz, távfűtés, szeles idő kombinációjából. a halicar meg a babé fürdető bejött, meg az az A vitaminos krém, amit a doki írt. kipróbáltuk a tejermékek elhagyását, semmi változás nem volt, ellenben attól, h _tényleg_ nagyon rendesen kentem, múlt péntekre tök rendbe jött. aztán jött a betegség, és most megint bazi randa. De persze nálunk sosem volt véresre vakarásig szörnyű a bőre.

allergia: lehet, h tényleg benne van az is, h mi hogy nőttünk fel, másrészt régen is lehetett egy csomó allergiás, csak nem ismerték fel. meg hát a medikalizáció marha nagy üzlet is.

Fogár, shaish-sal egyetértve még azt mondanám, h nemcsak az átlagéletkor nőtt, de az életminőség is változott. szintén sarkítva: az üknagyszülőknek született mondjuk 8 gyerekük, abból 4 meghalt. vagy: lehet, h az üknagyanyám is ekcémás volt, csak nem volt ideje/lehetősége foglalkozni vele. de persze ez csak az én véleményem.
shaish Creative Commons License 2007.02.16 0 0 5147

Én úgy tudom nőtt, persze vele együtt jönnek a nyavalyák is, kinél mennyi....

 

Van, anyu pl velem végighányta, öcsémmel semmi baja nem volt. De állítólag utána kompenzáltam, mert jó baba voltam, öcsém meg nem éppen:)). (főleg alvást tekintve..)

Azért én bizakodom....

Borcsi, veled mizujs?

Előzmény: Fogár (5146)
Fogár Creative Commons License 2007.02.16 0 0 5146

ahha, tudom,h sarkos...

én sem mondom,h a régmúltban kell élni, dehogy!

viszont az átlagéletkor régen nem tudom mennyi volt...én dédszüleim 80-on túl éltek- faluban szalonnán és kenyéren munkával...inkább az van ma,h eszünk sokat ki tudja mit---nem mozogjuk le, gyűlik a salakanyag...stb. Nincsenek adataim,h az átlagéletkor hogyan nőtt,v csökkent...csak vhogy úgy érzem,h manapság ha nőtt is...mellette micsoda egészségi problémák jöttek-jönnek elő.

 

ezen én is gondolkoztam...lehet olyan,h vknek az első terhessége hányinger-hányás stb mentes és a köv meg nem? :)

Előzmény: shaish (5142)
Samu mama Creative Commons License 2007.02.16 0 0 5145
Úgy legyen!!!!! :)))))))
Előzmény: shaish (5144)
shaish Creative Commons License 2007.02.16 0 0 5144

Elég hasonlóan esznek a kölkeinek:)).

 

Köszi, én jól vagyok, uh majd március első hetében vmikor....addig növesztgetem szépen:). Remélem ez is olyan klassz terhesség lesz, mint Csabival volt:).

Előzmény: Samu mama (5143)
Samu mama Creative Commons License 2007.02.16 0 0 5143

Sziasztok!!!!

Toria, jó, hogy írtál, h mi van veletek. Akkor nemsoká vége az otthoni édes életnek? Kíváncsi leszek, milyen lesz megint mhelyen meg otthon babázni :))) Majd megosztod a tapasztalatokat? :D Roland új sérójáról képet kérünk! :)

Kismica, mindjárt itt a tavasz!!! Meg gondolom, a költözés is!!! Az egyebeket pdig nem feladni!!!!!!!!!!!!

 

Zsuzsa, nem volt vmi új kaja most, amit bevezettél, vagy új egyéb dolog? Szegény kis Réka :(, rossz lehet nagyon ez a vakirgálás. Remélem, javul nemsokára!

 

Shaish, hogy vagy? :) Első UH?

 

Borcsi, veletek mizujs? Noémi (tényleg, szoktátok Miminek hívni?) alszik már?

 

Tracy, éjjeli kelés: :F

 

Nálunk kaja:

 

reggel (hm, 1/2-3/4 6) 180 táp

tízórai: gyümölcs

ebéd: husi+főzelék

du: sajt/tejtermék+főzelék

este: tejpép+ tápszer, ilyenkor már kevés tápot iszik

 

Kenyérhéjat, bulátát, felkockázott almát, sajtot néha kap két kaja közt, attól függ, hogy alvással hogy jön ki a kajaidő.

 

Szép hétvégét!

shaish Creative Commons License 2007.02.16 0 0 5142

Hát azért ez elég sarkos így sztem....

Műkaját én is utálom, meg felfújt csirkét és társait, de azért én szeretem a tudpományt és ezt a világot is amiben élünk, annyi jó dolog is van, nem lehet mindig csak a "régen így meg úgy volt" -ot hajtogatni. Hogy én is sarkos legyen, régen szalonnán és kenyéren éltek, dolgoztak mint állat és éltek 60 évet. Ma ennél azért előrébb vagyunk...még a sok allergiával együtt is, amik nem feltétlen a műkajáktól vannak hanem biz. dolgok korai bevezetésétől is....

 

Aki akar, tud szerezni kvázi "normális" kaját is, szóval azért lehet ésszel és mértékkel is, a porkaja és a hiperbio-napfényevés között lavírozni.....

 

 

AZon a reklámon én is néztem ki a fejemből, hogy normálisak-e??!!!

De annyi hülyeség is van, tudni kell szelektálni és kész.

 

 

 

Előzmény: Fogár (5140)
shaish Creative Commons License 2007.02.16 0 0 5141

Sziasztok,

 

Toria, örülök h előkerültél!:)

Roli szép nagyfiú, nem is mondanám meg a súly alapján h hasmenéses volt, biztos bepótolta.

Én úgy tervezem h csak iskolás korában fog idegen nyelvet tanulni, szóval H.D. nálunk nem aktuális, de azért kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.

 

Kismica, ne depizz, jön a tavasz!!!

Rajzolás, hát sztem amikortól érdekli, nem is tudom milyen rajzeszköz az ideális elsőre....majd figyelek kinél mi jön be...

Filc sokáig nem, mi a 2.5 éves keresztfiainknak vettünk, de anyukájuk sztem átkozott minket miatta:DD úgy néztek ki a kölkök....de élvezték!:)

Gondolom vmi kis ceruza tompa véggel....jól megmarkolható...v zsírkréta?

Én imádok rajzolni, alig várom ezt a korszakot, meg gyurma és társa, de jó is lesz:)).

 

Ekcéma: mi kipróbáltuk a Halicart, javult tőle a helyzet. Aztán elfogyott és most habár vettem újat, de nem használom, mert nincs miért. Nem tudom h a Halicarnak ilyen tartós-e a hatása v magától jött rendbe. Mert amíg használtuk, voltak rajta foltok, igaz neki sosem olyanok h viszkessen, meg nem is volt sok....

Most nagyon örülök h szép a bőre.

Fürdőolajat meg testápolót azért használunk, most éppen az Eucerint. (a másik olaj a Linola fett volt, mindkettő büdös sztem:))

Rékust sztem nézesd meg dokival, mert ha viszket és vakarja, akkor könnyen felülfertőződik és csak romlik a helyzet.

 

Kisember most tízóraizik, komótosan pakolja befelé a kaját, olyan helyes:).

 

Kaja kérdés is volt, ki mikor mennyit...

Nálunk:

fél8: táp, kb 170ml

10: gyümölcs+vmi most éppen alma és sajt pár szem kölesgolyóval.

13: főzelék+husi v sajt.

17 után: gyümölcs+ tejtermék (túró, joghurt)

20.30: táp, kb 230 ml....mostanában inkább úgy van a vacsi, hogy amikor mi eszünk, ő is kap pár falatot, aztán fürdés, utána táp, de kevesebb, kb 180....

 

Fogmosás nálunk is táp előtt van, majd ha átállunk a teljesen közös vacsira, akkor lesz utána a fürdés+fogmosás....és gondolom az alvási rituálé a táp helyett vmi mese/dal lesz...majd kialakul.

 

 

Fogár Creative Commons License 2007.02.16 0 0 5140

ahha, értem.

kicsit én másképp látom ezeket a dolgokat...régebben nem volt annyi műanyagkaja mint manapság, ha jól gondolom...nem lehet,h azok miatt a műanyagkaják miatt vannak ezek a dolgok a gyerekekben amit mi felnőttek megeszünk?- nem pedig amit gyerekkorunkban megettünk...én vhogy nem bírom kiverni a fejemből azt a dolgot,h régen az E betűs kaják előtt talán sokkal egészségesebben tudtak táplálkozni az emberek, mint manapság a nagy tudományosságok szerint....

 

illetve végülis ma már azokat az állatokat is mivel etetik amiket megeszünk?...kezdve a csirkékkel-pulykákkal...sztem szegények némelyik a napot nem látta soha, nemhogy kapirgálhasson ahogy azt eredetileg kellene...és mi persze ezeket megesszük...és szépen örüklődik tovább nem?

 

számomra kicsit természetellenes ha egy ember allergiás a tejre, tojásra...akármilyen zöldségre...hiszen alapvetően ezeket mint épp,h kellene enni és szabadna, nem pedig mindenféle porokkal, meg mittudoménmivel pótolni

 

minap kiborított a tv-ben egy maggi reklám is, amit úgy reklámoznak,h igyál  egy tasak maggiporlevest és a napi zöldségadagod 1/5e bekerül a szervezetedbe...sztem simán van olyan hülye ember aki megissza napi 5x és meg van elégedve...szégyen,h ilyeneket lehet reklámozni...és ilyenek miatt nem csodálkozom,h a jövőben is sok allergiás ember lesz- nem pedig esetleg azért mert mi régen tejet ittunk-tápszer helyett...v hogy 5hónaposan ettünk húst, nem pedig 8...alapvetően úgy gondolom,h a mi szüleink-nagyszüleink is próbáltak minket normálisan etetni e lehetőségekhez mérten.

 

számomra ez a mai táplálkozástudomány kicsit túl van már misztifikálva, magyarázva- és érdekes módon egyre több a gond vele...meg sztem egy nagy bizniszt csinálnak ebből is...bébikajákból-tápszerből...stb...és emögé az "egészségesen tápláljuk a gyerekünket" köntös mögé szuperül befér. MIért jobb a HIPP bioborsófőzelék telenyomva rizsdarával, meg mittoménmivel, mint az amit én főzök neki itthon? v sorolhatnám...na mindegy, ez az én véleményem....mindenesere mióta Janka nem tápszerezik alig hízik valamit...

Előzmény: Ancsúr (5138)
toria78 Creative Commons License 2007.02.16 0 0 5139

a múltkori bemutatókor éppen vidéken voltunk (előtte kb 1 nappal írtak), a köv. időpontot még nem írták meg

 

köszi a kommentet

Előzmény: Cicafül (5135)
Ancsúr Creative Commons License 2007.02.16 0 0 5138

Nekünk a homeós doki azt mondta, hogy a mi korosztályunk össze- vissza táplálása  most " üt" vissza, ezért van ennyi allergiás...

Előzmény: Fogár (5134)
Ancsúr Creative Commons License 2007.02.16 0 0 5137

Zsuzsa!

 

Próbáld ki esetleg a Sanatopic krémet, nekünk azt bőrgyógyász ajánlotta, bevált. Viszketésre a Halicar kenőcsöt, ez homeopátiás. Mi eszünk még Ligetszépe olajat, ez belülről hidratál. Ha eddig nem viszketett, az is lehet, hogy felülfertőződött. Lehet ételtől is, általában tej, tojás okozza, akár rejtett formában is. Ha elhagysz vmit, akkor 2 hét alatt lehet változás. Elnyomni semmiképpen sem szabad a tüneteket (szteroidos kenőcsöt szoktak a gyerekorvosok felírni), mert akkor átfordul allergiába, asztmába. Vigyázni kell a hisztamin tartalmú ételekkel (banán, narancs, paradicsom, stb.), az felerősítheti a tüneteket. Nekünk ezekből heti 1- 2 alkalmat engedélyezett a gasztrós dokink.

Sok sikert, próbálkozzál, hogy nálatok mi válik be! Nehéz kitalálni, de talán nálatok nem olyan rossz a helyzet.

Előzmény: Zsuzsa89 (5126)
kismica Creative Commons License 2007.02.15 0 0 5136

Bocs, de nem nagyon tudok visszaolvasni, épp dagonyázom a depiben... Matyi és emberem próbálnak kihúzni, biztos sikerül is...

 

Ti hányszor adtok enni a kölykicáknak és mit? Én most főleg ötletelen vagyok, úszok a háztartással stb. stb... Matyi kvázi annyit eszik, amennyit adok neki és amikor, plusz ha embernem úgy jön ki a lépés, h külön enne, akkor is... Én reggel/este tápit adok, tízórai gyümi, ebéd főzi+hús/tojás s/hal, vagy amit mi eszünk (ha olyan), uzsonna változó: ha mi is akkor vacsizunk, akkor szendvics/rántotta stb., egyébként gyümi+Holle....

Ráadásul a gyerekdoki szerint 1 éves gyereknek heti 4x meleg vacsi kell hússal, csak épp nem tudom, mikor legyen ez a vacsi?

Mindehhez jön még, h fogmosás után kapja az esti tápit, így a fogmosás csak rituálé, Nálatok?

 

És szerintetek mikortól lehet elkezdeni együtt rajzolgatni? Vettem tök jó ceruzát, csak tartok tőle, h rágná, főleg, h valami fog(ak?) készülődnek, mert rág ezerrel és nyáladzik, mint 10 csiga...

Cicafül Creative Commons License 2007.02.15 0 0 5135
bocs, h beleszólok, voltál bemutató órán? nekem nem jött be, h nem tudott nálam jobban angolul és bár szerette a gyerekeket, nem értett az egévesek nyelvén. persze tanárfüggő. az ár itt is ugyanez, de a csomag csak 12000. azt hiszem, alapvetően HD nem (igazán)tanárfüggő, maga a módszer zseniális, de erre csak később jöttem rá. az óra után nekem nagy csalódás volt az egész, többet vártam tőle.
Előzmény: toria78 (5133)
Fogár Creative Commons License 2007.02.15 0 0 5134

sziasztok!

 

zsuzsa: sajnálom az ekcémás tüneteket...:( talán tényleg jó ha dokival beszélsz...kaja ügyben, ill krém ügyben

 

amúgy miért ilyen sok az ekcémás gyerek mostanában?

 

szerencsére Jankának szuper jó bőre van...olyan szép és puha...mégcsak száraz sem volt...kis napsütés éri, szépen megbarnul :)...én spec adok neki mindent már, nem nagyon foglalkozok ilyen allergiás dolgokkal és így sincs gond vele...mák

aztán az is lehet,h genetikai adottság...ha hajlamos lenne, akkor is hiába vigyáznék lenne és kész...

 

toria: grat a szitterhez, melóhoz...meg az elszántsághoz a fogyásra...nekem is kéne egy adag elszántság. tornázol is? v csak kajaügyileg változtatsz? Mikortól  mész melóba? Addig Roli bölcsibe megy- v szitterrel lesz? (megvan már a helye? )

múltkor a Bálintban beszélgettünk kicsit a felügyelőnénivel...ő nagyon bölcsiellenes volt...azt mondta,h úgy megváltoznak a gyerekek...meg még olyan picurkák, én úgy sajnálnám beadni, megszakadna a szívem érte...nálunk vsz kiscsoport lesz a legkorábbi intézmény, sztem az már kell is kicsit...a bölcsiről nem feltétlen látom így...na persze más kérdés,h én más élethelyzetben vagyok, mint te.

 

jaaa... a husika eltűnésére én is kivi leszek...bár ha hasonlítani fog rám (márpedig eléggé hasonlít rám mindenki szerint) akkor majd olyan 5-6évesen...én akkor kezdtem el irtóra megnyúlni...egyelőre nem bánom, h ilyen, imádom harapdálni, csipkedni...és ő meg hancúrozik ettől és kacag, mert mindenhol csiklandós :)))) imádom.

toria78 Creative Commons License 2007.02.15 0 0 5133

szasztok
Élünk ám mi is. Babysitter-napok ezerrel, szabadság majd munka lesz. Nekiálltam fogyózni pár napja, a régi munkaruháimat nem akarom lecserélni...


MyBaby sok sikert az "új" élethez, jöhetnek a beszámolók az ottani életről, no meg képek Hankáról.

Maci köszi az ajánlást, addigra pont 2 szuper jelölt is befutott - az elején baromira nem olyan sitterek jelentkeztek, akiket vártam.

Zsuzsa, én gondolkodom a Helen Doron-on. Nálatok mennyi? Itt a foglalkozás 45 perces, heti egyszer, havi 4 alkalommal tartjuk. A tanfolyam hossza 10 hónap (40 alkalom).A tanfolyam havi díja: 8940Ft Egy összegben befizetve: 8100Ft /hó Tananyagcsomag: 17 100 Ft (A tanfolyam teljes anyaga CD-kkel, képeskönyvekkel)
Csak azon merengek, hogy vajon anyanyelvi tanár van-e. Mert ennyi erőből én is beszélhetek hozzá angolul, és akkor a páromtól és a sittertől tanul magyarul... Mert ugye a nagy ellenérv mindig az, hogy ne tanult hanem anyanyelvi embertől tanulja a gyerek.

Az anyós-varrásról jut eszembe.
A gyerekemnek tuti nagyobb a felsőteste, mint arányaiban a lába, mert a 80-as felső jó, a 80-as nadrág kb 4centivel nagy... kéne egy varrógép..

Ma voltunk dokinál : 11 kg 78 cm.

Kajában nálunk is most volt külön-együttevés váltás, eddig külön, most a kanalaznivalót előbb megkapja, utána a keksz buláta alma alatt mi is nekilátunk enni. Ő is nagy kutyerabéla, ma együtt ettünk almát, előbb a sajátjából, utána az enyémből rágicsált. Annnnyira cuki volt.

Alvás. Éjjel nincs gond, nappal tegnapelőtt  3,5 óra!!!!, tegnap 1 óra (és később délután 2), ma 1,5 (később semmi). Legalább ebédelni van időm (az külön van)


Megint volt hajvágás, mert iszonyat mennyi nőtt a haja 1,5 hónap alatt, most nem vackoltam, a legkisebb fokozattal levágtam.

 

Shaish nektek :-)))


Petinek jobbulást, bár a szót meg kellett néznem mi..

 

Kíváncsi vagyok, a husis lányok anyukái miről számolnak majd be pár hónap múlva. Ezek után fognak csak beindulni az apró lábacskák, csak érjétek őket utol séta közben!!!

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.15 0 0 5132

Zsuzsa,

ha ekcémás a  bőre, akkor érdemes kenni napi 2* zsírozóval, nem testápolóval, babaolajjal, hanem sima patikai kikeverős zsírozóval, doki felírja

 

és az ekcéma hátterében többnyire ételallergia áll, persze nem feltétlenül,de ekcéma csak úgy nincsen, annak oka van, lehet mosópor, öblítő, fürdető, bármi, nagyon nehéz kideríteni, hogy mi okozza

 

ha ekcémás egy baba, sztem érdemes felkeresni vele egy gasztoenerológust

Előzmény: Zsuzsa89 (5126)
Caitlin Creative Commons License 2007.02.15 0 0 5131
vizet lehet lagyitani a babagurdetokkel. az egyik az eucerin, a masik valami lan.... talan shaish tudja a nevet.
Előzmény: Zsuzsa89 (5126)
Zsuzsa89 Creative Commons License 2007.02.15 0 0 5130

Na, eldugulok, megyek vacsit csinálni az Édes Páromnak, Réka alszik már :))

Ma egyébként 7-kor kelt, 12-től 15-ig aludt a kis drágám :))) Egy ilyen napirenddel ki lennék békülve minden nap :)

 

Zsuzsa89 Creative Commons License 2007.02.15 0 0 5129

Itt a helyi (Csepel) Helen Doron Suliban indul 2 hét múlva egy Babaringató foglalkozás, zenés-mondókás, max 8 fővel, ahová bejelentkeztem :)))  Persze ez magyarul lesz, csak érdekesnek tartom, hogy pont itt... No mindegy, majd letesztelem, aztán beszámolok.

 

Valaki tervezi közületek a Helen Doron angolt egyébként a gyerekének?

Zsuzsa89 Creative Commons License 2007.02.15 0 0 5128
RÉka szülinapjára varrattam ki anyóssal néhány Micimackós goblein-t, holnap megyek érte a képkeretezőhöz, remélem, jól fognak kinézni :)))
Zsuzsa89 Creative Commons License 2007.02.15 0 0 5127

Kajálás...

Réka mostani kedvence: sárgarépa és karalábé együtt főzve, turmixolva... főtt tésztához keverem a fenti zöldséget, tetejére reszelt sajt.  Jó sokat be bír burkolni belőle :)))

Mazsola még mindig sláger. Ugye ezekkel az asztalt cuccokkal nem tudok melléfogni? Legalábbis nem olvastam sehol, hogy nem jó nekik...

 

 

 

Zsuzsa89 Creative Commons License 2007.02.15 0 0 5126

Réka irtóra viszket, és állandóan vakarózik... két kritikus testtájék van, az egyik a has-comb, a másik a tarkója. Máshol nem. De itt nagyon, fürdéskor, pelenkázáskor, amikor szabadon van a bőre, és a nyakát már véresre is kaparta :(

Nem tudom, mi lehet az oka... ugyebár alapból ekcémás. Látszatra nincs változás a bőrén,olyan, mint eddig. Aztán lehet a száraz bőre, de hiába kenem testápolóval, akkor is vakarja. Gondoltam arra is, hogy iszonyú szar a víz, amiben fürdik, de ezellen meg nem tehetek. Vagy allergia is lehet szerintetek? Valami kajára?

Van valakinek hasonló tapasztalata?  Hétfőn megyünk védőnőhöz, majd rákérdezek, de addigis...

 

 

tracy71 Creative Commons License 2007.02.15 0 0 5125

A kajálás szépen alakul, de most meg az éjszakák bolondultak meg!

Ma éjszaka kétszer volt ébren a kis bogaram...Az álommanók nem mindig tudják, hogy hol lakunk. Gondoltam küldök nekik egy GPS-t....

Előzmény: shaish (5118)
tracy71 Creative Commons License 2007.02.15 0 0 5124
Petinek mielőbbi jobbulást kívánunk!
Előzmény: ertal (5115)
Gyáva Nyúl Creative Commons License 2007.02.15 0 0 5123
ertal, Petinek jobbulást! Ádám már mászik belőle kifelé, ma már láza sincs, meg igen virágos a hangulata. de amit az orrából kiszedünk, az még mindig elég brutál.

én még mindig azt gondolom, h tök természetes, h a gyerek nem akar kimaradni semmiből, tehát a kajálásból sem. mi még azt szoktuk csinálni, ha az evés műsoron kívüli, h olyasmit adunk neki, amivel elszórakoztatja magát - párolt almadarabkák, répa, stb. persze lehet, h jobb finommotoros mozgásokkal rendelkező gyerekek azokat is egy perc alatt letolják, és kérik a repetát. :)

ja, shaish, eszembe jutott, h a múltkor nem válaszoltam: szóval igen, a pasim angolul beszél Ádámmal, mi meg egymás között többnyire angolul (amikor nagyon mérges vagyok, kiabálni magyarul szoktam vele ;) ). majd meglátjuk, h Ádám milyen nyelven fog megszólalni.

na megyek, mert hallom, hogy megint rámolja a konyhaszekrényt. ő mostanában eljátszana egyedül, de kész életveszély, úgyhogy nem hagyom.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!