Sziasztok, hasonló megoldással szeretnék a fürdőszobába fűthető/párátlanító tükröt szerelni, mint pl. az autókban van. Vékony fűtés szállal. Neten keresgélek már jó ideje, de nem találok sehol. Találtam tükör mögé szerelhető, csempe ragasztóval rögzithető "fűtőszőnyeget", de nálunk már fent van a csempe. Csak a 220 drótja lóg ki. Találtam olyat is, ami tükörre ráragasztható,de az legalább 2-3 cm széles "fűtés", ez elállna a faltól... szóval a legegyszerűbb ez a vékony fűtésszálas lenne. De vajon hol lehet ilyet kapni?!
Mi gyártjuk, forgalmazzuk (kis és nagyker) és igény esetén fel is szereljük a páramentesített tükröket. Termékeink között megtalálhatóak a standard méreteken kívül a legkülönfélébb kéréseket is kielégítő méretek, fajták, típusok minták.
Senkit sem szeretnék elcsábítani ebből a topicból, csak kiegészítésként ajánlom, ha valakinek csempével vagy fürdőszobával van kapcsolatos kérdése, annak javaslom nézzen át a Csempe, fürdőszoba topicba is, és ott megpróbálunk minden kérdésre választ adni. Üdv: Csempecentrum
de ekkorát nem lehet náluk kapni, csak úgy 3nm-re valót... meg kell még fűteni a padlót vele a mosdó előtt... rá kell tenni egy időrelét, meg egy nyomógombot, kb 200W teljesítmény...
Engem is érdekel a dolog, mert a pára a tükrön engem is zavar. Bár tulajdonképpen én találtam egyszerű megoldást: hajszárítóval lefújom róla. Talán ez jobb megoldás is, mint a fűtött tükör, mert akkor vagy mindig fűtüm (vagyis akkor is, ha nem is párás), és akkor energiát pazarolok, vagy én kapcsolom be a fűtést, amikor kell, de akkor meg várnom kell amíg lemegy a pára. Akkor már egyszerűbb a hajszárító.
Nekünk egyszer csőtörés miatt le kellett vernünk pár csempét. Gondolom, nem feltétlen kell hozzá csőtörés. Aztán feltehető a hátulról melengetett tükör...
Sziasztok, hasonló megoldással szeretnék a fürdőszobába fűthető/párátlanító tükröt szerelni, mint pl. az autókban van. Vékony fűtés szállal. Neten keresgélek már jó ideje, de nem találok sehol. Találtam tükör mögé szerelhető, csempe ragasztóval rögzithető "fűtőszőnyeget", de nálunk már fent van a csempe. Csak a 220 drótja lóg ki. Találtam olyat is, ami tükörre ráragasztható,de az legalább 2-3 cm széles "fűtés", ez elállna a faltól... szóval a legegyszerűbb ez a vékony fűtésszálas lenne. De vajon hol lehet ilyet kapni?!