Van valakinek tapasztalata lehetőleg áttelelő, magyarországon egyébként is honos, akár megehető halról, ami egy 12 köbméteres, 1.2m mély tóban megritkitaná megenné az apróbb állatokat (h.u. poloska, csíbor ilyesmik). Ha esetleg beszerzési lehetőséget is tudna valaki, még jobban örülnék.
Köszönöm kedvességed , de már nem aktuális . Az asszony beültette , ami volt a tatai vizi kertészeknél , aztán majd jövő tavasszal kiderül mi szeret a tavunkban .
Sziasztok. Ötleteket várok (LAdy figyelsz? :) ); épülőben egy 19x9x2-es tavam. Egy bibi van csak, az oldalfala (nyárfa és akác gyökér). Geotextil semmire sem jó ellene (max fél év és átnövi), van valakinek épkézláb (és költséghatékony) ötlete? Alsó hangon is 110-120 m2-kéne gyökérállóvá tenni (az alja elfogadható). Köszi!
Helló!! Bár látom jó rendesen leállt a topic,azért kiírom,hátha valaki jár erre. Ez a a link egy kerti tó szépségversnyhez visz.Én is beneveztem és kérlek benneteket támogassátok a tavamat egy szavazttal !!! Jelôljétek légyszi a 12 -es tavat és katt az Odoslat-ra. Csupán egy perc,nekem viszon sokat jelent Kôszônôm!!! http://www.zahradnejazierka.sk/
Ezt kéne látnotok,ha linkre kattintotok és kicsit lejjebb gôrgettek: