Keresés

Részletes keresés

falkó64 Creative Commons License 2017.11.17 0 0 1987

Nem érzitek úgy,hogy már unalmas mindennap a szexuális zaklatásokról szoló tématok? Fejezzétek már be,mert ezt hallgatja az ember mindennap 4-szer 5-ször .Ezen csámcsogtok már 2 hete! Ennyire kifógytatok a témákbol,hogy ezen lovagoltok non-stop? Vegyétek már észre magatókat,a fenében! Magyarország fél női lakóját szexuálisan zaklatták 10-20 évvel ezelőtt és Magyarország férfi nemű lakójainak a fele  szexuálisan zaklatta a nőket! Ezt hallgatjuk minden nap. Éjszakába peddig betesztek filmeket,nem tudom kiknek,mert aki dolgozik,az biztos nem  nézi.Mikor az ember tévézhetne,ezt kell halgassa egyfólytában! Mint egy flugos papagály,egy támát nyomtok orrvérzésig!

Bendeguz 2.0. Creative Commons License 2015.07.31 0 0 1986

Újdonság a csatorna életében, hogy a hír- és szórakoztató műsorokon kívül sporteseményekről is ad élő közvetítéseket. Az UEFA Európa Liga aktuális fordulóiból, minden játéknap legjobb élő mérkőzései után a további meccsek összefoglalóit is megnézhetik majd a nézők egy stúdióműsor keretében. Szeptembertől, azaz a 2015-2016-os évadban összesen 14 meccset és a döntőt sugározza majd élőben Világ Péter vezetésével az RTL II.

Bendeguz 2.0. Creative Commons License 2015.04.22 0 0 1985

Pedig van egy olyan érzésem, hogy szükség lesz rá  :D 

 

 

Mindentől függetlenül azért ezt a 15 meccses csomagot elég hülyeségnek tartom az UEFA-tól, ahhoz képest mennyi EL meccs van. 

 

 

 

 

Előzmény: NB2 (1984)
NB2 Creative Commons License 2015.04.22 0 0 1984
Törölt nick Creative Commons License 2015.04.07 0 0 1983

Úgy néz ki, hogy megtörtént.

atiwrc Creative Commons License 2015.01.02 0 0 1982

Nálam egy feketepont a csatornának:

A szilveszter, de legfőbbkép tegnap este után kiderült, hogy szalayék kiesése után nem adnak összefoglalókat a verseny további részéről, annak ellenére, hogy vannak még magyarjaink afrikába....
De erről semmi hivatalos infot nem adtak, egyszerűen csak nem azt adták, ami a legtöbb műsorújságba volt, mára már az rtl honlapján és az rtlmoston nincsenek a műsorban. Az ismétlések viszont még ott vannak a sportklub lapján, pedig sporthirek bestof ment! (Az is mi hülyeség egyébként.....)

Tudom hogy Szalay Balázs volt a producer, de ettől függetlenül, hogy kiesett még ott vannak a kalocsai csapat+ lehet van akit érdekelnének a külföldiek is és nincs eurosportja..... (Az MTV-s sporthírek elég rövid, az mnasz magazin meg megszűnt)
(Ha még a riporter haza is jön, a megvett tv-s anyagot itthon is alá lehet mondani, ha már egyszer megvan véve a jog...)

Úgy gondolom voltak szerződések (Martini, Fa, stb.) reklámozókkal, azokra gondolok ami a műsorrészek között volt, még ha Szalayékat nem is mutatják, attól a műsor közben azok a reklámok le mentek volna, ennyire egyszerű lenne felrúgni ezeket a szerződéseket?

Innen meg nyugodtan le lehetne húzni az rtlklubot.....
http://img4.hostingpics.net/pics/857331TEST.png
[A sport1-2 azért van ott mert lesz valami összefoglaló majd? (tavaly vagy tavalyelőtt mintha lett volna valami.)]

Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2014.10.20 0 0 1981

Most látom, hogy ez a topik a Sport szekcióban van, holott én a Kultúra / TV alatt kerestem egy RTL-es topikot. Nem tűnt fel, hogy a kereső végül a Sportba irányított.

 

Vagyis az előzőt nem pont ide szántam, inkább a topik címe tetszett meg, de most már mindegy.

Előzmény: Vitéz Hárshegyi Félix (1980)
Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2014.10.18 0 0 1980

Gratulálok az RTL Klubnak, amiért az utóbbi időben módszeresen leszoktattak a csatornájuk nézéséről! Kössz...

  • Kezdődött az Éjjel Nappal Szar című műsorral, aminek a szignálja pontosan jelezte számomra, hogy azonnal lőjem ki a tuner ablakát a monitorom sarkából, a Híradó és a Fókusz után, mentális károsodás kivédése okán.
  • Utána a Fókuszt átrakták a Híradó elé, Balázs szarsága miatt, ha jól emlékszem (vagy mindegy is).
  • Így a Fókusz is kiesett a pikszisből, mert a Híradó előtt eszemben sincs általában TV-t nézni.
  • A Barátok Köztöt egy ideig rögzítette automatikusan a tuner, később visszanéztem, a reklámok kihagyásával, amikor jutott rá idő. Történt, hogy egy hétig valahogy hanyagoltam, elfelejtetődött. Utána már nem volt kedvem behozni a lemaradást, így jelenleg erről is leszoktam. Nem követtem az elejétől, de több, mint 10 évig minden részét láttam...
  • X-Faktort nem nézem, mert már unom az egész hűhót. Ördög Nóra is hiányzik onnan, az Istenes Majom Gyereket nézzem helyette?
  • Kedvelt műsorom volt régen a Dzsungeles műsor, most már azt sem nézem. Nem érdekel Győzike b. neje, Bódi Sylvi ostoba, pösze pofáját sem bírom, már nevétől is hülyét kapok (az én fogalmaim szerint a Szilvi egy normális, magyar név, többi része a majomkodás).
  • Volt egy barátságtalan húzás, üzleti érdekeltségből a Való Világ átrakása az RTL 2-re, amit ezért a Moston voltam kénytelen követni, ez is egy fekete pont a csatornának. Lehet, legközelebb már ezért sem fogok fáradozni, letölteni, TV-n megnézni (így tudtam némileg feljavítani a webes képminőséget), pedig kedvenc műfajom volt mindig. De a legutóbbi casting hibái nehezen megbocsáthatók: az infantilis majom Simon, meg az a rosszindulatú, dagadt nő, akinek a nevét sem tudom már, de egyébként sajnos túlzottan is beégett.
Törölt nick Creative Commons License 2014.09.08 0 0 1979

Valóban ez már gusztustalan és a nézők semmibe vétele.

Nem beszélve arról, hogy a Szellő szinte minden magyarországot érintő negatív hírt csillogó szemmel, mosolyogva és nem elfogulatlanul olvas be.

Ritka germó egy alak. Persze a nő sem különb!

Régebben még néztem ezt a csatornát, de ma már ritkán.

Előzmény: Norbert Kalmar (1978)
Norbert Kalmar Creative Commons License 2014.08.06 0 0 1978

Ezek az RTL-nél nem normálisak... amit eddig náztem a reklámok miatt már nem teszem. 10 percenként reklám???????? Maguk alatt vágják a fát? Már annyit sem ér a cstorna hogy az ember irogasson róla.... 

A tv-met meg nem töröm össze, egy utolsó gagyi szar semmittelen csatorna miatt... ugyis mennek a sülyesztőbe..  He heheheh

Törölt nick Creative Commons License 2010.03.18 0 0 1977
:) :) :) Jó régi topic :) De - IGEN . Fos RTL :)
Mondeo Mk II Creative Commons License 2009.10.28 0 0 1976
Reggeli, 2009. október 28: 7 (!) percet pofáztak arról, hogy labanc lilla (szándékos a kisbetű) átfestette a haját szőkéről barnára. Nesze neked, magyar, a közszolgálati csatorna egy határ fos, a kereskedelmi meg egyszerűen nevetséges....
gy.dragan Creative Commons License 2008.12.03 0 0 1975

Hello!

Kivételesen megnéztem az RTL klub 200812.03. este leadott SZÉF játékát.

A végén, már a döntőben (nem azért hogy védjem a két hölgyet, mert igazán végig tippeltek, tudás nem volt) az a bizonyos" szecskázni "kérdés bizony valóban a kukoricát szokták kombájnozni ,még nem teljes beérés alkalmával talpon levágni, silónak, vagyis savanyítva, erjesztve tárolni .Régebben ,sőt még napjainkban is a levágott kukoricaszárat szecskázó géppel  apróra darabolják , marhák, lovak stb. részére (szecskázzák).

Talán illene a szerkesztőnek utána nézni a helyes válasznak, és ez által a játékosoknak megadni az esélyt a nyereményre. Nem csak a "sztárokat "kellene sztárolni és milliókkal teletömni a zsebüket.

Tisztelt Balázs ez így nem fair. GOOGLE szecskázás

  • fűfélék és pillangósok kaszálva és rendről történő szecskázását,
  • a zöld silókukorica és a napraforgó betakarítását,
  • az érett kukoricanövény zúzva betakarítását.
  • zep Creative Commons License 2008.11.13 0 0 1974
    egyetértek
    pizarro2429 Creative Commons License 2008.02.01 0 0 1972
    olyan szavak sincsenek a szótárban, hogy "kvaakka", nigflot" stb. Mégis lézető magyar szavak. Többen is használják :-) 
    Előzmény: Doktorino Eszperanto (1971)
    Doktorino Eszperanto Creative Commons License 2008.02.01 0 0 1971

    Hát, nem tudom, engem kicsit idegesít, mikor csak a saját hülyeségüköntudnak röhögni Forma1 közvetítés alatt. P. úr meg, mikor Alonso kigurul sréhen és összeütközik az arra "ténfergő" pilótákkal, 865X ismétli, hogy"Hoppácska"...

    Van ennek értelme a magyar nyelvtan szerint?

    (Apám középisk. magyartanár volt egykor, szerinte nincs.)

    MonaLi Creative Commons License 2007.12.26 0 0 1970

    Szia! ;)

     

    Láttam már Eurosporton box közvetítést.. Bár igazán nem tartozik a kedvenc műsoraim közé, de amikor az RTL Klubbon van akkor megnézem a magyarok miatt..

     

    Én sem akarok vitatkozni, mert fölösleges. Ízlések és pofonok.. :)

     

    "Műlelkesedés" Hát nem tudom.. Az Euron is hallom, engem nem zavar ha egy kicsit hangosabban közvetít a kelleténél, mert én is sportoltam, ő is sportolt, ez úgy benne van a vérünkben hogy szurkoljunk, izguljunk a mieinkért, vagy egy izgalmas meccsért, vagy bármilyen versenyért. Tudom ez alapban a sportot szerető emberekben is benne van, de aki űzi-űzte az egy kicsit másképp lát mindent.. Lelkesedik..

     

    Az Ausztrál Open teniszközvetítésért kapott Kamera Hungária-díjat.

    http://www.akti.hu/periodika/dok/0503_feszt.html

     

    Jajj Palikot hagyjuk.. :)))) Überel mindenkit. ;D

     

    Üdv.: Mona

    Előzmény: A Papa (1969)
    A Papa Creative Commons License 2007.12.26 0 0 1969
    Hááát, ízléseken nem lehet, és nem is szeretnék vitatkozni, de szerintem, nézz meg egy Eurosportos boksz követítést.... :)

    Szerintem ég és föld....

    Nem is fér a fejembe, hogy ezért kitüntették.... És szerintem nem bizti, h ezzel a véleményemmel egyedül vagyok, a haverjaim sem szeretik....

    Ahogy az ellenfelekről beszél, meg az a műlelekesedése....,az üvöltözéseiről nem is beszélve, de ez az Rtl klubbon "hagyomány" (Palik papa).., bár tudom, ezek nem objektív szempontok.

    Üdv:
    A Papa01

    Előzmény: MonaLi (1968)
    MonaLi Creative Commons License 2007.12.26 0 0 1968

    Szia A Papa01! :)

    Az Eurosporton Szabó Gábor nemigazán közvetít ökölvívást, csak teniszt, alpesi sít, úszást, atlétikát, curlinget, északi összetettet,,, meg néha síugrást..

    A RTL Klubbon viszont már hallottam többször közvetíteni ökölvívást..

    Azért írtam amit írtam..

    Szerintem egyről beszélünk..

    Üdv.: Mona

    Előzmény: A Papa (1967)
    A Papa Creative Commons License 2007.12.26 0 0 1967
    Szia MonaLi!

    Szerintem nem egy sportkommentátorról beszélünk.... :)

    A Eurosport ökölvívás közvetítéseit valóban nagyon szeretem, és kedvelem a közvetítőt is! (Talán ő is Szabó Gábor..., innen a keveredés)

    De szerintem nem ugyanaz mint az RTL-en lévő kis majomparádé. akinek Szántó Öcsi bácsi is be-be szólogat... :D

    A szavaim..., nos igazad van kissé túlzóak, de az a fazon (az rtl-es) VALÓBAN felbosszant, ha csak meghallom, azt a tudálékos stílusát, és a sipító hülye hangját... ( Jó, erről nem tehet...., de akkor ne sportkommentátorként próbáljon megélni... :)
    Üdv:
    A Papa01
    Előzmény: MonaLi (1966)
    MonaLi Creative Commons License 2007.12.25 0 0 1966

    Hello A Papa01!

     

    Szabó Gábor az Eurosport vezető egyénisége már 1996 óta.. Kitüntetett sportkommentátor.. etcetc..

    Talán nem kellene így beszélni róla, mondd azt hogy nem szeretem a közvetítéseit és kész.. Megoldható gondolom..

     

    A szakkomentátorok meg azért vannak ott hogy szakértőként segítsék a kommentátorok munkáját.. Javítsák, hozzátegyenek, elvegyenek, ha éppen szükséges.

     

    Üdv.: Mona

     

    Előzmény: A Papa (1964)
    pizarro2429 Creative Commons License 2007.11.25 0 0 1965
    nem véletlenül hallgatok zdfet ilyenkor. Egyrészt ugye ezért, másrészt nagyon jólesik hallani, ahogy a német kommentátor is mennyire szereti "Feuervogelt"-t, s idegen nyelvű csatornán talán mgéjobb hallani a magyar szurkolást, mégjobb látni a sikert(Talmát is eurosporton néztem)
    Előzmény: A Papa (1964)
    A Papa Creative Commons License 2007.11.25 0 0 1964

    Sziasztok!

    Egyébként szerintem ez a Szabó Gábor is egy rém idegesítő valaki.....

    Azon a buzi, sipító orrhangján folyamatosan pofázik,  és mondja a faszságait.

    Azt is el kéne onnan takarítani.... Egy majom.

     

     

    De a tegnapi meccsen jól beszólt neki a szakkommentátor... :D

     

    Üdv:

    A Papa01

    Törölt nick Creative Commons License 2007.09.09 0 0 1963

     

    Az rtl clubot csipőböl utálom én is, mert nem tehetség, hanem más szerint kerülnek pozicióba az emberek többsége, ettől függetlenül dagadnak az erek a nyakamon, ha a MESTER közvetit.

     

     

     

        Áldás, békesség, éljen szeretett hazánk.

    Csodaszarvas_ Creative Commons License 2007.09.08 0 0 1962
    én inkáb megvártam a sport 1 ismétlését
    Előzmény: Törölt nick (1961)
    Törölt nick Creative Commons License 2007.09.08 0 0 1961
    hehe, ma is hang nélkül néztem a retek klub közvetítését. ezt ajánlom mindenkinek, bármi sokkal jobb, mint lédererállatot hallgatni... :)
    cobana Creative Commons License 2007.05.17 0 0 1960
    1etértek!Kár, hogy Hajdú B. nem közvetítheti az összes meccset!Szerintem Ő magassan a legjobb kommentátor jelenleg kis hazánkban.Talán a sport tv lenne a legjobb megoldás+ a vb idejére +szereznék Hajdú B.-t!Bár lehet, hogy ez sem lenne jó, mert nem mindenkinek van sport1 és sport2.Ilyen szempontból tényleg jobb lenne valamelyik földi csatorna!Nehéz dolog ez:D
    Előzmény: szaltósGera (1959)
    szaltósGera Creative Commons License 2007.05.17 0 0 1959
    ebben én sajnos nem lennék olyan biztos
    a somosok pl a legeslegtehetségtelenebbek az összes közül:(
    egri pedig a stúdióban kb. koko szintjét üti meg
    Előzmény: bleró (1958)
    bleró Creative Commons License 2007.05.17 -1 0 1958
    Olvasom,hogy a 2010-es Vb.-t az MTV közvetiti.Végre remélhetőleg hozzáértő szpíkerekkel.Elég volt a paslaszájú lédererből,az idióta horti gáborból.Nem véletlen a kis betű.
    chhaya Creative Commons License 2007.03.20 0 0 1957
    rajongó-topik az rtl-nek? hmmm hmmm nemrossz

    Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!