Keresés

Részletes keresés

Szeretetláng Creative Commons License 18 órája 0 0 9905

„Virágom, béke legyen veled, a közeledben vagyok. Azt kívánom, hogy mostantól kezdve jobban higgy bennem! Hiszen én vagyok a te Nevelőd! Így tehát miért aggódsz? Légy békében, én vagyok a Megbocsátás. Maradj hű hozzám, és a többit bízd rám! Sohasem vonom meg tőled Kenyeremet, és szeretetemet sem. Gondoskodjatok egymásról! Gyakran fohászkodj hozzám, ha csak egy pillanatig is! Mindig előtted vagyok, és én vagyok az Egyetlen, aki vezet téged. Bízzál tehát, mivel az én kezemben van a kezed. Tudom, hogy szegény vagy, dehát nem én vagyok a végtelen gazdagság? Nem kell aggódnod, mert én gondoskodom rólad. Egyetlen pillanatig se gondold soha, hogy sötétségben hagylak. Lámpásodat megtöltöm olajjal, nem hagyom abba táplálásodat. Kicsim, gondoskodom rólad. Szüntelenül imádkozz, engedd, hogy én legyek Nevelőd!  Szeretettel dédelgess, ékesíts imáiddal, igézz meg egyszerűségeddel! Keress engem és rám találsz a szív egyszerűségében. Vágyódj utánam, szomjúhozz rám, és soha ne fáradj bele abba, hogy szeretettel evangélizálj a Szeretetért! Én, az Úr a féltékenységig  szeretlek, maradj Szentséges Szívemben! Az én Szentséges Szívem megad neked mindent, amiben lelked hiányt szenved. Vágyom erre a szeretetre, mivel én vagyok a Szeretet Forrása.

 

A Szeretet szeret benneteket!” 

Szeretetláng Creative Commons License 1 napja 0 0 9904

„….. , miután meggyógyítottalak, a tanítvány nyelvezetét adtam neked, hogy azzal hirdesd az igét, azzal dorgálj, fegyelmezz és dicsőíts.  Szívemből fakadó isteni sugallatot leheltem beléd, hogy hitelesen tudj tanúságot tenni.

 

Mielőtt tanítani kezdtelek, eljegyeztelek Magammal és megajándékoztalak Jelenlétemmel. Örömmel engedtelek közel Nemességemhez, hogy Jelenlétemmel örömet szerezzek neked. De az utóbbi időben láttam, amit láttam: emberi gondolkodásmódját és önfejűségét azoknak, akikkel találkoztam.  Megfigyeltem, hogy sokuknak van szeme, mégsem látnak. Leányom, szeretettel és gyengédséggel koronáztalak, a Bölcsesség tanítását töltöttem füledbe azok javára, akik most lábbal tipornak téged. Akik rád taposnak, azok az Én tanításomra taposnak. Sohasem tanulják meg, hogy választottam egy és ugyanaz az Üzenetemmel?  Talán nem tudják felfogni, hogy keblemen neveltelek? Aki titokban gyaláz téged, azt Én elhallgattatom. Házamban nincs hely a kevély szívűeknek, nem tarthatják meg hivatalukat a hazugok…. Jelenléted maga az Én Üzenetem. Mi munkatársak vagyunk…

 

Mivel kezdik kisebbíteni a Művemet, hanyagolni a Bölcsesség útját, kezdik megkérdőjelezni Szuverén Hatalmamat választottam felett, akit a prófétálás kegyelmével kentem fel, Én, az Atya, ki fogom emelni gyermekemet a zaklatói közül. Ma azt mondom:

 

Mostantól fogva elrejtem Üzenetemet egy ideig, mert nem törődnek Hívásommal, és nem élik a Tanításomat. Ily módon a Jelenlétem sincs megbecsülve, ezért ha szükségesnek találom, a látogatásainktól is megfosztom őket.

 

...... , megáldottalak és felkentelek erre az apostoli küldetésre. Megáldottalak, hogy tökéletessé válj a Lelkemben, hogy olyan magasra növekedj, mint a cédrus és a ciprus, melyek kiterjesztik ágaidat és előre jelzik neked, hogy még sok más kinyilatkoztatást is beléd fogok lehelni. Királyi udvaraimban készítettelek fel, és még a mennyei harmat friss cseppjeivel magadon kiküldtelek az emberek közé. Mindenkihez elküldtelek, mint Saját tulajdonomat, Saját ajándékomat, hogy add át nekik a tanításaimat, hogy épüljenek belőle. Ők azonban természetesnek vesznek téged és tanításaimat is, félvállról veszik Szavaimat és hordozójukat, feleslegesen próbára téve téged, kíméletlenül bánva az Én ajándékommal, úgy, ahogy nekik tetszik. Ne lépjek hát közbe? Meg fogom általad fosztani őket hűséges szavaimtól, mivel megkeményedett a szívük irántad és mondanivalóim iránt.

 

Már megmondtam: ha zaklatjátok, elég erővel ruházom fel ahhoz, hogy legyőzzön titeket. Ez arra emlékeztet majd titeket, hogy az ő szigorúsága az Én szigorúságom. Mindenkinek megmondtam, hogy tőlem származol, és hogy köztetek leszek, melynek látható jele lesz rajtad…. Ó, milyen sokszor hallottam ezt a társaságot a hátad mögött gúnyolódni, szétválasztva téged az Üzenetemtől! Amint felvágott nyelvvel mérget fújnak rád… Boldogok azok, akiknek nem volt osztályrészük ebben, és akik illemtudóan tisztelik tanításaimat, és azt, aki hordozza őket. Ki fogom nyitni előttük az erények kapuját.

 

És leányom, mondom neked, továbbra is hívlak téged, nem fosztalak meg a Jelenlétemtől. Ha valaki kérdéseket tesz fel ezzel a tanúsággal kapcsolatban, mond neki: „méz csöpög a lépből évek óta, de ti más dolgokat kerestetek, és nem vettétek a fáradságot, hogy megízleljétek.” Távolról sem voltatok megelégedve azzal, amit Én kínáltam nektek, sóvárogva futottatok a legfrissebb újdonságok után., Egész sor olyan más üzenetet gyűjtötök be magatoknak, melyek a ti ízléseteknek felelnek meg. Ahelyett, hogy az igazságra hallgatnátok, koholmányokhoz  folyamodtok ….

 

Elültettem ezt a Szőlőskertet és az Igaz Élet Istenben nevet adtam neki. Nem magas hegyre telepítettem, hanem alacsonyan fekvő vidékre, hogy mindenki számára elérhető legyen. Elérkeztek a számvetés napjai, elérkezett a megtorlás ideje. Lejöttem Szőlőskertembe, és amint áthaladtam rajta, elakadt a lélegzetem és fájdalommal eltelve nagyot lélegeztem: „ez az a hely, ahol ezer szőlőtőnek kellene lennie?” A szőlőtövek alatt megbújva más hajtásokat is észrevettem: csalánféléket, tüskebokrokat, melyek mind megtámadták a szőlőmet. Aztán egy hangot hallottam a tövek alól: „ó, itt a lehetőség most, hogy egy impozáns helyet építsek magamnak, hogy mások fölé kerekedjek.„ Felháborodásomban elrendeltem megbízottamnak, hogy adjon ki egy rendeletet, melyben megparancsoltam, hogy gyökerestől tépjék ki ezeket a csalánokat és tüskebokrokat, melyek állandóan gyötrik szőlőtöveimet. Én vagyok a Szőlősgazda, aki akkor lépek be a Szőlőskertembe, és akkor ellenőrzöm annak fejlődését, amikor nekem tetszik.

 

Megmutattam nekik a Királyságomat és megtanítottam nekik a szent tudnivalókat, de nem viszonozták hiánytalanul mindazt a kegyelmet, melyet adtam nekik. Tápláltam őket, de ők nem voltak elégedettek azzal az étellel, melyet adtam nekik. Inni adtam nekik, de ostobaságukban merkúri változékonyságra cserélték le azt, mely az Én Dicsőségem helyett az ő saját dicsőségüket termi, noha egykor azt mondták: „Nem engedem át Isten Dicsőségét másnak, de ők mégis feladták az Én Dicsőségemet önmaguk dicsőségéért. Az alázatosakat fogom most a helyükre ültetni. Nem teremtettem kevélységet az embernek. Vajon mije van a por és hamunak, amivel kérkedhet?

 

Szentlelkemmel együtt folytatni fogom látogatásaimat nálad ilyen csendes módon, úgy, ahogy a vér áramlik folyamatosan az erekben anélkül, hogy hallható lenne kívülről. Így fogunk meglátogatni téged. Maradj Belém zárva, ….. . IC"

Szeretetláng Creative Commons License 2 napja 0 0 9903

„Én, a te Istened, örömömet lelem abban, hogy közelemben vagy. Szeretlek leányom, higgy bennem! Két hónap sem telik el, és fel fogod ismerni hangomat. Minden segítséget megadok neked, amire csak szükséged van. Az a tervem, hogy vezetni foglak. Két hónap sem telik el, és nagyot fogsz fejlődni, mert ez az akaratom. Tanítómestered vagyok. Tanításom megvilágítja lelkedet. Maradj közelemben! ….. , valahányszor boldogtalannak érzed magad, jöjj hozzám, és megvigasztallak, mert kedvesem vagy. Egyetlen gyermekemet sem akarom boldogtalannak látni. Jöjjenek hozzám mind, és megvigasztalom őket.”

Szeretetláng Creative Commons License 3 napja 0 0 9902

„Mondottam neked egykor, ….. , hogy népem, a nyáj erre-arra letért a helyes útról. Ezért adtam e kegyelmi időt. E kegyelmi időben ki akartam nyilvánítani Nevem szentségét, hogy visszatérhessenek azok, akik csak e világnak élnek. E kegyelmi időben azért jövök hozzátok, hogy buzdítsalak titeket: éljetek szentül és kövessétek tanításomat! Az én Nevem sok országba és távoli szigetre eljutott. Ahogy mondottam, bejártam az egész világot kiáltásommal, hogy minden fül meghalljon és felfedezzen engem. Az áthatolhatatlan szívnek különleges kegyelmeket adtam, hogy isteni világosságom sugaraival megnyissam, és mint fényözön felragyogtam azokban a szívekben is.

Mit is mondjak ma?
Vajon elmulasztottam táplálni nyájamat? Elfordítottam-e szememet valaha is betegeitekről és az elhagyottakról? Nem egyengettem-e ösvényeteket, hogy járás közben ne essetek el? Nem mutattam-e meg nektek irgalmam mélységét? Nem léptem-e közbe, amikor láttam, hogy közületek sokan tartanak lefelé a halál útján, és oly messze vannak az élet ösvényétől?

Ám jaj! Oly sokan lázadnak még ellenem!… ahogy korábban már mondottam a jóknak és a rosszaknak. Nem mondtam-e neked, leányom, hogy menj és mondd meg mindenkinek, a jóknak és a rosszaknak:
"Hallhatóvá teszem hangom a magasságokból. Hangosan kiáltok, hogy mindenki meghallja, a jók és a rosszak. Hangom valóban eljutott a világ minden sarkába.
A jóknak éppúgy meg kell térniük, mint a rosszaknak!
A jóknak azért, mert nem teszik meg pontosan akaratomat és nem imádkoznak helyesen. Közülük sokan csak szavakkal közelednek hozzám.
A rosszaknak pedig azért, mert szívük keménysége és velem szemben tanúsított közömbösségük miatt folytonosan halálos bűnöket követnek el."

Megmondom neked, hogy miről van szó. A Szentírás arra tanít benneteket, hogy ha megfogtátok az eke szarvát, ne nézzetek hátra, mert nem lesztek alkalmasak arra, hogy bemenjetek Isten országába. Amikor még a bűn rabszolgái voltatok, nem éreztétek, hogy becsületesnek kell lennetek. És mi lett a következménye? Semmi más azon kívül, ami miatt most pirulnotok kell, mert az ilyen viselkedés a halálba torkollik.

Most azonban újból megmutattam nektek az utat, és ti megszabadultatok bűneitek és vétkeitek mocsarából. Isten rabszolgái lettetek, és olyan jutalmat kaptok, ami megszentelődésetekhez vezet és végül mennyei otthonotokba visz benneteket.

A bűn fizetsége a halál. Az adomány, amit én adok nektek, az örök élet Jézus Krisztusban, az én Fiamban. ….. , a bűnben töltött élet börtöne után szabad emberré tettelek, hogy az erények útján haladj, amit mindannyiatok számára készítettem. A kegyelem által oly dolgokat mutattam neked, amelyekről semmit sem tudtál. A kegyelmeknek ebben az időszakában megmutattam nektek ragyogásomat, és bár közületek sokakra kiárasztottam e kegyelmeket, még mindig sokan vannak távol tőlem.

Amikor e nemzedékkel megismertettem üzenetemet, hangosan kürtölték: "Jöjjetek és hallgassátok Isten Szavát!" Tömegesen jöttek az emberek, küldöttem köré gyűltek, hogy Szavamat hallgassák.
Meghallgatták, de soha nem értették meg teljesen Szavaimat. És még mindig hallgatják és olvassák, de a Szó nem járja át Szívüket, és továbbra is olvassák, de szívük távol van tőlem.

Nem követik Szavaimat. Inkább jeleket keresnek az égen, mert szívük még nem értem dobog. Közömbösen hallgatják Szavamat, és ezért nem valósítják meg a gyakorlatban.
Közöttetek van Isten országa, de nem látjátok, mert nem bántátok meg bűneiteket és nem adtatok helyet számomra. Amennyiben ez a csoda - mert csoda az, amikor beszélek - semmit sem jelentett nektek és nem is látjátok, akkor ti, akik ily sokat kaptatok, miképpen remélitek, hogy üres kézzel bejuttok a mennyországba? Igen közel van hozzátok az Isten, hogy van az, hogy nem látjátok Őt? Nem hallottátok, hogy az angyalok meghívtak benneteket lakomámra? Nem láttátok kezem nagyságát? Amikor én kiáltok, megrendül a világ, és sok ország meginog.

Azt kérdezted tőlem, leányom, hogy mikor hirdetek égzengés közben ítéletet?
Őszintén megmondom: Amikor letelik az irgalomnak és kegyelemnek ez az ideje.
Azután azt kérted tőlem, hogy erős kezem mentsen meg benneteket az ellenségtől.
Veletek voltam egész idő alatt, és ti még nem láttátok erős kezem? Ünnepélyesen kijelentem, aki bűnbánat által mutat igyekezetet és vissza akar térni hozzám, azt részesíteni fogom a Szentlélek keresztségében, hogy tiszta legyen hozzám hasonlóan.

Azt mondod, hogy az ellenség kihív engem. Igen ő mindig is kihívott, de nem tanítottalak-e meg arra benneteket, hogy ellenálljatok neki? Nem álltam-e mindig ki amellett, hogy megmentsem a nyájat az ördög mocsarából? Az ördögnek nincs hatalma azok felett, akik belém vannak gyökerezve. Viszont azok, akiknek szíve még a mocsárban van, mint Bírójukat fognak meglátni engem azon a napon, amikor majd hozzám kiáltanak.

Az irgalomnak ebben az idejében azonban irgalmassággal jövök és költeményekben szólok hozzátok. Vallás és erény minden kimondott szavam. A boldogság olajával kenem fel azokat, akik közelednek hozzám, és megjelölöm őket homlokukon. Ezekben az időkben így közeledem hozzátok. Közeledésem megváltás, megmentő segítség, irgalom. Ha felfognátok, mit kínálok fel nektek, nem álldogálnátok itt tétlenül, hanem kinyitnátok szívetek ajtaját és szeretettel fogadnátok engem.

Elárasztalak benneteket csodákkal, hogy készenlétbe helyezzem lelketeket, és alkalmasok legyetek arra, hogy országomba lépjetek.

Te pedig, leányom, aki az én kertemben laksz, maradj békés, hogy figyelhess hangomra! Megáldalak téged és mindazokat, akiket neked adtam, hogy segítsenek az egység keresztjét hordozni, amit Fiam bízott rád.
Ne bánkódj azok miatt, akik figyelmen kívül hagyják mindazt a jót, amit művem ad, és azok miatt sem, akik nem hisznek benne. Egy napon majd megtörnek büszke hullámaik.
Látni fogod hatalmamat, amikor művem megsokszorozódik és megérinti ezt a bűnbe merült világot.


Jöjj, maradj elmélkedésben jelenlétemben! Veled vagyok.” 

Szeretetláng Creative Commons License 4 napja 0 0 9901

„Én városom! Azért szólítottalak, hogy hirdesd eljövetelemet. Azért szólítottalak, hogy fedd fel végtelen irgalmamat gyermekeim előtt, akik még fásultságban és saját közömbösségük világában élnek.

Nem hallgatták meg kitartóan bűnbánatra hívó felszólításaimat. A világ most egyre mélyebbre merül a bűn mocsarába és a halál árnyékába. Halott az én ivadékom öntözés hiányában. A pásztorok közül sokan cserben hagytak, és a lelkek millióit vitték magukkal a mélységbe és a pusztulásba.

Ki mondhatja, hogy "nem kaptunk figyelmeztetést, nem láttunk semmilyen égi jelet"? És továbbra is saját maguknak élnek…

E nemzedék halott lett Szavammal szemben, és inkább él a Sátánnak, aki megad neki mindent, ami ellentétes szeretetem törvényével. Szabadnak és függetlennek tartja magát, pedig valójában az ördög rabja.

Most minden ember kész a háborúra. A sötétség azon van, hogy legyőzze a világot. Az emberek szíve, ami bűnös és mindenféle gonosz szellem lakóhelye, csak a sötétség fejedelme iránt érdeklődik. Mindannyiatoknak adtam időt és alkalmat arra, hogy megszabaduljatok gonoszságotoktól és elgondolkozzatok jóságomon az irgalmasságnak ebben az idejében.

Királyi rendelkezésem szerint hitetek felélesztésére szüntelenül csodálatos csodákat mutattam az égen, de közületek igen sokan fordultak ellenem és küldötteim ellen, akik Szavam hordozói, különösen az Egyesült Államokban, azt követően, hogy buzdítást kaptak, lépjenek az erények útjára, ami hozzám és az örök életre vezet. És megvetéssel visszautasítottak engem. Kicsik és nagyok egyaránt eltökélték, hogy megsemmisítik ezt a művet.

Ajtótok előtt áll királyi uralmam, de vajon készen vagytok-e fogadásomra? Nagylelkűen és királyi bőkezűséggel készítettem számotokra lelki táplálékokból lakomát, hogy életre keltsem lelketeket.

Amikor ott voltam és vártam rátok, hogy saját kezemmel tápláljalak és megmentselek a haláltól benneteket, ti nem akartatok találkozni velem. Ezért, tekintettel az igazi bűnbánattal szemben tanúsított ellenállásotokra és figyelmeztetésemmel kapcsolatban mutatott ellenséges magatartásotokra, mindaz, ami a sírás korábbi színhelyén történt, semmi sem lesz azokhoz a szomorú reggelekhez képest, amelyek még előttetek vannak.

A szomorú reggelek, amelyeket saját kezetekkel vontok magatokra. Nemzetetek kormányzása ellentétben áll szeretetem valamennyi törvényével, amelyek nagyon különböznek a ti visszás törvényrendszeretektől. Törvényeitek lehetővé teszik a legszörnyűbb bűntetteket: nemcsak a Földet, hanem az egész világmindenség létét is veszélyeztetik.

Jogaromat oly sokszor kinyújtottam a nem létező lények felé is. Fájdalommal látom a magasságokból, miként fordulnak terveitek saját magatok ellen. A világ most megízleli saját életmódja gyümölcseit, kihívja maga ellen a természetet, amely rengésekkel és természeti katasztrófákkal válaszol. Saját ármánykodásotokkal fojtjátok meg a természetet. Évekkel ezelőtt figyelmeztettelek benneteket, de kevesen vettétek komolyan.

Ez a tisztulás, mely ostorként ér téged, nemzedék, sokakat hozzám fog hozni, és akik elutasították figyelmeztetéseimet, vissza fognak térni hozzám nagy bajukban.
Amikor majd mindezek bekövetkeznek és életre kel minden lény, aki nem volt élő, lángra lobbantom a Földet és megszabadítom az ostortól.

Amikor Isten szól, hangja megrendíti a Földet. Uralmam hamarosan bekövetkezik, mert közel van isteni látogatásom. Akiket felszólítottam, hogy nyíltan tegyenek tanúságot e Föld minden lakosa előtt, többé nem lesznek elnyomva, mert olyan lesz a nép, mint a szomjas talaj, vágyakozni fog Szavaim harmatára. És a nép is tanúságot tesz a fenséges Háromságos Isten mellett, akivel azelőtt nem találkozott, és akit lelke szemével sem látott.

Esedezzetek a mennyhez, hogy a tisztulásnak ez a szakasza ne legyen számotokra olyan kemény, mint Szodomáé és Gomorráé volt!
Egyházam meg fog újulni!

Bízzál bennem, ….. , mert elnyomóid közül sokat leköteleztem. Emeld keresztemet a fejed fölé és dicsőíts engem hatalmam
 tanúsításával! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 5 napja 0 0 9900

„….. , többet imádkozz! Soha ne kételkedj szeretetemben! Mindig tiszteld törvényemet! Készíts helyet Édesanyám részére, vedd karjaidba őt! Édesanyám házában várok rád, abban a szobában, ahol engem  fogant. Lankadatlan erővel és határozott lélekkel dolgozz értem! Szeretettel dolgozz a Szeretetnek! Engem imádj, a te Istenedet, és engedd, hogy akkor is neveljelek, ha ez szenvedést jelent. Felkínálom neked szenvedésemet. Ajkadnak csak szentséget és igazságot szabad szólnia! Kedvesem, az én kedvemért ékesíts engem szívből jövő szavakkal! Díszítsd keresztemet a szeretet koszorúival, az én keresztemet díszítsd minden csepp szereteteddel!  Igyekezz, és légy tetszésemre, oly sokat adtam neked! Én legyek számodra az első!  Hadd érezzem lelkesedésedet és buzgóságodat, mert az örömet szerez nekem! Én vagyok Tanítód, és tőlem fogsz tanulni. ….. , imádkozz és kérd erőmet! Ne hagyd, hogy a Sátán kihasználja gyengeségedet és megkísértsen ! Ne fáradj bele az írásba, ne feledkezz meg tanításaimról, hanem kövesd! Jöjj, megvilágosítalak nehézségeidben, amelyek lelkedet nyugtalanítják. Hiszen én vagyok lelki vezetőd. Higgy bennem! Még félelmetes gyengeséged ellenére is be tudom fejezni ezt a kinyilatkoztatást . Értsd meg, gyermekem, hogy Szent Nevem még jobban megdicsőül azáltal, hogy szegénységedben és gyengeségedben téged választottalak.


 Megáldalak. Jöjj, szeress engem !

Én vagyok. Angyalom, ne félj, csak várj, és nézd, miképpen munkálkodom! Én, Jézus szeretlek.  

Virágom, fogadd békémet!  Imádkozz ….. , nehogy alva találjon a gonosz lélek! Szüntelenül imádkozz!

Mennyire sajnállak... Engem szeretni annyit jelent, hogy mindent nekem adsz. Mindent szeretnék megkapni, ami a tiéd.

Készen vagy-e több áldozatot hozni értem?

Ó ….. , azt akarom, hogy önként cselekedj! Szeretlek.

Engedd meg akkor... ne szegülj ellenem, add át magad nekem, és ne félj! Béke, gyermekem! A gonosz lélek gyűlöl, és kitartóan támad téged. Ne engedj el engem, kapaszkodj belém!”

Szeretetláng Creative Commons License 6 napja 0 0 9899

„Oly sokszor nyújtottam felétek királyi jogaromat, hogy elérjelek titeket, és olyan sokszor jöttem el hozzátok, hogy megillatosítsam fejeteket.
Királyi bőkezűséggel udvaroltam neked, és költeményekben szóltam hozzád. Gyengéden beszéltem veled életed minden napján a vallásról és az erkölcsről.
Az elmúlt évek alatt rajtad nyugtattam fejemet, és gyönyörűségemet leltem benned. Az én Szívem mondta rólad: "Alakítsd őt élő oltárrá Titokzatos Testünk számára! Tanítsd meg arra, hagy visszautasítsa mindazt, ami nem Tőled való! Rejtsd el őt mibennünk, hogy ujjongó áldozattá váljon, aki kész arra, hagy váltságdíjul legyen eladva a világért, és boldogan szolgáljon!" Gyengéd vonzalmamban és kimondhatatlan szeretetemben bölcsességet adtam neked, hogy oktassalak és megvalósíthassam általad Egyházamra vonatkozó terveimet.

Látod, kedvesem, mily buzgó szándékkal szálltam gyengeséged fölé, hogy megváltoztassalak téged és általad másokat is, hogy Egyházam szilárd oszlopaivá váljatok? Teljes Szívemből megáldalak téged és azokat, akik az isteni tűz oszlopai lettek, és készek átadni szavaimat ezekben a sürgető üzenetekben. Megáldom azokat, akik önként és szeretettel megtették mindazt, amire képesek voltak, akik szeretettel és lelkesedéssel készek voltak az igazság megismertetésére, hogy kereszténnyé tegyék ezt a kereszténységét vesztett népet. Veled vagyok, és megígérem, hogy százszorosan megfizetek neked és a többieknek is. Látod, miként támasztok béke-követeket? Látod, miként sietek házam megmentésére? Tudod, ….. , az én szemem túl tiszta ahhoz, hogy a lázadáson nyugtassam.

Művem dicsősége, hogy minden lelket Szentséges Szívembe hoz. Ha nem sietek jogarommal tanítványokat támasztani, nem borul virágba a fügefa, nem marad gyümölcs a szőlőtőn, és juhaim még jobban szétszóródnak, míg végül egy sem marad a nyájban. A Jóság és az Irgalom nem tudja elviselni, hogy oly sok lélek tart az örök tűz felé. Kezemben a Szívemmel továbbra is szüntelenül és fáradhatatlanul betekintek minden szív ablakán, hogy felébresszem és istenségem izzó szeretetébe vigyem ezeket a lelkeket. Akkor a rendkívüli és megszentelt kegyelmek áradatával szívük oltárára helyezem a szükséges erényeket, hogy teljes egységben legyenek az Atyával, énvelem és a Szentlélekkel, és belemerítem őket a menny örökkévaló boldogságába és a mi gyönyörűségeinkbe.

Mondom neked, hogy ott, ahol te vagy, minden elmúlik, mint az árnyék, de az én Szavaim örökre fennmaradnak.

"Megnövelem benned a házamért való buzgóságot, és az a tűz, amit beléd helyezek, lefegyverzi a nagyokat. Ne engedd, hogy ez a benned lévő forrás kiszáradjon! Továbbra is igyekezz lelkesen védelmezni az igazságot és Egyházamat, melyet saját Vérem árán vásároltam meg! Ne hagyd, hogy üldözőid ostora elvegye bátorságodat vagy elfárasszon téged! Inkább tegyen erősebbé az ellened elkövetett gonosztett azáltal, hogy lelked megnyugtatására és békéjére belélegzed szájamból a kegyelmeket!" Ó nemzedék, nem kaphattál volna nagyobb segítséget e könyvnél erre a nyomorúságos időre! Egyházam nem kaphatott volna ennél nagyobb adományt megújulásához, de Egyházam újból hibát követett el, mert nem értette meg szándékaimat...


Jöjj, ….. , a Felkent oltalmat akar adni neked Szentséges Szívében. Szeress úgy, ahogy én szeretlek téged! Jöjj, én birtokom, és illatosítsd meg Szívemet! Megígérem, hogy egy napon elviszlek, hogy lásd munkálkodásod édes gyümölcseit, és örvendeni fogsz... Most jöjj hozzám, mondd el imáidat! A te imáid mindig megindítanak engem. Jöjj, és tégy mámorossá imáiddal!


Jogaroknál és trónoknál is többre becsülöm az ártatlan lelket, bármilyen nyomorúságos is! Nem mondtad-e nekem e napokban, hogy anyaként gondolsz rám? Mint az az anya, aki mindent kész megtenni gyermekéért, hogy megvédje az állandó bántalmaktól, a gúnytól és a világ sértéseitől. Meghatott irántam való szereteted, felülemelkedett nyomorúságosságodon...


Ó ….. , örülök, ha tisztában vagy törékenységeddel és nyomorúságosságoddal, és ha tudod, hogy csak tőlem kaphatsz életet. Én csak akkor haladhatok benned, és akaratom csak akkor valósulhat meg benned, ha te elismered bűnösségedet, és elfogadod, hogy csak teljes rám hagyatkozásoddal kaphatsz tőlem kegyelmeket. Az én szándékaimat csak akkor valósíthatom meg benned igazán, ha átalakulsz Szentlelkem leheletének kegyelmétől.

Én, Jézus, megáldalak benneteket, legyetek egyek! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.09.12 0 0 9898

„Béke legyen veled, aki oly kicsiny vagy! Bátorság! Ne félj! Figyelj szavaimra, kételkedsz talán hűségemben, kitartásomban és jóságomban? Nem hallottad, hogy minden mértéket meghaladnak? Értsd meg, hogy én magam mennyire meg voltam törve vezeklésed pillanataiban! Nem kapok országomból túl sok tömjént és békítő illatot. Téged vettelek igénybe, hogy csillapítsd féltékeny szeretetemet, ó... és hogy emlékeztesselek, múltam eseményeire. Hiszen az én vendégem vagy! A jó vendéglátó ne bánna nagylelkűen vendégeivel és ne figyelne arra, hogy semmiben ne legyen hiányuk? Íme, nekem szándékomban állt, hogy felvirágoztassam lelkedet... de most én szeretnék tőled kérdezni valamit, csak egy kérdést! Kételkedtél-e sírom bejáratánál jelenlétemben? Felelj nekem!...

Igazságban mondom, homlokodon áldottalak meg hüvelykujjammal nem is egyszer... Látod, mi mindent kell eltűrnöm tőled? Pedig igen keveset kérek... Tanulj tőlem türelmet és tűrést, és lásd be, milyen sok mindent kell tőled
 elviselnem!”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.09.11 0 0 9897

„És az én szemem a mai világra tekint. Felkeresi sorra a nemzeteket, megvizsgálja a lelkeket egy kevés melegségért, egy csekély nagylelkűségért és szeretetért. De igen kevesen örvendeznek jóságomnak. Igen kevesen igyekeznek szent életet élni, a napok pedig elrepülnek, és meg vannak számlálva az órák a nagy leszámolás  előtt.
Városaim sajnálkozás nélkül paráznaságra adták magukat! A gonosz lelkek erődei lettek! Mind romlott belülről, férgek rágják őket! Viperák és skorpiók menedéke lettek. Hogyan tudnám nem rálehelni ezekre a hitehagyottakra tisztító tüzemet?

A Föld megremeg és megrendül, és minden gonoszság, amit toronymagasságúra építettek kőhalommá omlik össze, és el lesz temetve a bűn porában! Fent a magasban megrendül a menny, és a Föld alapja meginog! Imádkozz, nehogy télen essen rátok az Atya keze! Mennydörgéssel és lánggal látogatom meg váratlanul a szigeteket, a tengereket és a szárazföldeket. Figyeljetek jól végső figyelmeztető szavaimra! Most figyeljetek, amíg még van idő! Olvassátok üzeneteinket, és ne legyetek gúnyosak vagy süketek, amikor a menny szól! Halkítsátok le hangotokat, és akkor meg fogjátok hallani a miénket.
Kétszer is fontoljátok meg, mielőtt elítélitek a Szentlélek műveit! Senkit sem fogok megkímélni, aki kigúnyolja a Szentlelket és nyíltan káromolja Őt. Az igazságosság az alvilágba küldi őket.
 Emeljétek fel arcotokat, és keressétek a mennyet, hogy Szent Arcomat szemlélhessétek. Emeljétek szemeteket az égre, és nem fogtok elveszni. Bánjátok meg bűneiteket, és kérjétek az Atyát, hogy engesztelődjön meg! Hamarosan, igen hamar megnyílik a menny és megmutatom nektek

 

 

a Bírót.”

 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.09.10 0 0 9896

„Hitetlenségük ellenére Én mégis rajtuk tartom irgalmas tekintetemet.

 

De Én védelmet nyújtottam neked, és áldásaimmal jutalmaztalak… Énekelj Nekem zsoltárokat és dicsőítő énekeket, hadd örvendezzen a Szívem! Az ilyen apróság is édes illatú áldozatnak számít a szememben….

 

Ha meginognak a hegyek és a hullámokba zuhannak, ha megolvadnak a sziklák, mint a viasz Színem előtt, mindazoknak irgalmazni fogok, akik félnek Engem…

 

Én mirhám, én nővérem, ne félj, mert veled vagyok, hogy leírjam mondanivalómat. Mindig támaszod leszek, és segítségedre sietek, amikor megkérdezik tőled az emberek: „Mi a tudás kulcsa?” Így válaszolj nekik: „A kulcs a tudás világossága és a Szentlélek kegyelme, Aki tökéletesen megismerteti veled a misztériumaimat és Engem. A tudás kulcsa a tiszta Fény szétáradó ragyogása, mely megvilágosítja azokat, akik használják, hogy a lehető legtökéletesebben ki tudják fejezni a mondanivalómat. „Amint mondtad, a tudás kulcsa azt jelenti, hogy Magának a Fénynek a mélységeibe hatolni…” Ezért örvendezz és légy boldog te, akit arra hívtalak, hogy Királyi Udvaraimban beszélgess Velem, és mondanivalómat leírd, ami feltárja előttetek  misztériumaim rejtett titkait! Örvendezz, mert keblemen tápláltalak isteni kegyelemmel. Kegyelmem terápiás eszköz, mely meggyógyítja a lélek és a szellem gyengeségeit, és képessé teszi arra, hogy Lábnyomaimat kövesse a szenvedés, az önmegtagadás, az akaratomra való ráhagyatkozás és a szenvedélymentesség ösvényén. Benned élve felvirágoztattalak, keblemen tápláltalak, és eggyé formáltalak Magammal. Ne érezd hát magad többé bizonytalanságban! Veled vagyok!

 

Angyalom, prófétává tettelek semmiségedből. Mondd meg azoknak, akik nem fogadnak el téged vagy az Üzeneteimet, hogy az Ítélet Napján több irgalmat fogok tanúsítani Szodoma és Gomorra iránt, mint elítélőiddel szemben. Ha valaki azzal az arcátlan szándékkal megy oda hozzád, hogy megüssön, azt Én azonnal elkapom. Ne törődj a kicsinyes emberekkel, ők szűklátókörűek, de főleg az alázat hiányzik belőlük.

A tudás és az aszkézis még nagyobb magasságaiba foglak vezetni, hogy fejlődj. Szent ösvényekre foglak vezetni, hogy betekinthess dicsőségembe. Bátorítani és erősíteni akarlak, és méltóvá akarlak tenni Nagyságomhoz. Gyöngyöm, Én szülöttem, ó mit meg nem tennék érted! Megáldalak. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.09.09 0 0 9895

„Jöjj, hadd mondjam el neked, mindez tőlem  származik, ezekkel tisztítalak. Leányom, szeretlek, tanuld meg miképpen munkálkodom. Mindig támogatni foglak, akkor is, amikor szenvedned kell. Őrködöm feletted, és nem engedem, hogy folt essék lelkeden. Értsd meg, miképpen munkálkodom, de érezz is engem! Hadd halljam, hogy beszélsz hozzám, ne feledkezz meg rólam, sosem fogom megengedni, hogy bármi megelőzzön engem, én vagyok az első. Megtisztítom lelkedet, hogy aranyként csillogjon. És most arra emlékeztetlek, hogy miért választottalak téged. Kimondhatatlan méltatlanságod és gyengeséged miatt választottalak. Az irgalom Istene vagyok. Most dolgozhatsz, de gondolj rám mindig! Én sohase tévesztelek szem elől. Figyelj ajkamra, amikor hozzád szólok. Szeretlek. Jöjj, állj fel, állj elém, hadd halljalak most!  

 

Engedd meg, hogy még egy kis ideig  igénybe vegyelek!

 

Fogadd áldásomat!”  

Szeretetláng Creative Commons License 2024.09.09 0 0 9894

görögül: ne félj senkitől! Veled vagyok!


http://www.ichtys.hu/index.php/80-2011-aprilis-29

 

Előzmény: rhemaáb (9893)
rhemaáb Creative Commons License 2024.09.08 0 0 9893

Mi fovassé kanenan! Imé mazi sou!

 

mit jelent?

Szeretetláng Creative Commons License 2024.09.08 0 0 9892

„Én Vagyok. Figyelj rám, egyik kegyeltje Egyházam helyreállításáért fáradozó sokaknak, ne nézz hátra! A Lelkem táplálja benned a csillapíthatatlan szomjúságot, hogy Velem légy. Ne állj hát ellen Szeretetemnek!

 

Igen! Ennek így kell lennie. Én vagyok a te erődöd. Add át nekem irántam érzett szeretetedet és én megóvlak a kísértésektől. Jöjj, ne félj…, pihenj meg bennem, Szívemben menedékre találsz .  Folytasd mindazt, amire tanítottalak, de soha ne hanyagold el a házad népét sem.

 

Fel tudod fogni irántad érzett szeretem nagyságát, lélek? Ha szükséges lenne, bármely pillanatban újra lemondanék az életemről egyedül csak teérted, drága lélek! Emészt a Házamért való buzgóság, ezért kész voltam és ma is kész vagyok népem legkisebbjeit áldozatként kiküldeni a világba. Atyám és én kezdettől fogva kiválasztottunk téged, hogy Jelenlétünkben élj, és Mennyei Udvarainkban megtanítsuk neked a Bölcsesség szavait.  Tudtuk, és meg is mondtuk neked, hogy a sátáni hatalom üldözni fog, hogy elbátortalanítson, lerombolja azt, amit felépítettünk, hogy zűrzavart keltsen körülötted. Elnyomókat támasztott, akik irgalmatlanul gyaláznak téged. De megígértem neked, hogy Oltalmazód, Pajzsod leszek, és még akkor sem fogsz meginogni vagy elesni, sem meggyengülni, amikor az ördög és a gonosz emberek rád köpik mérgüket, mert megtart téged az én Erőm. Én, az Úr, ünnepélyesen megesküdtem, hogy megóvlak, felnevellek, formállak, hogy velem járj és előrehaladj. Feltártam előtted Egyházam állapotát, megértettem veled, hogy elvesztette ragyogását, és meg kell szilárdítani!

 

Ezért saját céljaimra elhívtalak téged, nem mintha alkalmas lennél a feladatra, dehát a tanítványaim sem voltak azok, amikor elhívtam őket. Ilyenek az én módszereim. Magasan felette állok bármely hatalomnak, felségjognak, tekintélynek, kiválóságnak vagy bármely más névnek. Elég vagyok önmagamnak. Most téged is elhívtalak, és gyönyörűségemre hittél….

 

Azzal a kifejezett céllal küldelek a világ minden részére, hogy erősítsd meg Egyházamat és egyesítsd… folytasd ezt a munkát! Elvettem félénkségedet, helyette az Állhatatosság Lelkét adtam neked, bátorságot és buzgóságot Házamért.

 

….. , ünnepélyesen kijelentem neked, hogy aki méltatlanul bánik veled, az velem bánik méltatlanul. Aki távol tart téged Házamtól, hogy tanúságot tegyél, az a neked adott Szavamat tartja távol. Te az én szolgálatomra állsz, és aki könyörtelenül megaláz téged, az ugyanazokat fogja elszenvedni, mit azok, akik eltorlaszolják Szavaimat, melyeket át kellene adni a hívőknek.  Nem karddal jövök, hanem gyöngédséggel, hogy békés eszközökkel egyesítsek, felajánlva nekik a Szívemet. Te nyitott könyv lettél, melyet Szentlelkem sugalmaz. Amikor vádlóid igazságtalanul vádolnak, ez azért van, mert nem ismernek engem, és nem is elmélkednek rólam.

 

Felajánlottam nekik a Szívemet, de ők más úton keresik azt. Mennyire és meddig kell még elviselnem, hogy pásztoraim meggondolatlanul és elhamarkodottan ítélkeznek Művemről? Betegség, a hitehagyás betegsége az, ami visszatartja őket.

 

Csillapítsd Atyám haragját és imádkozz értük! Légy olyan, mint a zsoltáros és kérd Őt, adjon még időt az égnek, hogy ne nyissa meg még a kapuit a tűznek! Adjon még időt a szeleknek és a tengereknek, hogy még ne tomboljanak és áradjanak szét egész országokat elnyelve. Termések és mezők mennek majd veszendőbe, papok esnek le magas trónokról, megsokszorozódnak a temetők, megnyílnak a sírok, elszaporodnak a legyek nagy pusztító betegségeket kirobbantva, és nagy szomorúság éri ezt a nemzedéket. Az Egyház hivatalnokai verni fogják a mellüket, amikor felismerik, hogy igaznak bizonyultam. Meg fog nyílni a föld és élve nyeli el őket. Atyám haraggal látja, hogy elfelejtették a Fiának Vérét és Áldozatát, rajta taposnak. Hidd el nekem, e generáció büszkesége meghaladja azokét, akik a Bábel tornyát építették. Mennyire és meddig fogják még a gúnyolódók mulatozva kicsúfolni Áldozatomat? Ezek az emberek tehetetlenül állnak majd, amikor lángoló tűzzel eljön az én Napom.

 

Te pedig maradj közel hozzám, maradj bennem és ragyogj lámpásként a sötétben! Mi fovassé kanenan! Imé mazi sou!  Fogadd békémet! Jöjj, imádj engem és légy balzsamom!

Én, Jézus, szeretlek, drága lélek. ic”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.09.07 0 0 9891

„….. , gyermekem, Béke és Szeretet vagyok. Írd:

 

Nem hallják meg követeim hangját szennyes bűneik miatt. Pásztoraid alszanak, néped ugyanúgy. Juhaim szétszéledtek, nem találok vigaszt a szívükben. Holttestek feküsznek szerteszéjjel, ahol csak járok, holttestekbe botlok. Megszámlálhatatlan a számuk. Pásztorként jöttem el közéjük, hogy megmentsem és üdvözítsem azokat, akik hűtlenné váltak Szavamhoz. Néhányan követték irgalmas hívásomat, őket nagy örömmel magam köré gyűjtöttem. Most, amikor nemzeted ennyire siralmas állapotban van és ennyire romlott, amikor a hatalmasok a néped borát isszák, megfosztanak és tehetetlenné tesznek egész családokat, a szegényeket még nagyobb szegénységbe taszítják, fáj a Szívem a szomorúságtól.

 

Termőföldjükön járkáltam egy ideig égve a vágytól, hogy legeltessem őket. De pásztoraim földre lökték Koronámat sértő szavakat kiabálva. Felemelték hangjukat az én ajándékom ellen!  Ó, mert megesküdtek, hogy birokra kelnek velem, bár én étellel és itallal tápláltam őket, és kezemben kínáltam fel nekik a Szívemet. De verni fogják a mellüket! Eltökélt szándékom volt, hogy mindnyájukat egybegyűjtsem és Királyságomba vezessem.  Legeltessem a juhaimat, arra tanítsam a bűnösöket, hogy hagyjanak fel bűnös dolgaikkal, a gonoszokat, gonosz gondolataikkal. Kész voltam vállaimon vinni benneteket, becsesen bántam veletek, mivel gyermekeim vagytok, és én gazdag vagyok a megbocsátásban. Még akkor sem szűntem meg hívni benneteket, amikor angyalaim figyelmeztettek benneteket önteltségetekre.

 

 „Vigyázzatok! Ne káromoljátok Királyotokat! Ne keltsétek fel Igazságosságát, mert gyászolni és siránkozni fogtok nyomorúságotokban! Megrendülnek fentről az erők és egyre nagyobbak lesznek gyötrelmeitek…. Ne lobbantsátok lángra Isten haragját! Hagyjátok abba gonosz cselekedeteiteket, tartsatok bűnbánatot és többé ne bántsátok meg Őt!”

 

Ők azonban nem akartak meghallgatni. Látod, leányom, Én vagyok köztetek van, de ők megvetnek engem. El vagyok felejtve, közömbösen letudtak engem.  Pásztoraim nem válaszoltak nekem, és édességemet sem ízlelték meg, hogy el ne lankadjanak.,. Én vagyok a Szikla, de ők abban lelik örömüket, hogy ködre támaszkodnak és nem rám.

 

Amikor tagadják, hogy hallasz engem vagy látsz a szívedben, hitetlenségükkel a Szentírást ferdítik el. Én minden emberben benne élek, hogyan tagadhatják hát a Jelenlétemet?

 

….. , pásztoraimmal az a baj, hogy intellektualizáltak engem. Egyesek birtokukba vettem engem, de sokan nem. Lelkem rajtad nyugszik, amit sokaknak ki is nyilvánítok. Nagyon is láthatóak a jelek, hogy tőlem származol. Ezért hát örvendezz! Mivel Üdvözítőd, akit már gyermekkorodban is láttál, és aki téged később elhívott, sohasem szűnt meg veled lenni! Nem sértegettek, nem gyaláztak, nem vádoltak téged azzal, hogy csaló vagy és így tovább? Nem üldöztek téged miattam? Ezek azok a jelek, melyek bizonyítják, hogy Lelkem rajtad nyugszik és mindig is rajtad nyugodott.

 

A prófétálást, mint adományt elutasítják pásztoraid, ez azonban nem jelenti azt, hogy a prófétai Lélek megszűnt volna! A Szentírás sohasem hazudik és neked szilárdan ki kell tartanod mellette.

 

Amikor a földet ellepi a bűn, a hitehagyás szennye, és amikor a földet a Sátán uralja, akkor ne lépnék közbe? Ne küldeném el Szentlelkemet, hogy arra indítsa választottaimat, hogy Nevemben beszéljenek? Végzetes dolog elutasítani a prófétálás adományát. Ezért hát ….. , álld a sarat, sohase botladozz, és sohase inogj meg, növekedj kegyelmemben és tanulj tőlem. Gyönyörűségemet lelem benned… jöjj, mi ketten? ic”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.09.06 0 0 9890

„Én vagyok. Én vagyok az, Jahve, a te Abbád.

Virágom, én, Jahve, a te Istened, végtelenül irgalmas vagyok. Az irgalom, a könyörület és a gyengédség  végtelen óceánja vagyok. Nektek adtam törvényemet, de nem elég csupán hangoztatni, hogy ismeritek törvényemet, meg is kell valósítanotok! Nem elég mondani, hogy hisztek abban, hogy Én vagyok, azt kívánom, hogy szeressetek és imádjatok!


  A gonosz lelkek is hiszik, hogy Én vagyok, csakhogy ők nem szeretnek és nem imádnak engem. Figyelnek hangomra, de nem szeretnek engem.


  Legyetek hűségesek hozzám, és ti, akik az én ivadékaim vagytok, jöjjetek hozzám, a ti Abbátokhoz, és vigasztaljatok! Fáradt vagyok, és ti, akik meg tudtok vigasztalni engem, csupán kis maradék vagytok. Ti vagytok a nyájban a legkisebbek, és rajtatok nyugszik tekintetem. A ti Abbátok mondja nektek trónjáról: örök szeretettel szeretlek benneteket! Legyetek áldottak!

Ezt akarom hallani minden ajakról ….. : "Jézusom szeretlek, mentsd meg lelkemet, és mentsd meg mások lelkét is!" 
  Így imádkozz e szegény lelkek megtéréséért! Mondj kilencedeket, és meg foglak hallgatni. Meg tudom szelídíteni a konokságot. Ezért imádkozz Szentséges Szívemhez, és a többit  én magam teszem meg.”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.09.05 0 0 9889

„Béke, gyermekem, béke... Hallgass meg:


  Tudod, hogy közel van a nagy nap, közelebb mint gondolnátok.
 Oltár, mondd meg mindenkinek, hogy meg fogom mutatni dicsőségemet, és mindenütt kinyilvánítom szentségemet. Fenntartás nélkül fogom kiárasztani Szentlelkemet az egész emberiségre. Szemetek még nem látott semmit és fületek még nem hallott semmit. A ti szívetek ma beteg, szemetek elhomályosult, mivel sötétségben és elhagyatottságban éltek, és az ellenség jár körbe ebben az elhagyatottságban. Én, az Úr, sokasítani fogom a látomásokat a fiatalok között, és sokkal sokkal több fiatok és leányotok fog prófétálni, több, mint most. Kárpótlást adok a szárazság éveiért, amelyek hitehagyásra vezettek benneteket. Fenntartás nélkül fogom küldeni Lelkemet, hogy elárassza birtokaimat, és ujjammal fel fogom építeni lerombolt oltáraimat. Eljövök szőlőskertjeimbe, amelyek hervadt leveleikkel ma víztelen kertekhez hasonlítanak. Megöntözöm őket Lelkemmel. Megtisztítom őket a tövisektől és a tüskés bozóttól, melyek megfojtják, és szőlőskertjeim meg fogják teremni gyümölcseiket .


  Mindezt megteszem, hogy megmentselek benneteket. Annyi jelet adok az égen és a Földön, mint azelőtt sohasem. Sokasítani fogom a látomásokat, prófétákat támasztok, megsokasítom őket.


  Azután elküldöm hozzátok angyalaimat, hogy ők vezessenek titeket, és én, a ti Szent Istenetek veletek
 fogok lakni. Népem hűtlensége miatt beteg. Visszautasították Lelkem adományait, mert saját lelkükben bíztak, nem az enyémben, és saját értelmükkel kötöttek szerződést. De most eljött az óra, Szentlelkem órája, hogy megdicsőítse Fiam Testét! Jöjj ….. ! Azt akarom, hogy buzgó légy, azt akarom, hogy szeress engem! Gyermekem, ezért buzgóságot és égő szeretetemből néhány cseppet öntök beléd, hogy felébresszelek lángommal.”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.09.03 0 0 9888

„Ó, bárcsak gyakrabban hallanám ezt! A szíveddel szólj hozzám! Jöjj, és elmélkedj rólam! Elmélkedj rólam, aki az Út, az Igazság és az Élet vagyok. Jöjj szemlélődő imádásra, mert ez örömet szerez nekem. Én és te, te és én, szemtől szemben a teljes csendben. Felfedem előtted szépségemet, és te dicsérsz engem .

 

Értsd meg, hogy Szívem minden lélek után eped. Téged visszahoztalak magamhoz, de még hány lelket kellene visszahoznom! Jöjj és pihenj meg Szívemben, és engedd meg, hogy én a tiedben pihenjek! A Szeretet szeret téged!

Végre szabad vagy!”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.09.02 0 0 9887

„Igen, mivel a vessző hozzám, az igaz Szőlőtőhöz tartozik. Szőlővesszőm, ne aggódj, amíg az igaz Szőlőtő része vagy és gyümölcsöt hozol! Az én szeretetem gyógyít. Rám számíts és senki másra! Imádkozz többet, és kérj még többet tőlem! Miért húzódsz el? Jöjj hozzám gyermekem, és kapni fogsz. Szeretlek... Engedd, hogy ajkadra tegyem ujjamat, és visszhangozza Szavamat.

Fogadj el mindent, ami tőlem való! Pihenj meg bennem, és engedd meg, hogy én is megpihenjek benned! úr vagyok. Én vagyok az Alfa és az Omega, ezért mélyítsd el belém vetett hitedet! Drága gyermekeim, szeressétek egymást, és soha ne hagyjatok el engem! Szívedben van szeretetem, hogy megvigasztaljon téged. Jöjj! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.09.01 0 0 9886

„….. , megtartottam, amit ígértem neked. Emlékszel neked tett fogadalmamra? Azt ígéretem, hogy életet adok mindazoknak, akik olvasnak engem. Egykor elhívtalak, szenvedélyesen és gyöngéden bántam veled. Vigaszod voltam, amikor üldöztek, és amikor megpróbáltatások értek. Kedvesem, ne takard el a szemem, hogy így várjak rád, hogy találkozz velem! Szeretetből légy a visszhangom, és én közbe lépek, amikor gyermekeim tanúságtételedet hallgatják nagylelkűségemről, hatalmamról, gyöngédségemről, és mindnyájuk iránti nagy szeretetemről. 

 

Légy állhatatos az erényekben, és fogd vissza nyelvedet, hogy ne ítélkezzen! Hadd lásson mindenki engem tebenned. Formáltalak, kegyelmemben tanítottalak, hogy növekedj bennem. Soha ne kételkedj jelenlétemben! Vágyakozz utánam, ez mindig megörvendeztet Engem. Vágyódásod elbűvöl Engem. A kezed mindig legyen készenlétben, hogy használhassam Szavaim leírásához. 

 

Mondd el mindenkinek, hogy nem azért jöttem el királyi hatalommal, hogy bárkit is elítéljek, hanem azért jöttem, hogy ösvényemre vezessem őket, azt kövessék, és megállítsam őket a kanyargós ösvényen, amely a halálba vezet. 

 

Maradj udvaraimban, és én mindig meg foglak óvni. Emlékezz, hogy a Bölcsesség a te mindenkori tanítód. Mennyei udvaraimból tanít téged az ismeretekre. Vesd hát Rám szemedet, a te Megváltódra, emeld fel tekinteted Rám, akinek lakóhelye a mennyekben van, és maradj hűséges Szavamhoz. Ne engedd meg magadnak, hogy elaludj, míg vissza nem térsz a te otthonodba! Szolgáld házamat saját udvaraimban, és terjeszd üzenetemet! Ne ijedj meg a dühöngő szelektől! Találj menedéket bennem, ha ezek utolérnek! 

 

Engem úgy ismernek, mint aki megenyhíti szívetek nyomorúságát. Adjátok nekem minden fájdalmatokat, nyomorúságotokat! Én a ti oldalatokon állok. Imádkozzatok a békéért! 

 

Emlékszel Szavamra, amellyel elköteleztelek téged? És amelyre irántam való reményedet és szeretetedet alapoztad? Vajon nem vígasztalt a neked adott Szavam, és vajon nem vetted észre ígéretemet, hogy újra életre keltelek? Légy hát boldog, és továbbra is tartsd termékenyen szőlőskertemet. Én vagyok a Gazdája, gyakran megszemlélem, és ne feledd, nem te ültetted, hanem én ültettem a saját kezemmel. És miután megízlelték szőlőskertem gyümölcseit, arra indítottam embereket, akik nem ismertek, hogy megismerjenek és szeressenek engem. Így ez részedről nagyon kevés erőkifejtés árán a Világosság hordozóivá alakította őket, mert a szőlőskertemből való gyümölcsök tartalma az irántuk tanúsított kedvességemet bizonyítja. 

 

Értsd meg, …… , nincs olyan termény, amely mindig ugyanolyan tápanyagot tartalmaz, de az én termésem, amely az én Szavam, mindenkit megvéd a haláltól. Emlékezz, hogy ezt a szőlőskertet a ti gonosz időtökre készítettem, és aki belép ebbe, annak megkenem fejét a boldogság olajával, szívembe zárom, és megtanítom őt a Bölcsesség Szavára, miközben fülébe suttogom erényeimet és igazságomat, elmagyarázom neki, hogy miért kövessen engem a teljesség útján, és miként tiszteljen engem. 

 

Mutasd ki háládat azáltal, hogy dicsőítő énekeket énekelsz jóságomról, gyermekem! Atyai könyörületességem indít jóságra. Hallgass meg engem! Légy boldog! Örvendezz! Mondd meg nekem, hallottad-e valaha, hogy vonakodtam attól, hogy tápláljam nyájamat? Ma úgy küldöm Szentlelkemet rátok, teremtés, mint még soha eddig a történelem folyamán, hogy megszólítsa szíveteket, vigasztaljon, és megmentsen benneteket. 

 

Megjelenésem e szőlőskertben vissza fogja hozni hozzám népemet. Aki belép ebbe a szőlőskertbe, áldott ivadékommá lesz. Megváltó tervem részesévé válnak, az én részemmé válnak. Ebben a szőlőskertben együtt fognak fáradozni veled, de nem hiába. Sok országban fogják hirdetni csodáimat és dicsőségemet, akiket szőlőm kertjeibe fognak vonzani, és akik így majd megtisztulnak és megszentelődnek. 

 

Ó ….. ! Ha tudnád…. Ha tudnád, miként retteg a vadállat ettől a tervemtől, és amit értetek és másokért is teszek. Sok milliárd démonnal együtt elhagyta lakhelyét, a vermet, hogy háborút indítson teremtésem ellen, kiterjessze uralmát hegyek és völgyek fölött, hogy véghezvigye pusztító tervét, és kiírtsa az emberiséget. Tervem meg fogja rengetni e Föld alapjait. Menj hát, és mondd meg ennek a nemzedéknek, hogy „Isten itt van, velünk van, most! Ne nézzetek se hátra, se jobbra, se balra, nézzetek előre, és lássátok ki áll előttetek!” 

 

Imádkozz békéért, imádkozz házam újjáépítéséért, imádkozz, hogy térjen vissza hozzám e nemzedék! Beszélj nekik szőlőskertemről, mely az Élet Forrásától kapja a vízét, és melynek örökké tartó termése van, melyet megáldok, gondozok és amelyért fáradozom. 

 

Jöjj, pihenj meg bennem! Nem lesz hiábavaló a munkád. Sok szájat fogok elhallgattatni, akik megesküdtek, hogy elhallgattatnak téged. Légy áldott! IC” 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.31 0 0 9885

„Én vagyok. Nyíltan fogok bárányaimmal beszélni.

Mindössze szeretetet kérek tőletek! Korlátlanul szeressetek! Én vagyok a magasztos szeretet Forrása. Jöjjetek hozzám, merítsetek belőlem, és töltsétek meg szíveteket, hogy másoknak is tovább tudjátok adni ezt a szeretetet! Bárhol vagytok, ott én is jelen vagyok, ezért soha ne feledjétek, hogy ahol ti vagytok, ott vagyok én is. Én, az Úr, megáldalak benneteket.
 Viseljétek gondját testvéreiteknek és vezessétek őket hozzám, hadd lássák ők is Szent Arcomat.

Kis gyermekeim, szeretetből teremtettelek benneteket arra, hogy szeressetek, vigasztaljatok és dicsérjetek engem! Dicsőíteni akartok? Akkor szeressetek és imádjatok! A hozzám szóló ima a mennyország kapuja. Szívetekből fakadó imát akarok. Ezért mondom, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok! Gondoljatok arra, hogy Édesanyátok Szíve és az én Szívem szeretetben egyesült. Ezért jöjjetek ti, akiket Szívem szeret, jöjjetek hozzánk! Pihenőhelyet ajánlok nektek Szentséges Szívemben és oltalomhelyet Édesanyátok Szívében. Én vagyok a Feltámadás, és másokat is fel fogok támasztani, ahogy téged feltámasztottalak. Irgalom vagyok, és határtalan irgalmamban hagyom, hogy megindítsátok Szívemet. A Szeretet és az Irgalom van most ajtótokban!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.30 0 0 9884

De én ott vagyok, és figyelek szívedre, beszélgess velem... Jöjj és figyelj! Tegyük fel, hogy meglátogatod barátnődet, aki alig várja, hogy találkozzék veled. Látogatásod alatt merev és tartózkodó maradsz-e, vagy hozzá lépsz, melegen üdvözlöd és megcsókolod? Majd miután leültetek, beszélgetsz-e vele, vagy csak ülsz és hallgatsz? Ugye beszélgetsz vele? Azt szeretném, hogy velem is így tégy, amikor meglátogatsz házamban. Érezni akarom, hogy mennyire örül a szíved, valahányszor velem találkozol. Hallani akarom, hogy szíved mit mond nekem! Ha velem, Isteneddel beszélsz, az imádság. Fülem akkor ajkadra tapad, és minden szavadat úgy fogadom, mintha egy csepp méz lenne.

Leányom, azután következik az én nagy pillanatom, amelyre annyira várok, az a pillanat, amikor értetek adtam oda magamat a Golgotán, az én áldozatom szent órája, a ti megváltástok szent órája, az a szent óra, amikor veletek egyesülök. Várlak mindkettőtöket, hogy egyetek és igyatok engem. Megáldalak gyermekem! Ne tagadd meg tőlem a szeretet e pillanatait, a szentáldozás
 pillanatait!

Béke legyen veled kicsim! Szerezz nekem örömet, és ismerj fel! Gyönyörűségemet lelem azokban a pillanatokban, melyeket velem töltesz. Olyanok, mint a régen várt eső a kiszáradt földön. Gyönyörűségemre van, ha hallhatlak téged. ... Vedd és olvasd, amit adtam neked! ... Mondd, e megpróbáltatások ellenére boldog vagy-e?

Virágom, ha kitépik egy szirmodat, biztosítalak, hogy másik nő helyette. Világosságommal megerősítem száradat. Ha tudnád, mennyire vigyázok rád, és mennyire gondodat viselem! Támaszkodj rám, ha elfáradsz, és megpihentetlek . Jöjj!”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.29 0 0 9883

„Béke legyen veletek, érezzétek jelenlétemet! Közöttetek vagyok. Készítsétek fel szíveteket, hogy meghallgassátok és megértsétek Szavaimat!

 Szeretett gyermekeim, én, az Úr már több, mint egy éve vagyok veletek. Ilyen rendkívüli úton adom nektek üzeneteimet, és így mutattam meg nektek Szent Szívem Sebeit is. Megismertettem veletek Egyházam mai állapotát és Lelkem keserűségének okát. Megosztottam veletek a béke és a szeretet keresztjét. Megismertettem veletek legbensőbb vágyaimat. Szentlelkem folyamatosan emlékeztet parancsolataimra titeket, én pedig Egyházam tanítására emlékeztettelek benneteket. Összegyűjtöttelek benneteket, mert enyéim vagytok, és enyéimhez jövök, hogy megmutassam dicsőségemet. Bennetek vagyok és ti énbennem. Én vagyok a világ Világossága, és ti, kicsikéim, világosságomnak és a "Béke és szeretet"  üzenetnek hordozó edényei vagytok. Összegyűjtöttelek benneteket, miként a pásztor gyűjti juhait a nyájba, és átöleltelek két karommal. Vannak azonban más juhaim is, amelyeket szintén vezetnem kell.

Arra készítelek fel benneteket, hogy az új Ég alatt és az új Földön éljetek, mert közeledik az idő, amikor a Szeretetnek vissza kell térnie, és veletek fog élni. Hamarosan meghalljátok a visszatérő Szeretet lépteit az úton. Hangom ezért hallható az egész földkerekségen. Ezért látnak az ifjak látomásokat. Megmondtam, hogy az egész emberiségre kiárasztom Lelkemet. Fiaitok és leányaitok prófétálni fognak, és még a legkisebbet is megáldom. Igen, hangom ma belekiált a pusztaságba. Minden egyes embert hívok, bár némelyek nem értették meg, amit Lelkem mondott. Nem értették meg jeleimet és az ifjak látomását sem. Nem becsülik már Szívünk gyümölcseit, választott lelkeimet pedig hazugnak
 tartják.

Már csak rövid ideig maradok ily módon veletek, de nem hagylak el anélkül, hogy oltalomra és legelőre találnátok. Én vagyok a ti jó Pásztorotok, aki gondot visel rátok, én vagyok az Úr, aki őrként vigyáz rátok a magasból. Hogyan tudnék ellenállni nektek, hogyan tudnék távol maradni tőletek, és miért ne ragadnék meg minden eszközt, hogy elérjelek benneteket, amikor fájdalmas panaszotokat hallom? Hogyan tudnék ellenállni, és miért ne sietnék hozzátok, amikor azt látom, hogy egyenesen az örök tűzbe rohantok?

Nem azért jövök ily módon hozzátok, hogy elítéljelek, hanem azért, hogy felrázzalak benneteket. Nem azért jövök, hogy elítéljem a világot, hanem azért, hogy megmentsem, de a világ ismét tévesen ítéli meg az időket, ahogyan azt az időt is, amikor Messiásként jöttem. Nem ismertek fel, hanem tetszésük szerint bántak velem, és kiszolgáltattak a pogányoknak. A világ ismét tévesen ítéli meg az időt, mint annak eljövetelekor, akinek ki kellett egyenesítenie előttem az utakat. Nem ismerték fel Keresztelő Szent Jánost, aki épp olyan feddhetetlenül jött, mint Illés, hanem vele is úgy bántak, ahogy nekik tetszett
.

És ma a ti nemzedéketek újból nem ismeri fel az időket, mert ezek az idők nem kedveznek nekik. Megmondtam, hogy az eljövendő utolsó napokban elküldöm nektek Mózest és Illést a Földre, de nemzedéketek nem fogja őket felismerni. Nem fogják meghallani és felismerni őket, hanem rosszul bánnak velük, és visszautasítják őket, ahogy Keresztelő Szent Jánost, és engem, mint Messiást is visszautasítottak.

Megmondtam, hogy a végső napokban sok hamis krisztus támad, és figyelmeztettelek, hogy legyetek éberek, mert napjaitokban a hamis vallások lesznek a hamis krisztusok. Nektek adtam Szavamat, és óvtalak, hogy ne csatlakozzatok e szektákhoz! Péter gondjaira bíztam Egyházamat, és kértem, hogy tápláljon benneteket, ügyeljen rátok és szeressen benneteket!

 Bizony mondom nektek, hogy minden, amit mondtam nektek, megtörténik, mielőtt még e nemzedék elmúlik. Ne hagyjátok ezért, hogy megtévesszenek benneteket, hanem helyezkedjetek szembe ellenfeleitekkel, szegüljetek szembe azokkal, akik Péter ellen vannak. Én magam adok nektek olyan ékesszólást, hogy felismerjétek, mit mond ma a Lélek az Egyházaknak, ezért ne készüljetek fel a védekezésre!...

A fügefa termése beérett, és országom közel van hozzátok! Imádkozzatok azokért, akik nem értenek. A hit is olyan kegyelem, amelyet én adok. Én választottalak benneteket, és emiatt üldözni fognak, de ne aggódjék szívetek! Szeressétek egymást, és ne ítélkezzetek! Legyen új tanítványaim ismertetőjele az a szeretet, amelyet én mutattam nektek! Erről ismerjék fel, hogy az én nyájamból jöttök, Isten gyermekei vagytok, és Istenben
 vagytok. Kis gyermekeim, úgy szeressétek egymást, ahogyan én szeretlek benneteket! Ne kérjetek jeleket, elégedjetek meg azzal, amit a Lélek ad nektek! Bizony mondom nektek, hamarosan egyetlen nyáj lesz, amelyet majd egyetlen pásztor  vezet és terelget.

Lélek vagyok, és azt akarom, hogy lélekben és igazságban imádjatok engem, nem pedig holt szavakkal. Ezért tanuljatok meg szívetekkel
 imádkozni! Imádkozzatok az egész Egyházért! Legyetek Egyházam tömjéne, vagyis imádkozzatok azokért, akik Szavamat hirdetik, az engem képviselő helyettesemtől kezdve napjaitok apostolaiért és prófétáiért!

Imádkozzatok a papi és a szerzetesi lelkekért és a világiakért, hogy megértsék: egyetlen Test, az én Testem
tagjai vagytok mindannyian, akiket felsoroltam. Igen, mindannyian egy testet alkottok bennem. Imádkozzatok azokért, akik nem akarnak hallani, hogy ne utasítsák el, hanem legyenek készek meghallgatni a Szentlélek által sugallott beszédet vagy kinyilatkoztatást. Imádkozzatok, hogy megértsék, milyen különböző módon munkálkodik, miképpen tanít, emlékeztet és óv benneteket Lelkem! Imádkozzatok azért, hogy engedjék szóhoz jutni  Lelkemet! Semmi újat nem fedek fel.


Mindezt azért mondtam el nektek előre, nehogy meginogjon hitetek, amikor nehezebb idők következnek. Ne feledjétek kicsinyeim, hogy aki még nem élt át megpróbáltatásokat, az igen keveset tud.
 Mindig vigyázni fogok rátok, tőletek viszont azt kérem, hogy ajánljátok fel, adjátok át magatokat teljesen nekem, hogy úgy alakíthassalak titeket, ahogy nekem tetszik. Azt akarom, hogy olyanok legyetek, mint az agyag a fazekas kezében. Újból isteni képmásommá akarlak alakítani benneteket. Szeretném visszaadni nektek az istenséget, amely egykor a tiétek volt, de elveszítettétek.  Virágaim! Én szeretlek benneteket a legjobban! Megáldalak benneteket, homlokotokon hagyva szeretetem leheletét. Legyetek eggyé! 
Jöjj, hallgasd meg Édesanyámat! 



Fogadd üzenetemet, ….. ! Virágom megáldalak.

Béke legyen veletek! Jézus és én megáldunk benneteket. A Szent Isten van közöttetek, és tanítótok a Bölcsesség. Hallgass meg! Irántatok való szeretetünk olyan mértékű, hogy nincs ember a Földön, aki értelmével valaha meg tudná közelíteni. A Szent Isten felfedte nemzetetek előtt Szent Arcát. Felfedte szeretetét, és megmutatta Szentséges Szívének  Sebeit. Isten úgy szerette a világot, hogy egyszülött Fiát küldte áldozatul, aki elveszi bűneiteket. Ő, aki Isten jobbján, az Atya mellett foglal helyet, végtelen irgalmában leszállt, hogy ily különleges módon legyen veletek, és legyen jelen övéi körében. A Szentek Szentje jött el, hogy emlékeztesse nemzeteteket, éljen szentül, mivel Ő Szent. Eljött, nehogy elfeledjétek:

 

"Minden test olyan, mint a fűszál,
s egész dicsősége, mint mező virága:
Elhervad a fűszál és lehull a virág,
De az Úr igéje örökké megmarad."
 

Kis gyermekeim, napjaitokban egyre jobban kiterjed az Úr szőlője a földkerekségen, és az Úr hangját is egyre jobban meghallják pusztaságotokban. Sokasítani fogja országának kis oázisait, hogy olyan legyen országa a Földön is, mint a mennyben. Ne csodálkozzatok, és ne álmélkodjatok, hanem örüljetek! Örüljetek, hogy ily bőségesen árad ki Szentlelke minden nemzetre, és új tanítványokat támaszt. Bárcsak hallgatnátok ránk, és ne keményítenétek meg szíveteket, mint a lázadás idején!... Az idő elszáll. Esedezve kérlek, hallgassatok ránk, mert rövidesen már nem láthattok engem! 

Drága gyermekeim, éljetek Krisztusban! Őbenne éljetek, legyetek mindig készen arra, hogy találkozzatok az Úrral, mert az Úr közöttetek van. Legyetek boldogok és velem együtt örvendezzetek! Folytassátok mindazt, amit tőlünk tanultatok! Éljetek üzeneteink szerint, és Isten majd világossá teszi előttetek. Elmélkedjetek szavainkon, hogy végül megvalósuljon Isten terve! Az a szándéka, hogy testeteket az Ő isteni képmására alakítsa, újból vissza akar vinni benneteket az istenségbe, és mindnyájatokból egyetlen tiszta és szent Testet akar formálni. Az egység egyedül csak Isten dicsőségére valósulhat meg. Jöjjetek hát, és dicsérjétek az Urat, ne legyetek olyanok, mint a pogányok, ne tegyetek különbséget egymás között Krisztusban! Ti, akik Krisztusban vagytok, segítsétek egymást, és így teljesítsétek Krisztus törvényét! Erre kér minden keresztényt a ti Uratok Édesanyja!

Erre a dicsőséges napra az Úr készít fel benneteket, akik Szent Nevét viselitek.
Igen, az Úr egyesíteni akarja népét, és meg akarja menteni minden gonoszságtól. Az irgalom és az igazságosság olyan csodákat művel, amilyenek azelőtt sohasem történtek nemzedékeken keresztül... és úgy száll le rátok az egység, mint a harmat, és olyan hirtelen, mint a kommunizmus bukása. Istentől jön, és a nemzetek úgy emlegetik majd, mint a nagy csodát, mint történelmetek
 boldog napját. Ez a csoda teljesen Isten dicsőségére lesz, az egész mennyország meg fogja ünnepelni, és örvendezni fog. Esedezve kérlek ezért gyermekeim, éljetek szüntelen imádságban, és szeressétek egymást! Teljesen adjátok át magatokat Istennek, és a többit  Ő teszi meg. Egyenként megáldok mindenkit! Hazatérve sokan fogják érezni jelenlétemet. Szeretlek benneteket!”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.28 -1 1 9882

„Én vagyok. Senkit se bánts meg! Vess meg mindent, ami nem tőlem való. Tiszta és szent vagyok. Különben hogyan munkálkodhatna benned Lelkem, úgy ahogy kívánom? ….. , semmit sem tudsz nélkülem megtenni. Én magam fogom Nevemet újból megdicsőíteni. A bűnösök visszatérnek hozzám. Szentnek tartják majd Nevemet, és mindent beteljesítek, amit mondtam.

Gyermekem, én fedem fel misztériumaimat, és sokaknak feltárom, hogy mi fog bekövetkezni. Te is egyik kiválasztott lelkem vagy, akinek megmutattam Szent Arcomat és szándékaimat. Csupán üzenetemet kell továbbadnod, senkit sem kell meggyőznöd! Virágom, tégy meg mindent, amit tudsz, a többit én teszem meg.

Ismerem korlátaidat, de ne aggódj, melletted vagyok, hogy bátorítsalak. Sokszorozd meg imádat! Légy gyönyörűségemre, és maradj mellettem! Ne feledd, hogy halott voltál és felemeltelek. Hideg voltál hozzám, és felébresztettem benned lángomat, hogy felemésszelek szeretetemben. Közömbös voltál irántam, de buzgóvá tettelek, és szomjúságot keltettem benned magam iránt. Évekig éltem pusztaságodban, és én, a te Istened nem találtam pihenőhelyre és vigasztalásra annál a teremtménynél, akit annyi szeretettel teremtettem. Nagy szomorúságomra látnom kellett, hogy messze mentél tőlem. Csak azt mondhattam: "Ujjongjon ez a pusztaság és ez a kiszáradt föld!" Azt akartam, hogy velem munkálkodj, de nem akartam megsérteni szabadságodat. Azért, hogy megszabadíthassalak, hagynom kellett, hogy elvigyenek a pusztaságba, és ott magadra  maradj.

Csak akkor értetted meg, milyen ruhátlan vagy, és milyen foltos a lelked. És így jöttél lábamhoz  repülve nagy félelemmel. Felismerted, mennyire nem voltál elég magadnak.

Akkor megértettem veled, hogyan szenvedtem pusztaságodban, és szeretetre szomjazva a pergamennél is jobban kiszáradt ajkam miattad. Majd megmutattam neked, hogy milyen pusztasággá vált bensőd, alkalmassá arra, hogy viperák fészkeljenek benne, és félelem nélkül lerakják tojásaikat.  Akkor megengedtem, hogy lehulljon fátylad, és megláthasd szépségemet. Megérintettelek ujjammal és átváltoztattalak. Azt kerestem, hogy milyen módon lehetnél az enyém mindörökre, és hogyan avathatnálak be misztériumaimba. Forrást fakasztottam pusztaságodban, és kiszáradt földedet folyókkal öntöztem. Igen! Én vagyok az, aki kiszáradt földetekre hamarosan tavakat, és a felrepedezett talajba forrásokat hozok.

Nem engedem, hogy meghalj! Figyelj, mert megrendítelek benneteket, és hallatni fogom hangomat szent lakóhelyemről! Sok nemzettel akarom tudatni szentségemet és irgalmamat, hogy elismerjenek. Szent vagyok, és meg akarom értetni veletek, hogy nektek is szentül  kell élnetek!

 

"Későn szerettelek meg
ó ősi és mégis mindig új szépség!
Későn szerettelek meg!
Bennem voltál,
de én kívül maradtam,
és ott kerestelek.
Rútságomban belemerültem
a kellemesbe,
amit Te teremtettél.
Velem voltál,
de én nem voltam Veled.
A teremtett dolgok
tartottak távol Tőled,
amelyek egyáltalán nem lennének,
ha nem Benned lennének.
Hívtál, kiáltottál,
és áttörted süketségemet.
Felvillantál, rám ragyogtál,
és elűzted vakságomat.
Rám lehelted illatodat,
magamba szívtam, és most utánad epedek.
Megéreztelek!
Most még többre éhezem és szomjazom.
Megérintettél,
és a Te békédért égek."


Hiszen megmondtam, és megmutattam neked gyermekem, hogy egyesek milyen merevek! Békét és egységet kiáltanak, de egyetlen szót sem hisznek abból, amit mondanak. Szívük olyan kemény, mint a szikla, és olyan rendíthetetlen, mint a malomkő. Lángommal fogom őket meghajlítani, csak várj és meglátod...”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.27 -1 0 9881

Ó, ……  ! Patakokban folynak a könnyeim, mert sokan figyelemre se méltatják szeretet törvényemet és irgalmam törvényét. Meddig kell még néznem, ahogy a gonosz legyőzi egyik nemzetet a másik után? Az egyetemes béke az, ami hiányzik.


Tarts ki, gyermekem, és a benned lévő buzgóság váljék izzó szenvedéllyé házamért, mely lángjával elborítva arra serkent téged, hogy félelem nélkül haladj előre, és mindenkit emlékeztess arra, hogy térjen meg, szüntelenül imádkozzon, és szeressen engem, a ti Isteneteket. Végül nagy lesz az én győzelmem.

 

….. , születésétől fogva mindenki meg van hívva Istennek, az ő Teremtőjének látására! De kevesen követik az utat, amelyet nekik szántam. Ezért, ha elidegenednek tőlem, legnagyobb bánatomra és fájdalmamra, vajon hogyan ismernek és szeretnek meg engem? Én szüntelenül bűnbánatra hívom őket! A bűnbánat megtisztítja a szívüket és megszülethetnek bennem. Akkor egyesülök a lelkükkel, és elárasztom őket fénnyel. Hogyan lehetne megtéríteni őket, kérdezed. Elfelejtetted hogyan? Ugyan kérlek! Imával…szeretet cselekedetekkel, nagy jóvátételekkel, értük felajánlott áldozatos szeretettel! A rózsafüzérrel! És sok „kyrie eleison”-nal azért, hogy irgalmat gyakoroljak irántuk, mert kegyelmem által a megkeményedett szívük meglágyul ….

 

Kedves lélek, figyelj, te elbűvölsz engem, amikor bepillantok a szívedbe. Te, aki azzá váltál, amivé kegyelmem által akartam, hogy váljál! Imádkozz azokért, akik jobban szeretik a világ dicsőségét, ami elidegenítette őket tőlem. Ők félnek keresztemtől, mert keresztem az az eszköz, amely megdicsőített engem. Akik elutasítják, hogy átöleljék keresztemet, máris elválasztották magukat tőlem. Én egy vagyok a keresztemmel! Amint egyszer mondottam nektek: „ha engem átöleltek, a keresztemet is átölelitek”.

 

Megteszem, mindig irányítani fogom lépteidet. Szeretetem meg fog vigasztalni, sohasem foglak megfosztani Szeretetemtől…. igen? Mondd!

 

Minden jó és nagylelkű szeretet cselekedet számít az én szememben. Az én napomon minden lelket megítélek, feltárom összes cselekedetüket, és ami a szívükben van. Örömömet lelem azokban a lelkekben, akik nagyrabecsülést tanúsítanak irántam, és akik nem felejtkeznek meg arról, hogy imájuk mellett szeretet cselekedeteikkel is köszönetet mondjanak nekem.

 

Igen, a Szentírásban olvastad, hogy amikor útban voltam Jeruzsálem felé, tíz leprás várakozott rám. Odakiáltottak nekem, mivel betegségük miatt nem mertek túl közel jönni hozzám. Amikor megláttam őket, visszakiáltottam, hogy sietve menjenek el a papokhoz, és mutassák meg magukat. Szívük mélyén tudták, hogy útközben meg fognak gyógyulni. És amint elmentek, meg is gyógyultak. De egyikük sem törődött azzal, hogy visszajöjjön, és köszönetet mondjon nekem. Kivéve egyet, egy szamaritánust, aki kimutatta háláját, dicsőítette Istent, és leborult a lábaim elé…

 

…..  , egy dicsőséges nemzet támad majd Keletről. Ez a nemzet dicsőíteni fog engem! Igen, valóban kinyilvánítottam magam nem keresztények számára is! Azért, hogy az emberek lássák, megismerjék, megjegyezzék és megértsék, hogy irgalmam végtelen és magasztos. Szeretetem végtelen! Azt mondom majd nekik: „Ne féljetek, mert én vagyok az Út, az Igazság és az Élet”. Azután megmutatom nekik dicsőségemet és ők áhítattal kérdezik majd tőlem: „Lehetek a tanúd?” És én ezt válaszolom nekik: „Igen, legyél a tanúm, aki kimutatja, mennyire örül ennek a találkozásnak.” Tehát ….. , ne szomorítson el, amiért szerinted késleltetem a visszatérésemet. Légy türelmes, kicsim, egyetlen ország sem született meg egy nap alatt! Légy olyan, mint egy olajfa, mely az Udvaromban növekszik! Futásodnak nincs még vége… pihentesd meg lelkedet bennem, Istenedben! Nem vagy egyedül. Legyél egy velem! Mi ketten?

 

Én, Jézus, megáldalak. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.26 -1 0 9880

„Kedvesem, nem titokban szóltam. Megerősítem Szavamat, és ők ismerik Szavamat.  Te nem láttál engem színről színre, de közeledben vagyok. Lehet, hogy testben távol vagyok, de lélekben mindig veled vagyok! Veletek vagyok, hogy a szeretetben kösselek össze benneteket. Fel akarom rázni elméteket, hogy értelmetek teljesen kibontakozzék, míg minden titkomat meg nem ismeritek. "Benne rejlik a tudomány és a bölcsesség minden kincse"

Áldott gyermekem, azt akarom, hogy istenségem látható képmása légy, azaz forrón szeress engem, és lelkiismeretesen engedelmeskedj törvényemnek! Akkor majd apránként figyelmeztetem azokat, akik megbántanak engem és üldöznek téged. Emlékezetükbe idézem, mennyire elhagyták hitüket. Alkalmat adok nekik arra, hogy bűnbánatot tartsanak. Bátorság! Mondom neked leányom, hallják meg, akik hallani akarják, akik pedig nem akarják, ne hallják...”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.25 0 0 9879

„Hallgass rám! Írva van, hogy „a bölcsesség jóra neveli fiait, s aki keresi, azt mind fölemeli,” és én bölcsességgel tanítottalak, ezért ne kételkedj! Engedd meg kicsim, hogy továbbra is bevonjalak a tervembe, és ne feledd, nagyon szeretlek téged!

 

Imádkozz, és maradj a közelemben! Mindig vágyakozz utánam, soha ne add fel a vágyat! Bárhol tartózkodsz, otthon vagy külföldön, Én mindig veled vagyok kegyelmemmel. Hirdesd Nevemet mindenhol, ahová csak mész! Azt akarom, hogy cáfold meg a folyamatos tévedéseket, akik viszont hallani akarnak, azok hallják meg, mit mond általad a Lelkem.

 

Téged választottalak arra, hogy tanúságot tegyél az Üzeneteimről és mindenről, amit leírtam és mondtam. Diadallal fogom koronázni mindazokat, akik buzgón követik Szavaimat. Mert közel van már az idő.

 

Újra mondom, kedvesem, ne félj, én vagyok a te lelki vezetőd és tanácsadód. Légy áldott! Menj és légy örömteli!

 

Én vagyok, aki veled van. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.24 0 0 9878

„A Te ember iránti szereteted teljesen őrületes, a Te nagy jóindulatod felénk, megátalkodott bűnösök felé, érthetetlen. Hogyan állíthatja bárki is azt, hogy teljesen érti a Te szereteted, hogy teljesen fel tudja fogni jóságod? Ez éppen olyan, mintha valaki kézbe akarná venni a homályt, vagy a megfoghatatlan fényt...

Kezdetben, amikor feltártad előttem a lelkemet, a valódi énemet, én olyan voltam, mint egy bokorban bujkáló leprás, de Te nem hibáztattál engem, helyette a barátságomért esdekeltél. Igazolni próbáltad siralmas állapotomat, amikor azt mondtad:

 

"ez azért van, mert nem volt senki a közeledben, hogy tanítson téged"

 

A nyomorúságom felkeltette az irgalmadat. Az én szegényes és csupasz lelkem kiváltotta a Te együttérzésedet és bocsánatodat. Szent Isten, egy a vágyam, hogy megments engem. Megtört szívvel ezt mondtad:

 

"Virágom, nem tudom elviselni, hogy így látlak!"

 

A Te kegyelemteljes szavaid úgy hullottak csupasz lelkemre, mint a hajnali harmat.

 

"Megtérésre és a Bennem való örök életre vezetlek, ha te is úgy akarod… "

 

Ezeket a szavakat suttogtad a fülembe, és így kezdődött el minden…

 

És te az Én kinyilvánított akaratom alá rendelted saját akaratodat, és ez megmentett téged… Ha valaki a világban lehorgonyoz, és nem Énbennem, soha nem fog megtalálni Engem… Aki lemond a saját akaratáról, és a világi vágyairól, és Hozzám jön, Engem birtokol, azzal örökké tartó békeszövetséget kötünk. ….. , megjelentem neked, és gyógyítottalak téged.

 

Biztosítottalak téged, hogy zafírokkal kikövezett úton fogsz haladni Királyságomba. Mindenkit Magamhoz hívok, mielőtt büntetéssel sújtom ezt a világot. Közeledik a nap, hogy már nem tudom tovább tűrni ezt a hitehagyást. Amikor majd a föld megremeg, jusson eszetekben, hogy ez csak a kezdete annak, ami történni fog ezzel a gonosz nemzedékkel. Leszálltam ebbe a hatalmas temetőbe, körbejártam a sírokat, hogy feltámasszalak benneteket. Azt kiáltottam a síroknak, hogy nyíljanak meg, és azok megnyíltak, hogy az Én fiaim és leányaim felkeljenek, szeretetem ajándékaként megújítottam őket. Égtem a vágytól, hogy feltámasszam őket, de a vágyam beletaszított engem a sírokba, és mielőtt megtudtátok volna, kihoztam a halottakat onnan, és átöleltem őket: „ez az Én ajándékom számotokra, amely maradandó. Azok, akik hűségesek maradnak, jutalmul élvezni fogják Áldásomat. Most menj, és már hajnalban hirdesd a Szeretetemet …"

 

Leányom, soha nem kényszerítettem rá senkire törvényemet vagy a jelenlétemet. Azért jöttem, hogy emlékeztesselek, tegyél rendet ebben a rendetlenségben. És mégis, minden látható csodám és jelem ellenére, ismétlődő hívásaim ellenére, a Szentlélektől az egész emberiségnek adott nyilvánvaló kegyelmek és ajándékok ellenére, a nektek szánt Ódáim ellenére, nemzedék, az én kegyelemteljes közeledésem ellenére, a válasz, amit kaptam, csak a közömbösség, az üldözés és a hitetlenség, egyesektől gúnyolódás és határozott elutasítása a megtérésre szólító Hívásaimra. Köpnek az én áldásaimra! Vaskos átkokkal, a feltámasztásokat, melyeket a szemetek láttára vittem végbe, megvetéssel, vagy legalábbis mellőzéssel fogadták: olvassák az Írást, de vakok a látásra.

 

Leányom, előre figyelmeztettem őket a csapásokra, melyek a földet érik a bűneik miatt, a csapások és a pusztítások, melyek valóra váltak, de még mindig hitetlenkedve kétségbe vonják, hogy ezeket saját maguk vonták a fejükre, nem a természet kegyetlenségei… Mikor előre megmondtam, hogy a föld meg fog rázkódni, és kimozdul tengelyéből, és a szigetek elmozdulnak a helyükről, senki nem hitt Nekem. Senki nem figyelt Rám. Nem fogadnak el tanácsot Tőlem. Elutasítják minden Figyelmeztetésemet. Mikor ma azt mondom, hogy ennek a nemzedéknek a bűnössége és hitehagyása miatt veszélyben van a világegyetem, még mindig nem hisznek. Mikor majd látják a földet, melyet teremtettem, széthasadni és darabokra törni, a félelem mardossa majd azokat a konok lelkeket. Az Árvíz semmi sem volt ahhoz képest a pusztításhoz képest, amit a Tűz fog véghez vinni a földön. A Tűz ki fog törni a föld gyomrából és a folyékony tűzzel telt gleccserszakadékokból folyamok fognak kialakulni, a tűzfolyók elindulnak, és szétterülnek minden egyes városban, majd végül lángba borítják az egész földet. Minden átok, melyeket a követeim fejére szórtatok, vissza fog hullni a saját fejetekre. ….. , áldásomat adom rád, az áldást, melyet ő visszautasított, hogy megadjon neked. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.23 0 0 9877

„Az ajtóban voltam, jöjj, velem fogsz dolgozni.

Megjövendölöm neked azt, aminek be kell következnie, ami miatt mostantól kezdve mindazok, akik magukat bölcsnek nevezik, hinni fognak műveimben és követnek engem.
 Leányom, sok embert fogok meggyógyítani. A Szeretet Szeretetként tér vissza hozzátok, és beteljesíti Szavamat. Rövid időn belül bebizonyítom nektek, hogy ez tőlem való, ….. . Én vagyok az Úr, kedves. Hozzám fogsz jönni, hallgass rám, arra akarlak emlékeztetni, hogy mit kértem tőled néhány napja. Tedd mindenütt ismertté, terjeszd szavaimat: "Én, az Úr, megáldom garabandali  gyermekeimet." Azt akarom, hogy meghalljanak engem, ó ….. , mennyire vágyódom erre a napra. 

Segíteni fogok. Ne feledkezz meg arról ….. , hogy miképpen munkálkodom.  Ismertesd, hogy rövid időn belül egy felülről jövő jelet küldök nektek. Meg fogjátok érteni, hogy tőlem jött. Felettetek fogok ragyogni. Szeretlek mindannyiotokat.  Oly nagyon szeretlek benneteket, jobban, mintsem fel tudnátok fogni. Teremtőtök vagyok, hiszen megmondtam, hogy tenyerembe írtam képmásotokat! Miképpen hagyhatnálak el valaha is benneteket?

Újra megmutatom neked, hogy nyomot hagyjon benned.

….. , igaz. Nem találok örömöt benne, ha megbüntetlek benneteket. Azt kívánom, hogy teremtésem térjen vissza a szeretethez! Igen, erőteljes engesztelést kell nyújtani. Engeszteljetek ti, akik képesek vagytok másokért engesztelni! Teremtésemnek pedig meg kell változnia. Leányom, teremtésemnek meg kell ismernie lelki műveimet, és hinnie kell bennük. Teremtésemnek el kell fogadnia engem, mint Mindenhatót. Papi lelkeimnek meg kell érteniük, hogy mennyire tévednek, ha tagadják mai műveimet.

Vannak olyanok is, akik nem hiszik, és hozzájuk beszélek. Azokhoz is beszélek, akik Testemet darabokra tépték. Higgy nekem leányom, igazságosságom kelyhe megtelt, mert felszabdalták Testemet. Tovább nem kímélem őket.  ….. , engedd meg nekem, hogy még bizonyos ideig vezesselek! Nemsokára begyűjtöm termésemet. Jöjj kedves!”

Szeretetláng Creative Commons License 2024.08.22 0 0 9876

 „Én vagyok.

….. , meg fogom veled értetni, miként szenved a szeretet, amikor e bántásokat hallja.  ….. , add az emberek tudtára, hogy én, az Úr, tisztelem Édesanyámat. Add tudtukra azoknak, akik megbántják Őt, hogy Ő a mennyország királynője, és hogy én, az Úr, tettem koronát fejére, tizenkét csillagból álló koronát.  Ő uralkodik, kedvesem, és ezt megírták Szentírásomban.  Tisztelem Édesanyámat, és ahogy én tisztelem, úgy kell nektek is tisztelnetek Őt.  Szeretlek benneteket. Édesanyám és én, mindketten megáldunk benneteket.

Én mégis újból azt mondom nektek, hogy az én Édesanyám a ti Édesanyátok is, és ti az Ő gyermekei vagytok. Megírták a Szentírásban, és újból elmondom azoknak, akik nem tudják. A Szentírás mondja...

A Jelenések könyvében, amikor a Sátán üldözte Édesanyámat és nem sikerült utolérnie, megharagudott rá, és harcba szállt többi gyermekével , azokkal, akik engedelmeskednek Isten törvényeinek, és tanúságot tesznek mellettem.

….. , megmondtam neked, hogy mindig előtted vagyok.  Maradj kicsi, hogy betölthessem műveimet. Szeretlek.

"Mi ketten?"

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!