Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Nikolett385 Creative Commons License 3 órája 0 0 13881

SZia, küldtem

Előzmény: 77maszat (13878)
liptak1 Creative Commons License 27 órája 0 0 13880

és ezek kb 5X8 cm -es lapokra lettek készítve

Előzmény: liptak1 (13879)
liptak1 Creative Commons License 27 órája 0 0 13879

és még egy kis hencegés, igaz és sem hímzés és remélem az együttes se haragszik meg érte hogy feltettem ezek is kerámiák és szintén az asszony munkái

77maszat Creative Commons License 27 órája 0 0 13878

Kedves Nikolett!

 

hrustinszki.mariann@gmail.com   KÖSZÖNÖM! Üdv: Mariann

Előzmény: Nikolett385 (13863)
liptak1 Creative Commons License 27 órája 0 0 13877

Majd átadom az asszonynak az ő érdemei a varrott ,hímzett cuccok is és a kerámiák is, én csak a hímzőmintával foglalkozom(már ha van elég időm rá) de igen rengeteg munka fekszik benne de ugyanúgy gondolom a ti munkáitokban is , szerintem egyébként egyfajta őrület kell ahhoz hogy ennyi pepecs dolog valóra válhasson, szeretni kell ezeket a szakmákat ahhoz(itt jegyzem meg én bolondja vagyok minden nemű kézműves dolognak)hogy ezek a gyönyörű dolgok elkészüljenek. Le a kalappal azok előtt akik ma ebben az országban még kitartanak amellett hogy valami szépet hozzanak létre.

Előzmény: BNMarianna (13876)
BNMarianna Creative Commons License 28 órája 0 0 13876

Ehhez mennyi gyakorlás és kitartás kell arról van fogalmam.A pincében porosodik egy korongozó nem egy két éve. Nagyon szép, minden elismerésem a párodnak.

Előzmény: liptak1 (13874)
BNMarianna Creative Commons License 28 órája 0 0 13875

Pontosan! :)  Az hogy kinek,mikor, miért , pénzért vagy sem nem érdekel.Gondolom mást sem, a lényeg hogy szép és adhat ötletet. Majd ha a mintára is vágyom intézem privátban.Ez működött régen is.

Előzmény: liptak1 (13873)
liptak1 Creative Commons License 28 órája 0 0 13874

és bár ez nem hímzés ezeket is a párom készíti, csak hogy emlékeztessem a nagyérdeműt, nem kell se varrónőnek se grafikusnak lenni ahoz hogy valaki szépet készítsen kitartás és rengeteg gyakorlat

Előzmény: liptak1 (13873)
liptak1 Creative Commons License 28 órája 0 0 13873

ilyesmikre gondoltál? mielőtt lenne valaki aki reklámnak gondolná nem nem reklámnak tettem fel csak valamikor felrakosgattuk az elkészült újdonságokat mára sajna ez se működik

Előzmény: BNMarianna (13871)
liptak1 Creative Commons License 28 órája 0 0 13872

szia be is fejeztem, no egyébként meg lett a hiba, a dvd íróval akadt össze, szerintem az olvasás megdöglött az írónál és a gépre felfelé már hibával vitte fel az adatokat, csere és most már működik legfeljebb őt is letiltom a hozzászólások közül mint közös ismerősünket.

Előzmény: Stickerei (13868)
BNMarianna Creative Commons License 29 órája 0 0 13871

Nagyon régen írtam hozzászólást, de olvasom a fórumot.Bocsánat, de kinyílt az a bizonyos bicska a zsebemben.Lehet hogy elképzelhetetlen, mégis bizonyosan állíthatom van aki azért vette( esetleg ajándékként kapta ) a hímzőgépet mert ezt választotta hobbinak.Valljuk be költséges hobbi, de azért had döntse el mindenki a pénzét mire költi.Még csak nagy család sem kell ahhoz hogy szükség legyen sok mintára.Nincs is csak elkapja az ember(lányát,fiát) a gyűjtögetési láz.Igaz lehet soha nem fogja lehímezni, de kell mert tetszik.Szóval ne általánosítsunk ha lehet!

Egyébként régen tényleg a segítségen volt a hangsúly és megosztottunk tudást,mintát mindent.Sokkal többen és többször mutatták be  a kész alkotásokat. Ma már ezt egyáltalán nem látom itt, sajnos.

Előzmény: Annabella M (13865)
Rose1 Creative Commons License 30 órája 0 0 13870

Kiskata 1959,

Olyan jó volt olvasni az összefoglalódat a hímző és varrógépekről. Nekem Elna 820 van, de így összehasonlításban még nem olvastam a különböző hímzőgépekről.

:)

A GIGA keretet én az Amazonon láttam, - itthon is van- bár itthon 22000 Ft-ért, - az Amazonon pedig kb 10000 Ft, plusz posta.

 

Stickerei Creative Commons License 1 napja 0 0 13869

Nyilvánvaló, hogy majdnem mindenkinek van némi bevétele a hímzésből, ez azonban nincs ellentétben azzal, hogy ezen az oldalon önzetlenül és ingyen próbálják egymást segíteni a fórumozók.

Előzmény: Annabella M (13865)
Stickerei Creative Commons License 1 napja 0 0 13868

Kérlek ne csináld, nem kell szitkozódni, nem tesz jót az oldalnak. Én sem akartam, hogy ez legyen a hozzászólásomból. 

Előzmény: liptak1 (13866)
Kiskata1959 Creative Commons License 1 napja 0 0 13867

Kedves Momo1222!

 Elnézést, de az üzeneted csak most olvastam. A gépek közül én ugyan csak a Berninákat ismerem jobban, nekem is az van. A Chicago7-es jó kis hímző-, varrógépnek tűnik. Én ugyan jobban szeretem a külön varró és külön hímző gépet, de ez egyéni megfontolás kérdése ( én általában varrok, míg a hímzőgép dolgozik). Véleményem szerint a hímző felület nagysága nagyon kicsi  a 110x170 mm nagyon kevés. Most azt gondolod, hogy ez neked bőven elég, de később mikor már gyakorlottabb vagy, akkor szembesülsz vele, hogy ezt sem tudod kihímezi, azt sem mert nem fér a keretedbe. A vásárlásnál érdemes rákérdezni, hogy a hímzőegység benne van-e az árban. A Varrógépcentrumnál néztem a 199e ft-os ár varrógépnek sok de ha a hímzőegység tartozék, nagyon kedvező, de ez nem derült ki a honlapról. Ugyanis a Berninánál szokás hogy külön árulják a varrógépet, és külön megvásárolható tartozékként a hímzőegységet. Varrógépként: nagyon tetszik az egylépéses gomblyuk,  és a sokféle haszonöltés. Tapasztalatom szerint a sok díszítő öltést nagyon ritkán fogod használni, főleg a hímzőegység mellett  Tekhát összefoglalva Varrógépként nagyon sokat tud, jó kis gép, hímzőgépként  Annyit tud mint a Deco ( a Bernina alap hímzőgépe) csak sokkal kisseb a hímző felülete.

Az Elna 860 szintén varró és hímzőgép Varrógépkén közel azokat tudja mint a Chicagó azzal a különbséggel hogy a max varrás sebessége 1000öltés/p és a max öltésszélesség 9mm míg az előzőnél csak 7. Ennek akkor van jelentősége, ha díszítő mintát szeretnél varrni, vagy ikertűvel, de akkor jelentős az a 2mm.

Hímzőgépként: szinte ugyan azt tudja mint a Chicago egy jelentős különbséggel, a max hímzőterülete140x200mm. Az Elna 820-as géphez ír ugyan úgynevezett giga keretet (200x230mm) de sehol nem látom hogy ezt lehet-e használni a 860-ashoz is. Ha igen, és 2az 1-ben gépet szeretnél én ezt választanám a kettő közül.

Elna820 csak hímzőgép ugyan azt tudja mint a Bernina Deco, még a képernyője is hasonló, ha nem ugyanaz. de a hímzőterülete, a giga kerettel jóval nagyobb. Hidd el az a 3 cm is sokat jelent.

Előzmény: Momo1222 (13843)
liptak1 Creative Commons License 1 napja 0 0 13866

Mi a  sza..-ér nem takarodsz el, senkinek nem tetszik a hozzáállásod, igen vagyunk egy páran akik ha tudnak segítenek a másikon, igen itt sokan dolgoznak is a szakmában és vannak egy két ... nem sorolom fel hányan

akik komolyan nem felejtették el honnan indultak, és igen mi is reklámozhatnánk magunkat, nem mindenki egy beképzelt majom módjára vergődik itt mint te úgy tűnik a tudásod lopott tudás lehet mivel némi ész is kéne hozzá, hogy magadtól rájöjj , nem kívánatos lettél az oldalon. Annyira nagyra vagy magaddal de érdekes a dolog belekötöttél az oldalon a kollégába hogy nem tud küldeni egy két kuncsaftot, ha ennyi melód van minek rontod a levegőt erre, meg a többi oldalon, ess neki csinálni a melód, ja de lehet nincs is annyi munkád hisz k....a rá érsz itt másokat szekálni, nagyon rövidlátónak kell lenned ha azt képzeled az általad említett kéregetés mivoltával mi nem vagyunk tisztában, de alkalmanként mindnyájan megtesszük mi is , indok nem fontos a viselkedés viszont nagyon te pedig örülj , hogy nem kapsz keményebb hangnemet , jó lenne ha nem látogatnád az oldalt, már vagy egy éve megvagyunk veszekedés vita nélkül hidd el kényelmesebb és jobb is tehát húzz innen a fene nagy profiságoddal.

Előzmény: Annabella M (13865)
Annabella M Creative Commons License 1 napja 0 0 13865

Ne ámítsátok már egymást, hogy ez a fórum az önzetlen segítségről és a nonprofitról szól... Ugyan... Persze... Minden mintát kéregetőnek akkora a családja, hogy annyit kell hímezzen, és oly sokfélét, hogy állandóan mintát kérjen...Ja és persze mindenki ingyen hímez, azért vette a gépét otthonra... Lehetne a fórum neve akkor nonprofit gépi hímzés... Nem :) (jót mosolygom az egészen, főleg azon hogy tét nélkül milyen indulatok keletkeznek)

Mal924 Creative Commons License 1 napja 0 0 13864

A stílus is érdekes, meg a hozzáállás is.

Annyit szólnék hozzá, mindennemű további folytatás nélkül, hogy minden kezdő szorulhat segítségre, de én például úgy 20terv után már megtervezek mindenfélét, szépen. Oké, előtte grafikusként dolgoztam, de akkor is.

DE.

Ha most kéne terveztetnem valakivel, mert túl nagy falat, nem érek rá, akármi, még akkor is a drágább helyen terveztetnék, mint ilyen nagy arc mellett, bármilyen profi is az ember. Én már csak ilyen hülye vagyok.

 

Ilyenkor örülök, hogy nem árulok se mintát, se hímzést. Beteg piac ez, tisztelet a kivételnek.

 

Az továbbra is szóljon, kinek SEGÍTENI kell.

 

Nikolett385 Creative Commons License 1 napja 0 0 13863

Kedves Mariann, kérek mailt, melyre tudom küldeni.

Előzmény: 77maszat (13842)
Nikolett385 Creative Commons License 1 napja 0 0 13862

Ha segíteni nem tudsz itt, és az üzleti kapcsolatokat keresed,.... van elég hely számodra az Olx és a Jófogás oldalon, vagy keressek más országokban is ezekhez hasonlót?...."esetleg kedvezményes áron" megteszem.

Előzmény: Annabella M (13850)
liptak1 Creative Commons License 1 napja 0 0 13861

Érdekeseket készítesz, de ugye tudod hogy a logók amiket készítesz le vannak védve?

liptak1 Creative Commons License 1 napja 0 0 13860

Nem vagyok a barátod és ha lenne egy csepp eszed rájönnél , hogy szándékos elírás volt hisz a levelezésnél automatikusan hozza a rendszer ha hibáson(nem helyesen írsz)

Tehát fogj vissza a mellénykédből. Nem vagy te akkora ász

Előzmény: Annabella M (13856)
liptak1 Creative Commons License 1 napja 0 0 13859

Köszönöm mindnyájunk  nevében a hozzászólást

Előzmény: Kiskata1959 (13858)
Kiskata1959 Creative Commons License 1 napja 0 0 13858

Bár én nem az alapító tagok egyike vagyok, " csak" 2009 januárja óta vagyok itt, de azt hiszem többünk nevében kérem,  hogy mindenki tartsa tiszteletben azt a célt amiért ez  fórum létre jött.  " Gépi hímzéssel (nem ipari jellegű) kapcsolatos mindenféle információ, tapasztalatok és kérdések és problémák megoldása.  Természetesen nagyon örülünk a profik tanácsainak, segítségének, szívesen látjuk munkáikat, hiszen az "amatőröket" is inspirálják, segítik, de az üzlettel kapcsolatos reklámokat más felületen, vagy magánlevelezésben intézzék.  Maradjon ez a fórum az önzetlen segítség, a sikeres munka büszkeségének, a jóindulat felülete. Köszönöm

Marcsi_ka Creative Commons License 1 napja 0 0 13857

Látom,nem sok minden változott itt  a fórumon. 

Maradt az áskálódás-piszkálódás. Mire jó ez,nem értem.

 

Annabella M Creative Commons License 2 napja 0 0 13856

Barátom előbb tanulj meg helyesen írni utána fórumozz...  Hejjj :) Hova kerültem....

Előzmény: liptak1 (13851)
liptak1 Creative Commons License 2 napja 0 0 13855

Egyébként kicsit ocsónak tűnik az ár amit írtál ahoz képes hogy jogtiszta, viszont a wilcomnak is van drágább meg olcsóbb szofverei így akár igaz is lehet(főleg ha a netről rendelted, bár érdekes mert tudommal ekkora összegű rendelés már bevallás köteles)

Előzmény: liptak1 (13854)
liptak1 Creative Commons License 2 napja 0 0 13854

Remélem a reklámod látja a NAV is némi turkálás úgytűnik rádférne

Előzmény: Annabella M (13848)
liptak1 Creative Commons License 2 napja 0 0 13853

stickerei hajlamos időnként töröltetni magám majd újra regizni a fórumon úgy hogy a fél év megtévesztő de végül is nincs rászorulva hogy én szóljak hejette

Előzmény: Annabella M (13848)
liptak1 Creative Commons License 2 napja 0 0 13852

 nem hiszem hogy anyira kezdő lenne ezen az oldalon , nézd a szófordulatait no meg az agresszivitását, csak azt nem tudom mi a fenét keres egy ilyen oldalon ekkora mellénnyel

Előzmény: Stickerei (13847)