Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

pizo Creative Commons License 2020.05.17 0 0 33
jokalaci Creative Commons License 2016.02.15 0 0 32

Képek az autómról:

jokalaci Creative Commons License 2016.02.15 0 0 31

CSERÉRE KERESEK 903-as Marbellát ,cserébe nagyobb értékű sokat tudó 1300-as jó állapotú Citroen ritkaságot kínálok.Az autó nincs használatban,áll a garázsban. Minden télen pihenőn van (időlegesen forgalomból kivonva)jelenleg március 29-ig.ban Elsősor e-mailben,de telefonon is elérhető vagyok,jokalaci@gmail.com,70/4093271 vagy 73/887-353  Joó László Szentlőrinc

Falusi Krisztián Creative Commons License 2015.08.07 0 0 30

Jó napot! 

Tudja valaki, hogy a mellékelt képen pontosan mire is szolgál ez a három kis relé? Ebből a háromból is főképpen a középső zöld érdekel mert túlmelegszik és kiég....:( ezek a relék a motortérben vannak a biztosítékok mögött, ha esetleg van valami ötlet annak örülnék.
Addig is köszönöm szépen!

Törölt nick Creative Commons License 2015.06.22 0 0 29

Ha valakit érdekel: van nekem egy 850-es Seat Marbella járgányom, eladó sorba került. Műszakija még két hónapig érvényes, vagy törzskönyve, azonnal elvihető Mohácsról. 

A motorja pár éve fel lett újítva, rendben van, tulajdonképpen minden rendben van, csak vannak horpadások a motorháztetőn és rohad az alja. Amolyan "ki mit kínál érte" árkategória, a helyzet az, hogy megvan az utódja és nincs hova tenni az udvarban. 20/523-8835

Talán nem fáj senkinek, hogy ide írtam, ha igen, s kimoddolják, hát akkor így jártam, illetve inkább az, akinek kellett volna a járgány :)

exeogyuri Creative Commons License 2015.05.22 0 0 28

Ha valakinek lenne eladó Marbellája, kérem, keressen meg. Köszönöm! Muchas gracias! 

Törölt nick Creative Commons License 2010.08.10 0 0 26
Vonóhorgot keresek Marbellára, tud valaki bontottat?
Előzmény: OLITS02 (20)
vtomika Creative Commons License 2010.07.12 0 0 25
Sziasztok.Lehet hogy rossz helyre irok de nem tudom kihez fordulhatnék.Nemrég vettem egy seat terra tipusu kocsi.Elég jól megy igazábol semmi gond nincs vele csak mikor alkatrészt akartam nézni hozzá nem is találtam ilyen tipust sehol. (1,7d)
A volt gazdálya aztmondta hogy nem motorcserés a verda szóval nem tudom mi lehet.Valakinek valami ötlete??
brusi2 Creative Commons License 2009.08.02 0 0 24
Sziasztok!
Keresek első szélvédőt!Talán van valakinek eladó.Köszönöm.
T700 Creative Commons License 2009.07.29 0 0 23
Sziasztok!

Kisautót szeretnék venni. A Marbella is a jelöltek közt van, milyen jó és rossz tulajdonságai vannak? Tényleg megbízhatóbb és kevésbé rozsdásodik, mint a
Fiat Panda? Mir kell figyelni a vásárlásnál? Mennyi a fogyasztása? Mennyire
üzembiztos?
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.29 0 0 22

Üdv urak!

Keresem Marbellához az alábbi alkatrészeket:hátsó pillangóablak kompletten mindkét oldal,EZ motorkód 1.6-os motorhoz eredeti karburátort vagy csak belőle az automata szivató thermoviaszos termosztátját,hátsó ajtóra ablaktörlőt komplettan!

Egy ismerősömnek kéne,ha esetleg valaki tud valamit kérem jelezze!

jano2@citromail.hu  06304604073

brusi2 Creative Commons License 2009.04.05 0 0 21
Hello!Mik maradtak?
Előzmény: OLITS02 (20)
OLITS02 Creative Commons License 2009.02.23 0 0 20
Kedves MARBELLÁSOK!!!
Megváltam szeretett kisautómtól (1991es 903cc) maradt utána sok mindenem
ha majd ráérek összeirom és felteszem az oldalra hátha valakinek szüksége lesz rá.

Hajrá MARBELLÁSOK!!!!!!!!
Ketrin69 Creative Commons License 2009.01.19 0 0 19

Köszi a válaszod! Körülnézek a Fiatoknál.

Amúgy a kicsim nem katalizátoros, azzal nyugtatgattak a kollégák és ismerősök, hogy a rendkívüli hideg miatt lehet a nagy fogyasztás, most, hogy enyhült kicsit az idő, talán lejjebb megy. Az előző gazdi azt mondta, neki 7-et evett. Ha nem változik a helyzet, még visítok!

Előzmény: Törölt nick (18)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.16 0 0 18

nekem egy seicento box-a van bent.

katalizátoros a tied?az enyém kb 7-8 litert fogyaszt de ez Terra, tehát kb 100 kilóval több. a pandához nagyon sok minden kiegészitő van,Rádió box,hangszóró hamutartó,stb.néznd meg a pandánál is.

Előzmény: Ketrin69 (17)
Ketrin69 Creative Commons License 2009.01.07 0 0 17

Sziasztok!

1 hete vettem egy édi-bédi Marbellát, de van vele egy-két nagy bajom. Az egyik, hogy "műszerfal" és a körülötte lévő etetővájú, valamint a padlóból kiálló sebváltó primitívsége határtalan. Kérdezném, hogy nem tud-e valaki erre valami megoldást? Lehet-e kapni valamiféle boxot, vagy műanyag burkolatot, vagy bármit, amivel fel lehet dobni, le lehet burkolni ezt?

A másik gondom, hogy brutál sokat eszik. Első számításom szerint 9 liter az alja. Pöccre indul, egyenletesen jár, nem fulladozik a "túlköpött" motor, NEM JÁROK SZIVATÓVAL, új gyertyák, frissen beállított szelepek. Volt már valakinek EKKORA gondja?

Ha tudtok valami tippet bármelyikre, írjatok! Köszi: Kata

Törölt nick Creative Commons License 2008.12.15 0 0 16

a régi pandájé jó hozzá a 85 elötti

így keresd így könnyebb.

Előzmény: brusi2 (15)
brusi2 Creative Commons License 2008.12.14 0 0 15
Mindenkit üdvözlök!Szükségem lenne hátsó laprugó rögzitőre.1 persely elveszett a csapszeggel együtt.hol tudtok botottat?Vagy talán valakinek van,megvenném.
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.25 0 0 14
seat terra pandásítva:-))
Előzmény: nazzoli_1 (-)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.25 0 0 13
milyen motor van benne?
Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.08 0 0 12
Mechanikus AC pumpát keresek Marbellához, tud valaki segíteni?
Boltok, bontók, bármilyen segítséget, infót előre is köszönök!
BerTom Creative Commons License 2007.05.29 0 0 11

Ealdósorba került hűséges kisautónk egy Green Marbella!

További info: www.hasznaltauto.hu

nazzoli_1 Creative Commons License 2007.01.23 0 0 10
Hello!
Valaki nem tud véletlenül ehhez a kocsihoz, kocsimhoz- ablaktörlő motort vas megyében???

köszke
Stephen-J Creative Commons License 2006.04.30 0 0 9
Fránya Index! :(
Előzmény: Stephen-J (8)
Stephen-J Creative Commons License 2006.04.30 0 0 8

Na igen! :) A hátsó ülés eltávolításával már vaddisznót is szállíthatsz! :)

A motor ezek szerint még nem katalizátoros... Az ólompótló elvileg nem teheti tönkre! Azért azt javaslom, mielőtt bármi ilyet teszel, nézze meg egy szakember is! Mivel nagyon egyszerű kis szerkezet, ezért bármelyik szerelő meg tudja mondani, hogy katalizátoros-e, és mit tehetsz bele.

Ha szeretnéd szakavatottabb emberek véleményét is olvasni, akkor keress rá a SEAT IBIZA nevű topicra! Ők biztosan tudnak Neked segíteni sok mindenben.

Sok sikert az autóhoz!

Előzmény: nazzoli_1 (4)
Stephen-J Creative Commons License 2006.04.30 0 0 7

Na igen! :) A hátsó ülés eltávolításával már vaddisznót is szállíthatsz! :)

A motor ezek szerint még nem katalizátoros... Az ólompótló elvileg nem teheti tönkre! Azért azt javaslom, mielőtt bármi ilyet teszel, nézze meg egy szakember is! Mivel nagyon egyszerű kis szerkezet, ezért bármelyik szerelő meg tudja mondani, hogy katalizátoros-e, és mit tehetsz bele.

Ha szeretnéd szakavatottabb emberek véleményét is olvasni, akkor keress rá a SEAT IBIZA nevű topicra! Ők biztosan tudnak Neked segíteni sok mindenben.

Sok sikert az autóhoz!

Előzmény: nazzoli_1 (4)
nazzoli_1 Creative Commons License 2006.04.30 0 0 6

amúgy olompotlot ha rakok bele, az megöli a gépet,vagy ebbe már nem kell???
nazzoli_1 Creative Commons License 2006.04.30 0 0 5
oksa a gép
nazzoli_1 Creative Commons License 2006.04.30 0 0 4

na itt a csomitartó
nazzoli_1 Creative Commons License 2006.04.30 0 0 3

üdv hát igy néz ki belülröl, és hátulrol---special felirat van rajta

van tipus füzete,

seat-type 028 A1 ez a motor

nagyo remélem hogy a papir és a motor megegyezik, most nézem majd meg a motorszámot, ami ebben a kis füzetben is szerepel

a csomagtartó pedig nálam most ilyen:)
ebbe befér egy jókora 120kg disznó is:)))[image3]

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!