Szegény. Már 4x vót bűntetve az értetlen választók átal: 1990-ben, 1994-ben, 2002-ben és 2006-ban. Erre már nem lehet mit mondani. Meg nem értett politikus oszt jó napot.
én most megyek focizni. utána sörözök egy rövidet a haverokkal, majd megyek haza , megsimogatom a már alvó gyerekeim fejét és dugok egy jót a nejemmel.
holnap szabad vagyok mint a madár. te addig írj verset. csá.
érzem azt a tehetelen dühöt benned a világgal és mindennel szemben. nem érzem a toleranciát, pedig gondolom keményen vallásos vagy. biztos, hogy életed minden problémájáért a külvilág, a neked nem szimpatikus kormány a felelős? nem vagy túlbuzgó? te semmiről sem tehetsz?
Osztani észt bár nem kívánok, Jobb írnom, mint lopni napot. Fent kifizetve a versvizsgálót, Most a Cöveknek válaszolok:
Bal csapat orbánoz... Bánod? Titkát, hasznát nem látod? Egyszerü képlet, megmondják ők, Kende, Király, vagy fórumi költők: Jobb, ha az ország orbánoz, Mint ha az Orbán országol!
..............ha tőlem kérdeznék, én e költeményre szavaznék. mert Attila előtt emel kalapot, mégis vitykának oszt pofont, ........................oszt jónapot...
Anyám szintén
Pofont jó sokat kapok
Majd kinövöm,
vagy ha mégsem
leszarom oszt jónapot!
Apám komcsi
Leszek én is
Mert csak így boldogulok
Haverokkal törünk-zúzunk
Leszarom, oszt jónapot
Munka büdös
Génemben van