|
|
| blagger |
válasz | megnéz |
2012.05.08 19:35:16 © (187) |
Hello Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni.Fogtechnikus vagyok.Olyan helyet,iskolát keresnék ahol a fogszabályozást meg tudnám tanulni.
Kerestem neten de sehol nem találtam ilyen "tovább/át"képzést. (a BUSZÉKSZI-be anno semmit se tanítottak,a volt munkehlyemen szintén semmi ilyenkörű munka nem volt.)
Köszönöm! |
|
|
| ftanulo55 |
válasz | megnéz |
2012.04.19 16:26:17 © (186) |
Sziasztok!
Fiatal kezdő fogtechnikus vagyok. Állást keresek bárhol az országban vagy akár külföldön is júliustól.
ftanulo55@freemail.hu |
|
|
| iRead |
válasz | megnéz |
2012.04.19 14:57:58 © (185) |
Tanlaborba jelentkezz, ott a tananyagnak megfelelően (kellene) vennetek a gyakorlati oktatást is.
Persze ha bejáratott maszekhoz mentek, akkor lehet ő is ezt az elvet vallja.
Próbáld ki, kérdezd ki az osztálytársaidat is, h ők mit vesznek a tanlaborban aztán mérlegelj.
|
Előzmény: ercsih (184)
|
| ercsih |
válasz | megnéz |
2012.03.21 21:10:39 © (184) |
Sziasztok!A sagítségetek és a véleményetek szeretném kérni. Arról van szó , hogy 18 éves vagyok és fogtechnikusi képzésre jelentkeztem Szegeden. OKJ-s képzésről van szó. Viszont két féle gyakorlati helyszín van, az egyik a tanlabor a másik az un "külső helyszín" egy fogtechnikusi laborban a városban, ahol vállalnak tanuló befogadását. Engem az utóbbibe osztottak be, a megkérdezésem nélkül. Valaki aki jártas ebben tudna segíteni , hoyg melyik a jobb? Olyan hallottam eddig , hogy a vizsgákra jobban felkészít a tanlaboros. Mi a véleményetek? Jobb választás a tanlabor? Előnyök hátrányok? Valami infót légyszi ha tudtok! Nem tudom kitől kérdezni. LÉGYSZI segítsen valaki, mert nem szeretném megbánni, hogy jelentkezem, és utána kifizzetek fölösbe mindent összevetve 200ezret.
Köszönettel: Erika |
|
|
| gymgirl |
válasz | megnéz |
2012.03.20 10:27:17 © (183) |
Sziasztok.Első éves fogtechnikus tanuló vagyok és labort keresek Budapesten.A jelenlegi nem felel meg és mivel már fél évet lehúztam itt nem szeretném tovább vesztegetni az időm.Minden megoldás érdekelne:)Esetleg tud valaki valamilyen labort?merre induljak? |
|
|
| hopepe61 |
válasz | megnéz |
2012.03.08 11:56:36 © (181) |
A többi fogad megvan? Mert akkor inkább hídban gondolkozz, ne kivehető fogsorban.Ebben az esetben a kivehető a legrosszabb megoldás. A jelzett hiányra vagy végpillér-nélküli/ un. lengő/ hidat, vagy , ha ez nem megfelelő , implantátumot lehet készíttetni. pepe |
Előzmény: aszalt malac (180)
|
| aszalt malac |
válasz | megnéz |
2012.03.06 17:32:20 © (180) |
Sziasztok!
Van valami tapasztalat a Valplast részleges fogsorról? Bal felső 4-5-6 kellene. Valaki itt írta, hogy kiszedi a maradék fogakat is. Érdekelne, miért.
köszi
|
|
|
| SomewhereoverTR |
válasz | megnéz |
2012.03.01 16:43:30 © (179) |
Sziasztok! Valamelyikotok esetleg nem csinalta meg meg a UK-s GDC registration-t? Egy jo par eve nem dolgoztam a szakmaban es lenne egy par kerdesem, hogy ennek ellenere, hogyan lehet ezt a regisztraciot meg szerezni. Elore is koszonom! |
|
|
| adren |
válasz | megnéz |
2012.02.17 20:41:27 © (178) |
Üdv!
Horribilis az ára sajnos a viaszbelövő gépeknek újonnan, és nekem kellene egy. Nem fogtechnikára, hanem kicsi szobrocskákra.
Hol lelek használtan? Tudnátok segíteni?
Köszönöm!
aadren@gmail.com |
|
|
| Jeasusman |
válasz | megnéz |
2012.02.15 16:59:08 © (174) |
Sziasztok
A képen látható Zirkon maró gép Ealdó!
A gép használt azonban tökéletesen működik!
Kemence nem tartozik hozzá ami viszont igen az marófejek + lámpa!
Márka: Amman Girrbach
Ára mindössze: 2.450.000Ft.
Anyagi problémák miatt ilyen olcsó!
Tel: 0630 664 9340
mail: bumbel.bee@hotmail.com
ez az akció rövid ideig tart!
|
|
|
| fogtechn |
válasz | megnéz |
2012.02.10 23:21:29 © (173) |
Fogtechnikus állás angol nyelvtudással. Fogtechnikust keresünk, magas szintű angol nyelvtudással. Pályakezdők, frissen végzettek is jelentkezhetnek. nt120210. E-mail: fogtechnikusallas@gmail.com |
|
|
| LaraZyskin |
válasz | megnéz |
2011.10.23 01:05:25 © (171) |
Szia tamy456!
A vállas preparálás végződhet az íny alatt és fölött egyaránt. Ezt kezelőorvosod dönti el, melyik megoldást és miért (pl.ínysorvadás stb.) válassza.
Frontfogak teületén, esztétikai okokból általában íny alá preparálják a vállat. Ha az elkészült korona széle esetleg nem teljesen pontos, "kiáll" a preparált váll síkjából, akkor ez folyamatos irritációt okozhat az ínyben, ami folyamatos gyulladásban tarthatja azt. Ez az íny visszahúzódásához vezethet. Kezelőorvosod egy szonda segítségével könnyen meggyőződhet a széli záródás pontosságáról. Ha eláll a koronaszél, akkor sajnos az hosszú távon nem szerencsés... remélem így kicsit érthetőbb... :) Sok sikert! |
Előzmény: tamy456 (170)
|
| tamy456 |
válasz | megnéz |
2011.10.07 13:41:40 © (170) |
Azt írtad, hogya korona nem ér hozzá az ínyhez? De hát az íny rásimul/rálóg a korona szélére, nem? Az íny alatt a korona széle van egy kis darabon, nem? (csak szeretném megérteni :) ) |
Előzmény: hopepe61 (169)
|
| hopepe61 |
válasz | megnéz |
2011.08.28 12:46:26 © (169) |
Ha vállas csiszolással készült, akkor semmi köze az iny-szélhez, mert a vááas csiszolás lényege, hogy ne érjen a korona/és a csiszolás sem / az inyhez.!Elmondásod alapján , nem a koronák okozzák a tünetet.------- Vagy::: Nem!- vállas a csiszolás! pepe |
Előzmény: tamy456 (168)
|
| tamy456 |
válasz | megnéz |
2011.08.26 11:15:35 © (168) |
Tanácsot kérnék tőletek. Kb 2 éve kerámia koronákat csináltattam, annyit tudok, hogy vállas csiszolással készült. Az ínyem végig be van gyulladva (4 korona szélénél), és az így kissé fel van gyűrődve, anno a fogorvos azt mondta, hogy az íny majd 'igazodik', de ez nem így lett.
Felháborít, hogy rohadt sok pénzért ilyen fogakat kaptam, és nem akarom szó nélkül hagyni a dolgot.
|
|
|
| Franz Von Werra |
válasz | megnéz |
2011.08.16 11:03:25 © (163) |
Tyűha!:)Megpróbálni azért lehet nem?Jókor,jó időben kell lennem,és ez igaz az "élet" bármelyik részén,szakmáján.Tudom hogy sok helyen csicskáztatnak és minden áron beléd kötnek,hiszen emberek.:)Olyat is hallottam hogy valahol kerítést festettek a tanulóval.:( |
|
|
| LaraZyskin |
válasz | megnéz |
2011.08.13 13:06:18 © (162) |
T.Hopepe, ha Te alattvalónak-rabszolgának érzed magad, nem lehet, hogy elcsesztél valamit ????
Elég sok a kontár, nehéz jó szakembert találni, ne beszéljünk már le valakit erről a szakmáról, hátha... |
Előzmény: hopepe61 (161)
|
| hopepe61 |
válasz | megnéz |
2011.08.11 18:50:45 © (161) |
Orvos látott már? Bocs ez csak vicc volt. De tényleg: alattvaló, - rabszolga akarsz lenni. Annyi szép dolog van a világon, ahol nem taposnak beléd naponta hozzánem értő kontárok, hangoztatva felsőbbrendűvégzettségüket. Szóval meggondolnám. Ha többet akarsz tudni , kérdezz. pepe |
Előzmény: Franz Von Werra (160)
|
| Franz Von Werra |
válasz | megnéz |
2011.08.11 10:38:24 © (160) |
Sziasztok!
Tudnátok nekem mondani itt Budapesten fogtechnikus helyeket,amiknek nincs weboldaluk?Tanuló szeretnék lenni,és nem találok gyakorlatra helyet.Már bejártam majdnem egész Budapestet,főképpen azokon a fogtechnikus helyeken érdeklődtem,amiknek a címét kidobta a google.Rengeteg hely van,aminek nincs is weboldala,csak hát hol is kezdjem?Elég nagy Budapest.:)Esetleg útközben láttatok fogtechnikát?
Üdv |
|
|
| Csitafej |
válasz | megnéz |
2011.05.30 07:19:21 © (159) |
Ja és Békéscsabán a Dental fogtechnikában fogják elkésziteni a fogaimat.Itt elég jó neve van sokaknak csináltak ilyeneket és senki nem panaszkodik.Legalábbis nekem nem :D
|
|
|
| Csitafej |
válasz | megnéz |
2011.05.30 07:11:56 © (158) |
http://www.dentalnumberone.com
Innen szedtem amit az előbb írtam nem én találtam ki.Amugy Pepe köszönöm a gyors választ kicsit megnyugodtam.Megyek a dokihoz és beszélek vele. Mégegyszer köszönöm.Ha van valami amit nem tudok akkor irok kérdezek lehetőleg nem hülyeségeket :D Sziasztok. |
|
|
|
|