Bocsánat az off-ért, de hátha szeretne valaki jönni. Ingyenes törpemalac és Luca kecske simogató lesz a csepeli Baumaxban szombaton. Bent lesz az áruházban, tehát rosszidő esetén is meg lesz tartva.
Na mi van, fidesznyikek? Beégés? Némethke megy a retekbe?? Csalik, lopik, hazudik, adatot sem szolgáltat? És miért nem beszéltek Ábelka szerelmi afférjáról Erdélyországban? Vagy az ingyen használható polggármesteri autóról? Arról, hogy , ha nincsenek a szocik, a hájfejű számla lovag és bandája átjátsza valaki másnak a kezére a rendelőt???
Erről beszéljetek, ne 10 évvel ezelőtti, meg négy évvel ezelőtti, meg két évvel ezelőtti dolgokról.
De ismertem. Csak veled ellentétben én nem szopok be mindent, amit Ábel meg a csapata összeirkál.. Te tényleg elhiszed, amit ott éeírnak? Akkor sajnállak... Most éppen Takácsot akarják kicsinálni, az sem zavar téged?
Ha jól tudom, külföldön dolgozik. Tönkretették az ilyen zolika félék, akik semmit nem tudnak, csak mocskolódnak és hazudnak, mert a másik nem az ő pártjuk szimpatizánsa.
Polgármesteri nyilatkozat a választások utánról. Fog valaki bocsánatot kérni? Mert a hazugságpropagandának köszönhetően egyre több szülő nem látja értelmét az iskola melletti kiállásnak...
Iskolamegszüntetésekkel kezdi idei munkáját Csepel fideszes önkormányzati vezetése. Terveik szerint idén szeptembertől megszűnik Királyerdőben a Szárcsa utcai általános iskola , a városközpontban (képünkön) a Csete Balázs középiskola sorsát pecsételik meg azzal, hogy a[...] Bővebben!Tovább »
Január 27-én akarnak dönteni intézményünkről. 71%-os a létesítmény kihasználtsága, ennél rosszabbak is vannak. Miért erre van szükség? Valaki kinézte magának? Vagy a polgármestert zavarta a gyermekek zsivaja?
A Szárcsa utcai általános iskola bezárása. Kérünk mindnekit, aki idejárt vagy a most ide járó gyerekek szüleit -és mindnekit, akit érekel egy most 50 éves iskola sorsa, hogy segítsen!