Keresés

Részletes keresés

eukariota Creative Commons License 2016.07.23 -1 0 154

Ha a bejegyzésem nem volna egyértelmű: MAGAMAT AJÁNLOM DEBRECENBEN, DE EHEZ AZ ÉRINTETT SZEMÉLY JELENTKEZÉSE (KÉRÉSE) SZÜKSÉGES.. senki ne akarjon megváltoztatni senikit, mindenkinek magának kell ezt eldöntenie..én két diplomás mérnök és természetgyógyász akartam lenni és az lettem..

Előzmény: eukariota (153)
eukariota Creative Commons License 2016.07.23 -1 0 153

Én Debrecenben élek, iparengedéllyel rendelkező két diplomával rendelkező természetgyógyász vagyok..Jelenleg nem foglalkozom gyógyítással, de ha a facén bejelölsz ismerősnek, vissza jelöllek és megbeszélhetjük a részletelet..én Dr Mészáros István professzor tanítványa vagyok, és persze a követője..ha bejelölsz a facén a saját nevemen, akkor vissza jelöllek..de a levelezőmön elérhet, h a valós nevemet is megtudd..  dremakkukaccitromailponthu..válaszolni fogok..szia..

Előzmény: 1csendes (152)
1csendes Creative Commons License 2016.07.07 0 0 152

Kedves Dremak1!

 

Ajánlani is tudsz hipnoterapeutát? már annyi helyre kiírtad a hozzászólásodat,

légyszíves valami konkrét elérhetőséget, leírást is adni nyilvánosan. 

Ne rejtegesd a tudásodat a rászorulók elől. Köszönjük! 

Előzmény: dremak1 (151)
dremak1 Creative Commons License 2016.04.13 0 0 151

Ez a tünetegyüttes szakértő kezekben hipnózissal jój kezelhető, tünetmentesíthetö.. elérhetőség: dremakkukaccitromailponthu

 

jedierő01 Creative Commons License 2015.12.21 0 0 150

Sziasztok! minden eszembe jutott név foglalt volt -.- :D

 

Szóval kezdem is gyerek korom óta vannak TS tüneteim(27 éves) tud valaki ajánlani egy jó orvost pesten? mert SZTK-s neurologus nem hiszi el rólam, barátaim és mikor magam vagyok akkor jön elő és erősen és egyre sűrűbben, van rá gyógyszer tudtommal csak a nevét szeretném megtudni ugyse lesz bajom tőle ha 1-2 er kipróbálom. köszi a válaszokat előre is mindenképp kell valami gyógyszer mert már nem bírom tovább, koncentrálni se hagy se tanulni.

czike1 Creative Commons License 2015.06.18 0 0 149

Sziasztok!

 

Tapasztalatokat véleményeket kérnék szépen az alábbiakkal kapcsolatban:

Párom gyerekkorában ( 5 évesen) szemsérülést szenvedett,melynek következményeként egyik szemére nem lát.

8 éve ismerjük egymást és van egy 8 hónapos kislányunk.

 

Az elmúlt időszakban sokat rágtam a fülét hogy vizsgáltassuk ki az akaratlan mozgásainak az okát, melyre nem rég került sor, ahol diagnosztizálták a tourett szindrómát. Kérdésem annyi lenne, hogy nagyon félünk, vajon kislányunk örökölte e, apukájától vagy sem, erről viszont nem olvasok sehol. Neurológusnál voltunk, sajnos nem tudott megnyugtató választ adni, ehhez ismernünk kellene a családban lévő betegségeket (sajnos már senki nem él, és élő korukban sem voltak közlékenyek a párom rokonai)

Szerintetek kialakulhatott ez az állapot a szemét ért trauma miatt, vagy öröklődött nála is esetleg? Hol találok ezzel kapcsolatban bármit amit el tudnék olvasni?

Plusz kérdés:

Szeretnénk változtatni az akaratlan mozgásokat enyhíteni, vagy teljes mértékben megszűntetni (habár azt olvastam hogy sajnos ez a betegség nem gyógyítható), kinek milyen tapasztalata van, mi segít? 

Esetleg alternatív megoldások? Arra gondoltam hogy először a párom lelkét kellene helyre rakni, mert sok elnyomott (gyerekkori)traumák és rossz gondolatok vannak a fejében, és lelkében, esetleg kineziológus, vagy pszichológus? Valakin segített már ez az út?

Köszönöm előre is a jó tanácsokat!

 

Üdv Czike

Bobe36 Creative Commons License 2015.06.05 0 0 148

Szia!

Tudnànk beszélni privátban? Küldenél e-mail címet hogy fel tudjuk venni egymással a kapcsolatot? Köszi előre is

Előzmény: Anya11 (142)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.20 0 0 147

A krónikus Lyme kórt gyakran diagnosztizálják félre Tourette szindrómának.

 

http://www.tourette-syndrom.de/download/bts_lymediseasepresentingastourettesyndrome.pdf

 

 

eukariota Creative Commons License 2015.01.04 0 0 146

A spam-ok miatt szoktuk így megadni a lev címet, lehát nem lehet ilyen formában belinkelni, hanem a "kukac" szót kell helyettesíteni ezzel: @ és akkor kapod meg a mél címet..

Előzmény: Anya11 (145)
Anya11 Creative Commons License 2014.12.27 0 0 145

Kedves EUKARIOTA! Próbáltam megnyitni a hivatkozást, de valamiért sosem sikerül. Azt írja a honlap nem elérhető.

eukariota Creative Commons License 2014.12.25 0 0 144

Légy szives, keress fel a sancikukacdigikabel.hu oldalon..

Előzmény: Anya11 (142)
ufózolee Creative Commons License 2014.12.22 0 0 143

kérem írjon nekem az aki személyesen ismer olyan embert aki kigyógyult már komolyabb szintű tourette-ből.jó volna élményeket cserélni valakivel aki már átment ezen.(subzerocska@gmail.com)köszönöm

Anya11 Creative Commons License 2014.12.21 0 0 142

Sziasztok!

Én egy anyuka vagyok és sajnos a 11 éves kisfiam esetében tapasztalom  fórumon leírt tüneteket változatos formában, újra - és újra. Sok éve bújkált bennem a gyanú, hogy Tourettes lehet. Most már egyre biztosabb.... a Pszichiáter is azt javasolta az eddigi kezelések eredménytelenségét látva, hogy menjünk a Vadaskerti központba. Nem tudom milyen csodában bízzak! Fog  történni valami érdemleges vagy  csak ráolvassák hivatalosan is a diagnózist ?...:( A Haloperidolt szedi 3x5 csepp- érzésem szerint semmit sem használ. Az a gond, hogy most épp  elég durván szipog és krammpog ( folyamatosan) kb 4-5 hete és ez többször eldurvult....A Vadaskertbe még 1,5 hónapra kaptunk időpontot.. Addig, hogy bírjuk ki így ? Ő is és  mi is kikészülünk....Igazán senki sem foglalkozik  velünk amikor segítség kellene...a neurológia a pszichiátriára mutogat ők meg vissza.. mi meg szenvedünk itthon együtt. Már nem is tudom hanyadik "hullámot " próbáljuk túlélni. Ezek eddig lecsengtek elviselhető formára 1 hét alatt, de most nagyon beállt.Biztos a szorongás is közre játszhat az állapotában -eddig mindig társította dínókhoz, halálhoz stb. Ha sikerült megnyugtatni volt, hogy varázsütésre abbahagyta az épp aktuális tikkjeit. Most ez sem jön be.....

A hipnózis is érdekelne , ha gyerekkel és megbízható szakemberrel történne. Jobban bíznék benne mint a gyógyszerekben.Nagyon tanácstalan és elkeseredett vagyok.....:(

HA  tanácsot tudnátok adni nagyon örülnék.....talán könnyebben és hatékonyan eltelne a 1, 5 hónap a vadaskerti találkozóig is

 

dremak1 Creative Commons License 2014.09.08 0 0 141

https://www.youtube.com/watch?v=WH31lX-3rMA&list=FLB9Xh17sd7mudaWnXKCw01Q&index=1281

 

A jobb alsó sarokban a YouTube.ra kattintsatok a lejátszásnál, ekkor a hozzá szólásokat is el lehet olvasni..

eukariota Creative Commons License 2014.07.07 0 0 140
MTSZE Creative Commons License 2014.03.26 0 0 139

Szia!

 

Tourette-szindrómás vagyok, 33 éves, házasságban élek és három gyermekem van, valamint egy multinacionális cégnél dolgozom és két vállalkozásom is van.

Rendszeresen sportolok és természetesen teljesen hétköznapi életet élek.

Emellett különféle tikkekkel élek együtt, amik hol erősödnek, hogy gyengülnek, jelentős összefüggésben a komfortérzetemmel, a stresszel.

Én több, mint 20 éve élek a Tourette-szindrómával, de csak 4 éve tudtam meg, hogy ennek ez a neve. Azóta sokminden történt, illetve sokmindent tettem azért, hogy azok akik hasonlóan kell hogy felnőjenek, már könnyebben vehessék az akadályokat.

Szóval nem jelent problémát a gyerekvállalásnál, de az élet minden egyéb területén is helyt lehet állni Tourette-szindrómásként. Van a Tourette-szindrómások közt pl. agysebész is.

Persze azt nem állítom, hogy kell tudnod Neked is alkalmazkodni a kérdéshez, illetve meg kell szoknod bizonyos dolgokat, de ismerek a TS-nél nagyobb problémákat is az életben.

A TS-ről egyébként többet megtudhatsz a tourette.hu oldalunkon.

 

HA még aktuális a kérdés, és érdekel a téma, lennének kérdéseid, keress nyugodtan, akár telefonon, de akár személyesen is beszélhetünk.

 

Addig is az email címem: g.hajnal@tourette.hu

 

Üdvözlettel:

Hajnal Gergely

Előzmény: audilacko (137)
eukariota Creative Commons License 2014.02.28 0 0 138

A TIC tünetmentesíthető..gyógyszerrel "tünetszegténnyé" tehető, de hipnózisssal gyógyítható..dremak@vipmail.hu

Előzmény: audilacko (137)
audilacko Creative Commons License 2014.02.27 0 0 137

Sziasztok!

 

Ne haragudjatok, nem olvastam végig a teljes fórumot, pedig lehet, hogy választ kapnék a következő kérdésemre. Ha valaki megválaszolná, nagyon megköszönném.

 

Van egy lány/nő (39 éves), aki nagyon közel áll hozzám. Gondolkoztam rajta, hogy a kapcsolatunkat egy következő szintre emelhetnénk (együttélés, később házasság, stb.), de van egy dolog, ami zavar benne:

 

1. tikkel(get) és sokszor szipog. Ez mekkora probléma lehet a jövőre nézve? Tehát pl. súlyosbodhat-e és mi lehet belőle? Xanaxot szokott szedni elalvás előtt vagy ha nagyon ideges. Egyébként egy szép, okos, vicces lány. 

 

Tudom, hogy egy számító rohadék vagyok, de ha úgy érzem itt komoly problémák lehetnek a jövőben (pl. gyerekvállalásnál), akkor nem engedem kibontakozni ezt a kapcsolatot, mert az életem nem szeretném úgy élni, hogy bármikor összeomolhat vagy ilyesmi.

 

Szóval mit csináljak? (Nem azt a választ várom, hogy ha szeretem, akkor ez nem számít, stb....)

 

Köszönöm a válaszokat!

eukariota Creative Commons License 2014.02.15 0 0 136

Gratulálok, tényleg jól sikerült egy fórumot hoztál össze..de azért ide is felteszem:

 

http://tourette.hu/37-78/kozgyules-2014-januar-17-en.html

Előzmény: Napsiii (131)
eukariota Creative Commons License 2014.02.14 0 0 135

Engemet is megtalálsz ott..1-2 mondatot éppen pár perce írtam erről a gyógymódról..

Előzmény: Találd ki! (134)
Találd ki! Creative Commons License 2014.02.11 0 0 134

Szia! Beléptem,de még nem kaptam választ! A kisfiam Tourette szindrómás és segítségre lenne szükségünk! A hipnózis-önhipnózis témakör nagyon érdekelne!

 

Előzmény: Napsiii (131)
Találd ki! Creative Commons License 2014.02.11 0 0 133

Hogyan lehet gyógyítani a Tourette szindrómát? Én eddig azt hittem csak a tüneteket lehet elnyomni. A kisfiam Tourettes és nagyon érdekelne a válasz!

Előzmény: eukariota (132)
eukariota Creative Commons License 2014.01.25 0 0 132

A TS gyógyítható..

Előzmény: Napsiii (131)
Napsiii Creative Commons License 2014.01.14 0 0 131

Sziasztok!

Létrehoztam egy Tourette csoportot a facobookon. Zárt csoport.

https://www.facebook.com/groups/1416073601964230/

Gyertek beszélgetni! :)
Napsiii

eukariota Creative Commons License 2013.12.02 0 0 130

 TIC-et ideiglenesen át lehet helyezni hipnózissal, pl. a kisújjra..A TIC egy megrögzült dolog,ha ezt áthelyezzük egy másik testrészre, ahol az kevésbé látható, ott "ideiglenes" lesz, és ott már könnyebben elmúlasztható lesz, mert ott már nem rögzült..akit érdekel ez a gyógymód: sanci@digikabel.hu

 

Előzmény: szbsz (129)
szbsz Creative Commons License 2013.10.28 0 0 129

Kedves Zoli!

Én lányzómon épp azt vettem észre, hogy -bár imádja a táncot, amit versenyszerűen űz, a nyári kihagyás után mintha épp az újbóli táncolás erősítené fel a tüneteket.  Jártunk a Vadaskert Alapítványnál, azt hiszem, itt az ideje, hogy újra időpontot kérjünk.

Próbálom összefüggésbe hozni a tünetek erősödését bizonyos élethelyzetekkel, történésekkel, de konkrét dolgot nem sikerült kikövetkeztetni. Kicsit úgy veszem észre, mintha a fizikai fáradtság Nála iszonyatosan felerősíti. Tegnap már oda jutottunk, hogy nem szimplán rázta a fejét, hanem láncban, egymás után, többször is rázta, és a kezeit maga elé emelte. Nagyon megrémített, bár tudom, ennél vannak jóval erősebb tünetek is :(

Előzmény: ufózolee (127)
mslg Creative Commons License 2013.04.06 0 0 128
ufózolee Creative Commons License 2010.10.30 0 0 127
Sziasztok:)

Én zoli vagyok.Egy ember aki 99%-ban kigyógyult egy nem gyenge tourette szindrómából:)

Itt sokat említve lett a hipnózis mely engem is érdekelt régen,de nem gyógyulásom szempontjából csak úgy.

Én ma már csak nagyon ritkán tikkelek egy kettőt ha magam vagyok ,de ha bárkinek véletlenül megemlítem,hogy ilyen betegségben szenvedtem senki sem hiszi el.

Amúgy elég gáz volt régen sokat szenvedtem miatta(dagadt is voltam) ,de legalább anyit is erősödtem tőle:)))

Nekem az aktív sportolás és a saját magam kis autodidakta meditációja hozta meg a gyógyulást.

Ezt kb úgy kell felfogni ahogy itt a fórumon az önhipnózist írják le.

Bár nem írom alá hogy gyors változást hoz.Nekem lassú kűzdelmes folyamat volt ,de biztos és valahol gyönyörű :)

Lényegében ahogy a hipohonder megbetegití magát a puszta negatív gondolatok ismétlésével úgy,ezt a hatásmehanizmust fel lehet használni a tourette ellen,mivel a fordítottja is igaz ...ha pozitív gondolatokat ismételgetünk akkor pozitív fiziológiai(testi) "tüneteket" fogunk produkálni.
Szakmai nyelven önszugessziókkal .Az az pozitívan irányított gondolatok ismétlésével mint pl: hogy meggyógyulok,irányítoma tikket és hasonlók,csak mindezt át kell tenni egy meditatívabb környezetbe ,fekve nyugalomban a konkrét technika már mindenkinek egyéni fantáziájának a kérdése, lényeg a koncentráció elmélyítése sok pozitív gondolat ismétlése gyakorlása türelmesen ha unjuk ha nem.
És ezt kell élsport szerűen hosszú évekig nagyon aktívan gyakorolni,gyakolrolni,gyakolrolni.

És ha aktívan sportol az ember olyasmit ,ami a legjobban fejleszti a mozgás kontroll elsajátítását mint pl esetemben a tánc és harcművészet vagy hasonlók,akkor biztosra veszem bárki meg tud gyógyulni ahogy én.

Ha a meditáció része nem lenne tiszta bárkinek is vagy bármi kérdés van,kérem nyugodtan keressen meg(subzerocska@gmail.com),ez nem humbug sem hókusz pókusz ,nem kell hinni hozzá semmiben sem istenben sem egyházban sem bálványban sem jelképben igazán még pénz se kell hozzá csak idő és energia akarat ,türelem.Puszta logika az egész ráadásul pofon egyszerű.Én amúgy a meditációmmal már több orvosok által lehetetlennek vélt gyógyulásokon is átmentem egy két balesetem kapcsán.

Szerintem a legjobb gyógymód itt van az én példámban(mellékhatásai:általánosan nyugodt harmonikus tudatállapot,fittség,magabiztosság,erős immunrendszer.Az egészséges emberekre is sokszor jellemző kényszermozgások,és a zsírfölösleg telljes elvesztése) ,de előre tudom ez a világ oly gyarló,hogy szinte senki sem fog komolyan venni.Ölelés minden sorstársamnak,s kérlek a magatok és gyermekeitek érdekében gondolkozzatok el ezen kicsit komolyabban.

Üdv

:)

:)Z(:

(:
1895 Creative Commons License 2010.10.12 0 0 126
Ha bármit  szeretnél kérdezni, az email címem: ilivamos@gmail.com
Előzmény: szabo76 (124)
1895 Creative Commons License 2010.10.12 0 0 125
Többször jártunk már a Vadaskert Kórházban, szerintem nagyon jó szakemberek dolgoznak ott.
Előzmény: szabo76 (124)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!