Keresés

Részletes keresés

rocky reloaded Creative Commons License 45 perce 0 0 127323

Nagyjából jól látod a helyzetet: A fasisztoid liberónáci német Zöldek Németország amerikanizálásának a fö hívei, á la Demokrata Párt (Hitlery). Számukra a "demokrácia" egy kisebbség (8,9%) uralmát jelenti, mint anno a komenistáknál, amikor is az MSZMP-hez hasonló komcsi pártok tagsága is 9% körül volt. Tartalmi különbség persze azért volt, mert a komcsi idökben a buzeránsizmus és fiatalkorúak megrontása köztörvényes büncselekmény volt, kábszer és pedofília liberalizálása helyett kökeményen fellépet az állam ellene, az atomenergiát a jövö zálogának tekintették, s a vasútfejlesztések sem váltották ki a csöcselék örjöngését, nem láncolták magukat szerencsétlen liberónáci agyhalottak feltünési viszketegségükben vonatsínekhez Castor-szállítmányok ellen, nem volt demokráciaexport bombázókkal, stb. Az viszont érdekes, hogy gyakorlatilag mindenütt a maóista és komenista söpredék, ill. leszármazottaik (lásd "apák/anyák és fiúk/lányok") lettek a legvéresszájúbb "progresszív liberálisok" (aka fasisztoid liberónácik). A Muzulmutti CDU/CSU-beli ellenzéke szerencsére mára már ollan erös lett, hogy a fasisztoid liberónáci német Zöldek (akik csak a nevükben Zöldek, valójában a barna és a mélyvörös egy kombinációja) már nem elegendöek a keletkezett rés betömésére, így megindult az óvatos tapogatózás---egyelöre csak CDU-beli proxikon keresztül---az SED utódpárt, a Linke felé. Lesznek még érdekes meglepetések a német belpolitikában, de a Muzulmutti napjai egészen biztosan meg vannak számlálva. Ezt Németország nemzetközi partnerei is tudják. A Muzulmutti "törenelmi érdeme" a CDU szétverése is. Ez valóban egy "profi politikai teljesítmény" volt. 33%-kal sikerült neki "nagyon profin" egy történelmi mélypontot a 2017 szeptemberi választásokon elérnie. Ugyanígy a tönk szélére sikerült vinni az EU-t a kényszerbetelepítések diktatórikus eröltetésével, stb. Putyinék meg szórakoznak a bolhacirkuszon, a Muzulmutti tehetelen vergödésén, s kiváncsian várják, hogy ki lesz az utód, akivel egy gyümölcsözö orosz-német kapcsolat felépíthetö lenne. Hogy a jelenlegi német politikai vezetésnek fingja sincs a politikáról, azt az is igen szemléletesen mutatja, hogy a 2016-os usák elnökválasztás elött teljesen szükségtelenül mind a Muzulmutti, mind a külügyérei (Steinmeier és Gabriel) még a választások elött letették a garast a Hitlery (vesztes) mellett, s egyiknek sem sikerült normális személyi kapcsolatokat kialakítani a még mindig érvényes jaltai szerzödés másik föszereplöjének, Oroszországnak a vezetésével. A Muzulmutti kb. ollan, mint a már agyérelmeszesedéses Leonyid Iljics volt: A meglévö adminisztrálgatása és aktatologatás.

Előzmény: Draco Domesticus (127320)
martinaxe7 Creative Commons License 4 órája -2 1 127322

Ismét 1esülnek ?

Előzmény: Nagy Vezír (127315)
Draco Domesticus Creative Commons License 8 órája -1 2 127321

Micsoda munkafegyelem van nálatok? És micsoda főnök vagy te, hogy csak lesből mered ezeket a lógósokat lefényképezni? (Bár, ki tudja, kiket fényképeztél, csak az biztos, hogy szereted a lógós hajú lányokat.)

Előzmény: szaruespata (127305)
Draco Domesticus Creative Commons License 8 órája -1 3 127320

Mindebből a bonyodalomból én azt szűrtem le, hogy a CDU nagy része már szabadulna Merkeltől, de nincs elég erejük, külső segítségre van szükségük hozzá. Merkel pedig szabadulna pártbeli ellenzőitől, és külső segítséggel (a zöldekével) erőlteti a liberális programokat (amik szerintem olyan amerikaszagúak). Az EU vezetőségétől is számíthat támogatásra, hiszen elég befolyása volt, hogy elfogadtassa velük Junckert.

 

Lehet, hogy Putyint tényleg rühelli, de kénytelen jó képet vágni, hozzá, hiszen kell a gáz. És ahogy Putyin egyszer megkérdezte: ha nem vennék a gázt, mivel fűtenének. Fával? Azt is tőlünk kellene venni. (derültség a teremben)

Előzmény: rocky reloaded (127299)
BvonSuttner Creative Commons License 8 órája -4 1 127319

Most jön a CDU közép leszakítása

 

Mar mint Merkelröl az AfD alltal  -allitod Te.

 

De valahogy a valosagban egeszen mashogy van mint ahogy Te ezt irod,  ugyanis  a CDU - közep (Mitte) az Merkel-fan, es az a celja a "Mitte"/közepnek,  hogy a Merkel ellenesek ellen ellentartson.

 

Egy fan-csoportot azert  nem olyan könnyü leszakitani ..., mondani meg sok mindent lehet.

 

PS.: Merkel es a fötitkarnö  most nyilatkozott egy  partvezetösegi üles utan, hogy ezt az uj Mitte-frakciot nem engedelyezik, vagyis mint hivatalos CDU-csoportot/szervezetet.

 

Most akkor Merkel sajat maga -a Te logikad alapjan-  segit ezzel a döntesevel  is  az AfD-nek tovabb  erösödni?

 

Ha ez igaz  akkor meg az nem igaz hogy Merkel foggal körömmel kizarolag a sajat egoizmusatol vezerelve ragaszkodik a hatalomhoz/a kancellari szekehez, ugyanis ezzel a döntessel egesz szepen füreszelne akkor akarattal annak a szeknek a labait amin maga ül.

 

PPS.: es Seehofer mint CSU-fönök mit csinal ezekkel a CSU-tagokkal, akik ebben a Mitte-csoportban Merkel-fanok? :-)

 

Forras:

 

http://www.spiegel.de/politik/deutschland/angela-merkel-fans-formieren-sich-entsteht-da-ein-linker-fluegel-in-der-union-a-1219243.html 19.07.2018.

Neue Gruppierung in der Union

Jetzt feuern die Merkel-Fans zurück

Sie nennen sich "Union der Mitte" - und wollen den lautstarken Merkel-Gegnern in CDU und CSU etwas entgegensetzen.

Előzmény: rocky reloaded (127299)
ManoSanga Creative Commons License 8 órája -4 1 127318

Szerencsére a kommunistából lett keletnémet nácik csak egy kisebbség Németországban.

Előzmény: rocky reloaded (127306)
ManoSanga Creative Commons License 9 órája -4 1 127317

Ukrajna nyugati részén görög katolikus a lakosság legnagyobb része.

Előzmény: BvonSuttner (127300)
ManoSanga Creative Commons License 9 órája -4 1 127316

Viszont a kisfiú milyen hősiesen próbálta védeni az apját.

Előzmény: berkut14 (127295)
Nagy Vezír Creative Commons License 9 órája -4 2 127315
Előzmény: ManoSanga (127293)
Nagy Vezír Creative Commons License 10 órája -5 1 127314

Ideje volt, hogy bezárják a terroristaképző tábort, menjenek Oroszországba ha ilyen kedvük van.

Előzmény: ManoSanga (127294)
gitana19 Creative Commons License 10 órája 0 2 127313
gitana19 Creative Commons License 10 órája 0 2 127312

Rossz helyeken jártál. :P Spätzle a hegyekben van, Tafelspitz, Kalbsgulasch, hasonló finomságok már Grinzingben is kaphatóak. (A Kneissl lagziban sem véletlenségből volt jó a hangulat).

Előzmény: rocky reloaded (127310)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 10 órája -4 1 127311
rocky reloaded Creative Commons License 10 órája 0 3 127310

Hm, Ausztriában én Spätzle-t még sohasem láttam az étlapon, s úgy tudom, hogy a Spätzle meg a Flädle a sváboknál valami nemzeti kaja, mint nálunk a valódi jó gulyásleves. Ennek ellenére valódi (nem kész) Flädle-t eddig csak egy ollan vendéglöben ettem, amit horvátok üzemeltettek, s el is magyarázták, mi is az az igazi Flädle: Egy palacsintaszerü tésztát vágnak fel apró csíkokra, a csíkokat belefözik a levesbe, s a "palacsinta" felét meg összetekerve a leves mellé szolgálják fel.

Előzmény: gitana19 (127307)
rocky reloaded Creative Commons License 11 órája -1 2 127309

Einspruch, Euer Ehren: Magyarországon én biza ismerek ollan társadalmi csoportokat, amelyekben még erösen él a római katolikus keresztény kultúra.

Előzmény: szaruespata (127305)
BvonSuttner Creative Commons License 11 órája -5 1 127308

A CDU elkezdett szétesni, mert az AfD tagok és választók döntö része egykori CDU tag/választó.

 

Hogy ha a kristalykuglidba belenezel, az nem gond (en is szoktam :-)), de tenyekre epitsd a kugliban latottakat, ez meg nem törtent meg a fönti esetben Töled.

Mar mathematikailag sem jön ki az amit Te allitasz, mert a döntö többseg az legalabb 50%-k + 1, de az Uniotol (Merkel-CDU/Seehofer-CSU) 2017-ben a Bundestag valasztasnal kb 1 millio korabbi Unio valaszto valasztotta az AfD-t, ugyan akkor a korabban SPD-t, Die Linke-t, a zöldeket, a liberalisokat (FDP) valasztok közül kb 1.020.000 valaszto valasztotta az AfD-t, plussz 1.200.000 korabban nem valaszto valasztotta.

Tehat összesegeben durvan szamolva mar maga az 1,2 millio korabbi nem valaszto magasabb mint az Uniotol az AfD-re atmenö szavazok, akik szama ugye 1 millio volt, tehat mar itt 50-% ala esik az amit Te allitottal, es ha a nem valasztok %-aranyahoz hozza veszük az SPD+Die Linke+FDP+zöldektöl 2017-ben az AfD-re szavazok aranyat (az 1.02 millio szavazoval), akkor meg nagyobb az 50%-tol lefele vezetö -az AfD -re Uniotol atment valos szavazoarany, amire Te meg helytelenül  „döntö reszt“ qualifikaltal. (Forras erre lennt az 1. linkben)

Ez azert mar  eleg nagy elteres, hogy ezt az ember mar szova tegye ugye.

 

ha a CSU országossá válna. Az országos CSU simán tudna 30+%-ot hozni. … 30+% elegendö lenne az AfD-vel és az FDP-vel való kormányalakításhoz.

 

Ez ^ meg megint egy süket allitas Töled, hogy a Lindner-FDP (a liberalisok :-), mi az, most nincs kifogasod a liberalisok ellen? :-) ) összeallna egy csupan CSU-bol allo parttal, hiszen a CSU az a bevandorlas ellen van, a Lindner fele FDP meg egy bevandorlast tamogato törvenyt is akar csinalni Nemetorszagban. Itt tehat -ha a CSU marad a bevandorlast elutasito vonala mellett (es miert ne maradna, csak igy tudna elerni a CSU a Te szerintedi orszagos partkiterjedesnel szövetsegi szinten egy Te szerintedi 30+%-ot), akkor ez egy alap kizaro tenyezö lenne az FDP-nek egy CSU-val kormanykoalicio alakitasi lepes megtetelere.

Es miert csak 30+%-k elerhetöseget veszel Te egy szövetsegi szinten valaszthato CSU-esetben?

 

 

Az AfD-re valasztok 86%-a azt adta ugyanis indoknak meg, hogy azert valasztottak az AfD-t mert felnek a bevandorlastol es az idegen kulturaktol, es 95%-k azt adta meg hogy az AfD-re azert szavazott, mert aggodnak azert, hogy a nemet nyelv es nemet kultura a hatterbe fog szorulni. (<  No, ezt maga az AfD hozta nyilvanossagra/adta meg.)

 

Nomost ha a CSU szövetsegi szinten hozza valasztasi programkent a Seehofer/Söder vonalat a bevandorlas ellenessegevel, es tovabbra is mindenhova kereszteket aggat Jezussal a Keresztfan, - akkor a CSU megszerzi az eddigi  AfD-s valasztokat majd teljes egeszeben, tehat megszünik az AfD, es akkor a kerdes hogy tud-e 50%-t + 1-et szerezni szövetsegi szinten, mert az tuti hogy az FDP nem fog vele semmifele koalicios kormanyba szövetsegi szinten csak a CSU-val  bele menni, mivel mint emlitettem az FDP (a liberalis part!!! Nemetorszagban) bevandorlas mellett van ellentetben a CSU-val, es erre meg törvenyt is akar hozni

PS.: egyebkent ismereteim szerint az FDP-ben senki sincs aki barmifele koaliciot az AfD-vel favorizalna, föleg nem Lindner a partfönök, es ez az allaspontja valtozatlan, es ahogy latszik Lindner nem csinal segget a szajabol. (Adatok ehhez mint forras a lenti link, valamint a kep tartalma.)

PPS.: szerintem itt bekuksoltad a kis kristalygömbödet...

PPPS.:  "a Muzulmutti kifejezetten rühelli Putyint"

Merkel egy nagyon profeszionalisan tevekenykedö -racionalis politikus, ugyhogy szo sem lehet az allitolagos  Merkelnek a Putinra vonatkozo  rüheleseröl,  ez meg > s leginkább azért, mert Putyint nem tudja egzecíroztatni, s Putyin eccerüen kiröhögi a Muzulmutti-t (ezt meg a Muzulmutti alaphangon is túlméretezett egója meg nem tudja elviselni). - egyszerüen  a politikaban nincs, a politikaban vagy van együttmüködes, vagy az el van utasitva különbözö okokbol.  Te teljesen -mint sokan rajtad kivül- helytelenül iteled meg Merkel politikai professzionalizmusat, ami viszont van, Te meg valami egora redukalod-qualifikalod ezt.

No, ezert van meg Merkel meg  mindig a kanzellari szekben, mert Merkelnek nincs privat egoja a jatekban a politikai parketten, ezzel szemben ami van az a professzionalis szinten kivitelezett politikai vonalvivese Merkelnek.

Forrasok:

 

https://www.merkur.de/politik/wer-hat-afd-gewaehlt-fast-13-prozent-bei-bundestagswahl-2017-zr-8715057.html

So hat die Union nach einer von der ARD veröffentlichten Erhebung von infratest dimap rund eine Millionen Wähler in Richtung AfD verloren - eine enorme Zahl. Auch die SPD büßte 500.000 Wähler ein; nur unwesentlich mehr als die Linke mit 430.000 zur AfD abgewanderten Wählern.

Kleiner fielen die Verluste bei FDP und Grünen aus. Sie verloren 50.000 beziehungsweise 40.000 Stimmen an die AfD. Hinzu kommen den Meinungsforschern zufolge 1,2 Millionen Nichtwähler - auch das ist eine riesige Zahl. …

Allem Anschein nach hat die AfD vor allem von Ängsten vor Zuwanderung und fremden Kulturen profitiert. Die Forschungsgruppe Wahlen teilte am Sonntagabend mit, 86 Prozent der AfD-Wähler bezweifelten ...

Besonders aussagekräftig ist eine von ARD Aktuell publizierte Zahl: So haben angeblich 95 Prozent der Wähler der AfD die Sorge, dass die „deutsche Kultur und Sprache in den Hintergrund geraten“….

https://www.wiwo.de/politik/deutschland/christian-lindner-die-afd-ist-keine-partei-sondern-ein-geschaeftsmodell/21038192.html

„Die AfD ist keine Partei, sondern ein Geschäftsmodell.“

Scharfe Kritik geht in Richtung der AfD: Die Partei ermögliche Menschen, die ihre beruflichen Ziele nicht erreicht hätten, eine gut dotierte parlamentarische Laufbahn, so Lindners Urteil. „Ich versuche in den Bundestagsdebatten, dem totnüchtern entgegenzutreten - und meine Redezeit nicht darauf zu verwenden, die AfD-Reden auseinander zu schrauben.“ Man solle der Partei nicht mehr Raum geben, als sie verdiene, warnt Lindner. Je mehr Energie man ihr widme, desto stärker würde sie.

Előzmény: rocky reloaded (127299)
gitana19 Creative Commons License 11 órája 0 4 127307

Pedig a bécsi szelet a turisták hülyítésére szánt baromság. Az igazi osztrák Tafelspitz(li)t eszik, Spätzle-t, és hasonlókat. :)

Előzmény: rocky reloaded (127306)
rocky reloaded Creative Commons License 11 órája -2 4 127306

Még néhány megjegyzés a hozzászólásodhoz. Eccer egy bécsi nemzetközi konferencia social event-jén (díszvacsora a Schwarzenberg-kastélyban, s utána tüzijáték a vendégek tiszteletére) a díszvacsora fö fogása mi más is lehetett volna Bécsben, mint bécsiszelet. Nos az estet levezetö hölgy a bécsiszeletet azzal konferálta fel, hogy Ausztria mindig is a jó dolgok osztrákká tételében (magyarul lenyúlásában) volt jó, mert ugye a bécsiszeletet eredetileg Milánóban találták fel, az osztrákok csak átvették és bécsiszeletté nevezték át.

 

Az általad talált 2016-os videók meg azért érdekesek, mert a Muzulmutti gerincét valójában már 2015 decemberére megroppantotta a migráncssimogatási kurzusa, s 2016 volt az AfD eröteljes feljövetelének éve. De nagyon sokaknak (föleg a liberónáci hasznos idióta birkák nyájának) nem esett le nagyon sokáig (söt sokaknak még máig sem), hogy a Muzulmutti-nak politikusként már kampec. Ekkortól kezdték egyre több keletnémet (volt NDK) vendéglöben Putyin képét kitenni a falra, s mondani, hogy Németországnak ollan vezetöre lenne szüksége, mint Putyin vagy OV. De a Muzulmutti meg tettestársai csak nyomták tovább a liberónáculás útján. Az AfD programmja meg kb. 90%-ban a CDU 2010-12-es programmján alapul, annak nagy részét majd 1:1 (copy-paste) átvették. Az AfD 2017 szeptemberi 12,5%-nyi szavazatából minimum 10% egykori CDU szavazóktól jött. Nálunk az AfD NULLÁRÓL majdnem 35%-ot kapott listán, s az egyházközség is nyiltan az AfD-re való szavazást ajánlotta, jóllehet a mi szavazókörzetünk mindig is egy CDU "bástya" volt 50+%-nyi CDU szavazattal. 2017 szeptemberében oszt a CDU csak a második lett nálunk a listás szavazatokat tekintve.

Előzmény: gitana19 (127301)
szaruespata Creative Commons License 11 órája -3 5 127305

jézusmáriaszentjózsef, aki egy újsághírtől bepisil, az ne olvasson politikai sajtót (amúgy sem veszít semmit), hanem vásárolja fel a legközelebbi szaküzlet nadrágpelenkakészletét. Aki nem csinálja azt, amiről fantáziál a fórumban, azt nem teszik sehol hidegre, aki meg azt csinálja, azt mindenütt hidegre teszik. Az ukrán vendégmunkások nem nacionalizmus terjesztése céljából mennek egy másik országba dolgozni, hanem hogy ne haljanak éhen, mert a saját lakhelyükön nincs munkalehetőség. Magyarországon nincs római katolikus kultúra, sokféle vallás van, de ennek nincs köze az emberek kultúrájához, pontosabban kulturálatlanságához. Porosenkó nem azért nyerte meg a választásokat, mert a választókat megfenyegette, hanem mert sok szépet ígért nekik, más valódi elnökjelölt meg nem volt. (Gitának: azért nem hagyja ott a hatalmat, mert övé az ukrán élelmiszeripar fele, majd hülye lenne lemondani, Te sem tennéd, ha magad hozathatnád a törvényeket a saját zsebed érdekében, ahogy én sem). Ha valaki rettegni akar, az alábbi terroristáktól rettegjen (akik ma elmentek Pinocchia vezetésével különböző állítólag létfontosságú nyomtatványokat venni a sarki üzletbe és három óra múlva tértek vissza nyomtatványok nélkül, viszont különböző női ruhadarabokkal és cipőkkel, mint a képen is látható - a képet agyalágyult főnökük készítette lesből, mert kedves az élete).

 

Persze megértem, hogy nem lehet mindenki állig felfegyverzett Rambó, mint a képen látható személyek és inkább a százas szögekkel magára szögezett wc-ajtó belső oldaláról diktátorozik, demokráciázik, putyinozik á la carte - csak ha valaki annyira beszari, hogy el sem mer menni oda, amiről hőskölteményeket zeng a fórumon, az nem hősi, hanem szánalmas magatartás.

 

 

 

gitana19 Creative Commons License 11 órája 0 4 127304

Most komolyan nem tetszett? Majdnem olyan jó, mint a híres dokumentumfilm, a Niels Holgerson.

Előzmény: kinetikus (127302)
kinetikus Creative Commons License 11 órája 0 5 127303

Mondták már többen, hogy az ECho val ne erőlködjél

Előzmény: berkut14 (127297)
kinetikus Creative Commons License 11 órája 0 6 127302

Te dokumentáltad és ettől kurvára hiteles????

Szórakozzál másokkal joci

Előzmény: ManoSanga (127298)
gitana19 Creative Commons License 12 órája 0 6 127301

Ha Merkel (és még pár EU-bürokrata) nem ragaszkodna foggal-körömmel a hatalomhoz, akkor nem lennének ilyen tendenciák. Csak a tényeket nézzed: Merkel belpolitikai meggyengülése után és miatt körbeturnézza a fél EU-t, csak hogy hatalomban maradhasson. Épp ma került elém YT-on egy régi (2016 őszi) Maischberger "vita"műsor. Merkel egy Napoleon-festményre photoshoppolva, EU-glóriával, egy SPDs múmia bizonygatja, h Merkel nélkül összedőlne az egész EU. Tényleg? És még a ká-európaiak az EU-kritikusak. 27 (28) ország szerződésekben rögzített szövetsége megy a kukába, ha Merkel, hüpp-hüpp, nem áldozza fel magát, hüpp-hüpp. Ha ez nem személyi kultusz, akkor mi az? Tényleg ekkora nagy kaki az EU, hogy egy idősödő német asszonynak kell egyben tartani? Ráadásul pont Merkel miatt (elsősorban, bár nem kizárólag) van válságban az EU.

 

Az osztrákokkal kapcsolatban részben igazad van, bár sztem nagyon jól csinálják, elhitették az egész világgal, h Mozart osztrák volt, Hitler meg német. És persze ők áldozatok, pedig ha megnézed a képeket, mennyien csüngtek az ablakban, hogy integethessenek a Führernek. De hát őket így kell elfogadni, a németeket meg úgy, hogy még mindig nem halt ki belőlük az Übermensch-tudat, csak most nem a genetika mögé bújnak, hanem a szocializáció mögé (a kelet-európaiaknak még sokat kell tanulni - érdekes, az araboknak nem), meg az Európa iránt érzett felelősség mögé.

 

Mellesleg jegyzem meg, az AfD programját ha összehasonlítod a 20 évvel ezelőtti CDU-programmal.. 

 

És az "iszlám-ellenességről". Értem én, működik a német propagandagépezet. De ha egyszer a tényeket vizsgálnád meg. Hamed Adel-Samad testőrökkel kénytelen járni. Nem a Pegida vagy az AfD miatt. Seyran Ates reformista (liberális) imámnő testőrökkel kénytelen járni. Nem a Pegida vagy az AfD miatt. 

Előzmény: BvonSuttner (127300)
BvonSuttner Creative Commons License 12 órája -6 0 127300

Merkelen viszont meglepődtem, h tényleg ennyire minden áron ragaszkodik a hatalomhoz. Még Albániából is Iszlám Államot csinálna, csak még fél évvel tovább maradhasson.

 

Amilyen tendencia kezdett az EU-allamok partpalettajan gyökeret fogni, akkor Merkelnek ha nem akart Weimarer Republik 1932-es allapotokat Nemetorszagban, akkor meg kellett neki fogni dolgokat.

 

 

 

Nemetorszagban az iszlam-es idegen ellenesseg nem az AfD-vel került nyiltan legalisan (az allitolagos csak  setalas ugye)  felszinre, hanem a Pegidaval.

 

Hogy sok török vendegmunkas lett behiva a 60-es/70-es evekben Nemetorszagba egy sekuralis (!) allambol, azt se Merkel kezdte.

 

Olasz vendegmunkasok behivasat sem.

 

A volt keleti blokkokbol  a nemetekhez valo  bevandorlas (ja, ez is bevandorlas volt, nem szpükseges ezen szepiteni) lehetöseget sem Merkel teremtette, az 5-7 eves hataridöket meg Schröder (SPD)  egyeztette, nem Merkel.

 

PS.: hogy Nemetorszagban meg  mennyi latens idegen elutasitas volt, azt mutatja a lengyel vendegmunkasok elleni tiltakozas anno, majd a romanok/bulgarok elleni, stb, hogy a nyugati allamokban elutasitas volt anno a szoc blokkokbol szarmazoakkal szemben, azt a hataridö (5-7 ev) mutatja eleve, hiszen abban az idöben is szükseg volt mar külföldröl szarmazo  munkaeröre EU-n belül, mert a legtöbb EU-nyugati allamban az alacsonyabb rendü munkakat nagy reszt nem voltak hajlandok a helyiek elvegezni.

 

(Mi van ma Magyarorszagon? Sok munkat -közmunkat- sokan nem hajlandok elvegezni, sok helyen a közmunkasok nagyresze cigany/roma, sokan -magyar ethniehez tartozok- nem hajlandok havi 60-70.000 Forintert dolgozni, erre Ukrajnabol vannak ukranok Magyarorszagra behozva. mennyire azonos a magyar romai katholikus kultura az ukran orthodox kulturaval? Ukrajnaban ma dominal nyiltan vagy latens az orosz ellenes nacionalizmus, Berkutnak azt irtak egy törtenelem topikban mert a mamaja orosz, hogy Ukrajnaban hidegre tennek. Igy nyiltan, meg ma is ez megvan. Ahogy en latom Magyarorszag eszaknyugato csücskeben is a magyar nacionalizmus nagyon erös, a keleti savban is, ott aztan nagyon jol jön -es elfogadhato lesz!- az ukran vendegmunkasok esetleges nacionalista/Banderista politikai beallitottsaga.

Ha nem dominalna a nacionalizmus Ukrajnaban, akkor Poroschenko nem is kerülhetett volna hatalomra, csak ugy került hogy Janukovics partja -es ezalltal a valasztasi bazisa is!- eröszakkal/fenyegetesekkel 2014-ben szet lett verve, es sok valaszto meg fenyegetve lett.)

 

PS.: röviden meg Kurz-hoz.

 

Erdekes az osztrak politikai stb elet (es gyakorlat), en meg emlekszem hogy fiatal üdvöskeket -volt pü.miniszter pl- aztan hogyan cincaltak birosag ele.

Az egyik anno legnagyobb (a mostani Strache parthoz anno tartozo, tehat nem BZÖ-s)  hangado -nem született  osztrak gyökerekkel-  is milyen könnyen a kerekek köze bekerült, es ha egyszer ott van, akkor nem jön ki onnan. Mas sem,  legyen pl  az egy szuper bankigazgato kismillio korabbi jo kapcsolattal is.

 

 

(Az osztrak külpolitikat megitelesem  szerint mindig meghatarozza az, hogy valamilyen formaban valamilyen területen magukat elhataroljak az eppen aktualis nemet külpolitikatol. Vagyis van egy Hangjuk a nemet lab lepisilesehez. Az osztrakok Bismarckot mint allegoria az osztrak nemet területen levö dominancia megszüntetesere- meg mindig nem tudtak megemeszteni.)

 

 

Előzmény: gitana19 (127290)
rocky reloaded Creative Commons License 13 órája -3 4 127299

Hiszed vagy nem hiszed, a Muzulmutti-nak még mindig nem esett le, hogy nincs többé tárgyalási és utasítgatási pozícióban. A Muzulmutti-t és tettestársait (a liberónáci Zöldekkel való smúzolást eröszakolók) már elkezdték teljesen leamortizálni a CDU-t. Elsö lépésként puccsot hajtottak végre, s elkezdték átvenni a libnáci Zöldek programmpontjait (migráncssimogatás, buziházasság, elsö lépések a kábszerliberalizálás irányában, stb.). A CDU elkezdett szétesni, mert az AfD tagok és választók döntö része egykori CDU tag/választó. Most jön a CDU közép leszakítása, s a maradék összeállása a fasisztoid liberónáci német öldekkel. Talán még az menthetné meg a CDU nagy részét, ha a CSU országossá válna. Az országos CSU simán tudna 30+%-ot hozni. A maradvány meg elhúzhatna a liberónáci Zöldekhez. 30+% elegendö lenne az AfD-vel és az FDP-vel való kormányalakításhoz. A CSU helyettesítésére próbált meg egy tesztléggömböt a Muzulmutti egyik fötanácsadója, a libnáci Zöldek nagy fanja, a schleswig-holsteini miniszterelnök Günther (összeállni még a Linke-vel is). Amikor nagy lett a CDU-ban a felüvöltés, akkor jött a Muzulmutti, hogy "nem", pedig az ö hallgatólagos hozzájárulása nélkül erröl a kezdeményezésröl szó sem lehetett. A CDU megújulásának jelenlegi legföbb akadálya a Muzulmutti, s a körülötte csoportosuló libnáci irányultságú csoport. Hogy megértsd például, hogy hogyan nyomta át a CDU tagság megkérdezése nélkül, a CDU érvényes alapprogrammjával ellentétes buziházasságot puccsszerüen a Muzulmutti. Nos egy ártatlan nyár eleji reklámszámba menö rutinbeszélgetésen a Burda föszerkesztöjével, minden elözetes felvezetés és kérdés nélkül eccerüen belökte, hogyha egy Bundestag szavazáson a buziházasságról szavaznának, akkor feloldaná a frakciókényszert a CDU-s képviselök számára ezügyben, s mindenki szavazzon a "lelkiismerete szerint". És már csak egy Bundestag ülés volt tervezve minden különösebb napirendi pont nélkül (buziházasságról addig szói sem volt) a Bundestag feloszlatása (a szeptemberi választások miatt) elött. Persze, hogy a liberónáci Zöldek és az SPD egyböl rábuktak erre, mint gyönygtyúk a takonyra. Ez a buziházasság ügy a CDU-nak a szeptemberti Bundestag választásokon minimum 3%-ába került, s az AfD-nek hozott simán Minimum plusz 3%-ot. Késöbb azzal indokolták a Muzulmutti lépését, hogy nem akarták a buziházasság ügyével terhelni a Jamaica koalíciós tárgyalásokat, mert a CSU egészen biztosan nem ment volna bele a tagság ellenkezése miatt, a Zöldek meg nyomták volna, mint süket a csöngöt. Viszont a Muzulmutti megint átbasszta a CDU tagságot, s a liberónáci Zöldek egy újabb programmpontját nyomta át. S gondoljuk csak meg, hogy a fasisztoid liberónáci német Zöldek a LEGKISEBB német parlamenti párt, amelyik a CDU belsö árulóinak támogatásával ugráltatja és lefelé amortizálja a CDU-t, a LEGNAGYOBB német parlamenti pártot. Szóval amíg a Muzulmutti-t és tettestársait a CDU belülröl nem tudja elhajtani a halál faszára, addig csak kívülröl jöhet a segítség: Átállás az AfD-hez, vagy a CSU-hoz, ha a CSU országos párttá válik. A helyi CDU-s ismeröseim szerint a helyi szervezet tagságának 40%-a már átállt az AfD-hez. Ha a CSU jönne, mindenki átállna. Söt a körzeti szervezet (Kreisverband) kb. 95%-a is. A helyi CDU ifjúsági szervezet összes tagja (egy kivélelével) már megalapította az AfD helyi szervezetét. A megmaradt egy ifjúsági tag is csak az apja miatt nem húzott még el (az apja 45 éve CDU tag). Ha a Muzulmutti azt a feladatot kapta volna, hogy tegye tönkre a pártját, jobban nem is csinálhatta volna.

 

S hogy a topic témájáról is legyen szó, a Muzulmutti kifejezetten rühelli Putyint, s leginkább azért, mert Putyint nem tudja egzecíroztatni, s Putyin eccerüen kiröhögi a Muzulmutti-t (ezt meg a Muzulmutti alaphangon is túlméretezett egója meg nem tudja elviselni). A mostani találkozón is nagy valószínüséggel emlékeztette Putyin a Muzulmutti-t arra, hogy a jaltai szerzödés még érvényben vagyon, s a ruszkiknak (mint gyözteseknek) továbbra is beleszólásuk van Németországban. De szerintem Putyin már leírta a Muzulmutti-t, mint vezetöt, s az utódjára vár, akinek majd kiosztja az új irányelveket, ill. fog tenni egy visszautasíthatatlan ajánlatot. Putyin egy igen jó sakkjátékos, s egészen biztosan tudja, hogy most még egy kicsit le kell fárasztani a már a horgon lévö Muzulmutti-t, s utána minden különösebb eröfeszítés nélkül a nyakára léphetnek (ráadásul Trumpi-val közösen) a német liberónácizmusnak is.

Előzmény: Draco Domesticus (127285)
ManoSanga Creative Commons License 13 órája -10 1 127298

Vlagyimir Putyin - dokumentumfilm

 

https://youtu.be/rQetzCuRDAY

berkut14 Creative Commons License 13 órája -7 0 127297

a fejlett orosz pszichiátria

https://echo.msk.ru/news/2262600-echo.html

 

В Петербурге следствие попросило суд направить на принудительное лечение Эдуарда Никитина

 

kényszer gyógykezelés és ezt a nyomozó hatóság kéri ...)))) az orosz nyomozók már pszichiáterek is..)))

berkut14 Creative Commons License 16 órája -3 2 127296

off

neked Orbán fóbiád van ? ...(((( ... pszichiátered érdekes betegnek fog tekinteni.

Előzmény: ManoSanga (127292)
berkut14 Creative Commons License 16 órája -5 1 127295

egy kis színes oroszhonból.. ((((

 

a nap videója 

 

https://echo.msk.ru/blog/day_video/2262474-echo/

 

veri a policáj a férjet , az asszony és gyermek szeme látára a repülőtéren...

 

a policáj beszólt az asszonykának , a férj védelmére kelt , ezek után kezdte verni a policáj a férjet...

 

 

 

szeretlek Oroszország. messziről. 

 

ManoSanga Creative Commons License 17 órája -8 1 127294

A szerb rendőrök bezárták a gyerekeknek szervezett szélsőséges kiképzőtábort

 

A tábort szerb és orosz veteránok szervezték, lányok és fiúk is lövöldözhettek, esténként pedig a hagyományos szerb-orosz barátságról hallhattak.

 

Szerbiában minden oldalról éles felháborodás kísérte egy szerb és orosz veteránok által működtetett ifjúsági tábor ügyét. Az ország nyugati felén, a Zlatibor-hegyen  rendezett táborban az erőnléti edzések mellett részt vevő fiúk és lányok számára a lőfegyverek használata és a kézitusa is a program része volt, esténként pedig a fiatalok az orosz és a szerb nép barátságáról hallhattak történeteket.

 

https://youtu.be/FLKMkyON4Qc

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!