Keresés

Részletes keresés

johnny101 Creative Commons License 2019.08.07 0 0 58

Sziasztok!

Két hétre mennénk Görögországba nyaralni, amiből nagyrészt tengerparton lennénk, de tervben van az Olümposz megmászása (3 napos trekking túra keretében) is.

Hogy lenne érdemes erre az utazásra biztosítást kötni interneten?

A két hétre kössük meg a "strandolós" biztosítást és arra a 3 napra kössünk külön "túrázós" biztosítást?

Vagy jobb, ha megbontjuk a "strandolósat" és külön kötünk a túra előtt és után, plusz a 3 nap "túrázós"?

Ha így akarnánk megkötni, akkor minden biztosítást külön kezel, és mindegyiknél úgy veszi, hogy itthonról indulnánk. Vagy lehet ezeket valamilyen módon egy biztosításban megkötni?

Ilyen kombinált igényekkel érdemesebb lenne felkeresni személyesen egy biztosítót? Ha igen, melyiket ajánlanátok?

Köszönöm a segítséget előre is!

Maruko Creative Commons License 2019.04.25 -1 0 57

Szia,

nekem nagyon jó tapasztalatom van a Groupama-val. Önhibából totálkárra törtem a hibrid Toyota Auris-omat és több mint 2850000-et adott érte, térítette az elszállítás 90%-át.

Háromból veszek most egy ugyanolyat, tehát a károm 150000+átírási költségek, jah, meg a 10%-ék önrész, de így sem rossz szerintem. Ennek fényében én a Casco-ját ajánlani tudom csak.

Előzmény: Törölt nick (56)
Törölt nick Creative Commons License 2019.02.13 0 1 56

Grupama biztosítót ne válasszátok, mert a keletkezett kár negyedét fizeti ki! De azt is csak akkor ha a károkozó elismeri a kárt! 

CzMóni Creative Commons License 2017.10.29 0 0 54

Ez azért nem ilyen egyszerű, főleg ha független alkusz cégről beszélünk. A függő közvetítő csak a saját biztosítójának termékét tudja letenni eléd, a független közvetítő azonban akár 10-15 biztosító ajánlatai közül viszi el a Számodra legmegfelelőbbet.

Az udvariasan köszönésnél és az önmagáról elmondott 5 mondatnál lényegesen több kell ahhoz, hogy valaki jó tanácsadó legyen. Ez csak az ügynökösködéshez elég...

Előzmény: Gumped Papó (53)
Gumped Papó Creative Commons License 2017.09.25 0 0 53

van egy mondás, ami szerint az amerikaifociban a kezdőknek végig kell futni egy pályán, ahol póznák vannak elhelyezve. aki úgy fut végig, hogy kikerüli a póznákat, abból lesz a csatár, aki úgy fut végig, hogy nekimegy a póznáknak, abból meg védő lesz.

a biztosítónál is hasonló a helyzet. amelyik jelölt az állásinterjún udvariasan köszön, elmond 5 mondatot magáról, abból lesz az üzletkötő. aki viszont bevágja az ajtót, a földre köp, mindenkit elküld a fenébe és rögtön azzal kezdi, hogy mennyit lehet itt keresni, azok a jelöltek is nagyon hasznosak a biztosítónak, mert belőlük lesz a kárbecslő.

Tamás800920 Creative Commons License 2017.09.25 0 0 52

nekem az OVB ajánlott lakásbiztosítást, nagyon jót sikerült kötnöm! köszi a segítséget még1x!!! :-)

Törölt nick Creative Commons License 2016.06.10 0 0 51

Lakatos istván jános, ill. az investiz zrt-t, ha biztosításról vagy befektetésről, tanácsadásról van szó, messzire kerüljétek! Tetű emberek!!!

Laci_BP Creative Commons License 2016.04.17 0 0 50

Ezt miért utazási fórumba írtad??? 

Előzmény: GabiLévai (49)
GabiLévai Creative Commons License 2016.04.16 0 0 49

Sziasztok!

A kérdésem a kővetkező lenne! Csőtörés volt a lakásomba és beáztattam az alattam lakót! Hívtam a biztosítót, mondták hogy küldik a kárszakértőt! A szomszédom azt mondja csak akkor fogadja el a kárszakértő által felajánlott összeget ha legalább annyi vagy több mint amit nekem ajánlottak. A kérdésem az hogy a kárszakértő megmondhatja a szomszédomnak hogy mennyit ajánlottak az én káromért?  

brigi.bib Creative Commons License 2015.11.30 0 0 48

Én életbiztosítást és temetkezési biztosítást is kötöttem már a Pénznevelde csapata segítségével. Nekem nagyon bevált, mert utálom a rátukmálós, nyomulós tanácsadókat, de itt egyáltalán nem volt szó ilyesmiről. Minden esetben készséggel álltak a rendelkezésemre, és a többi irodával ellentétben ők NEM ZAKLATTAK. Ha kérdésem volt, elértem őket, és egyből segítettek. Közösen választottuk ki a számomra legmegfelelőbb termékeket, és a mai napig sem bántam meg, hogy mellettük döntöttem... ! 

LaraBP Creative Commons License 2015.08.10 0 0 47

Sziasztok,

Én Casco biztosítást szeretnék kötni új de használt személygépjárművemre. Néztem a Groupama CASCO biztosításait és szimpatikusnak találtam az ajánlatukat és annak díját. A Casco biztosítás kötést sajnos halogatom, mivel próbálok a lehető legmegfontoltabb döntést hozni és utánajárni, hogy melyik biztosítótársaságnál a legkevésbé kockázatosabb CASCO biztosítást kötni ( félve attól, hogy feleslegesen befektetett pénz és nem térítik meg a kár mértékét).

Sajnálattal veszem tudomásul ( és egyben bosszankodva), hogy mindenhol rosszat olvasok a biztosító társaságokról ( nem csak a Groupama-ról).

Most őszintén, miért van az, hogy ennyi elégedetlen ember van és mindenki szidja orrba szájba a biztosítókat? Persze megértem,hogy valakit kár ér és a biztosító meg nem végzi azt az egyszerű feladatát hogy megtérítse az ügyfelük kárát... de miért nem fizet ilyen sok esetben? 

Az a problémám hogy egyszerűen nem merem egyik biztosítónál sem megkötni a Casco-t mert már szinte biztos vagyok benne hogy kidobott pénz lesz.... Nem hiszem el hogy ennyire ne végeznék a biztosítók a feladatukat... hogy biztosítsanak kár esetén! Akkor ez ilyen próbaszerencse hogy vagy kifizeti a károm vagy sem? A vélemények, tapasztalatok alapján kezdem így látni/érezni...

Ferenc1980 Creative Commons License 2014.05.21 0 0 46

A Groupama Biztositó nekem 2 ügyben is okozott éveken át fejtörést és álmatlan éjszakákat...Nem megyek bele az ügy részleteibe csak annyit hogy náluk volt a kötelező biztosításom és mondhatom ez volt életem legrosszabb döntése...

Az autóm totálkáros lett,az ő ügyfelük jóvoltából és az egészet házon belül fél év után sikerült úgy megoldani hogy én is a fogyasztóvédelemnél jártam és ügyvédet is megkerestem stb.,mert rám akarták az egészet hárítani...

A végén fizetek egy nevetséges összeget,de további harcokat kellett vívjak a bonus besorolásom visszaszerzéséréért.

Az egész minősítetlen és felfoghatatlan,a pénzedért nem kapsz semmit és a jogaidért is neked kel megküzdeni ...

Előzmény: Oli01 (45)
Oli01 Creative Commons License 2013.11.15 0 0 45

Egy kis segítség a biztosító választásnál!!!

2013.08.09.-én (aki Fegyverneki talán emlékszik rá) ritkán látott villámtevékenység volt a térségben. Én sem kerültem el a hatását, a lányom laptopja töltőn volt és a feszültségváltozás hatására még nem látott módon az akkumulátor felpúposodott. Nagy nehézségek árán sikerült eltávolítani az áramforrást. Az akkumulátor térfogat növekedés hatására a burkolat is sérült Kb.: 30000 ft-os kár. Semmi gond, van lakásbiztosításom amely a villámcsapás másodlagos hatásait is magában foglalja. Le is jelentettem a biztosítóm azaz a GROUPAMA GARANCIA BIZTOSÍTÓ felé. Annak rendje és módja szerint 2 hét múlva meg is érkezett a válaszlevél, amelyben a kárigényemet elutasították, ugyanis a meteorológiai szolgálat jelentése szerint a térségben nem volt villámtevékenység. Mivel több ismerősömnél is elektromos berendezéseket tett tönkre a vihar és a biztosítójuk 3-4 napon belül kiküldte a kárszakértőt aki megállapította a villámcsapás másodlagos hatására bekövetkezett kárt, ( aminek értéke lényegesen meghaladta az én káromat ) úgy gondoltam jogos a kárigényem és megfellebbeztem a biztosítóm döntését. 2 hét elteltével újabb levél, fellebbezésem elutasították, a levél további tartalma ua. mint az első elutasító levélben. Mit tehetek még ez ügyben? Utána jártam. Panasszal élhetek a biztosítóm felé. Megtettem. 2 hét érkezik a levél a biztosítótól panasz elutasítva a többi a megszokott formanyomtatvány. Mit tehetek még? Utána néztem: Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség? Nem hozzájuk tartozik, az illetékes a Pénzügyi Szervezetek Országos felügyelete. Jeleztem feléjük is a panaszom, de tájékoztattak, hogy az ügyben csak a bíróság jogorvosolhat. Így aztán maradt a média és a fórumok meg a negatív reklám.
Azt hiszem úgy fer ha megemlítem azokat a biztosítókat is akik fizettek: 

-ÁB-AEGON ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ Rt.
-GENERALI-PROVIDENCIA BIZTOSÍTÓ Rt.

Miért is nem náluk kötöttem biztosítást? Talán azért mert nem olvastam hasonló bejegyzést előtte!!! 

Gio1977 Creative Commons License 2013.10.07 -1 0 44

A Groupama a legalja biztositok egyike, a klasszikus, gusztustalanabbnal gusztustalaabb trukkokel elo csalo banda.

Lakasbiztositasom van naluk, az alabbiak miatt mondom fel, mihelyst otthon leszek egy ket napot:

- Bertorte a szel az ablakot. En kotottem a biztositast naluk, felesegem volt otthon, o intezte a cseret, a szamlan az o neve volt (megjegyzem felvette a vezeteknevemet, es cim is volt a szamlan). Nem jo, csak a szerzodo nevere jovo szamla elfogadhato

- Par eve modositottam a szerzodest. Elotte is, utana is atutalassal lett rendezve a dijfizetes. Fel ev utan feltunt, hogy valami nem stimmel. Mint kiderult a regit is vontak, es a modositott szerzodes dijat is parhuzamosan. Irasbeli panaszt tettunk, azota csak egyet vonnak, de azt a kb 20 000 Ft-ot termeszetesen soha nem fogjuk viszontlatni, amit duplan vontak

- Marciusban betortek. Beadtunk minden papirt amit kertek, majd vatunk. Juniusban mar mergesek voltunk, elkezdtunk telefonalgatni, eszkalacio, semmi eredmeny. Julius vegen kijott, hogy mivel elfelejtett az egyik KOLLEGAJUK bekerni egy papirt, ezert ugy dontottek, hogy nem fizetnek semmit. Perrel valo fenyegetes utan, ujra felvettek az ugyet, majd a bo 900 000 Ft-os karbol nagy kegyesen megteritettek 320000-et es jeleztek, hogy mostantol fellebezesi lehetoseg nincs. Hat az nincs. Viszont egyel kevesebb ugyfeluk az van.. Mindenki ovakodjon toluk. 

Valasz a kerdesre. Menk fe a netrisk-re, es ird be mit szeretnel. Eddig mindig sikerult jo biztositast talalni naluk, akar rovid tavu (nyaralas) akar hosszabb ( fel ev USA-ban) tavra..

Előzmény: lesliegold (37)
Janos61N Creative Commons License 2013.10.07 0 0 43

mivel az előző üzenetem valamiért nem ment el, megpróbálom újból:

szóval én személy szerint az Aegon-t ajánlanám, mert én nála vagyok. de ettől függetlenül lehet, hogy van más, ami jobb, én csak azért vagyok ennél, mert őket ISMEREM. és azért ismerem, mert a lakasbiztositasok.hu oldalt rendszeresen olvasom és használom a lakásbiztosítás kalkulátorját, és mindig befizetés előtt elmentem azt, amit a weblap kidobott eredményül összeget, hogy nehogy átpróbáljanak verni (mert manapság sajnos már mindenhol megpróbálnak átverni).

szóval szerintem az a lényeg, hogy kérdezd meg az ismerőseidet, kivel vannak megelégedve mint biztosító, és utána mindenképpen(!!) olvass utána, informálódj az interneten az adott biztosítóról!

Janos61N Creative Commons License 2013.10.07 0 0 42

Én személy szerint az Aegon biztosítót ajánlom, de igazából akármelyiknél is kötöd, egy dolgot mindenképpen meg kell tenned: informálódni - hogy ne tudjanak átverni, ugyanis ez bármelyiknél lehetséges. Ha az Aegon-t választod, akkor pl. a lakasbiztositasok.hu oldalt nézegesd, mert lakásbiztosítás kalkulátortól kezdve a lakásbiztosítások különböző fajtáiig mindent megtalálhatsz.

Sok sikert a választásban: )

Előzmény: lesliegold (37)
lesliegold Creative Commons License 2011.12.28 0 0 37

Sziasztok,

Segítsetek legyetek kedvesek biztosítót/biztosítást választani. Most mondom fel a régit, mert csak a pénzt szeretik beszedni, aztán, ha esemény van és fizetniük kéne, akkor elzavarnak a p.csába. Ez a Groupama, ahol is 5 év folyamatos fizetés után volt egy kézműtétem. Vittem papírokat, de elzavartak a fenébe, mert 2X3 nap kórházi ápolás (első az orvosi fém beültetés, majd a második három kórházi nap az orvosi fém kivétel) nem fogható fel 1db belesetből eredő kórháznak, így nem merítettem ki a 4 napos alaphatárt. Ráadásul a tervezett műtét, nem meríti ki a baleset fogalmát. (A baleset és a műtét között eltelt 1 hónap, így már szerintük nem baleseti műtétről volt szó) Szóval elzavartak a fenébe, esélyt sem adtak. Az a biztosító amit pedig a munkahelyem fizet minden dolgozóra, adott majdnem 200.000Ft-ot, 150e-t a "közepesnek" nevezett műtétre és azt hiszem 5 napot kórházi ápolásra is igazoltnak vett és kifizetett. (nem reklámozom melyik ez a cég, de vele én mint magánszemély egyedül nem tudok ilyenre szerződni)

Szóval keresek most egy új balesetbiztosítást, (esetleg megkötném a családra is 2 felnőtt 1 gyerek) mely

- megbízható és korrekt társaságnál van.

- Biztosít: Csonttörésre, műtétre, kórházi napidíjra, egyéb sérülésekre és nem a kifogásokat keresi majd.

- Elfogadható áron van.

Mit tudtok javasolni nekem?

chaser955 Creative Commons License 2011.11.03 0 0 36

Ez hasznos hozzászólás volt egy kompetenstől. Köszi.

Gyönyörű! de hogy mindenhol ez van...?!

Előzmény: Törölt nick (35)
chaser955 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 34

Sok sikert az álláskereséshez! Ez a (vad KKEU-i) kapitalizmus sajna, a pénzedre, munkádra, lelkedre hajtanak: légy rabszolga anyagilag, ill. munkaerőd szempontjából. Érzelmeidre mennek: álomba ringatnak, majd ócsárolnak. Mond azt, hogy így van nem vagy motivált, nem szereted a pénzt. Földhöz ragadt vagy aki a kézzel fogható munkákat szereti. A Fundamentások? Ajajajj azok is elég pofátlanok. Sőt a bankfiókokban is pofátlanok már: dehát válság van. Kell a cash a tőkésítéshez, meg a rabszolga munkaerő.

Előzmény: Törölt nick (31)
chaser955 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 33

"Jó ha mindenki tudja, hogy az MLM-es rendszerek az első éves befiezetett díj 100-150%-át lenyeli a rendszer. Magyarul az első, második éves befizetést elviszi a "pénzügyi tanácsadó" cég"

Jó hallani ezt egy bennfentestől. Sajnos, (ha tényleg igaz, hogy ügyfélcentrikusak vagytok) Ti vagytok kevesen, és biztos rossz lehet hallani, hogy le van járatva a szakma.

Előzmény: kötelez (30)
kötelez Creative Commons License 2011.10.29 0 0 32

Tökéletesen igazat kell adnom neked!

Nem azzal van a baj, hogy vannak ilyen termékek, mert egy modern társadalomba igenis kell lakástakarék, hitelkártya, bankszámla, nyugdíjbiztosítás. Sőt! Hasonló dologgal foglalkoztam egy darabig külföldön - nem MLM-ben -, ott az emberek konkrétan a nyugdíjukra takarékoskodnak és nem úgy kell eladni egy ilyen terméket, hogy képzelje el az ember, hogy ebből 10 év múlva egy egzotikus helyre utazhat és társai. Sajnos Magyarország az MLM és a néphülyitő eladástechnikák Mekkája. Inkább veszük szolgáltatást egy "pénzügyi tanácsadótól" -aki előtte egy évvel még kőműves volt (semmi bajom a kőművesekkel)- aki egy betanult eladás technikával elmond egy csodálatos jövőt és már az aláírásunkkal ki is húzott több százezer forintot a zsebünkből, mint megbízható cégektől, akik tényszerűen elmondják, hogy ha ezt a szolgáltatást igénybe veszed, akkor pontosan mit érsz el vele.

Nem kell nagyon messzire menni, mert az egész devizahiteles nagy magyar valóság erről szól! Mindenki hinni akart az álmoknak, amit álmodtattak vele, most meg elárverezik azt amiért egy életen át gürcölt.

Hála az égnek rengeteg ügyfelünk van, de mi értük nap, mint nap megkűzdünk és sosem vertünk át senki. Ha nézem, hogy egyes alkusz cégek huszad ennyi ügyféllel ötször annyit keresnek, mert olyan termékeket adnak el, ami jó a biztosítónak, jó az alkusznak, csak az ügyfélnek nagyon előnytelen és több száz milliós profitokat zsebre vágnak, hát...

Szóval ez a magyar valóság!

Nekünk többet ér az ha értékelik a munkánkat az ügyfelek és tíz év múlva is ügyfelünk marad.

Előzmény: Törölt nick (31)
kötelez Creative Commons License 2011.10.29 0 0 30

Kedves battay!

Sajnos nap mint nap találkozunk ilyen szánalmas történettel.

Az ilyenek miatt mondom, halkan ha megkérdezik mivel foglalkozom, hogy biztosítási alkusz. Pedig tőlünk nyugatra ez egy jól megbecsült szakma, aminek komoly gazdasági presztizse van.

Jó ha mindenki tudja, hogy az MLM-es rendszerek az első éves befiezetett díj 100-150%-át lenyeli a rendszer. Magyarul az első, második éves befizetést elviszi a "pénzügyi tanácsadó" cég. Mindenki gondoljon bele, hogy honnan lehet a semmiből pár hónap alatt új Mercivel járni akármilyen jó állása is legyen az embernek.

Na ehhez nekünk nincs gyomrunk...

Előzmény: Törölt nick (28)
chaser955 Creative Commons License 2011.10.01 0 0 29

No comment: Sajnos ennyit a felügyeleti szervekről. Mivel azonban a banki hitelezesi gyakorlatból már tanultunk, ezért az ügynöki tevékenység folyamatán már nem is csodálkozunk.

Nem maradt más, mint a polgári önvédelem ezekkel szemben. Ma a legnagyobb anyagi kincs a szabad anyagi forrás, és ezt mindenáron szeretnék megkaparintani a "pénzügyi" intézmények, vállalkozások, hisz nekik is minden eddiginél nagyobb szükségük van rá.

És úgy látom az üzleti arrogancia is nagyra nőtt. Szerencsére barátunk az internet szinte mindig segít, és leleplez :-))

Előzmény: Törölt nick (28)
chaser955 Creative Commons License 2011.09.20 0 0 27

"Na a körömreszelősök már hívogatnak valami unit-linked termékbemuatatóra az UniCreditnél.

Mondtam, hogy nem is hallottam a biztosító cégről. A körömreszelős nőci szerint pedig baj, hogy nem hallottam róla. A neve Ergo. Tényleg baj, hogy nem hallom róla, lett volna mit hallani. Viszont, hogy már hallottam a biztosítási cégről, marketing szempontból az Ergo-nak lesz baj; ergo csak óvatosan a céggel:

kis PSZÁF bírság:

http://www.pszaf.hu/data/20646609/keksz_5355250.pdf

A német szövetségi pénzügyi felügyelet is vizsgálódik:

http://www.vilaggazdasag.hu/penzugy/biztositas/hat-even-at-tudatosan-tulszamlaztak-botrany-az-ergonal-352984

de egy kis szexre mindig van idő a Gellértben:

A Gellértben rendezett szexpartit egy német biztosító

Húsz prostituált várta a vendégeket a fürdőben lefüggönyözött ágyakon, írja a Handelsblatt. Tovább »

forrás: Index.hu

És ez csak pár google-ös találat az első oldalon.

Csak óvatosan. Az ajándék golyóstoll ne tévesszen meg.

Amúgy meg az Unit-linked befektetés egy lehúzás a költségterhelésen keresztül.

Külön kell kötni kockázati életbiztosítást pár ezerért/év + külön kezelni a befektetést.

elizabeth57 Creative Commons License 2010.05.04 0 0 24
Segítség azoknak akik vacilálnak.
Férjem meghalt balesetben tavaly novemberben.
Három biztosítása volt
1. Háztartási biztosítás mely baleset esetére szólt :AEGON az igény benyujtása után egy héttel számlámon volt a pénz.
2. OTP hitelszámlához kötött baleset biztosítás:Groupama kicsit tökölt, de 2 hónap után fizetett.
3. T-Online telefonszámlához kötött szintén baleset biztosítás:Union biztosító
fél évig kéregetett mindenféle igazolást a végén elutasította a kifizetést..
liliom19 Creative Commons License 2010.02.07 0 0 23
Sziasztok! Hallottatok valamit a Marshaliról? Ez egy független szolgáltató és velük kötött az ismerősöm egy my way nevű biztosítást és nagyon dicséri és ajánlgatja. A neten találta a hirdetésüket és egy tanácsadóval beszélgetett a cégtől és nem akart semmit sem rátukmálni, rendes volt.
Diofa Szelleme Creative Commons License 2007.10.20 0 0 21
Köszönöm, írtam oda is.
Előzmény: Okusaba (20)
Okusaba Creative Commons License 2007.10.20 0 0 20
szia.

a jogi fórumcsoportban próbálkozz, ott nagyon eséllyes kapsz hozzáértő választ.
Előzmény: Diofa Szelleme (19)
Diofa Szelleme Creative Commons License 2007.10.20 0 0 19

OTP Garancia még mindig

Hát cifrázom még egy kicsit a sztorit, ha nem bánjátok:

Szóval ma ismét beszéltem ügyintézővel, megtudtam, hogy állítólag a pénzem visszaküldték (persze nem kaptam még meg és ha ezt is rossz címre tették akkor hosszan fog keringeni).

Úgyhogy besokalltam és írtam a Fogyasztóvédelemnek is az eset kapcsán, mert az egy jogi csapda, ahol felmondhatják a biztosításod, de mellette nincs lehetőség mással megállapodni.

Amit állítólag tehetnék, hogy saját költségemre elutazom Esztergomba eseteleg Peste és próbálok újra szerződni velük (és csak velük).

Szóval ilyen nincs. Néha úgy érzem ebben az országban már semmi nem bír meglepni, de aztán mégis.

Esetleg tudtok valami olyan helyet, ahol jogi tanácsot kérhetnék (a jogász akitől szoktam épp külföldön van). Előre is nagyon köszönöm!

Elsősorban az érdekelne, hogy mi van ilyenkor, mi van ha használom az autót és balesetem lesz.

Diofa Szelleme Creative Commons License 2007.10.19 0 0 18

Hab a tortán, hogy felhívtam egy másik biztosítót, nem tudok mással leszerződni év közben, azaz semmilyen módon nem tudom biztosítani a kocsit, csak ha ők (OTP Garancia) újra szerződnek velem.

Esetleg valakinek van valami ötlete, akkor mondja, mert kis idő, míg utol tudom érni a jogászt akihez néha fordulok, ha baj van.

Szerintetek ez így legális? Ezzel anyagi kiesést okoznak, mert ugye elvileg nem használhatom így a kocsimat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!