Keresés

Részletes keresés

Vanesszababa Creative Commons License 2007.04.19 0 0 267
sztem jó. én nem messze laktam előtte a Haller-Gát sarkán, de ez természetesen sokkal jobb :-D Új ház, csendesebb utca. És ami nem elhanyagolható: jóval alacsonyabb nm-árak mint pl  a Mester utcában :-)))
Előzmény: Törölt nick (266)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.19 0 0 266
Köszi!

Akkor még egy kérdés, úgy általában:
Jó az a ház? a környék? jó ott lakni?

Szóval, aki odaköltözött, megérte?

(a ház weboldalán a fórumot nem lehet olvasgatni "így kívülről"...)

Köszönet...
üdv
b
Vanesszababa Creative Commons License 2007.04.19 0 0 265

szia!

 

Ez egy mellékutca vagyis elég csöndes. Az utcán díjmentessen lehet parkolni, de vásárolhatsz garászt illetve kocsibeállót (udvari) is.

 

Előzmény: Törölt nick (264)


Törölt nick Creative Commons License 2007.04.19 0 0 264
Sziasztok!

kérdésem lenne a házról:
A Tóth Kálmán meg a Nádasdy mennyire csöndes/zajos-forgalmas/matlan?
és utcán van parkolási lehetőség (for free), vagy a garázsvétel a tuti?

Köszönet
b
Vanesszababa Creative Commons License 2006.12.03 0 0 263
Bocsi: számítok nem számítók :-)))
Előzmény: Vanesszababa (262)
Vanesszababa Creative Commons License 2006.12.03 0 0 262

azt csak nézegetni szoktam (bár egy e-mail-ben meg lettem dorgálva,hogy ki leszek tiltva kód nélkül és kódom még így szerződés után sincs :-(((

De azért remélem kihúzom az első lakógyűlésig és utána már legális felhasználónak számítók majd!!!

 

Egyébként töltene fel valaki vagy ide, vagy oda egy-két készház-képet?! (Illetve kész-lakás képet) A leginkább a konyha megoldások érdeklenének, mert lassan itt az ideje hogy odavigyem az asztalost és egyenlőre fogalmam sincs hogy milyen legyen a az a hatalmas (kb 2-2 méteres) konyha??? :-(((

 

Előzmény: TheFish (261)
TheFish Creative Commons License 2006.11.30 0 0 261
Miért nem a www.nadasdyhaz.hu fórumra irogatsz? Hmmm?
Előzmény: Vanesszababa (260)
Vanesszababa Creative Commons License 2006.11.24 0 0 260

Kedden szerződtem (nov 21) és egy szál fia kódot sem kaptam :-(

Csak jelezni akartam, hogy ez valamiért nem automatikus...

 

(De már régóta regisztráltam és aktiváltam magam :-)

Előzmény: TheFish (255)
bébee Creative Commons License 2006.11.23 0 0 259
 Értem köszöntem. Bocs csak Alen Delon :-) asszociálok :-)
Vanesszababa Creative Commons License 2006.11.22 0 0 258

NEM!!! A Dunaház a Boráros téren van!!! Ahonnan a csepeli hév indul. Az aljában van egy McDonald's többek között és egy MKB bankfiók is :-D

Előzmény: bébee (257)
bébee Creative Commons License 2006.11.21 0 0 257
Dunaház= Duna House ?
Vanesszababa Creative Commons License 2006.11.19 0 0 256

Hát én lehet nem leszek ott az első lakógyűlésen, ahogy az ügyeim állnak (szó szerint ÁLLNAK) ezeknél a szupergyors ügyintézőknél :-(((( (Ld. hitelügyintéző, szerződéskötési adminisztráció stb...)

Előzmény: TheFish (255)
TheFish Creative Commons License 2006.11.19 0 0 255

Sziasztok!

 

Aki esetleg megtalálná ezt a fórumot, azonban nem kapott semmi aktiválási kódot szerződéskötéskor, nyugodtan regisztráljon be a www.nadasdyhaz.hu weblapon, aktiválni fogom. Miután beköltözünk, az első közgyűlés alkalmával minden felhasználót ellenőrizni fogunk, aki nem lakó, kiesik.

Az aktiválási kód, amivel be tudod magad regisztrálni és aktiválni is tudod magad: index_free_activation

 

És szóljatok mindenkinek, akit ismertek, és lakó lesz, hogy létezik ez az oldal!

 

 

B/V Creative Commons License 2006.11.17 0 0 254

Ha arra a nőre gondolsz, akihez alapból küldenek, akkor egyet kell értenem Veled.

Külföldön volt, állítólag. Amikor én kerestem már elvileg elérhető volt, csak nem vette fel a telefont. Másnap is kerestem, és szintén nem vette fel, de még csak nem si érdekelte, hogy ki hívja... Ez milyen ügyintéző. Megfordult a fejemben, hogy valakinek a rokona lehet... Ha ezt egy normális cégnél engedi meg magának, ott átcsoportosítják, vagy röpítik :) Mintha nem az ügyfelekből élne... Mivel az egyik értékesítőtől megkérdeztem, hogy volna-e valaki más aki elérhető, furcsamód fel is hívott a csaj. A poén az, hogy amikor az értékesítőt hívtam, neki azt mondta a csaj, hogy már egyeztetett velem. Itt már érdekes volt nekem az egész... Az is megfordult a fejembe, hogy valszeg azért nincsenek értékesítve még a lakások, mert ilyen ügyintézés mellett nem lehet egyről a kettőre lépni. Már az elején ilyen hibákat engednek meg maguknak.

Dunaházos ügyintézővel egyet tudok érteni. Én is ott találtam egy normálisra, aki érti is azt amiről beszél, meg is tudja magyarázni, és pörög is :)

 

A bankok is igen jó marketinget folytatnak. Mézesmadzag rulez! Szépen leírják a konstrukciókat, kalkulátorral szemléltetnek, és a gyors megoldásokat, gyors elbírálás-ügyintézéssel, stb. De a valóság meg más. Amikor látják, hogy az ügyfélnek fontos valami, jönnek a kivételek, az elutasítások, mintha az ügyfél élne meg a bankból, és nem fordítva. Kifelé azt mutatják, hogy mennyire segítőkészek, és az ügyfél a fontos, csakhogy erről az első pár mondat után kiderül, hogy nem így van.

 

A beruházó lehet, hogy hajlandó módosítani a szerződést, hiszen elég sok ingatlan van még a nyakán. Csakhogy azokkal is érdemes vigyázni, mert könnyen megeshet, hogy oda a foglaló.

Most futok még egy kört, kevesebb lelkesedéssel. Azért csak egy 85%-os készültségi fokról van szó :)

 

 

 

Előzmény: Vanesszababa (252)
Vanesszababa Creative Commons License 2006.11.16 0 0 253
Kedden megkérdezem. De egyenlőre engem annélkül is beregisztrált a ház oldalának rendszergazdája, csak majd pótolnom kell. De kedden rákérdezek és megírom ide a fejleményt :-)
Előzmény: kokojza (251)
Vanesszababa Creative Commons License 2006.11.16 0 0 252

Én a külsős hitelreferenssel már nem foglalkozom. Két alatt egyszer sem (!!!) vette fel a telefont, azátn amikor személyesen bementem végre szánt rám időt, amíg megmondta hogy mikor ér rám... Aztán meg jól félretájékoztatott, rossz papírokat töltetett volna ki velem, de szerencsére én körbe jártam a dolgot mégegyszer a neten, meg felhívtam az MKB telebankárját és ott elmondtak mindent jól. Ezután már csak a Dunaházban található fiókkal vagyok hajlandó kapcsolatot tartani. Amúgy tényleg szigorúak, nekem is kell a jövedelmem és a kp mellett is kezes :-((( Azt meg ugyebár senki sem vállalja szívesen. De még mindig inkább ők mint az OTP!!

 

Amúgy csak szólok, hogy hajlandóak más bank pénzére is várni, csak akkor az nem utal használatba vételkor, csak albetétesítés után: vagyis nem költözhetsz decemberben az átadáskor, csak március-ápr környékén amikor már megtörtént az albetétesítés. De az építtető hajlandó így írni a szerződést (most már), hogy nem az OTP vagy MKB.

Előzmény: B/V (249)
kokojza Creative Commons License 2006.11.16 0 0 251
Valaki kapott már aktiválási kódot szerződéskötéskor? Mi október legelején szerződtünk, akkor szó sem volt ilyesmiről.
Előzmény: TheFish (243)
B/V Creative Commons License 2006.11.16 0 0 250
Na, vissza az egész. OTP sem különb. Illetve a beruházó szelektív lehetőséget biztosított a kötött szerződéssel. Hát majd jó olcsón fogja valamikor eladni a megmaradt lakásokat...
Előzmény: B/V (249)
B/V Creative Commons License 2006.11.16 0 0 249

Szia!

 

Talán pont emiatt is maradt ennyi lakás, mert nem elég jók a hitelhez jutási esélyek. A Bokréta ház is emiatt nem értékesítette eddig a lakásokat. Míg más projektek seperc alatt értékesítenek, addig 7 hónappal az átadás előtt még rengeteg üres lakás volt.

Az MKB-nál szerettem volna én is, de úgy néz ki nekifutok az OTP-nak.

Nem mertem foglalózni, anélkül, hogy hitelessel ne tudtam volna tárgyalni. Még most sem sikerült egyeztetni. Lehet én vagyok türelmetlen, mert nem kapkodnak utánam... :)

MKB eléggé szőrözik, sőt pillanatok alatt elutasít, ha nem azt hozod, amit ő elképzel.

A környékkel még meg tudnék bírkózni. Az egész IX. kerület folyamatosan alakul. Most a VIII. is elkezdte. Azért oda már nem költöznék. Akkor már kivárnám, hogy itt tegyék rendben a környéket.

 

Előzmény: Vanesszababa (248)
Vanesszababa Creative Commons License 2006.11.16 0 0 248

Én ugyanígy vagyok :-) Kb két hete néztem ki egy lakást és jővő kedden szerzödök (foglalóztam is azonnal) Csempét, burkolatot nem választhattam :-(((

Állítólag azért maradt ilyen sok lakás mert külsős irodák is értékesítettek és foglaltak, aztán egy csomó lakásról visszaléptek és azok így felszabadultak (állítólag).

Én MKB hitelt veszek fel, ha minden összejön.

 

Egyébként a mostani kicsit ijesztő környékkép javulni fog, mert a volt Mirelitte területén is és a Vágóhíd utcában is épp jövőre indul 1-1 lakópark project.

Előzmény: B/V (247)
B/V Creative Commons License 2006.11.16 0 0 247

Sziasztok!

 

A napokban találtam rá a Nádasdy udvarra. Ki is néztem egy lakást, amit meg is néztünk, szóban le is foglaltam, és várom a hitelügyintéző jelentkezését.

Bíztam abban, hogy a Nádasdynak is lesz egy topic-ja, ahol lakók cserélnek tapasztalatot.

Szeretnék véleményeket kérni Tőletek, akár e-mailban is.

Ami furcsa volt számomra, hogy átadás előtt ilyen sok lakás maradt még meg. Más lakóházaknál már tervezőasztalról értékesítenek...

Mivel csak most kapcsolódok a ház lakóihoz, illetve szeretnék kapcsolódni, ezért minden tapasztalatot, véleményt örömmel veszek.

Mr.One, látom konyhabútorokban máris tudna segítséget nyújtan :) Mások OTP hitelt vettek igénybe. Ezzel kapcsolatban is kérnék véleményt. Nálam már nagy átépítési lehetőség nincs. Még a csempe is fel van rakva. Szerencsére türhető színben, "minőségben".

 

Üdv:

B-s

 

 

 

 

Vanesszababa Creative Commons License 2006.10.28 0 0 246

szia kirababa!

 

elmondanád nekem hogy melyik bankfiókban van a nadasdy udvar közvetlen hitelreferense?  a neve és a közvetlen telefonszáma kellenne.

Ha nem szeretnéd ide beírni, átküldenéd nekem az ogiro2@freemail.hu e-mail címre!?

 

előre is köszönöm!

Előzmény: kirababa (242)
zeeh Creative Commons License 2006.10.03 0 0 245

király lett a honlap!

beregeltem, s majd elkezdek tesztelgetni. a fórum frankón megy :)

 

ezt oda irtam:

"tegnap voltam az építkezésen, s a mi lakásunk már majd' készen van, szinte csak az ajtók hiányoznak. benn vannak a liftek, burkolják a lépcsőházat, s elkezdték az udvarra néző frontot is szigetelni/vakolni. az utcafront is majdnem teljes"

Előzmény: TheFish (243)
zeeh Creative Commons License 2006.10.03 0 0 244
:)) ja, hát kicsit lehet, hogy elszaladt velem a ló :))
Előzmény: TheFish (239)
TheFish Creative Commons License 2006.10.01 0 0 243

Kedves leendő lakótársaim!

 

Ma éjszaka felkerült a szerverre a Nádasdy udvar lakópark lakóközösség weblapjának első verziója. www.nadasdyhaz.hu

 

Regisztráció után látjátok az oldal összes jelenleg elérhető funkcióját. Az aktiválási kód a teszteléshez: tesztuser

 

Mostantól folytassuk az új oldalunkon a fórumozást!

 

Mindenkinek kellemes felhasználást kívánok!

kirababa Creative Commons License 2006.09.30 0 0 242

Köszi szépen! :)

Egy kis bökkenő van, hogy kezest kell kerítenem. Ez nem lesz könnyű...

 

Ti hogy álltok?

Előzmény: Mr.One (241)
Mr.One Creative Commons License 2006.09.30 0 0 241
Gratulálok!! :))
Előzmény: kirababa (240)
kirababa Creative Commons License 2006.09.29 0 0 240
Elfogadta az MKB a hitelkérelmemet!!!! :))
TheFish Creative Commons License 2006.09.29 0 0 239

Zeeh, ha a munkásokat is lefotóztad, előre szólok, hogy nem lesz olyan rovat a site-n, hogy "A házat készítették:". :-)

Előzmény: Mr.One (238)
Mr.One Creative Commons License 2006.09.29 0 0 238

500-600 kép?

 

Egész évben kint voltál az építkezésen? :)))))

Előzmény: zeeh (232)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!