Viccesen átvették az uralmat efölött a topik fölött a lányok, a lányos témájukkal. El is ijesztették az összes pasit :P:P
A Disreet is gyakran ad tartót a csomaghoz és abba pont bele fér, aminek bele kell férnie. Bár neki mintha csak intimbetétjei lennének.. szóval ez olyan félmegoldás. Nekem amúgy van mintás selyemből varrt tartóm, olyan mint egy kicsi kis neszeszer..
azért 2 simán belefér az meg egy délutánra vagy egy estére ha megy az ember valahova bőven elég, aztán újra kell tölteni. bár az tényleg elég rossz hogy olyan vékony tanga betét meg nem fér bele....
mivel csak ezt a topikot találtam ami témába vág és feltétlen meg akarok osztani valamit ezért írok ide, hátha belendül kicsit ;) A lényeg, hogy tegnap voltam a Rossmannban és láttam, hogy bármely Libresse DUO packhoz adnak kis betéttartó dobozt, már csak azért ha netán érdekelne valakit, sok fajta van, van viccesebb(leopárdmintás :D:D) és olyan is ami nagyon elegáns(fekete rombusz alakú mintával). Ezt muszáj voltam kiírni magamból :)