"Vágó nem szereti, ha valaki tőmondatokban jellemzi a hazai politikai elit számára nem rokonszenves részét, neki pedig nem lenne lehetősége a műsorban árnyalni egy-egy megközelítését. Ellenben a játékmester szívesen elmenne egy olyan műsorba, amelyben másokkal együtt elmélyültebben vitatkozhatnának vagy humorizálhatnának a politikáról"
Az bezzeg nem zavarta, amikor a szilveszteri Legyen ön is-ben szentorbánoztak a Heti hetes üdvöskéi.
Most sem megy el Fábry műsorába Vágó 2007. január 7. 16:18
MNO Bár hívták többször, Vágó István idén sem megy el a Fábry-show-ba - írja a Blikk. A kvízmester "az egyik legjobb verbális tehetségnek" tartja a showmant, és a humorát is nagyra értékeli.
Ám úgy érzi, politikai területen teljesen elveszíti a humorérzékét. Vágó nem szereti, ha valaki tőmondatokban jellemzi a hazai politikai elit számára nem rokonszenves részét, neki pedig nem lenne lehetősége a műsorban árnyalni egy-egy megközelítését. Ellenben a játékmester szívesen elmenne egy olyan műsorba, amelyben másokkal együtt elmélyültebben vitatkozhatnának vagy humorizálhatnának a politikáról.
Na akkor hajrá, számold ki, hogy mennyi pénzt hoz a 2 médiagenya az rtl-nek. Egyelőre fenntartom, hogy Vágó 3-4-5ször többet, mint Fabrik. De ha meggyőző a számításod, akkor módosítom álláspontomat.
Szarok a szokásokra és a netiketre. Én nem fogadtam el sem az egyiket, sem a másikat. Egyébként meg szeretnék vadászati engedély alanya lenni, szórakozásból. Nekem nincs veszteni valóm. Ezt meg te nem érted.
Azt hiszem, télleg nem érted. Vadászati engedély esetén Te ide nem sokat írhatnál... semmilyen nicken. Elvárás pedig nincs. Csak emberi szokások, és netikett.
Jó. Akkor végezz pontos számítást, és meggyőztél. Bár kétlem, hogy a műsorgyártási költségekről pontos tudomásod lenne.
(Szarból?:)) Nincs mit megköszönnöm, mert én nem kértem senkit semmire, és nekem ugyanúgy jó lett volna másik nicken írkálni, amit meg is próbáltam, csak a nagyfiú - nagyfiúságát bizonyítandó - kinyírta kb. 5 nickemet. Így megunva a próbálkozást ezen írkálok tovább, a saját szórakoztatásomra. Úgyhogy akinek vannak, vagy voltak olyan elvárásai, hogy én megköszönjem a nickemért (és nem értem) végrehajtott szimpátia akciót, az csalódni fog.)
De nem tudom, mennyit kap Vágó, ill. Fábry egy egy adásért.
Nem tudom mennyi a reklámbevétel/perc a műsorokban.
Tudom, hogy általában ami ritkább az drágább is, tehát nem zárom ki, hogy a ritkább Fábry közben drágább a reklámidő, mint a mindennapos Vágónál.
Mindezt egybevéve, nem tudhatom, hogy Fábry, vagy Vágó hoz több pénzt az rtlnek, és ha nem ismered a fenti hiányzó infókat, akkor te sem tudhatod, legfeljebb saccolhatod.
Aranyos vagy, de megszoktuk. Nincs igazad. Vágó műsora sokkal többe kerül, tehát már az alapnál elszámolod magad. Sőt! Nem sokkal hoz többet bruttóban sem.
(Keresztkérdés, Te kis Te: Megköszönted már a nickedet megmentő embereknek, hogy kihúztak a szarból?)
A kérdést nem pontosan akartam megválszolni, hanem a nagyságrendet akartam érzékeltetni. Azért határoztam meg az összeget "kb. X" -ként. De ha ez neked kevés...:)
Jól van, okoska. Akkor számold ki, hogy a fél nyolcas reklámidő szorozva 10szer, és a fél 10-es reklámidő szorozva 1szer. Sőt, legyen szorozva 2szer, hogy ne köss bele a reklámidő mennyiségébe.
Nyilvánvaló, hogy Vágó sokkal több pénzt hoz az rtl-nek. Meg az is nyilvánvaló, hogy mindenbe bele lehet kötni. Meg az is nyilvánvaló, hogy te csak belekötni akartál.
Úgyhogy kopj le, farok, fasz se kíváncsi a hülyeségedre.
"Semmi következtetést nem vontam le belőle, ill, hozzáirtam, hogy ettől még a Vágó hozhat több pénzt. "
Hát ez az b+, hogy nem vontál le belőle következtetést, hanem azt írtad, hogy ettől még hozhat több pénzt Vágó az rtl-nek.
Pedig a következtetés nyilvánvaló: Vágó heti 5 napot hoz kb. X pénzt az rtl-nek, Fabrik meg kéthetente 1szer hoz kb. X pénzt. Ha ismered a négy alapműveletet, akkor le tudod vonni a következtetést.
Tehát te vagy nem ismered a négy alapműveletet, vagy....:)