Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Ringyovadasz Creative Commons License 2015.03.08 0 1 942

farkas974 Creative Commons License 2015.03.04 0 0 941

Csodálatosak !Főleg a 2. a 5. és a 7. !

Előzmény: rhmprszt (940)
rhmprszt Creative Commons License 2015.03.04 0 1 940

                                                

namenick_ Creative Commons License 2015.02.24 0 1 939

rhmprszt Creative Commons License 2015.02.11 0 0 938

                                                            

jwkllr Creative Commons License 2015.02.02 0 0 937

rhmprszt Creative Commons License 2015.02.02 0 0 936

    

farkas974 Creative Commons License 2015.01.29 0 0 935

dzsáno Creative Commons License 2015.01.14 0 0 934

rhmprszt Creative Commons License 2015.01.13 0 0 933

         

farkas974 Creative Commons License 2015.01.09 0 0 932

Mi ezt sajnos nem tudjuk eljátszani ,mert mint már korábban említettem . a párom punciszőre nem olyan dús ,pedig nekem is az tetszik a leginkább ! 

De minden esetre köszi ,hogy elmesélted ezt a rosszalkodásodat is ,és ebből is látszik milyen huncut Nő vagy ! :D Szerencsés a párod ,ez nyilvánvaló ! :)

Előzmény: Carina_S (931)
Carina_S Creative Commons License 2015.01.09 0 0 931

Hozzáteszem, a felstuccolás után nálunk is a játékok következtek... ! ;-)

 

Volt már persze olyan szex-esemény is, amely előtt a fazonigazítás nem a nyírógéppel való kopaszra stuccolásból állt, hanem az egyébként egészen sűrű teljes punciszőrzetemet -- a nagyajkaknál is és a vénuszdombon is -- fodrászati ritkító ollóval teljesen átritkítottam olyannyira, hogy utána már csak negyedannyira volt "sűrű", mint amilyen annak előtte volt, és tisztán látszódott alatta a bőröm(!) is! (A ritkító ollóval vagy kb. négyszer csattogtattam át ugyanazt a szőrzetrészt, mire ennyire "kiritkult".)

 

Mivel azonban rájöttem, hogy a párom mindenben a meglepetéseket szereti legtöbbnyire, ilyen módon rájöttem arra is, hogy a szőrzetemet szereti időnként át-átfésülgetni valamilyen sűrűfogú hajfésűvel. Ebből okoskodtam ki a meglepetést is, vagyis azt, hogy amikor átfésüli, akkor kihulljon a szőrzetnek -- előzetesen kiritkítással lenyírott -- úgy nagyjából háromnegyed része. Tudtam, hogy amit így meghagyok magamnak, az hónapokig olyan iszonyatosan ritka lesz hogy a bőröm kissé messzebbről nézve sokkalta inkább jobban fog látszódni, mint a rajta maradó maradék punciszőrzetem,> de mert mivel így addig sokkalta könnyebb lesz majd megmosni is (amikor majd kell), hát nem bántam a dolgot, hadd legyen most ilyen irtóra ritkás!!!

Ezért aztán úgy, vagyis olyan módon ritkítottam ki a ritkító ollóval az addig rendkívül dúsan sűrű -- egyébként sötétbarna -- punciszőrzetemet, hogy csak végigcsattogtattam rajta mindenütt többször is az ollót (hogy mindenhol egyformán ritka legyen, mindenütt pontosan négyszer csattintottam bele), de a csattintások után egyszer sem húztam fel az ollót a fésülő mozdulathoz hasonlóan, mert akkor rögtön ki is szedi a lecsattogtatott szőrpamacsokat, hanem mindig csak a szőrzet legtövénél csattintottam bele az ollóval, és minden egyes csattintás után rögtön óvatosan vissza is nyitottam teljesen az ollót, hogy a lenyírt pamacsokat nehogy kifésülje a szőrzetemből.

Így amikor a páromnak megengedtem hogy átfésülje a szőrzetemet egy sűrűfogú fésűvel, akkor jött neki a nagy meglepi, hogy amit megfésül, annak a háromnegyede le is hullik rólam.

Jött is hamarosan a nagy meghökkenés, amikor játékból átfésülgette megint, mert egy pillanatra a sima fésülködés közben lehulló szőrpamacsok látványa és viselkedése nagyon meghökkentette, de aztán elnevette magát: "-- Jaj Istenem, Karina, :)) :)) mit műveltél szegénykével, jó idejébe telik majd neki, amíg ez a szőrmennyiség oda majd ugyanilyen szépen visszanő!! :))" Aztán megjegyezte még, hogy így viszont nagyon sokkal könnyebb lesz a bőrömet megcirógatnia ott, azon a helyen, de hát ez nem baj, sőt, ellenkezőleg, mert nagyon jó lesz ez most így egy jó hosszú darabig. Utána aztán meg egy jót dugtunk!!!

 

((Ritkító olló: egyik vagy mindkét szárán mélyen fésűsen fogazott olló (pontosan olyan sűrűn fogazott a fogazott szára a nyírófogakkal, mint amilyen sűrű fogazása a normál sűrűfogú hajfésűknek is van, csak a fogak hossza rövidebb kissé, kb. 15 milliméteres), és a fogakra eső hajszálak fognak lehullani, és azok maradnak meg lenyíratlanul, amelyek a nyírófogak fogközeibe esnek. A nyírófogak tetején -- tehát pontosan ott, ahol a fogaknak egymásra kell záródniuk -- pedig mindegyiknél egy kis negyedmilliméteres "V" alakú bevágás található azért, hogy a hajszálak az olló összezáródása közben ne csúszhassanak le a nyírófogakról, hanem biztosan mind rajtamaradjanak, és biztosan mind lenyíródjanak. Tehát ha mindkét szár fogazott, fog mindig fogra, fogköz pedig mindig fogközre zár rá.))

 

Előzmény: farkas974 (929)

Előzmény: Carina_S (930)
Carina_S Creative Commons License 2015.01.09 0 0 930

Nálunk is! Ezért is "hunytam neki szemet" afelett a kis kukucskálás felett (<<tkp. hallgatólagosan belementem a játékba). A férfiak nagyon kíváncsiak, de hát ez már csak így van rendjén... ! ((Amelyik nem kíváncsi -- akár titkon -- az ilyesmikre, az nem is igazán belevaló férfi... .))

 

Előzmény: farkas974 (929)
farkas974 Creative Commons License 2015.01.07 0 0 929

Nálunk a punciszőr fazonigazítás eleve a fürdőszobai erotikus játszadozásaink egyik eleme ! :D Fazonigazítás ,utána nyali-fali ,ésatöbbi ! :D 

Előzmény: Carina_S (928)
Carina_S Creative Commons License 2015.01.06 0 0 928

Legutóbb már éppen félnövesztésben volt, amikor nem bírtam megállni, hogy a nagyajkakat végig ne szedjem egy finom fésűsfogazású hajnyírógéppel (amelyik nem árt a finomabb bőrnek sem).

Éppen akkor jött be a fürdőszobába a párom, amikor meglátta, hogy a gép fésűsfejét mélyen beletolva beleillesztem a punciszőrzetbe, és az már a gépem nyírófésűjéből mered ki (egyelőre még nyíratlanul, épségben..!), és a következő pillanatban kapcsoltam be a gépen a vágófejet. ..... A következő pillanatban már a gép bekapcsolt fésűjében lévő szőrpamacsokat láthatta, amint azok a felborzolódva levegőbe röppennek a gép fésűjéből, mint valami kis miniatűr, gyorsan rezgő "szecskavágóból"!

 

((Szerintem a kulcslyukon át kukkolhatta a borotválásomat, és direkt akkor jött be! ;)... De sebaj.... !!! -- gondoltam magamban!! :)) -- "Látom, nagyon érdekel a szőrzetfelgépelés!" -- mondtam neki -- "De sebaj hadd nézzed!" -- tettem hozzá neki... . Aztán megköszönte az engedékenységemet.... . "Szívesen -- tettem hozzá -- , mert utána már a tiédet fogom végig felstuccolni, éspedig ugyanezzel a nyírófésűvel!!!" --- "Ooo-oké -- tette hozzá nagy meglepetten, jjóóó, ooké.. !"))

 

Előzmény: farkas974 (925)
72r Creative Commons License 2014.12.27 0 0 927

Nagyon szép...

Előzmény: mellettem (904)
rhmprszt Creative Commons License 2014.12.21 0 0 926

farkas974 Creative Commons License 2014.12.20 0 0 925

A párom már jó ideje csak a bikinivonalat szedi le ,igaz az övé egyébként se túl dús .Szerintem örül amiért én így szeretem ,hiszen nem kell sokat bajlódni vele ,ráadásul a bőre is érzékeny volt amikor borotválta .Így természetesen neki is jó ,és nekem is . :) 

Előzmény: Carina_S (924)
Carina_S Creative Commons License 2014.12.20 0 0 924

Volt már úgy is, hogy ha leszedtem az egészet, akkor hetekig nem növesztettem hanem csak mindennap borotváltam, mert a szúrós sörte, borosta betyárul tud ám viszketni, vakaródzni meg nem illdomos, hát marad a borotvával való levakarás naponta. Illetve, utána úgy sikerült kinövesztenem, hogy amíg a borostahosszon <(= 1,5 - 2,5 mm-en) túl nem nőtt, addig szőrpuhító krémmel kenegettem minden nap 3-4 napon át, meg aloe verás bőrnyugtató krémekkel hogy ne viszkessen; ha ezen a pár napon túl vagyok, utána már egészen könnyű.. .

 

Előzmény: Carina_S (923)
Carina_S Creative Commons License 2014.12.20 0 0 923

Persze, most a kinövesztett állapotra megint várnia kell vagy három hónapot, miután a zuhanyzófülkében az egész szőrzetemet ledobattam a markolászós fésűs kéziszedőmmel... . :-(

Előzmény: Carina_S (922)
Carina_S Creative Commons License 2014.12.20 0 0 922

Nem mondta, mert miután sokáig úgy csinálta, már tudjuk (ill. Ő tudja, mert Őróla van szó) azt is régen hogy milyen amúgy... . De ha azt kérné, akkor persze meghagynám neki, hadd élvezhesse azt is! Mi sem természetesebb ettől... !

 

Előzmény: farkas974 (921)
farkas974 Creative Commons License 2014.12.19 0 0 921

Szia Carina_S  !

 

 Köszönöm a részletes beszámolót ! :) Igazán jó volt olvasni ,és számomra a pozitívum főleg az ,hogy neked se volt ellenedre a (félig-) természetes állapot !Persze a legizgalmasabb a kolléganőddel történt eset :D ami mosolyt csalt az arcomra ,és izgalmat az alsó fertályomra ! :D 

 Egyébként én a  szeretkezés közben (a behatolás alatt ) nem érzek különbséget a kopasz és szőrös punci között ,igaz ez amiatt is lehet ,hogy én magam nem csupaszítom le .Viszont vizuálisan ,és orális kényeztetés közben fokozott izgalmat jelent a számomra ! 

 És a párod nem mondta ,hogy akkor próbáljátok meg úgy ,hogy teljesen meghagyod mind a két oldalon borotválás nélkül ?Őt nem izgatta fel komolyabban ?És te meghagynád ha kérné ?

Előzmény: Carina_S (920)
Carina_S Creative Commons License 2014.12.18 0 0 920

Szia farkas974!

 

Kértél hogy majd számoljak be a fogadtatásról, ha lesz kedvem hozzá. Nos, lett, csak épp a megtapasztalás kedvéért -- hogy azért legyen is mit leírni erről az érdekes kalandunkról -- közben azért még hagytam a páromnak egy "kis" kísérleti időt, hogy Ő is elmondhassa nekem, hogy mit tapasztalt és mit érzett azóta a kefélések közben (mármint szóval hogy, mi is az, ami a különbség benne a normál dugásokhoz képest), meg hogy én is meglássam -- azaz helyesebben megérezzem! -- magamon, hogy hogyan is hat ez vissza énrám, vagyis mit is érzek tulajdonképpen az ilyen -- mármint hogy a félbegépelt puncikefémmel történő -- kefélések közben. <<(Amely furi állapotom vagy úgy kb. 2014. október 10.-e óta, vagyis nagyjából egy olyan bő két hónap óta tart; azaz hogy már csak tartott -- ((: -- !!!)

 

A hatásai: A fogadtatás a párom részéről egy "kisebb" meghökkenés után az lett, hogy egy néhányszor azért kipróbálja a rá gyakorolt hatását keféléskor, így úgy hagytam neki majdnem egész mostanáig (tegnapelőttig, azaz keddig, 2014. december 16.-áig), azalatt úgy kb. húsz-huszonötször kefélgettünk, közben én a csupasz oldalt (a bal oldalon) kétnaponta visszaborotváltam, hogy ne tudjon lenőni, és a hatás ugyanaz maradjon, míg a másik oldalon (tehát a jobb oldalánál) szabadon hagytam, hogy lenőjön, úgyhogy azalatt körülbelül olyan 3,0 - 5,0 centisre nőtt le. <<((Szerencsére az enyém eléggé gyorsan növő fajta, felül, a nagyajkak feletti részen lett ötcentis, míg a nagyajkamon csak háromcentisre sikerülhetett visszanöveszteni, mert mivel azt a részt kopaszítottam meg előtte, az a rész október 10.-ig teljesen nullás volt, míg felette meg meghagytam kétcentisre (mert akkor meg, ama hatás kedvéért, amúgy volt félbegépelve-félbetrimmelve), így most az alja -- a nagyajkaknál -- mivel még félnövesztésben volt, a felül levő rész meg már teljesen kinőtt, olyan hatást keltett, amin úgy látszott, mintha a hosszúra növesztés után a nagyajkakon lévő részt erősen visszagépeltem volna; holott éppen ezt az alsó, nagyajki részt kellett a felső részéhez hozzánövesztenem, mivel alul teljesen nullás volt (2 centi különbség.. !); mindenesetre azért ahhoz, hogy a farkincáját összecirógassa, ahhoz a háromcentis punciszőrzet is bőven elég volt, sőt mivel ez azért még valamivel sörteszerűbb az ötcentis punciszőrzetnél, ezért erősebben, jobban feláll, és hát így -- mondta a párom! -- sokkal jobban csiklandozza neki ottan, ugye... !!!))

A páromra az volt a hatása, hogy a farka bal oldalát összecsiklandozta dugás közben a sűrű szőrzet, míg a jobb oldalánál selymesen simán simogató érzést érzett kefélés közben. ((Ő, hogy a csupasz bőrén jobban érezhesse a puncikefém kellemesen csiklandósan kefélgető hatását, a farkincáját minden oldalról minden nap gondosan teljesen körbevakarta a "MAC3" borotvájával, (de még a félmillis sörtéket is ám!) de teljesen (mélyen!) tövig ám!!!!))

Énreám pedig olyan különös kettős módon hatott, hogy a kopaszra gépelt bal oldalon nagyon erősen éreztem az élvezéseket, míg a lenövesztett jobb oldalon kevés híján hasonlóan erős, de nem annyira selymesen érezhető élvezés mellett még az volt ezenfelül a plusz érzésem, hogy mivel ez az oldal keféli végig a párom kopasz farkát, teljesen erős plusz élvezetet tudok neki adni ezzel valahogyan, és mivel ezen a részen a szőrzetem enyhítette a máshol csupasz bőröm kidörzsölését, ezen az oldalon a gyorsabb tempóknál is valahogy jobban tűrőképesebb voltam, mint a csupasz oldalon, így jobbára inkább arra törekedtem, hogy erre a jobb oldalamra feszüljön rá jobban a farkincája kefélés közben... !

Az egyik munkatársnőmre pedig úgy hatott, hogy most, 2014. december 16.-án, kedden délután, úgy fél és háromnegyed három között, amikor a munkahelyi öltözőből hazajövetel előtt félórával bementünk a szomszédos zuhanyzóba, és már csak néhányan voltunk ott bent, és meztelenül megláttuk egymást zuhanyozás közben, és akkor egyikük, Anita barátnőm teljesen elképedt, de annyira, hogy amikor már csak ketten maradtunk a zuhanyzóban, halk, de mégis magas hangon mégiscsak "felsikoltgatott", de azért inkább csak halkan, félig-meddig suttogva: "Júj istenkém, Karinám, hát te meg midről fodrászoltad-csinosítottad fel a kefédet magadon ennyire félbeszedve, valószínűleg ugye a párod kedvéért??? Mit gondolsz, hát mit szólna magában a többi csaj, ha most itt így meglátnának... ??!", akkor én úgy belevörösödtem ebbe a halk, de annál megdöbbentőbb, és félig-meddig azért mégiscsak helyénvaló kritikába, hogy azt a markolászós kézi trimmelőfésűmet amit -- jobbára egyébként inkább csak az esetleg szükségessé váló frufruigazítás és pajeszigazítás céljára tartok magamnál, ha lompossá válna -- mindig magamnál hordok a retikülömben, gyorsan érte szaladtam a szekrényemhez, ott helyben elővettem, aztán pedig a zuhanyfülkéhez visszaérve ott helyben a zuhanyfülkében, a félig könnyes szemmel, a barátnőm szeme láttára elkezdtem vele szép lassan a jobboldalon oldalra "fésülni" a punciszőrzetet, és a csinos kis ötcentis puncikefém felborzolódott kis csomós fürtökben omlott lefelé az egész jobb oldalamról, először a nagyajkamról, azután meg felülről is... . Hát így lett vége... ! (: Ha belegondolok, mennyi időbe telik majd bele, amíg újra ugyanilyen szépen kinő, és lenő..... (:  ((:

 

((De azért később a párom kedvéért (talán) még hátha megint kipróbálom... !!; mert olyan jó volt úgy csinálni..... !!! Csak akkor majd nem grasszálok vele olyan feltűnően őelőttük a zuhanyozóban!))

 

Előzmény: farkas974 (898)
Törölt nick Creative Commons License 2014.12.17 0 0 919
Törölt nick Creative Commons License 2014.12.15 0 0 918

tökéletes

Előzmény: Szilke (916)
egrilaan Creative Commons License 2014.12.14 0 0 917

Szilke Creative Commons License 2014.12.14 0 0 916

Törölt nick Creative Commons License 2014.12.13 0 0 915

Szilke Creative Commons License 2014.12.12 0 0 914

Törölt nick Creative Commons License 2014.12.11 0 0 913

Elég figyelemre méltó teremtés..

Előzmény: spandrew (912)