Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Carina_S 9 órája Creative Commons License 924

Volt már úgy is, hogy ha leszedtem az egészet, akkor hetekig nem növesztettem hanem csak mindennap borotváltam, mert a szúrós sörte, borosta betyárul tud ám viszketni, vakaródzni meg nem illdomos, hát marad a borotvával való levakarás naponta. Illetve, utána úgy sikerült kinövesztenem, hogy amíg a borostahosszon <(= 1,5 - 2,5 mm-en) túl nem nőtt, addig szőrpuhító krémmel kenegettem minden nap 3-4 napon át, meg aloe verás bőrnyugtató krémekkel hogy ne viszkessen; ha ezen a pár napon túl vagyok, utána már egészen könnyű.. .

 

Előzmény: Carina_S (923)
Carina_S 9 órája Creative Commons License 923

Persze, most a kinövesztett állapotra megint várnia kell vagy három hónapot, miután a zuhanyzófülkében az egész szőrzetemet ledobattam a markolászós fésűs kéziszedőmmel... . :-(

Előzmény: Carina_S (922)
Carina_S 9 órája Creative Commons License 922

Nem mondta, mert miután sokáig úgy csinálta, már tudjuk (ill. Ő tudja, mert Őróla van szó) azt is régen hogy milyen amúgy... . De ha azt kérné, akkor persze meghagynám neki, hadd élvezhesse azt is! Mi sem természetesebb ettől... !

 

Előzmény: farkas974 (921)
farkas974 11 órája Creative Commons License 921

Szia Carina_S  !

 

 Köszönöm a részletes beszámolót ! :) Igazán jó volt olvasni ,és számomra a pozitívum főleg az ,hogy neked se volt ellenedre a (félig-) természetes állapot !Persze a legizgalmasabb a kolléganőddel történt eset :D ami mosolyt csalt az arcomra ,és izgalmat az alsó fertályomra ! :D 

 Egyébként én a  szeretkezés közben (a behatolás alatt ) nem érzek különbséget a kopasz és szőrös punci között ,igaz ez amiatt is lehet ,hogy én magam nem csupaszítom le .Viszont vizuálisan ,és orális kényeztetés közben fokozott izgalmat jelent a számomra ! 

 És a párod nem mondta ,hogy akkor próbáljátok meg úgy ,hogy teljesen meghagyod mind a két oldalon borotválás nélkül ?Őt nem izgatta fel komolyabban ?És te meghagynád ha kérné ?

Előzmény: Carina_S (920)
Carina_S 2 napja Creative Commons License 920

Szia farkas974!

 

Kértél hogy majd számoljak be a fogadtatásról, ha lesz kedvem hozzá. Nos, lett, csak épp a megtapasztalás kedvéért -- hogy azért legyen is mit leírni erről az érdekes kalandunkról -- közben azért még hagytam a páromnak egy "kis" kísérleti időt, hogy Ő is elmondhassa nekem, hogy mit tapasztalt és mit érzett azóta a kefélések közben (mármint szóval hogy, mi is az, ami a különbség benne a normál dugásokhoz képest), meg hogy én is meglássam -- azaz helyesebben megérezzem! -- magamon, hogy hogyan is hat ez vissza énrám, vagyis mit is érzek tulajdonképpen az ilyen -- mármint hogy a félbegépelt puncikefémmel történő -- kefélések közben. <<(Amely furi állapotom vagy úgy kb. 2014. október 10.-e óta, vagyis nagyjából egy olyan bő két hónap óta tart; azaz hogy már csak tartott -- ((: -- !!!)

 

A hatásai: A fogadtatás a párom részéről egy "kisebb" meghökkenés után az lett, hogy egy néhányszor azért kipróbálja a rá gyakorolt hatását keféléskor, így úgy hagytam neki majdnem egész mostanáig (tegnapelőttig, azaz keddig, 2014. december 16.-áig), azalatt úgy kb. húsz-huszonötször kefélgettünk, közben én a csupasz oldalt (a bal oldalon) kétnaponta visszaborotváltam, hogy ne tudjon lenőni, és a hatás ugyanaz maradjon, míg a másik oldalon (tehát a jobb oldalánál) szabadon hagytam, hogy lenőjön, úgyhogy azalatt körülbelül olyan 3,0 - 5,0 centisre nőtt le. <<((Szerencsére az enyém eléggé gyorsan növő fajta, felül, a nagyajkak feletti részen lett ötcentis, míg a nagyajkamon csak háromcentisre sikerülhetett visszanöveszteni, mert mivel azt a részt kopaszítottam meg előtte, az a rész október 10.-ig teljesen nullás volt, míg felette meg meghagytam kétcentisre (mert akkor meg, ama hatás kedvéért, amúgy volt félbegépelve-félbetrimmelve), így most az alja -- a nagyajkaknál -- mivel még félnövesztésben volt, a felül levő rész meg már teljesen kinőtt, olyan hatást keltett, amin úgy látszott, mintha a hosszúra növesztés után a nagyajkakon lévő részt erősen visszagépeltem volna; holott éppen ezt az alsó, nagyajki részt kellett a felső részéhez hozzánövesztenem, mivel alul teljesen nullás volt (2 centi különbség.. !); mindenesetre azért ahhoz, hogy a farkincáját összecirógassa, ahhoz a háromcentis punciszőrzet is bőven elég volt, sőt mivel ez azért még valamivel sörteszerűbb az ötcentis punciszőrzetnél, ezért erősebben, jobban feláll, és hát így -- mondta a párom! -- sokkal jobban csiklandozza neki ottan, ugye... !!!))

A páromra az volt a hatása, hogy a farka bal oldalát összecsiklandozta dugás közben a sűrű szőrzet, míg a jobb oldalánál selymesen simán simogató érzést érzett kefélés közben. ((Ő, hogy a csupasz bőrén jobban érezhesse a puncikefém kellemesen csiklandósan kefélgető hatását, a farkincáját minden oldalról minden nap gondosan teljesen körbevakarta a "MAC3" borotvájával, (de még a félmillis sörtéket is ám!) de teljesen (mélyen!) tövig ám!!!!))

Énreám pedig olyan különös kettős módon hatott, hogy a kopaszra gépelt bal oldalon nagyon erősen éreztem az élvezéseket, míg a lenövesztett jobb oldalon kevés híján hasonlóan erős, de nem annyira selymesen érezhető élvezés mellett még az volt ezenfelül a plusz érzésem, hogy mivel ez az oldal keféli végig a párom kopasz farkát, teljesen erős plusz élvezetet tudok neki adni ezzel valahogyan, és mivel ezen a részen a szőrzetem enyhítette a máshol csupasz bőröm kidörzsölését, ezen az oldalon a gyorsabb tempóknál is valahogy jobban tűrőképesebb voltam, mint a csupasz oldalon, így jobbára inkább arra törekedtem, hogy erre a jobb oldalamra feszüljön rá jobban a farkincája kefélés közben... !

Az egyik munkatársnőmre pedig úgy hatott, hogy most, 2014. december 16.-án, kedden délután, úgy fél és háromnegyed három között, amikor a munkahelyi öltözőből hazajövetel előtt félórával bementünk a szomszédos zuhanyzóba, és már csak néhányan voltunk ott bent, és meztelenül megláttuk egymást zuhanyozás közben, és akkor egyikük, Anita barátnőm teljesen elképedt, de annyira, hogy amikor már csak ketten maradtunk a zuhanyzóban, halk, de mégis magas hangon mégiscsak "felsikoltgatott", de azért inkább csak halkan, félig-meddig suttogva: "Júj istenkém, Karinám, hát te meg midről fodrászoltad-csinosítottad fel a kefédet magadon ennyire félbeszedve, valószínűleg ugye a párod kedvéért??? Mit gondolsz, hát mit szólna magában a többi csaj, ha most itt így meglátnának... ??!", akkor én úgy belevörösödtem ebbe a halk, de annál megdöbbentőbb, és félig-meddig azért mégiscsak helyénvaló kritikába, hogy azt a markolászós kézi trimmelőfésűmet amit -- jobbára egyébként inkább csak az esetleg szükségessé váló frufruigazítás és pajeszigazítás céljára tartok magamnál, ha lompossá válna -- mindig magamnál hordok a retikülömben, gyorsan érte szaladtam a szekrényemhez, ott helyben elővettem, aztán pedig a zuhanyfülkéhez visszaérve ott helyben a zuhanyfülkében, a félig könnyes szemmel, a barátnőm szeme láttára elkezdtem vele szép lassan a jobboldalon oldalra "fésülni" a punciszőrzetet, és a csinos kis ötcentis puncikefém felborzolódott kis csomós fürtökben omlott lefelé az egész jobb oldalamról, először a nagyajkamról, azután meg felülről is... . Hát így lett vége... ! (: Ha belegondolok, mennyi időbe telik majd bele, amíg újra ugyanilyen szépen kinő, és lenő..... (:  ((:

 

((De azért később a párom kedvéért (talán) még hátha megint kipróbálom... !!; mert olyan jó volt úgy csinálni..... !!! Csak akkor majd nem grasszálok vele olyan feltűnően őelőttük a zuhanyozóban!))

 

Előzmény: farkas974 (898)
Törölt nick 2 napja Creative Commons License 919
Törölt nick 4 napja Creative Commons License 918

tökéletes

Előzmény: Szil a szikla (916)
egrilaan 5 napja Creative Commons License 917

Szil a szikla 6 napja Creative Commons License 916

Törölt nick 6 napja Creative Commons License 915

Szil a szikla 2014.12.12 Creative Commons License 914

Törölt nick 2014.12.11 Creative Commons License 913

Elég figyelemre méltó teremtés..

Előzmény: spandrew (912)
spandrew 2014.12.11 Creative Commons License 912

Nem tartoznak a szőkék a kedvenceim közé, de itt felmerült a gondoltat bennem, hogy akár nősülhetnék is! ;-)

Előzmény: Törölt nick (911)
Törölt nick 2014.12.10 Creative Commons License 911
Előzmény: Szil a szikla (909)
Törölt nick 2014.12.10 Creative Commons License 910

Nagy kedvencem a szép domborulat..mint ez is. Köszönöm!

Előzmény: Szil a szikla (909)
Szil a szikla 2014.12.10 Creative Commons License 909

                                                      

Előzmény: Törölt nick (908)
Törölt nick 2014.12.09 Creative Commons License 908

Ez gyönyörű!

Előzmény: Szil a szikla (906)
farkas974 2014.12.07 Creative Commons License 907

Csodálatos lány ! :)

Előzmény: mellettem (905)
Szil a szikla 2014.12.07 Creative Commons License 906

mellettem 2014.12.07 Creative Commons License 905

      

mellettem 2014.12.06 Creative Commons License 904

kised 2014.11.25 Creative Commons License 903

Felső sor 5. a kedvenc...

rhmprszt 2014.11.25 Creative Commons License 902

    

dzsáno 2014.11.11 Creative Commons License 901

rhmprszt 2014.11.09 Creative Commons License 900

       

rhmprszt 2014.10.15 Creative Commons License 899

farkas974 2014.10.10 Creative Commons License 898
Igen ,az valóban jó és kreatív ötlet ! ;) Viszont a fotókkal illusztrált "félarc - fazon " nekem nem igazán bejövős !:( Inkább legyen teljesen természetes ,vagy kopasz (inkább ne !) mint így felesbe !De ha te megcsinálod magadnak ,majd számolj be a fogadtatásról ,ha lehet ! :)
Előzmény: Carina_S (894)
Törölt nick 2014.10.10 Creative Commons License 897

Nem csak az ujját kell nézni!  :-)

A fazonja egy lefele mutató nyíl! Mutatja a bejáratot... :-)

Nekem nagyon bejött!

 

Előzmény: Törölt nick (887)
Carina_S 2014.10.10 Creative Commons License 896

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy ilyenen hosszában félbeborotválton(!!!) is gondolkodom, csak ehhez ez után a mostani nagy mostani puncivetkőztetés után ki kell növesztenem a puncikefécskémet ismét min. 4-5 centisre, mert most a nagyajkam alsó fele teljesen nullás... !

 

Egy biztos, ha ezt én ötcentis punciszőrből megcsinálom, az lesz csak a páromnak aztán a felemás érzés... ! :) Egyik oldalon csikolja majd a farkincáját, a másik oldalon pedig meg egy teljesen selymes érzése lesz! Kíváncsi leszek, vajon mit szól majd hozzá a sötétben, hogy milyen érzés volt neki, amikor előzetes bemutatás nélkül kefélgettetem vele meg magamat!!!! (?) ;) :) :-D

Carina_S 2014.10.10 Creative Commons License 895

Értelemzavaró szó-kihagyás: "Máskor meg nők" = "Máskor meg mi nők" ...

bocsi

Előzmény: Carina_S (894)