Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

dzsáno 2015.01.14 Creative Commons License 934

rhmprszt 2015.01.13 Creative Commons License 933

         

farkas974 2015.01.09 Creative Commons License 932

Mi ezt sajnos nem tudjuk eljátszani ,mert mint már korábban említettem . a párom punciszőre nem olyan dús ,pedig nekem is az tetszik a leginkább ! 

De minden esetre köszi ,hogy elmesélted ezt a rosszalkodásodat is ,és ebből is látszik milyen huncut Nő vagy ! :D Szerencsés a párod ,ez nyilvánvaló ! :)

Előzmény: Carina_S (931)
Carina_S 2015.01.09 Creative Commons License 931

Hozzáteszem, a felstuccolás után nálunk is a játékok következtek... ! ;-)

 

Volt már persze olyan szex-esemény is, amely előtt a fazonigazítás nem a nyírógéppel való kopaszra stuccolásból állt, hanem az egyébként egészen sűrű teljes punciszőrzetemet -- a nagyajkaknál is és a vénuszdombon is -- fodrászati ritkító ollóval teljesen átritkítottam olyannyira, hogy utána már csak negyedannyira volt "sűrű", mint amilyen annak előtte volt, és tisztán látszódott alatta a bőröm(!) is! (A ritkító ollóval vagy kb. négyszer csattogtattam át ugyanazt a szőrzetrészt, mire ennyire "kiritkult".)

 

Mivel azonban rájöttem, hogy a párom mindenben a meglepetéseket szereti legtöbbnyire, ilyen módon rájöttem arra is, hogy a szőrzetemet szereti időnként át-átfésülgetni valamilyen sűrűfogú hajfésűvel. Ebből okoskodtam ki a meglepetést is, vagyis azt, hogy amikor átfésüli, akkor kihulljon a szőrzetnek -- előzetesen kiritkítással lenyírott -- úgy nagyjából háromnegyed része. Tudtam, hogy amit így meghagyok magamnak, az hónapokig olyan iszonyatosan ritka lesz hogy a bőröm kissé messzebbről nézve sokkalta inkább jobban fog látszódni, mint a rajta maradó maradék punciszőrzetem,> de mert mivel így addig sokkalta könnyebb lesz majd megmosni is (amikor majd kell), hát nem bántam a dolgot, hadd legyen most ilyen irtóra ritkás!!!

Ezért aztán úgy, vagyis olyan módon ritkítottam ki a ritkító ollóval az addig rendkívül dúsan sűrű -- egyébként sötétbarna -- punciszőrzetemet, hogy csak végigcsattogtattam rajta mindenütt többször is az ollót (hogy mindenhol egyformán ritka legyen, mindenütt pontosan négyszer csattintottam bele), de a csattintások után egyszer sem húztam fel az ollót a fésülő mozdulathoz hasonlóan, mert akkor rögtön ki is szedi a lecsattogtatott szőrpamacsokat, hanem mindig csak a szőrzet legtövénél csattintottam bele az ollóval, és minden egyes csattintás után rögtön óvatosan vissza is nyitottam teljesen az ollót, hogy a lenyírt pamacsokat nehogy kifésülje a szőrzetemből.

Így amikor a páromnak megengedtem hogy átfésülje a szőrzetemet egy sűrűfogú fésűvel, akkor jött neki a nagy meglepi, hogy amit megfésül, annak a háromnegyede le is hullik rólam.

Jött is hamarosan a nagy meghökkenés, amikor játékból átfésülgette megint, mert egy pillanatra a sima fésülködés közben lehulló szőrpamacsok látványa és viselkedése nagyon meghökkentette, de aztán elnevette magát: "-- Jaj Istenem, Karina, :)) :)) mit műveltél szegénykével, jó idejébe telik majd neki, amíg ez a szőrmennyiség oda majd ugyanilyen szépen visszanő!! :))" Aztán megjegyezte még, hogy így viszont nagyon sokkal könnyebb lesz a bőrömet megcirógatnia ott, azon a helyen, de hát ez nem baj, sőt, ellenkezőleg, mert nagyon jó lesz ez most így egy jó hosszú darabig. Utána aztán meg egy jót dugtunk!!!

 

((Ritkító olló: egyik vagy mindkét szárán mélyen fésűsen fogazott olló (pontosan olyan sűrűn fogazott a fogazott szára a nyírófogakkal, mint amilyen sűrű fogazása a normál sűrűfogú hajfésűknek is van, csak a fogak hossza rövidebb kissé, kb. 15 milliméteres), és a fogakra eső hajszálak fognak lehullani, és azok maradnak meg lenyíratlanul, amelyek a nyírófogak fogközeibe esnek. A nyírófogak tetején -- tehát pontosan ott, ahol a fogaknak egymásra kell záródniuk -- pedig mindegyiknél egy kis negyedmilliméteres "V" alakú bevágás található azért, hogy a hajszálak az olló összezáródása közben ne csúszhassanak le a nyírófogakról, hanem biztosan mind rajtamaradjanak, és biztosan mind lenyíródjanak. Tehát ha mindkét szár fogazott, fog mindig fogra, fogköz pedig mindig fogközre zár rá.))

 

Előzmény: farkas974 (929)

Előzmény: Carina_S (930)
Carina_S 2015.01.09 Creative Commons License 930

Nálunk is! Ezért is "hunytam neki szemet" afelett a kis kukucskálás felett (<<tkp. hallgatólagosan belementem a játékba). A férfiak nagyon kíváncsiak, de hát ez már csak így van rendjén... ! ((Amelyik nem kíváncsi -- akár titkon -- az ilyesmikre, az nem is igazán belevaló férfi... .))

 

Előzmény: farkas974 (929)
farkas974 2015.01.07 Creative Commons License 929

Nálunk a punciszőr fazonigazítás eleve a fürdőszobai erotikus játszadozásaink egyik eleme ! :D Fazonigazítás ,utána nyali-fali ,ésatöbbi ! :D 

Előzmény: Carina_S (928)
Carina_S 2015.01.06 Creative Commons License 928

Legutóbb már éppen félnövesztésben volt, amikor nem bírtam megállni, hogy a nagyajkakat végig ne szedjem egy finom fésűsfogazású hajnyírógéppel (amelyik nem árt a finomabb bőrnek sem).

Éppen akkor jött be a fürdőszobába a párom, amikor meglátta, hogy a gép fésűsfejét mélyen beletolva beleillesztem a punciszőrzetbe, és az már a gépem nyírófésűjéből mered ki (egyelőre még nyíratlanul, épségben..!), és a következő pillanatban kapcsoltam be a gépen a vágófejet. ..... A következő pillanatban már a gép bekapcsolt fésűjében lévő szőrpamacsokat láthatta, amint azok a felborzolódva levegőbe röppennek a gép fésűjéből, mint valami kis miniatűr, gyorsan rezgő "szecskavágóból"!

 

((Szerintem a kulcslyukon át kukkolhatta a borotválásomat, és direkt akkor jött be! ;)... De sebaj.... !!! -- gondoltam magamban!! :)) -- "Látom, nagyon érdekel a szőrzetfelgépelés!" -- mondtam neki -- "De sebaj hadd nézzed!" -- tettem hozzá neki... . Aztán megköszönte az engedékenységemet.... . "Szívesen -- tettem hozzá -- , mert utána már a tiédet fogom végig felstuccolni, éspedig ugyanezzel a nyírófésűvel!!!" --- "Ooo-oké -- tette hozzá nagy meglepetten, jjóóó, ooké.. !"))

 

Előzmény: farkas974 (925)
72r 2014.12.27 Creative Commons License 927

Nagyon szép...

Előzmény: mellettem (904)
rhmprszt 2014.12.21 Creative Commons License 926

farkas974 2014.12.20 Creative Commons License 925

A párom már jó ideje csak a bikinivonalat szedi le ,igaz az övé egyébként se túl dús .Szerintem örül amiért én így szeretem ,hiszen nem kell sokat bajlódni vele ,ráadásul a bőre is érzékeny volt amikor borotválta .Így természetesen neki is jó ,és nekem is . :) 

Előzmény: Carina_S (924)
Carina_S 2014.12.20 Creative Commons License 924

Volt már úgy is, hogy ha leszedtem az egészet, akkor hetekig nem növesztettem hanem csak mindennap borotváltam, mert a szúrós sörte, borosta betyárul tud ám viszketni, vakaródzni meg nem illdomos, hát marad a borotvával való levakarás naponta. Illetve, utána úgy sikerült kinövesztenem, hogy amíg a borostahosszon <(= 1,5 - 2,5 mm-en) túl nem nőtt, addig szőrpuhító krémmel kenegettem minden nap 3-4 napon át, meg aloe verás bőrnyugtató krémekkel hogy ne viszkessen; ha ezen a pár napon túl vagyok, utána már egészen könnyű.. .

 

Előzmény: Carina_S (923)
Carina_S 2014.12.20 Creative Commons License 923

Persze, most a kinövesztett állapotra megint várnia kell vagy három hónapot, miután a zuhanyzófülkében az egész szőrzetemet ledobattam a markolászós fésűs kéziszedőmmel... . :-(

Előzmény: Carina_S (922)
Carina_S 2014.12.20 Creative Commons License 922

Nem mondta, mert miután sokáig úgy csinálta, már tudjuk (ill. Ő tudja, mert Őróla van szó) azt is régen hogy milyen amúgy... . De ha azt kérné, akkor persze meghagynám neki, hadd élvezhesse azt is! Mi sem természetesebb ettől... !

 

Előzmény: farkas974 (921)
farkas974 2014.12.19 Creative Commons License 921

Szia Carina_S  !

 

 Köszönöm a részletes beszámolót ! :) Igazán jó volt olvasni ,és számomra a pozitívum főleg az ,hogy neked se volt ellenedre a (félig-) természetes állapot !Persze a legizgalmasabb a kolléganőddel történt eset :D ami mosolyt csalt az arcomra ,és izgalmat az alsó fertályomra ! :D 

 Egyébként én a  szeretkezés közben (a behatolás alatt ) nem érzek különbséget a kopasz és szőrös punci között ,igaz ez amiatt is lehet ,hogy én magam nem csupaszítom le .Viszont vizuálisan ,és orális kényeztetés közben fokozott izgalmat jelent a számomra ! 

 És a párod nem mondta ,hogy akkor próbáljátok meg úgy ,hogy teljesen meghagyod mind a két oldalon borotválás nélkül ?Őt nem izgatta fel komolyabban ?És te meghagynád ha kérné ?

Előzmény: Carina_S (920)
Carina_S 2014.12.18 Creative Commons License 920

Szia farkas974!

 

Kértél hogy majd számoljak be a fogadtatásról, ha lesz kedvem hozzá. Nos, lett, csak épp a megtapasztalás kedvéért -- hogy azért legyen is mit leírni erről az érdekes kalandunkról -- közben azért még hagytam a páromnak egy "kis" kísérleti időt, hogy Ő is elmondhassa nekem, hogy mit tapasztalt és mit érzett azóta a kefélések közben (mármint szóval hogy, mi is az, ami a különbség benne a normál dugásokhoz képest), meg hogy én is meglássam -- azaz helyesebben megérezzem! -- magamon, hogy hogyan is hat ez vissza énrám, vagyis mit is érzek tulajdonképpen az ilyen -- mármint hogy a félbegépelt puncikefémmel történő -- kefélések közben. <<(Amely furi állapotom vagy úgy kb. 2014. október 10.-e óta, vagyis nagyjából egy olyan bő két hónap óta tart; azaz hogy már csak tartott -- ((: -- !!!)

 

A hatásai: A fogadtatás a párom részéről egy "kisebb" meghökkenés után az lett, hogy egy néhányszor azért kipróbálja a rá gyakorolt hatását keféléskor, így úgy hagytam neki majdnem egész mostanáig (tegnapelőttig, azaz keddig, 2014. december 16.-áig), azalatt úgy kb. húsz-huszonötször kefélgettünk, közben én a csupasz oldalt (a bal oldalon) kétnaponta visszaborotváltam, hogy ne tudjon lenőni, és a hatás ugyanaz maradjon, míg a másik oldalon (tehát a jobb oldalánál) szabadon hagytam, hogy lenőjön, úgyhogy azalatt körülbelül olyan 3,0 - 5,0 centisre nőtt le. <<((Szerencsére az enyém eléggé gyorsan növő fajta, felül, a nagyajkak feletti részen lett ötcentis, míg a nagyajkamon csak háromcentisre sikerülhetett visszanöveszteni, mert mivel azt a részt kopaszítottam meg előtte, az a rész október 10.-ig teljesen nullás volt, míg felette meg meghagytam kétcentisre (mert akkor meg, ama hatás kedvéért, amúgy volt félbegépelve-félbetrimmelve), így most az alja -- a nagyajkaknál -- mivel még félnövesztésben volt, a felül levő rész meg már teljesen kinőtt, olyan hatást keltett, amin úgy látszott, mintha a hosszúra növesztés után a nagyajkakon lévő részt erősen visszagépeltem volna; holott éppen ezt az alsó, nagyajki részt kellett a felső részéhez hozzánövesztenem, mivel alul teljesen nullás volt (2 centi különbség.. !); mindenesetre azért ahhoz, hogy a farkincáját összecirógassa, ahhoz a háromcentis punciszőrzet is bőven elég volt, sőt mivel ez azért még valamivel sörteszerűbb az ötcentis punciszőrzetnél, ezért erősebben, jobban feláll, és hát így -- mondta a párom! -- sokkal jobban csiklandozza neki ottan, ugye... !!!))

A páromra az volt a hatása, hogy a farka bal oldalát összecsiklandozta dugás közben a sűrű szőrzet, míg a jobb oldalánál selymesen simán simogató érzést érzett kefélés közben. ((Ő, hogy a csupasz bőrén jobban érezhesse a puncikefém kellemesen csiklandósan kefélgető hatását, a farkincáját minden oldalról minden nap gondosan teljesen körbevakarta a "MAC3" borotvájával, (de még a félmillis sörtéket is ám!) de teljesen (mélyen!) tövig ám!!!!))

Énreám pedig olyan különös kettős módon hatott, hogy a kopaszra gépelt bal oldalon nagyon erősen éreztem az élvezéseket, míg a lenövesztett jobb oldalon kevés híján hasonlóan erős, de nem annyira selymesen érezhető élvezés mellett még az volt ezenfelül a plusz érzésem, hogy mivel ez az oldal keféli végig a párom kopasz farkát, teljesen erős plusz élvezetet tudok neki adni ezzel valahogyan, és mivel ezen a részen a szőrzetem enyhítette a máshol csupasz bőröm kidörzsölését, ezen az oldalon a gyorsabb tempóknál is valahogy jobban tűrőképesebb voltam, mint a csupasz oldalon, így jobbára inkább arra törekedtem, hogy erre a jobb oldalamra feszüljön rá jobban a farkincája kefélés közben... !

Az egyik munkatársnőmre pedig úgy hatott, hogy most, 2014. december 16.-án, kedden délután, úgy fél és háromnegyed három között, amikor a munkahelyi öltözőből hazajövetel előtt félórával bementünk a szomszédos zuhanyzóba, és már csak néhányan voltunk ott bent, és meztelenül megláttuk egymást zuhanyozás közben, és akkor egyikük, Anita barátnőm teljesen elképedt, de annyira, hogy amikor már csak ketten maradtunk a zuhanyzóban, halk, de mégis magas hangon mégiscsak "felsikoltgatott", de azért inkább csak halkan, félig-meddig suttogva: "Júj istenkém, Karinám, hát te meg midről fodrászoltad-csinosítottad fel a kefédet magadon ennyire félbeszedve, valószínűleg ugye a párod kedvéért??? Mit gondolsz, hát mit szólna magában a többi csaj, ha most itt így meglátnának... ??!", akkor én úgy belevörösödtem ebbe a halk, de annál megdöbbentőbb, és félig-meddig azért mégiscsak helyénvaló kritikába, hogy azt a markolászós kézi trimmelőfésűmet amit -- jobbára egyébként inkább csak az esetleg szükségessé váló frufruigazítás és pajeszigazítás céljára tartok magamnál, ha lompossá válna -- mindig magamnál hordok a retikülömben, gyorsan érte szaladtam a szekrényemhez, ott helyben elővettem, aztán pedig a zuhanyfülkéhez visszaérve ott helyben a zuhanyfülkében, a félig könnyes szemmel, a barátnőm szeme láttára elkezdtem vele szép lassan a jobboldalon oldalra "fésülni" a punciszőrzetet, és a csinos kis ötcentis puncikefém felborzolódott kis csomós fürtökben omlott lefelé az egész jobb oldalamról, először a nagyajkamról, azután meg felülről is... . Hát így lett vége... ! (: Ha belegondolok, mennyi időbe telik majd bele, amíg újra ugyanilyen szépen kinő, és lenő..... (:  ((:

 

((De azért később a párom kedvéért (talán) még hátha megint kipróbálom... !!; mert olyan jó volt úgy csinálni..... !!! Csak akkor majd nem grasszálok vele olyan feltűnően őelőttük a zuhanyozóban!))

 

Előzmény: farkas974 (898)
Törölt nick 2014.12.17 Creative Commons License 919
Törölt nick 2014.12.15 Creative Commons License 918

tökéletes

Előzmény: Szilke (916)
egrilaan 2014.12.14 Creative Commons License 917

Szilke 2014.12.14 Creative Commons License 916

Törölt nick 2014.12.13 Creative Commons License 915

Szilke 2014.12.12 Creative Commons License 914

Törölt nick 2014.12.11 Creative Commons License 913

Elég figyelemre méltó teremtés..

Előzmény: spandrew (912)
spandrew 2014.12.11 Creative Commons License 912

Nem tartoznak a szőkék a kedvenceim közé, de itt felmerült a gondoltat bennem, hogy akár nősülhetnék is! ;-)

Előzmény: Törölt nick (911)
Törölt nick 2014.12.10 Creative Commons License 911
Előzmény: Szilke (909)
Törölt nick 2014.12.10 Creative Commons License 910

Nagy kedvencem a szép domborulat..mint ez is. Köszönöm!

Előzmény: Szilke (909)
Szilke 2014.12.10 Creative Commons License 909

                                                      

Előzmény: Törölt nick (908)
Törölt nick 2014.12.09 Creative Commons License 908

Ez gyönyörű!

Előzmény: Szilke (906)
farkas974 2014.12.07 Creative Commons License 907

Csodálatos lány ! :)

Előzmény: mellettem (905)
Szilke 2014.12.07 Creative Commons License 906

mellettem 2014.12.07 Creative Commons License 905