Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

dzsáno 2014.11.11 Creative Commons License 901

rhmprszt 2014.11.09 Creative Commons License 900

       

rhmprszt 2014.10.15 Creative Commons License 899

farkas974 2014.10.10 Creative Commons License 898
Igen ,az valóban jó és kreatív ötlet ! ;) Viszont a fotókkal illusztrált "félarc - fazon " nekem nem igazán bejövős !:( Inkább legyen teljesen természetes ,vagy kopasz (inkább ne !) mint így felesbe !De ha te megcsinálod magadnak ,majd számolj be a fogadtatásról ,ha lehet ! :)
Előzmény: Carina_S (894)
Törölt nick 2014.10.10 Creative Commons License 897

Nem csak az ujját kell nézni!  :-)

A fazonja egy lefele mutató nyíl! Mutatja a bejáratot... :-)

Nekem nagyon bejött!

 

Előzmény: Törölt nick (887)
Carina_S 2014.10.10 Creative Commons License 896

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy ilyenen hosszában félbeborotválton(!!!) is gondolkodom, csak ehhez ez után a mostani nagy mostani puncivetkőztetés után ki kell növesztenem a puncikefécskémet ismét min. 4-5 centisre, mert most a nagyajkam alsó fele teljesen nullás... !

 

Egy biztos, ha ezt én ötcentis punciszőrből megcsinálom, az lesz csak a páromnak aztán a felemás érzés... ! :) Egyik oldalon csikolja majd a farkincáját, a másik oldalon pedig meg egy teljesen selymes érzése lesz! Kíváncsi leszek, vajon mit szól majd hozzá a sötétben, hogy milyen érzés volt neki, amikor előzetes bemutatás nélkül kefélgettetem vele meg magamat!!!! (?) ;) :) :-D

Carina_S 2014.10.10 Creative Commons License 895

Értelemzavaró szó-kihagyás: "Máskor meg nők" = "Máskor meg mi nők" ...

bocsi

Előzmény: Carina_S (894)
Carina_S 2014.10.10 Creative Commons License 894

Máskor meg nők csinálunk magunknak a puncikefénkből egy lefelé mutató háromszögletű nyilat, mutatva a "kliensnek", hogy hol van a bejárat... ! :) :D ;D

 

Előzmény: farkas974 (893)
farkas974 2014.10.09 Creative Commons License 893

( Én viszont nem bízom másra a magam fazonraigazítását ,bármennyire is erotikus ! Mégiscsak az egyik legnemesebb szervemről van szó ! :D ) 

De az biztos ,hogy nagyon beindító a nő puncikájánál a serénykedés ,ügyeskedés ! ;)

A kedvencem az volt amikor szívecskét alakítottam ki fazonilag a punci felett ! :D

Előzmény: Carina_S (892)
Carina_S 2014.10.09 Creative Commons License 892

Ő sem teljesen kopaszra borotválja magát, csak a szőrnövés határát szedi feljebb teljes körben (a has felé és a herék felé eső részeken ezek határáig; és kétoldalon, de itt már viszont teljesen az ágyékhajlatig, tehát a herék oldalsó része is felkopaszodik teljesen ilyenkor... ..) a farka közepének és felső harmadának a határától a farka <<(rúd alakú részének) legtövéig; ami e felett a vonal felett van, az mind-mind megmarad ám!!! ((Sokszor ő engedi meg nekem, és szintúgy viszont én is neki a puncikopaszítást -- kölcsönös a dolog, innen tudom, hogy milyen neki!))

 

Előzmény: farkas974 (891)
farkas974 2014.10.07 Creative Commons License 891

Köszi a tippet ,de sajnos az én kedvesemnek nem olyan dús a szőrzete (pedig természetesen hagyja )  mint ahogy a sajátodat leírtad ,ráadásul a hatáshoz "magamat" kellene kopaszra borotválnom ,de mivel a lábaim és a combom töve is szőrös ,így elég viccesen néznék ki ! :D 

Mi is szoktunk játszadozni a punci fazonra igazításával ,igaz a "beavatkozást" magam szoktam elvégezni ! Sok frizurát kipróbáltunk már ami nálunk is heves szeretkezésbe torkollott ! ;)

Előzmény: Carina_S (890)
Carina_S 2014.10.07 Creative Commons License 890

( :D ) Köszi a biztató és dicsérő szavakat! :D Próbáljátok ki ti is ezt a farokcirógatós kefélgetős kalandot, mert a párom azt mondta, hogy ennyire mennyeien kellemes már nagyon rég' nem volt, sőt, talán-talán még nem is volt neki, mint most! ;) Azt mondja, csak úgy az igazi (neki), ha tövéig felcsupaszított farkincával dugdosgat ilyen rendkívül dús keféjű félhosszig felborotvált puncit!!! :-D

Megjegyzem nekem is nagyon-nagyon mámorítóan mennyei érzés volt ám, mert olyan teljesítményre sarkallta ez a kis "frissítő újítás", hogy "néha" közben még majd' a lélegzetem is elakadt a meglepetésszerű aktivitásától és a vitalitásától! Néha a szemem is felakadt, és még inkább azért visítoztam(!) neki hogy lassítson már, mert "csaknem elájulok" az élvezettől, mert néha annyira magamon kívül voltam, úgy "megkaptam tőle a magamét!!! :) :D ;-)

 

Előzmény: farkas974 (889)
farkas974 2014.10.06 Creative Commons License 889

:D Jó ötlet volt ,ügyes kivitelezéssel ! :D Köszönjük ezt a csodás beszámolót ! Leljétek sok örömötöket a fazonraigazításban ! ;)

Előzmény: Carina_S (886)
farkas974 2014.10.06 Creative Commons License 888

Remek iránymutató ! :D És szép punci ! 

Előzmény: Törölt nick (887)
Törölt nick 2014.10.06 Creative Commons License 887

Hazai "mutatós" fazon? :)

Csak hogy félre ne értsem az irányt...  :)

Carina_S 2014.10.06 Creative Commons License 886

Tapasztalatok a férfiak fantáziájáról, cifra kívánságaikról, és a fazonírozott puncikról

 

Ezekről a fazonigazított puncikról mindig eszembe jutnak a szexigényes pasikkal kapcsolatban a néha "lehetetlen", nehezen teljesíthető igényeik is. Legutóbb is eszembe jutott a téma, éspedig annál is könnyebben, mert a párom is előállt nemrégiben valami hasonlóan lehetetlen ötlettel.

 

Egyik napról a másikra azzal az "aranyos tippel" jött elő nekem, hogy ő nem is tudja már melyik a jobb, a csupasz, vagy a szőrös punci. Mondtam erre neki, "döntsed el te", gondoltam hogy a saját igényeit már csak tudnia kell magában. Kérdeztem tőle, hogy "hát ezt már neked kell tudnod, hogy kérdezhetsz te ilyet tőlem?", mire pár érvet hozott elő a csupasz mellett is, meg a szőrös mellett is. Azt mondta, a csupaszban az a jó, hogy nem megy a szőr a szájába nyalás közben, a szőrösben meg az a jó, sőt "irtó klasszul remek" dolog, hogy most mivel hogy megint meghagytam neki a szőrzetet jó dúsra, módja van megtapasztalni azt a "mennyei érzést" -- ahogy ő megfogalmazta -- , amikor dugás közben a csupasz farkát köröskörül végigcirógatja az én irtóra jó dús kefém(!), azt mondja hogy szinte a mennyekben jár ettől a "finoman pihe-puha irtóra kellemesen cirógató" hatástól.

 

Erre megkérdeztem tőle, hogy "akkor most hogy akarod, tiszta szőrösen, avagy tiszta kopaszon legyek, mert mindkettő nemigen vagy csak elég nehezen megyen ám együtt", mondtam rá neki.

 

Mire ő azt felelte, hogy "hát nem is tudom, talán ha lehetne, akkor valahogyan mind a kettő egyszerre lenne a legjobb", érvelt valamilyen eddig csak ritkán látott köztes megoldás mellett.

 

Na, gondoltam magamban, "a fene a frakkját neki(!), néha ugyancsak irtóra cifra kívánságai vannak ám", de hát gondoltam hogy sebaj, legyen meg az öröme, megpróbálom neki valahogy kivitelezni azt a köztes megoldást.

 

Aztán mondtam neki, hogy "jól van, oké, menni fog, legyen meg a te kívánságod is, ha már cserébe annyi minden jót adtál nekem korábban ezen a téren, csak várjál egy félórácskát, míg megoldom ezt úgy, hogy neked is jó legyen", vidítottam fel végül őt mégiscsak, meg aztán persze bátorítgattam(!) is saját magamat ugyanezzel a felelettel ez irányban egyúttal.

 

A következő percben bevonultam a fürdőszobába, és magamra csuktam az ajtót (de csak résnyire, hogy ha szeretne a feltrimmelés és felborotválás iránt kíváncsiskodni, abban sem akadályozzam meg, hadd mustrálgathasson már engem a borotválkozás közben is), aztán nekikezdtem a kivitelezésnek, ami végül is -- természetesen -- a fazonírozott punci egy különleges változatát jelentette.

Úgyhogy nekikezdtem a műveletnek úgy, hogy a kiinduló helyzet egy teljesen hosszúra és teljes terjedelmében négycentisre kinövesztett hiánytalan és rendkívül dús punciszőrzet volt, amit aztán a nagyajkak legaljától alulról felfelé a nagyajkak félmagasságáig elkezdtem teljes szélességében mindkét oldalon egy elektromos nyírógéppel felborotválni. Először a bal oldalt, aztán pedig a jobb oldalon is. Aztán a teljesség kedvéért egy nyírópofa-szélességben végiggépeltem a bikinivonalat is mind a két oldalon, végül a szeméremszőrzet tetejét egy centi szélesen nyílegyenesre visszagépeltem a nullásgéppemmel. Legvégül, hogy az egész ne szúrjon sehol sem a nyírás helyén, mindenhol ahol a nullásgép végigment énrajtam, még utolsónak lehúztam egy "Gilette Mac 3"-mal a maradék negyedmillis borostát is.

 

Az enyém most ehhez hasonlóan néz ki:>>

 

 

 

 

 

 

Nálam mindössze annyi ehhez képest a különbség, hogy az én kefém színe ezzel a világos narancsvörössel szemben vöröses-sötétbarna (csak picirit vöröses árnyalatú, és sokkalta inkább az egészen mélysötét-barnás szín dominál benne), aztán a bikinivonalnál és felül majdnem ugyaneddig ér, csak a széle egy kicsit kontrasztosabbra, tehát nyílegyenesre van gépelve, és ami a nagyon-nagyon lényeges különbség, hogy a punciszőrzetem nagyajkakra eső része jóval(!!) mélyebben van meghagyva, tehát nem így, mint ezeken a képeken, hogy csak a nagyajkak felső negyedéig van meghagyva, hanem úgy, hogy az én puncikefém mélyen rámegy a nagyajkakra egészen azoknak pontosan a középmagasságáig (ezen a részen az alsó végénél pontosan vízszintesre és szép sarkosra van megnyírva), ha a függőleges hosszát nézzük. -- (A többiben egyébként "csaknem teljesen" megegyezik ezzel az itt látható képeken lévővel.)

 

Láttam, ahogyan lélegzet-visszafojtva figyeli a résen keresztül, amint az "Oster 606"-os hajnyírógép elektromos acélfésűje (előzőleg a kétféle hozzávaló tartozék fésűs nyírófej közül a sűrűfésűjűt tettem rá, ami a finomabb és sűrűbb szőrzethez való) szép lassan alulról felfésüli a közben az apránként felborzolódó és elborotválódó nagyajakszőrzetemet, ami végül egy-egy nagy csomóban omlott le a jobb és bal nagyajkamról is a padlón lévő egyik kisebb puha szőnyegre, oda a mosdó elé, ahol éppen álltam. Aztán végül is bejött, és mondta hogy ez "nagyon klassz lesz", és hogy ő is valami ilyesfélére gondolt. (A kézi borotvával némi kevéske borotvakrém mellett már a szeme láttára mentem magamon végig, mert ekkor már mindenre "ellenállhatatlanul" kíváncsi volt. Aztán ha már ennyire benne voltam ebben a trimmelős-borotválós dologban, legutolsónak végiggépeltem a hónaljszőrzetemet is, és aztán azt is lehúztam szépen a borotvámmal.)

 

Legvégül szóltam neki, gyere menjünk az ágyba, ha akarsz (hogyne akart volna.. !), aztán viccesen közöltem vele a "használati utasítást", és azt mondtam neki: "Na ide nézz, megvan amit annyira akartál, nézzed jól meg, ha csak nyalni akarod akkor a nagyajkak félmagasságtól lefelé teljesen csupaszok, tehát nyaljad csak bátran az alsó felét, ha meg a dús puncikefémmel szeretnéd körbecirógattatni a farkincádat, akkor a nagyajkak félmagasságtól felfelé eső szőrösen hagyott felső részénél középvonaltól felfelé és legfelül próbálkozzál, és akkor a "mennyeien kellemes ciróka" is meglesz." <--- Ezzel aztán részletesen elmagyaráztam neki, hogy mire hol tudja használni.

 

Látnotok kellett volna, annyira odavolt örömében, és én is, hogy ismét örömet szerezhettem neki ezzel a legújabb különleges szexjáték-élménnyel.

 

rhmprszt 2014.09.27 Creative Commons License 885

                

vivys 2014.09.21 Creative Commons License 884

                                          

kovács péter dr 2014.09.11 Creative Commons License 883

Fazon igazított hölgyeket fotóznék jo pénzért, talentum69@gmai.com , köszönettel Kovács Péter 

Törölt nick 2014.08.28 Creative Commons License 882

farkas974 2014.08.26 Creative Commons License 881

Az alsó sorban a két szélső képen lévő nő csodálatos !

Előzmény: rhmprszt (880)
rhmprszt 2014.08.26 Creative Commons License 880

                                      

Törölt nick 2014.08.10 Creative Commons License 879
rhmprszt 2014.08.04 Creative Commons License 878

            

mellettem 2014.07.27 Creative Commons License 877

rhmprszt 2014.07.22 Creative Commons License 876

meggym24 2014.07.16 Creative Commons License 875

meggym24 2014.07.15 Creative Commons License 874

rhmprszt 2014.07.06 Creative Commons License 873

                               

farkas974 2014.07.04 Creative Commons License 872

Szuper csaj itt is ! :)

Előzmény: meggym (871)