Keresés

Részletes keresés

Zod Creative Commons License 2012.11.03 0 0 54

Én neten ismertem meg egy orosz nőt, 1 hónap múlva jön ki hozzán Norvégiába. Már ha kijön és nem nyúlja le a retúrjegyre küldött pénzt. :-) A levelek alapján nagyon szép, kedves és elég sok mindent le lehet tisztázni vele emailben. Úgy tűnik, őszinte, nyílt és egyenes, nem kertel, nem sunnyog.

Altamir Creative Commons License 2007.04.02 0 0 53
Ahogyan a népedet minősíted, úgy minősíted önmagadat is. Bunkók és hazug politikusok mindenütt vannak, ez nem egyedi magyar vonás. Úgy ítélnek meg minket magyarokat, ahogyan beszélünk és ahogyan cselekszünk. Én szeretek itt élni, és valami nagyon szörnyű dolognak kellene történnie, hogy elhagyjam hazámat.
A népességből kiindulva, ott legalább 15-ször több helyes lányt kellene találnod, mint kishazánkban. Moszkvában lényegesen többen élnek mint az egész Magyarországon.
Oroszország területileg több mint 170-szerese Mo-nak, a gazdasági potenciálról nem is beszélve. Szóval, nem egyenlőek a feltételek...
Előzmény: fan_fan (40)
amelii Creative Commons License 2007.04.01 0 0 52
nyelvlecke? :)
Előzmény: csabilaci (51)


csabilaci Creative Commons License 2007.04.01 0 0 51

Nemrég megismerkedtem egy orosz hölggyel......hát nem ismertem magamra....annyira rákattantam......

 

:))

sandhurst Creative Commons License 2006.04.20 0 0 50
hat eleg bunkok vagyunk tenyleg,hogy csak ilyen gyongyszemeink vannak,mint te,aki igy velekedik a sajat neperol.szerintem is nagyobb "biztonsagban" leszel mentalisan ott.gondoskodj rola,hogy vissza se gyere!
Előzmény: fan_fan (40)
Nagyezsda Bolsójvagina Creative Commons License 2006.04.20 0 0 49
:((((((
Én csak egy mű -ruszki vagyok....
Da.
Tózse.
Nyet.
:-))))))
takaya007 Creative Commons License 2006.04.19 0 0 48
Tipikus? Élő mesefigurák :)

Élő mesefigurák :)
Előzmény: Pinot Noir (44)
takaya007 Creative Commons License 2006.04.19 0 0 47
Innen a fórumról kezdődött az egész. Véletlen találtam erre a topic-ra és mint itt leírta egyik kolléga elkezdtem kapcsolatot keresni orosz lányokkal. Roviden az a tapasztalat, hogy sokkal civilizáltabban állnak hozzá az ismerkedéshez, merészebbek, értik a kritikát, a humort, és megértőek a külföldivel. Hogy is hívják... Toleránsok. Nagyon. Általában. Most ott tartok, hogy nyáron szívesen elmennék egy oroszországi körútra. Már van pár megálló, amit nem hagynék ki szivesen. Idáig ukrainában (kárpátalján) voltam, de már ott is másképp viselkedik még a magyar is mint itthon. Szimpatikus nép. Szépek a csajok, és éppek testileg-lelkileg.
Az utolsó előtti üzenet ami rám várt, így szólt:
" С русским у тебя немного лучше, чем у меня с венгерским :-)
С кем ты живёшь?
Приглашай меня летом в гости..... "
Előzmény: Pinot Noir (44)
eMM Creative Commons License 2006.04.07 0 0 46
eggyet fizet kettőt kap akció?
és a nyanya vajh mennyiért ált volna kötélnek?
Előzmény: lucianho (45)
lucianho Creative Commons License 2006.04.07 0 0 45
ja én is voltam oroszországba és találkoztam csini jófej lányokkal meg volt egy nő is aki felkinálta két 11 éves lányát 300 dollárért......
Pinot Noir Creative Commons License 2006.04.04 0 0 44

azt hiszem, életemben az orosz nők tették rám a legnagyobb hatást. szerintem az orosz nők Igaziak. az orosz pasik is.... "a" férfi, "a" nő... nagyon irigyellek, hogy kint lehetsz, és bárkit, aki hosszabb időre eljutt oda. én nagyon élvezném az orosz kirándulást: emberekkel, moszkvákkal, vidékkel, stb. együtt.  készülök is régóta, csak nem találtam meg hozzá a megfelelő partnert.

 

egyébként írhatnál, hogy végülis hogy jött be a "csajozás"... milyen a Te Oroszországod?

-MISU- Creative Commons License 2006.03.20 0 0 43

 

Mi a helyzet odakint? Kijutottál? Sajnos elcsendesedett a topic...

 

Előzmény: Törölt nick (-)
eMM Creative Commons License 2006.01.19 0 0 42
Á jobban jártok 1 macskával, bár kissé szűkek és nagyon karmolnak!.)
Előzmény: Richelieu, a macskapecér (41)
Richelieu, a macskapecér Creative Commons License 2006.01.18 0 0 41
Tényleg jó ötlet.
Igyekezz, mielőtt kirakják a "Megtelt" táblát.
Jó utat!
Előzmény: fan_fan (40)
fan_fan Creative Commons License 2006.01.18 0 0 40
A magyarnál bunkóbb társadalom nincs a világon ! A politikusai meg egyenesen ****** (a moderátor tiszteletére ....). Inkább megyek Oroszországba én is, jó ötlet.
-MISU- Creative Commons License 2006.01.18 0 0 39

Én régen, még 13 éves koromban (10 éve) jártam Oroszországban utoljára. Úgy hallom, azóta sokat változott a helyzet, ezért Moszkváról nem írok semmit.

 

Viszont az egyik legjobb barátom barátnője 1 éve kint tanult Szentpéterváron egy félévet, majd pedig 2005 tavaszán/nyarán 2 orosz lány jött a Közgázra. Őróluk nagyon pozitív véleménnyel rendelkezem; közvetlenek, mosolygósak, műveltek, csinosak, stb. stb. stb. voltak. Nem ittak sokat, ami meglepő lehet az átlag magyar számára. Egy külföldi pedig furcsállhatja, hogy magyar lányok nem isznak állandóan pálinkát, nem esznek reggelire pörköltet és nem mindenkinek van modellalkata :-)

 

Úgy hallottam, Oroszországban mostanában a pezsgő-vodka és az almalé-vodka (vagy almalé-akármilyentöményital) a divat, szóval nem kell megijedni attól, hogy csak vodkát kínálnak majd. Egyre kedveltebb a sör is, és nem csak az import márkákról beszélek.

 

Ahová én mennék a Te helyedben:

-céges bulik: ne szalassz el egyet sem, ha nem is barátnőt, de haverokat és jó ismerettségeket találhatsz, akikkel később el tudtok menni szórakozni.

-egyetemi klubok, egyetemisták által látogatott szórakozóhelyek: fiatal, értelmiségi gondolkodású, kultúrált emberekkel ilyen helyeken lehet találkozni. Ha 30-on belül vagy, nem fogsz kilógni a sorból. Ha nem, akkor is ugorj be :-)

-magyar klub: biztosan járnak oda oroszok is, akik csípik a magyarokat. Barátság, közös szórakozás más helyen, ismerkedés.

 

Én így cselekednék. Szerezz barátokat, így több embert ismersz meg, akik hozzád hasonló gondolkodásúak. Társaságban sokkal könnyebb csajozni, bátrabb az ember.

 

 

Apropó orosz lányok... Mi a véleményetek a norvégokról? Nem tud valaki egy jó melót arrafelé? :-)

Törölt nick Creative Commons License 2006.01.12 0 0 38

Két rövid tapasztalatom van ruszki csajokkal. Illetve ismertem többet is, de ez a kettő releváns.

 

Ebből az egyik igazából ukrán volt, Kijevben lakott, de itt dolgozott Magyarországon. Itt ismertem meg évekkel ezelőtt egy szórakozóhelyen és nagyon kellemes éjszakám volt vele.

Ez egy nagyon kedves lány volt, és nagyon nőies, viselkedésre, illatra, minden ilyesmire. Mondhatnám bájos. Ahogy pedig beszélt és vielkedett, az minden nagyképűséget mellőzött, kimondottan kedves volt. Még egyszer találkoztam vele ugyanazon a helyen, akkor egy barátnőjével volt, aki szintén ukrán volt és az egyik legjobb csaj volt, akit életemben láttam, ámde elég kis szótlan.

 

A másik egy valódi ruszki csaj volt. Uyganazon a szórakozóhelyen egyszerűen leszólított. Haverok és saját tapasztalat alapján mondhatom, itthon a ruszki csajok eléggé rámenősek, na ez is az volt. Egyébként cirkuszi artista volt, ilyen szaltózós trapézos, és hihetetlenül jó nő volt. Az artista szóra az agyamban különböző ágyjelenetek játszódtak le, de végül nem lett belőle semmi. Ez egy igazi vagány belevaló csajszi volt.

 

Látható, hogy a típusok eléggé különböznek, mindazonáltal elmondhatom, hogy  közvetlenek és nem bunkók.

Hozzáteszem, ugyanazon a helyen a magyar nők általában le se szarnak, habár volt már incselkedés, de komoly fojtatás soha, ellenben nagy szájhuzogatás és odébblépés az első közeledésre dögivel.

 

Mindez évekkel ezelőtt volt, de gondolom nem sokat változtak.

matrix94 Creative Commons License 2006.01.12 0 0 37

Ha valaki arra jár egy dolgot még javaslok neki, hogy figyeljen meg:

hogy mit olvasnak Moszkvában az emberek (a nők) a metrón, villamoson, buszon utazva. Míg nálunk Bp-en kizárólag igénytelen bulvárlapokat lehet nők, lányok kezében látni, ott könyveket, nem ritkán szépirodalmat. Ha újságot, akkor is rendszerint komolyabbat láttam (hosszabb szövegblokkok és kevesebb paparazzi-fotó)

Érdemes még belenézni az ő Monika- (v. Balázs)-shownak megfelelő műsoraikba a TV-n, bár lehet hogy ez csak egy más szempontú szűrő eredménye, de szinte csak a olyan átlagemberek szerepelnek és folytatnak egész értelmes beszélgetéseket, akiknek a nagy részével én is szívesen beszélgetnék, töltenék együtt egy kis időt. Nálunk ilyet még egyet se volt alkalmam fél szemmel se elcsípni.

Előzmény: fan_fan (34)
anteus Creative Commons License 2006.01.12 0 0 36

Sziasztok! Én több orosz lánnyal is rendszeresen beszélgetek icq-n, vagy ennek az orosz megfelelőjén. Azért kerestem a társaságukat, hogy gyakorolhassam az oroszt, amit régen jól beszéltem, de most már teljesen kezdem elfelejteni. Ha az icq-n kitöltöd a reglapot és bejelölöd, hogy beszélsz oroszul, akkor előbb-utóbb "felfedeznek" és egyre-másra megszólítanak - legalábbis velem így történt.

Van egy óriási orosz társkereső weboldal, a www.jdu.ru, ott több mint 2 millió user van, egy részük persze fake, de nagyon sok normális és értelmes, nem mellesleg nagyon csinos lány is látható ott. Nagyrészük persze alkalmi vagy tartós kapcsolato keres, de nagyon sokan egyszerűen csak beszélgetőpartnert keresnek, például a külföldön élő, honvágyó oroszok.

Általában azt gondolom (persze ez általánosítás), hogy az orosz lányok nagyon kedvesek, kifinomultak, kulturáltak, de nagyon komolyan el tudnak sárkányosodni, amint bekötik a fejüket. Az orosz családok nagy részében egyértelműen a nő viseli a kalapot - nekem mondjuk többen is panaszkodtak, hogy az orosz pasik nagyon nyámnyilák, "gyengék", nem férfiasak....

(lehet, ez még mindig annak az eredménye, hogy a háború meg Sztálin alatt a férfi népesség nagy része odalett és kényszerűségből a nők vették át az irányítást sok helyen...)

 

Abigeel Creative Commons License 2006.01.12 0 0 35
De szépen irtad le.... Én is ilyennek ismerem/látom.
Előzmény: gerion (27)
fan_fan Creative Commons License 2006.01.12 0 0 34

" ... mennyire jobbak, rosszabbak, mint a magyarok."

 

A magyar társadalomról inkább nem írom le a véleményem, nem akarom dolgoztatni a moderátort, van munkája elég ... Úgyhogy, csak jobbra számíthatsz !!

woodi. Creative Commons License 2006.01.11 0 0 33

"Moszkva klasszisokkal szebb hely, mint pl Budapest."

 

Ezt nem nehéz elhinnem. :-)

Előzmény: gerion (32)
gerion Creative Commons License 2006.01.11 0 0 32

Moszkva belvárosa nem olyan, hogy van két jó utca, a Vörös tér, a Kreml, oszt ennyi. Hanem elindulsz, mész-mész jobbra-balra, és még mindig jól néz ki. Azután  mittomén pl átmész az újonnan visszaépített (igen, pontosan a régi terveket követve visszaépített, aranykupolával, mindennel!) hatalmas katedrálisnál lévő gyaloghídon a Moszkva folyó másik partjára, mész-mész és még mindig jól néz ki.... :) Nagyon nagy a belvárosi rész.

 

Nyócker mindütt van, de nyilván ezek felkeresése fakultatív kalandtúra a világ minden városában, gondolom a topicindítót sem a nyócker feltérképezésére küldi ki a cége. Moszkvában enélkül jól tud telni az idő és azt is hidd el nekem, hogy összességében Moszkva klasszisokkal szebb hely, mint pl Budapest.

 

G.

Előzmény: woodi. (31)
woodi. Creative Commons License 2006.01.11 0 0 31

Nem lehet, hogy Te csak az elitebb, elegánsabb negyedekben jártál?

Jól leírtad a tapasztalataidat, érdekes volt, de azért Moszkvának is van nyóckerje, meg lepukkantabb része, és ezekkel együtt kerek a történet szerintem.

Előzmény: gerion (27)
sörkorcsoJa Creative Commons License 2006.01.11 0 0 30

Szia! Nekem tudsz esetleg tanácsolni valamit netes ismerkedéssel kapcsolatban.
Ha sikerül becsajoznom a neten, tuti elmegyek én is Moszkvába!:)

Előzmény: gerion (29)
gerion Creative Commons License 2006.01.11 0 0 29

Egészségedre előre is! :) Drága hely, ha csinálni is akarsz valamit, pénz legyen nálad bőven...! :)

 

Amúgy ezt a lentebbi hosszú szöveget csak azért írtam le a topicba, mert véletlenül beleolvastam, és úgy láttam, kezd erősödni a sok sablonos hülyeség. Ha valaki Moszkvából csak a vodkát veszi észre, az csak fizetős kurvát fog tudni felszedni.

 

G.

Előzmény: Daikini (28)
Daikini Creative Commons License 2006.01.11 0 0 28
Ejha, koszi a beszamolot, mindenkeppen elmegyek oda egyszer :-)
Előzmény: gerion (27)
gerion Creative Commons License 2006.01.11 0 0 27

Elég sok helyen jártam a világban, így van összehasonlítási pont. Idén voltam Moszkvában, és hihetetlen egy város... Mindenkiben van egy halom előítélet, hogy szegénység, Lada, piálás, bűnözés. Ehhez képest a város álomszép, és nem hiszitek el, de totál fel van újítva, jó utak, felújított házak, sehol egy darab graffiti! A metróhálózat nem véletlenül legendás, érdemes rászánni egy kis időt, és úgy végigmenni egy vonalon, hogy minden állomáson leszállsz. Az állomásokon rengeteg szobor, dombormű, rézdíszítés, kandeláberek. Persze sokhelyen látni vöröscsillag szimbólumot, Lenin mozaikot és hasonló mozgalmi eredetű dolgokat, de valahogy ez nem zavaró (már), nagyon hangulatos az egész.

A Kreml mögött (a Vörös térrel kb. átellenes oldalán) van egy nagy park, tó, szökőkút, sétányok, sok szórakozóhely, esti díszkivilágítás, ott sötétedés után (legalábbis nyáron) hatalmas élet van, rengeteg a fiatal. A Vörös tér is nagyon él este, tele volt emberekkel.

Vagy érdemes Nem is annyira az elitboltok miatt, hanem az esti nyüzsgés, sok fiatal, rengeteg (igen színvonalas) utcai zenész, akrobata és hasonlók. Rendesen volt ott élet...! :)

 

Az orosz emberek szerintem alapban azért néznek ki jól, mert kövér szinte mutatóban sincs ott a fiatalok között, tehát ha nem kifejezetten a molett nő az eseted, akkor Moszkva a te városod! :) A lányok csinosak, szerintem valós anyagi helyzetüknél is igyekeznek sokkal jobban öltözni, elegánsak. Általában érdeklődve sétálnak, üldögélnek szórakozóhelyen, a metrón, nem nehéz szemkontaktusig eljutni, onnan meg már rajtad áll a többi... :) Mész az utcán, veszel észre lányokat, és mit mondjak, kb 100 méterenként simán látni legalább 1 olyan csajt a belvárosban, akit simán megtennél szépségkirálynőnek.

 

A pénzzel hódítás viszont Moszkvában azért kétélű, mert laknak ott bőven, akikeket úgysem lehet űberelni, így nagy túljátszásba nem érdemes esni. Ne várd azt, hogy mutatsz egy mobiltelefont egy jó nőnek, meg elmondod, hogy frankó új Opeled van otthon és csak ennyitől elájul tőled és máris mentek a szállodába... :)

Én annyi luxusautót mint ott, sehol nem láttam. A "nagy fekete" BMW, Merci, Audi tucatautó, de láthatsz a belvárosban Ferrarikat, Rolls Royce-t és bármit, ami baromi drága. A fekete kékvillógós autóból is van rengeteg, szerintem ez a villogósdi egyfajta komoly statusszimbólum lehet. Keleti kocsiból az újverziós Volgákból tűnt fel talán a legtöbb, de sok a mindenféle új autó.

Az üzletek, butikok elegánsabbak és drágábbak mint nálunk. Vagy pl ott van a GUM áruház, ami egy nagyon kellemes Pláza lett, zsírúj benyomást kelt, barokk falak-díszek, kovácsoltvas korlátok és hidak, ehhez hitec butikok és boltok. Láblógató szakadt kiskölköt egyet se lehet persze ott látni, látványosan gazdag férfiakat és nőket már sokkal inkább.

Moszkvában elég sok a külföldi, bár a helyiek nyelveket nem nagyon beszélnek.

 

Vannak nagy piálások, estefelé láthatóan sokasodnak a részegek az utcán, de ennek ellenére se utcán, se metrón késő este sem éreztem, hogy tartani kellene tőlük, ha nem provokálsz direkt. Gyakoriak a rendőrjárőrök és golyóállós-gépfegyveres katonai kommandósból is elég sok cirkál, aki nagyon elszállt, azt elviszik. A házakon is rengeteg térfigyelő kamera van. Azt már írtam, hogy graffitit úgy is alig láttam a bőven vett belvárosban, hogy egy darabig direkt figyeltem/kerestem. Koldus se nagyon van, ill akik vannak, azokat a rendőrök gyorsan begyűjtik, Vörös tér környékén több ilyen esetet láttam.

 

Szóval én ilyennek láttam Moszkvát. Egy nagyon szép, elegáns, gazdag és drága hely, nyilván az orosz vidék rovására fejlődött fel ennyire, a falvakban biztos nagy a nyomor.

De Moszkvában a  lányok rendkívül csinosak, érdeklődők, és ha nem hülye sablonok alapján akarod az oroszokat megérteni, akkor szerintem van esélyed becsajozni. :)

 

G.

woodi. Creative Commons License 2006.01.11 0 0 26

"Engem mondjuk az érdekelne igazán, hogy az orosz csajok mennyire ismerkednek külföldiekkel"

 

 

Szerintem biztos bukna az európai - még ha Magyarországról jött is - mérnökökre. Nagy ott a szegénység. Épp emiatt nem árt észnél lenned, nehogy csak kihasználni akarjanak majd. Lehet egy görbe éjszaka után, Te csak "azt" akarod, míg ő már azon gondolkozik, hogy pattanjon meg otthonról és jönne Magyarországra, vagy tovább nyugatra.

Előzmény: Törölt nick (17)
eMM Creative Commons License 2006.01.11 0 0 25
Wécépapír.:)
Előzmény: Daikini (23)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!