Egyik ismerősömnek kellene kifüggetleníteni a sharp gx25-jét. Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e hozzá valmilyen programot? Mert olyat találtam, ami ime szám alápján generál egy kódot és be kell írni, de sajnos fizetős a program. Köszike előre is.
A barátnőm az IC-n hagyta a Gx25-jét....:(Pont le is volt merülve,ugyhogy nem volt ersély felhívni. NEm adta le senki,pedig azt mondta hogy alig voltak a vagonba,lehet hogy a kalauz volt vagy a takarítók.... Meg lehe ttalálni valahogy???A rendőrség foglalkozik vele, cella info alapján?
de ti is írtátpok az elöbb hogy Live-on nincs korlát én meg onna szedtem...
Nekem betöltésnél vár sokat,meg ha kilépek vagyis felfüggesztem és voissza vmikor nem töolt be meg volt hogy több-es játékot játszottam kinyirtam mindent,aztán lefagyoitt vagy én állítottam meg egy pillantra lényeg hogy töltött vissza várt egy csomót és hirtelen másutt teremtem és felrobbantam...nem értettem és elvesztettem a játszmát...
A Super Bomberman nekem is megvan. Nálad nem csinál olyat, hogy véletlenszerűen marha sokat tölt? Pl. menübe visszalépéskor? Lehet az Ice Age 2 a fájlméret korlát miatt csökkentett tartalmú.
Ha műszakilag azonos a GX25-tel, akkor nincs benne aktív flip, egyébként meg ha besétálsz egy Voda boltba fél órán belül kiderül számodra hogy mi a valóság.
Tervezem egy GX 29 vásárlását, de nem tudom, hogy aktív flipesek - e ezek a telók ? Műszakilag úgy tudom azonos a GX25 - tel, de egyik tesztben sem írnak a flipről, a felhasználói kézikönyvben sem találtam utalást, hogy van - e bennük ilyen funkció.
Hát nem pont te töltögetsz le a Live-ról játékokat?Bomberman meg hasonlók?Azt hittem kened vágod az ilyen pénzes letöltéseket.A weblapodon is vannak játékleírások ha jól emlékszem.
Simán a wapról töltötted le és nem szólt egy szót sem hogy túl nagy a file?Ez érdekes.Én is próbáltam már a mobilcuccok.hu-ra feltöltött 100kb-nál nagyobb fájlt letölteni de nem engedte.Hogy csinálod?
Egy kis érdekes infó a telóval kapcsolatban! Lehetséges, hogy nem csak 100 KB-os fájlokat tud kezelni, ugyanis a most letöltött FIFA World Cup 2006 játékom 206 KB (!) méretű. www.balintkaweb.fw.hu