Fules jobban van, eszik. Jelenleg izuleti problemakkal kuzd, illetve kover is. Nyilvan a ketto ossze is fugg. Egesz nap fekszik. Most a szokasos gyogyszerei melle kapott egy szteroid injekciot is, ez egyreszt meghozta az etvagyat, masreszt a mozgasan is javitott. Remelem még birja egy kicsit. Mindig azt hittem o megy el elobb, annyi baja volt. Babesi, mastocytoma, allergia, izuleti problemak, elhizas....Bockonak soha semmi baja nem volt, csak oltast kapott egesz eleteben. Szerintem hanyni se hanyt egyszer se.Meg a fule se gyulladt be, tenyleg semmi.
a legkisebb meg folyamatosan azon van, hogy sikeruljon papirzsepkendot ennie. Legalabb egy kis darabot. Az se baj, ha hasznalt. Az baj viszont, hogy rettento lelemenyes, ha a szerzesrol van szo. Szoval nem csak szeretne enni, hanem eszik is zsepit. Novere segiteni is szokott neki : tessek kicsibaba tedd a szadba!
A 2,7 eves lanyom mostanaban fedezte fel az orrturast. Mikor raszolok, hogy hatrebb az agarakkal, kozli, hogy de anya ott a mucus* a barlangban! Ez van, ezzel vitatkozni nem lehet, ontopik.
Sziasztok x éve most járok erre először. Bockó jól van, remek egészségnek örvend és csintalan szarházi még mindig.
Időközben anyuka lettem és bizony folytathatnám ezt a topikot, immár a kiskölkökre kihegyezve. Pl mikor pár hetes volt, olyat fosott a pelenkázón két peluscsere között, mint a súlyosan coccidiumos csirke (éljen a tanyasi "bio" baromfi, jó lesz az a városiaknak), sárgát, folyósat, két méterre kilövellőt a fürdőszoba túlsó falára.
De mivel az utódom egy zseniális kiscsaj, inkább megyek és vele foglalkozom.