A két hozzászólás közt eltellt egy év, úgy pörög ez a fórum :) Szóval az a hiba nem a 177-ben leírt dolog miatt történhetett. Amúgy a skodaklub.racingnet.hu-t próbálja mindenki, mert a .hu domain még mindig nincs visszaregisztráltatva.
nem tudok sint felujitani, mert a sineket nem lehet szétszedni. a rapid sin eleve szét volt esve, a donor sint meg visszaalakithatatlanul szétreszeltem. összerakni össze tudok sineket, de szétszedni nem.
100as osztókörű agyak készülnek! Aki szeretne kitörni a Skoda 130as osztóköréből adódó alufelnihiányból, annak ez ideális megoldás! Ez után felmegy majd rengeteg típus felnije, amik hegyekben állnak a bontókban és olcsó pénzért meg lehet szerezni. Bővebbet mélben. hpetyKcitromailPhu
érdekes.. én akkoris egész nap a garázsban vagyok és szerelek, ha nincs pénzem... mindig találok valami olyan elfoglaltságot, ami nem kerül pézbe. :)
ma épp rendet raktam a garázsban. meg autot is szereltem azé. jokis rapid ülések már nem lognak, nem lötyögnek, és szépen könnyen járnak elöre-hátra.
Zsotti! azért gurult neked szét a sin, mert az egyik végén ki tudnak gurulni a golyok, és ha kiszabadult két golyo, akkor már viszonlyag egyszerüen szétesik.
szétvágtam egy másik sint és megnéztem hogyisvanez, onnan jöttem rá. kibeleztem a golyokat meg a görgöket és összeraktam a rapid sint. josok zsirt neki, fasza lett!
még egy pár aproság kell a beltérhez, és minden kis idegesitö hibát felszámolok. :)
akkor én azon már közlekedtem is! véleményem szerint néhol csak aszfaltot öntöttek rá, de a tak-takk-tak-takk-tak feeling megmaradt, ahogy betonlapot vált az ember :)
Egen, volt a cseszkóban ótópálya /diažnica szlovákul ďálnice csehül/! Szép, izgalmas betonlapok két + két sávban, és Pozsonyt kötötte össze Prágával 330 km hosszúságával. Nagy élmény volt a zsír új 120-asunkkal 1988-ban dombról lefelé élvezni a 120-as tempót, söt apám anno ki is próbálta, négy ember + full pakk nagy sátorral + tetöcsomitartó, és FEL IS GYORSULTUNK!!!! sima pályán 130-ra... Suhogott a levegö, sírt a moci, zakatoltak a kerek, és szinte alig rázkódott a kasztni...
Szal kérem, ótópálya volt, és az igazi üldözöskocsik a Volgák voltak... Kéremszépen cseszkó az én szememben anno sokkal jobban ott volt a szeren, mint a kétütemü büdöskékkel elárasztott Magyarország.
Ne hagyjátok békén azér se egymást! Tom-tom, mindig a másik a hibás...
A sárga fehér - VB-s jelzésü gépkocsik /Verejná Bezpečnos?/, na nem találjátok ki, hülyén lefordítva nyilvános biztonság vagy közbiztonság részére voltak felmatricázva. Azaz a szoci világ "csendöreinek" szolgálati kocsijai voltak. Mai megfelelöje a zöld - fekete - fehér POLÍCIA-nak...
p.s. köszi az UAZ-t, de láttam má... /Anno Eurosporton a Truck Trialban :-))))/
Skodaklub.hu hírek: az új szervert most pénteken, 10-én akarták beüzemelni, ami egy bika HP ProLiant Dual Xeon, de a régi szervernek meg pont meghalt a procija. Előbb tehát életet kell lehelni a régibe, hogy át lehessen rakni a cuccokat az újra.