Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Rochy Jony 2013.07.24 Creative Commons License 48

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy az USB-és DVB-T-é ami a számítógépekhez készült, lehet-e használni olyan Tvhez amelyik USB-ről lejátszik filmeket és egyéb hasonló dolgokat? 

Rochy Jony 2013.06.10 Creative Commons License 47

Tunátok segíteni, hogy ez mit jelent az atv.hu-n akarok videot vagy élőt nézni és mindig ezt írja, lehet, hogy le van tíltva? a melóhelyemen akarnám nézni.

 

 

201, Unable to load stream or clip file, connection failed, clip: '[Clip] 'rtmp://flash1.atv.hu:443/vod/mp4:20130610_arviz_szentendre.mp4''

banok 2013.04.30 Creative Commons License 46

FIGYELEM!
Május 1-jétől a Banok Stream csak a http://banok.myfreeforum.org/ domainről lesz elérhető a try.hu megszűnése miatt. Így a banok.try.hu egyszerűsített domain szerdától már nem lesz elérhető többé. 

További információk megtalálhatóak a Banok Stream facebook oldalán a http://facebook.com/banokstream -en.

judit56 2013.04.14 Creative Commons License 45

sziasztok

 

sportm-et nem tudjátok hol lehet nézni online?

 

Köszönöm

banok 2013.01.05 Creative Commons License 44

Ha valaki magyar streameket keres

http://banok.myfreeforum.org/about13.html

banok 2012.10.12 Creative Commons License 42

A stream forum megszűnése után is van élet

online tv és rádió streamek itt

http://banok.try.hu

Tessék tejeszteni! :)

puglife 2012.08.27 Creative Commons License 41

hehe van aki manapság is előfizetéssel tvzik? azthittem azmár rég kihalt technologia, mint a 8mm-es filmtekerrcs:)Nekem van egy faja kis 42-es okostévém (bevallom:samsung)+ nemrég vettem egy Linksys E4200-es jó bivaly routert(nem volt olcsó, de minden szempontból megérte) és avval streamelem a tvadást netről, majd kiküldöm a tvre.Teljesen akadásmentesen, szépen megy.Ráadásul a router usb portjába rakott merevlemezre rögziteni is tudom az adást rögtön, ha lemaradna a mama a kiszemelt műsorrol.Úgyhogy magam részéről már jó ideje felmondtam a tv szolgáltatót:)

zsozso820 2011.12.21 Creative Commons License 40

Az rtl sport klubot az online tv kérésre cimü oldalon lehet kérni.

 

Aki az rtl klubot keresi, és egésznap nézni szeretné online, az itt megtalálja. Rtl klub online

 

Előzmény: Törölt nick (39)
zoxen 2011.09.01 Creative Commons License 38

TV-műsorok és filmek letöltése, Utólag Archívum (Teddy felvételei):

 

Olyan műsorok, filmsorozatok, mint például:

Világpanoráma;

1100 év Európa közepén;

Értékmentés másként

 

 

banok 2011.07.02 Creative Commons License 37

A http://stream.try.hu új Facebook-os oldala : http://www.facebook.com/streamforum

Tessék csatlakozni!

banok 2010.12.11 Creative Commons License 36

RTL Klub, CNN, BBC, ARD, ZDF, ORF 1-2, RTL, Sat1, Pro7, Rai 1-2, MTV, Sky Sports,  Eurosport, Eurosort2, Digisport., ESPN, NBC, CBS, FOX és még sok-sok más

itt: --> http://stream.try.hu

 

jani205 2010.07.28 Creative Commons License 35
jani205 2010.05.02 Creative Commons License 34
banok 2009.12.13 Creative Commons License 33
online tv és rádió streamek, sok-sok sport linkkel.
Gyakran van stream Sport1-hez, Sport2-höz, Sportklub-hoz, Eurosport-hoz.
http://stream.try.hu
sej haj 2007.04.16 Creative Commons License 32
WebTV :: TV-adások az interneten
http://webtv.bartal.org/WebTV :: TV-adások az interneten
Előzmény: Törölt nick (27)
banok 2007.03.18 Creative Commons License 30
Én a P2P Programokra esküszöm. Többségében ázsiai csatronák vannak fennt de van olyan progi melyeken amerikai (TVUPlayer) vagy európai csatronák vannak fennt (MaxTV). Van egy oldalam amely a témában a sportközvetítésekkel foglalkozik: LINK
kplaszlo 2007.02.11 Creative Commons License 29

Shabba említette a TV webcast sportágat. Kattanjatok rá erre a portálra:

 

TV webcast portál

 

Most éppen 2318 TV webcast műsort ígér a portál. Ennél a valóság picit kevesebb, mert a források egy kisebb része sima stream letöltés TV csatornák honlapjairól, tehát"konzerv" műsor, aminek az IPTV megfelelője nagyjából a VoD - Video on Demand (nem egészen ugyanaz, de ugyanaz a funkciója).

 

A műsorok többsége élő adás. A jól megszokott TV csatornáknak viszont sajnos csak egy kisebb részét találjátok meg a kínálatban, aminek alapvetően a jogdíjtartalom az oka. Webcast-ban nem igazán jellemző a magas jogdíjtartalmú TV műsorok  kínálata. Ez újabban változóban van, de a folyamat lassú. Az online broadcast média iparág még nem találta meg a globális TV webcast-ra alkalmas üzleti modelljeit. Kisebb országok nemzeti közszolgálati csatornáiból viszont elég sokat meg lehet találni a portál kínálatában.

 

A nyitólap tetején a Broadband TV  ikonra kattintva az 512 kbps és afölötti stream sebességeken "sugárzott" műsorokat kínálja föl a portál. Ebből a kategóriából nincs túl sok (most éppen 230) de ez sem rossz, ha egy átlag KTV szolgáltató műsorkínálatával vetjük össze.

 

A minőségről:

 

A stream sebesség és a PC CPU teljesítménye határozza meg. Cirka 300 kbps körül van az a minimális stream sebesség, ami mellett a CRT vagy TFT monitoron nagyjából PDA képernyő méretre vagy picit nagyobbra kinyitott médialejátszó felületen elég jól élvezhető az adott csatorna. Ha nagyobbra nyitjuk a médialejátszó ablakot, akkor egyrészt az 1 Mbps alatti stream sebességeken a sávszélesség-optimalizálás érdekében alkalmazott erősen kompromisszumos tömörítésből eredő effektek lehetnek zavaróak, másrészt a CPU teljesítményétől és a VGA vezérlőtől függően eléggé darabossá válhat a kép megjelenítése. PIII konfiguráción alaplapi VGA vezérlővel nem érdemes teljes képernyőre kiniytni a médialejátszót.

 

A megszokott TV műsorválasztékot nem helyettesíti a portál kínálata, kiegészítőnek viszont nagyon jól megfelel. Főképp idegen nyelveken tudók vagy  nyelvtanulók számára. Én többnyire hírműsorokat szoktam nézni az eredeti nyelven.

 

Előzmény: aditte (10)
Kulik 2007.02.11 Creative Commons License 28

Tisztelt Hozzáértők!

 

Van egy KWorld TV878-as kártyám csak sajnos nincs hozzá programom.

 

Tudna valaki ajánlani egy ingyenes programot?

 

Köszi

BézéII 2006.11.30 Creative Commons License 26
Sziasztok!

Látom nagyon ritkán van itt jelen valaki,de azért felteszem kérdésem hátha...

Tud valaki olyan programot amivel az internetes tévéműsort lehet rögzíteni PC--re?

Köszi
bézé
K09 2005.12.24 Creative Commons License 25
Látom ez egy gyakran látogatott topik :)))
K09 2005.12.23 Creative Commons License 24

Ez a kérdés gondolom ide kapcsolódik. A T-online ADSL MULTIMÉDIA csomagjában benne van az AXN (Sony) mozicsatorna előfizetési díja is.

 

Idézet:

"A Sony Pictures új csatornáján az akció és a kaland soha nem ér véget. A nap 24 órájában élvezheted legnépszerűbb televíziós műfajt képviselő sorozatokat és filmeket. Ha szereted a krimit, a sci-fit, az akciófilmeket és a kalandműsorokat - ez a csatorna lesz a kedvenced! AXN"

 

És akkor most a kérdés: melyik programmal lehet a PC-n rögzíteni az így nézett filmeket?

aditte 2005.12.19 Creative Commons License 23
Köszi szépen a válaszokat!
shabbarulez 2005.12.16 Creative Commons License 22
Bizonyára neked van igazad, rég nem néztem már fölfelszínit. Valószínűleg a DVB-T kínálatával keveredtem meg ott az m1,m2,dunatv hármas az ingyenesen fogható választék.
Előzmény: bogel (20)
shabbarulez 2005.12.16 Creative Commons License 21
Azért kapod a Set-Top Box-ot(STB) a szolgáltatás mellé hogy az a jelet olyat kimeneti formába tudja hozni amivel a TV-d elbondogul. Mivel jelenleg a tv-k szinte közel 100%-ban analóg készülékek így a digitális műsorjelet erre alakítja vissza a készülék. De az analóg út ezzel igencsak lerövidül alig pár méter kábelre a tv és az STB között.

Ha olyan az STB-d hogy van digitális kimenete is és a TV-d is olyan akkor azon össze lehet kötni a kettőt és teljesen megszűnik az analóg-digitális átalakítgatás.(hogy a t-kábel milyet ad kérdéses még nem hallottam infót, az Antenna Digital készülékén tudtommal nincs, de idővel tervezik új, jobb STB-k elérhetőségét is)

Persze jelenleg még drágák a digitális lapos LCD vagy plazma tv-k. Főleg a mi hazai fizetésükhöz képest. De azért szépen esnek az árak és idővel egyre elérhetőbbé válnak.

Ugyanúgy ahogy a műsorszórás és szép lassan hosszú évek alatt át fog állni analógról digitálisra, ugyanúgy majd a tv-k lecserélődése is szép fokozatosan le fog zajlani. Persze ez nem két nap alatt lesz, inkább egy jó évtized.
Előzmény: rados timike (18)
bogel 2005.12.16 Creative Commons License 20
m2? mióta?
Előzmény: shabbarulez (19)
shabbarulez 2005.12.16 Creative Commons License 19
A kártya szerepe igazából csak a bejövő jel átalakítása olyan formába hogy a számítógépen futó programok átlal érhetlemzhető és megjeleníthetővé váljon. Mivel a számítógéped digitális formában üzemel, míg a bejővő jel amit a tv-d közvetlenül meg tud jeleníteni analóg és kell egy kis átalakítás ezt végzi el a kártya.

A bementi jel pedig jöhet akár kábelszolgálató tv kábeléből, vagy ha műholdas a forrás akkor az azt működtető parabola set-ből. Fölfelszíni sugárzás esetén az éterből bejövő jel antennával való befogásával és értelmezésével. És jővő majd az lesz hogy az internet kapcsolaton keresztül adatcsomagok formájában is jöhet majd tv-s jel amit megfelelően átalakítva vagy a monitord vagy a tv-d képernyőjére lehet rakni.

Persze ahhoz hogy legyen mit nézni kell egy bejövő jel és ez jellemzően mint minden szolgáltatás fizetős. Ezért fizetsz a kábelszolgáltatónak legyen az T-kábel vagy UPC vagy más, azért fizet pl. az Antenna Digitálnak ha az ő rendszerükön nézed az adást az éteren át. Vagy műholdas esetén a UPC Direct az ami elérhető.

Persze vannak ingyenes források is de ezeknél a vételhez szükséges eszközök beruházását neked kell vállalni. És ami ingyen van az jellemzően vagy azért van ingyen mert szegényes a kínálat vagy épp nem az igényedihez van igazítva. Pl. ha veszel egy műholdas szettet ami egy igen komoly beruházás, akkor azon nézhetsz akár több száz csatornát is csak épp azok jellemzően mint külföldi csatornák lesznek, a magyar tartalom igen szegényes lesz mivel ezek le vannak kódolva mivel nem ingyenes adók. Vagy a megszokott botantennás érteri vétel esetén be kell érni 3 adóval ami ha jól emléxem az m1,m2,rtl-ből áll.
Előzmény: aditte (13)
rados timike 2005.12.16 Creative Commons License 18
A napokban kaptam prosit digitális kábelszolgáltatásról. Alég szép összeget kérnek el.
A legfõbb bibi meg az, hogy digitális tévét nemigen lehet kapni. Ami van az több százezer forint. Tehát végül analóg lesz a jel, csak közelebb a tévéhez. Kevesebb a veszteség ugyan, de mégis csak van valamennyi.
Előzmény: shabbarulez (16)
bogel 2005.12.16 Creative Commons License 17
30 perces műsor VHS minőségbe 100 megabájt, kell hozzá ~1 Ghz P4 vagy AMD
30 perces műsor jó minőségbe 300 mega, kell hozzá ~2 Ghz P4
Tömörítetlen Full PAL az kb 33 mega/másodperc, felejtsd el.
A jó minőség a jó jelből lesz, anélkül semmi, csak szitkozódás (nekem van TVkártyám 7 éve, csak tudom :))

De nem jó szgépen felvenni, mert átugorhat képkockákat, ha WinXP úgy gondolja, kicsit beszaggat felvételnél.

A kártya támogathatja tömörítést (+15 ezer Ft), akkor MPEG2-be tudsz tömöríteni, az viszont nem éppen helytakarékos az MPEG4 szabványhoz képest (magyarul kódolhatod újra xvidbe)
Előzmény: aditte (12)
shabbarulez 2005.12.16 Creative Commons License 16
Nem sok van, talán 2-3 csatorna érhető el a neten de fogalmam nincs mik azok. Minőségre mind hasonló mint amit a hírtv-s stream ad, nem épp tv minőség. Ezeket igazából webcastnak hívják nem nevezhetők tv szintű műsorsugárzásnak. Nem is ez a szerepük, inkább csak egy plusz az adott cég weboldalának kiszínezésében. Eddig a Tíonlány volt az aki az AXN műsorát elérhetővé tett de csak akkor ha az ő multimédia csomagjának vagy az előfizetője. Ez még számítógépen át nézheted és valójában ez is webcast, nem igazi iptv. Az majd ahogy írtam talán jővőre lesz, hasonló minőséggel és csomagkínálattal mint amit egy kábeltv-s cég általában kínál. Természetesen az ára is ahhoz hasonló lesz, sőt inkább drágább mert a szintén jővőre induló digitális kábeltv műsorok áraival lesz igazán összevethető mivel ez is digitális adás lesz.

Olyan hogy ingyen tv nincs, ahogy ingyen telefon, meg ingyen internet sem létezik. Meg egyébként is semmi nincs ingyen. A szórakoztatás nagyon jó biznisz épp ezért fordult a média felé az internetes szolgáltató ipar és azért indulnak majd el az IPTV szolgáltatások.

Viszont ennek ára ahogy a digitális televíziózásé igencsak közelíteni fog a nyugati vagy amcsi árakhoz. Márpedig a szórakozás ára nem olcsó 8-10 ezer forintos árszint lesz az amivel rövid időn belül szembesülni kell. De az alapcsomagok ára is erősen 4-5ezer magasságába fog felcsúszni. Ha pedig további prémium csatornákat vagy szolgáltatásokat is igénybe veszel akkor 10 ezer fölött egészen a csillagos ég lesz a plafon.
Előzmény: aditte (10)
rados timike 2005.12.16 Creative Commons License 15
Ez most csípõbõl nem vágom, de tömörítés nélkül rengeteget. Persze az is kérdés, hogy ágyúval akarsz-e lõni verébre. Egy VHS képkocka elég jó tv képernyõn, a számítógéped moniorán csak egy kis légypiszok. Felveheted nagyobb felbontásban de nem lesz a képben több információ.
Előzmény: aditte (12)