Mozgáskorlátozottak helyén, tilosban álló, ŐRÜLTEN vezető KORLÁTOLT autósoknak nyitom ezt a témát: ha már szabálytalanságig korlátoltak, legyen itt a listájuk!
Jön az ember fia hazafelé nyugatról.Hegyeshalomnál átkelünk a határon( most már szívdobogás nélkül ) és hazánk fogyatékos fiai tövig nyomják a gázt és elszabadul a pokol az agyakban.
Életveszélyes az autópálya Hegyeshalom és Budapest között,így aztán a régi úton közlekedek ami ugyan lényegesen lassabb, viszont lényegesen biztonságosabb.
Igy viszont kopasz, kigyúrt, IQlight alaknak minösited nagyanyámat, aki az ölebként tartott pitbullját befogadta, kapta, nyerte. A szomszéd izomagyú közben a madzagján lógatott uszkárral veri szét az arcodat. :-)))
Nagyrészt igazad van. A pitbull tulajdonlása sem determinál, de a véletlenszerűnél nagyságrenddel jobb személyiségrajzot adhatsz meg csak ezen info által.
Tudod, amikor megvettem az első Mercimet, élveztem vele 50-nel menni, betartani a szabályokat, mert az a kocsi roppant nyugalmat adott. Ma BMW-t vezetek (nem kicsit, de ez van), és éppen ma sorolt be halál pofátlanul elém, amíg a piros lámpánál ácsorogtam, egy "kismazda".
Ez év októbere. BMW. Tesco áruház parkolója, mozgáskorlátozottaknak fenntartott hely, közel a bejárathoz. Félig üres parkoló, igaz, a bejáratközeli helyek foglaltak.
Ballagok be a boltba, amikor egy BMW beáll egy üres, mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyre. Ezt látva, a kiszálló sofőrnek segíteni akartam kiszállni.
Nem értette. Én sem, amúgy. Amikor megértette, még neki állt feljebb.
Nem tipusfüggö ez. Én is "nagy vassal" járok, és mégsem követem el a fentieket, és még sokan mások.
Sokat autózom, és ha már a márkánál tartasz akkor: Fábia, Punto, Ignác/Stift. Vettek egy ótónak látszó tárgyat, és bennük dolgozik a bizonyitási kényszer a közúton! Záróvonal, stb. Igaz máskor nincs is esélyük megmutatni az eröt. A fizika se érvényes. Olyan zuhéban, mikor én, és más 1,5 tonnás bódék 90-nel, ők 130, mert nagyon megy.
bocsi, nem szoktam márkakérdést csinálni, de unalmas már mindig a Merci, Audi, BMW téma! Tahó itt is ott is van!
Én úgy hallottam, hogy a BMW,Mercedes és VW Passat típusokhoz vásárláskor egy külön engedélyt adnak amivel át lehet lépni a záróvonalat,120-al lehet lakott területen autózni és bunkó balkáni módon lehet viselkedni,közlekedni.
elég este kimenni a Hungáriára, kamionok konvojban, gondolkodás nélkül futnak át kettesével hármasával összetapadva a piros elején, tudván, hogy addig úgysem mer senki indulni.
A szégyentopicba pedig be lehetne akár venni a korlátolt rendörséget is, melyik eközben a szélső sávba épp egy szerencsétlen lepattant autókat macerál, mivel nem látszik a cimke a rendszámon....
Igen, az is klassz amikor a kamion átsuhan úgy 100 körüli sebességgel a falun. Ez egyébként néha pesten is megfigyelhetõ, ráadásul általában azok a kamionok szoktak leginkább ámokot futni akik veszélyes anyagokat, Pl. gázt szállítanak...
Igazad van, de kiegésziteném a tahó kamionosokkal, akik a méretükből adódóan szinte azt tesznek, amit akarnak.
Legkönnyebb szegény autósokat támadni, akik közt valóban sok idióta van, de célszerű lenne a közlekedés többi résztvevője közt is néha szétnézni a bkv sofőrök, kamionosok, biciklisták, motorosok és persze a gyalogosok sem mindig szentek.
Én márrégóta tervezem hgoy egy vakut szerelek első lökhárítóba, és ha barmokat látok szabálytalankodni, akkor villantok egyet, had idegeskedjenek kicsit:)
Azt hiszed hogy ez csak az autósokra jellemzõ ? Ez a viselkedésmód manapság elég sokakra jellemzõ függetlenül attól hogy autóval jár-e vagy gyalog, biciklivel vagy motorral. Pl. nekem a kedvenceim azok a biciklisek/motorosok akik a dugóban a sávok közt manõvereznek. De az sem rossz amikor van ugyan kerékpárút de a hajtáspájtás elftárs ennek ellenére a forgalom közepén teker. Vagy amikor úgy fordul rá pirosban az üllõi útra hogy elõtte még csak szét sem néz (bár szvsz hosszabb távon azért az evolúció az ilyeneket kiszelektálja). Ráadásul míg az autósok rendelkeznek egyértelmûen azonosítható rendszámmal, addig a biciklisek és a kismotorosok azonosíthatatlanok. Igaz viszont hogy egy ütközéskor õk szívnak nagyobbat...
azt gondolom, akik oda járnak leginkább fényezett fiatalok
az is gondolom, van ennek mély politikai tartalma.
NA ezt utóbbi NEM a politikurvás-jobbos-balolos-félcédulás-dühöngő jelleggel - ezzel van a polidili teli -, hanem a normális, társadalmi-politikai tartalommal. Van más téma is, ami itt az őrültek elleni társadalmi összefogás jegyében megy, innen linkeltem, mert ott az őrülten száguldozók elleni, itt meg a bárholmegállhatok-KORLÁTOLT-vagyok majmokat akarom pellengérezni.
Őrülten vezetnek, letolnak az útról, megölnek ártalanokat, odaállnak a mozgáskorlátozottak megjelölt helyére, tilosba, bejáratok elé, plázák gyögyörűségei, hát legyen itt egy lista az ismeretlen ismerősökről! Ki nem tud ilyet?